Με το ζευγάρι των πανηδονιστών (4ο μέρος - Η Κάθαρση)

Δημοσιεύθηκε από Captain48
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η ερωτική βραδιά πλησίαζε προς το τέλος της. Ένα τέλος που κανείς δεν περίμενε.

Η βραδιά πλησίαζε προς το τέλος της. Η Λένα ανυπόμονα περίμενε την ανταμοιβή της που δεν ήταν άλλη, από τη συγκομιδή μεγάλης ποσότητας αντρικού σπέρματος. Χαμήλωσε όλα τα φώτα και άναψε μόνο κεριά. Επέλεξε κάτι σαν όπερα να ακούγεται ως μουσική υπόκρουση. Το σκηνικό είχε γίνει πολύ ατμοσφαιρικό. Τοποθέτησε ένα μεγάλο μαξιλάρι στο κέντρο της φλοκάτης και κάθισε επάνω. Εμείς την πλησιάσαμε και στηθήκαμε όρθιοι μπροστά της ημικυκλικά, έτσι ώστε να έχει πρόσβαση και στις τρεις ψωλές. Η τελετουργία είχε αρχίσει. Αφού τις σάλιωσε όσο περισσότερο μπορούσε, άρχισε να παίζει τις δύο και να τσιμπουκώνει τη μία. Κατόπιν έτριβε τα πουτσοκέφαλα μεταξύ τους.

Ο Ηλίας της γαμούσε το στόμα και εγώ και ο Σταύρος τη σφυροκοπούσαμε με δυνατά πουτσοσκάμπιλα. Είχαμε αγκαλιαστεί και οι τρεις μονομάχοι και είμαστε έτοιμοι σε λίγο να προσφέρουμε γενναιόδωρες σπονδές στο βωμό της θεάς Αφροδίτης. Η Λένα τις μαλάκιζε μαζί και τις τρεις και προσπαθούσε να γλείψει όσο μπορούσε αυτό το χοντρό δέμα των αντρικών οργάνων, που με δυσκολία έκλεινε με τα χέρια της. Ο αστυνομικός, που ήταν στο κέντρο χούφτωνε τους δύο άλλους αντρικούς κώλους και μας έβαζε κωλοδάκτυλο και ο εγώ και ο Σταύρος του ανταποδώσαμε τη χαρά που μας έδινε, χώνοντας τα δύο μας δάχτυλα στην αχόρταγη τρύπα του. Αυτή την απόκρυφη ιερουργία διέκοψε ο Σταύρος.

-    Συντονιστείτε μαλάκες. Να χύσουμε και οι τρεις μαζί. Εγώ είμαι έτοιμος, Ειδοποιήστε.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει και άρχισαν να ακούγονται τα αγκομαχητά του Ηλία.

-    Χύνω μαλάκες…!

Απολάμβανα το υπέροχο θέαμα της εκσπερμάτισης του μπάτσου που πυροβολούσε κατά ριπάς τεράστιους λευκούς καυτούς πίδακες συσσωρευμένης καύλας. Η ορμή του ήταν τόσο μεγάλη που τα πρώτα χύσια εκσφενδονίστηκαν στην απέναντι κουρτίνα. Έμεινε όμως αρκετή ποσότητα για τη Λένα η οποία είχε ανοίξει διάπλατα το στόμα και με τη γλώσσα έξω και περίμενε το μερίδιό της. Το θηριώδες σώμα του σπαρταρούσε ολόκληρο και η τρύπα του πάλλονταν με απίστευτους ρυθμούς.

-    Πιο βαθιά, μούγκριζε, πιο βαθιά,

προτρέποντας τους δύο αδερφούς του να σκάψουμε περεταίρω το μυστικό του μονοπάτι. Σε δευτερόλεπτα ένιωθα και εγώ την καυτή μου λάβα να εκτινάσσεται μέσα από τα έγκατα των αρχιδιών μου.

-    Για εσάς χύνω καύλες μου, πάρτε τα απ' την ψωλάρα μου…

είπα και ταυτόχρονα σχεδόν ο Σταύρος στόλιζε με τη δική του ψωλομαλακία το πρόσωπο της γυναίκας του και τις πούτσες των δύο άλλων ανδρών βογκώντας εκκωφαντικά με την αρρενωπή αγριοφωνάρα του.

-    Χύνουμε ρε καριόλες, να μας ακούσει όλη Αθήνα!

Η Λένα προσπαθούσε να περισώσει όσο περισσότερο πολύτιμο σπέρμα μπορούσε καθώς οι ανδρικές εκσπερματίσεις ήταν άτακτες και το παχύρρευστο υγρό εξακτινώνεται σε πολλά και ακανόνιστα σημεία. Κατάπινε σε μεγάλες γουλιές το αντρικό ψωλοζούμι όμως είχε μείνει αρκετή κρέμα στο πρόσωπο και τις πούτσες μας τις οποίες χρησιμοποιούσαμε σαν σπάτουλα για να φέρουμε κύματα από τα κοινά μας χύσια στο στόμα της. Στη συνέχεια γονατίσαμε και γευόμασταν όλοι μαζί τα προϊόντα της καύλας μας, τα οποία ανταλλάσσαμε με βαθιά γλωσσόφιλα μεταξύ μας και με τη Λένα. Γεύτηκα έτσι εκτός από τα δικά μου και τα χύσια των δύο άλλων ανδρών.

Η Λένα έφυγε, Υπέθεσα ότι πάει στο μπάνιο και εμείς εξουθενωμένοι πέσαμε σαν ζώα ο ένας πάνω στον άλλο. Στο πάτωμα είχε σχηματιστεί ένας σωρός από αντρική σάρκα με μπλεγμένα χέρια, πόδια, πούτσες και κεφάλια. Βαριανασαίναμε, ανήμποροι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, μέχρι που άρχισαν να ακούγονται και ροχαλητά. Ξαφνικά εμφανίζεται η Λένα με δερμάτινα εσώρουχα και μπότες. Στο πρόσωπο φορούσε την ίδια δαντελένια μάσκα. Δεν έδωσα σημασία, άκουγα μόνο το ρυθμικό βηματισμό απ τα τακούνια της να μας πλησιάζει και υπέθεσα ότι θα μας βοηθήσει να σηκωθούμε και να πάμε στο μπάνιο.

-    Τώρα ρε γαμημένοι πουσταράδες θα σας εκδικηθώ.

Η Λένα ήταν όρθια μπροστά στη μάζα απ τα γυμνά κορμιά μας και κρατώντας ένα λουρί στο χέρι, άρχισε με λύσσα να μαστιγώνει τα εξουθενωμένα μας μέλη. Τις τρώγαμε χύμα, στα χέρια, στα πρόσωπα, στα πόδια, στα κωλομέρια.

-    Γαμημένες κωλοτρυπίδες. Αυτό είστε, άχρηστες παλιοαδερφές, γαμιόλες πουτσοπνίχτες…

έλεγε και συνέχιζε με περισσή μανία να μας χτυπά όπου έβρισκε. Ενστικτωδώς όλοι μας με το ένα χέρι προστατεύαμε τα ευαίσθητα σημεία μας και με το άλλο προσπαθούσαμε να της αρπάξουμε το λουρί. Τρία υψωμένα αντρικά χέρια, τρία γυμνά νικημένα σώματα και στο κέντρο μια πανίσχυρη δεσποτική Αμαζόνα που κυριαρχεί αφού είχε ρουφήξει όλη τη δύναμη των αρσενικών. Πονούσα τόσο πολύ απ' τις βίαιες βιτσιές και δεν καταλάβαινα αν όλο αυτό ήταν αληθινό ή ένα ακόμη σκηνοθετημένο θεατρικό δρώμενο. Στο τέλος και η ίδια κουράστηκε και αμέσως ο Ηλίας το αντιλήφθηκε. Της αρπάζει το λουρί και με το βάρος του κορμιού του τη ρίχνει στο δάπεδο. Ακούστηκε ένας βαρύς γδούπος την ώρα που έπεφταν κάτω παρασύροντας μαζί τους και ένα επιδαπέδιο φωτιστικό που ευτυχώς δεν ήταν αναμμένο, καθώς εγώ και ο Σταύρος προσπαθούσαμε να συνέλθουμε απ' τον πόνο.

Έπεσε ολόκληρος πάνω της και την ακινητοποίησε.

-    Σε πνίγω τώρα σκύλα!

Φώναξε καθώς της είχε κλείσει το λαιμό με το λουρί και με δυσκολία πια μπορούσε να αναπνεύσει.

-    Μη ρε μαλάκα!

Πετάχτηκα πάνω και προσπάθησα να τον ξεκολλήσω από πάνω της και να απομακρύνω τη δερμάτινη ζώνη από το λαιμό της. Εκείνος συνήλθε κάπως, και την άρχισε στα δυνατά χαστούκια. Τότε η Λένα του δίνει μια δυνατή κλωτσιά στα αρχίδια με τη μυτερή της μπότα και τον κάνει να διπλωθεί στα δύο. Ήταν και οι δυο τους τραυματισμένοι. Εγώ και ο Σταύρος ήμασταν όρθιοι και κοιτιόμασταν με αμηχανία.

-    Ρε μαλάκα, τι είναι όλα αυτά; Ανώμαλοι είστε; Αλλά τι λέω; Τι λέω κι εγώ ο μαλάκας! Λες και δε φαινόταν που πάει το πράγμα…

του είπα και άρχισα να ψάχνω τα ρούχα μου μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό. Η Λένα στο πάτωμα ξέσπασε σε γοερά κλάματα και δε σταματούσε να επαναλαμβάνει…

-    Είμαι βασίλισσα, είμαι βασίλισσα.

Ο Σταύρος πήρε προσεκτικά τη γυναίκα του αγκαλιά και με πολύ τρυφερότητα την οδηγούσε προς το μπάνιο.

-    Φυσικά και είσαι αγάπη μου της είπε. Πάμε για το φινάλε;

Εκείνη ακόμη κλαμένη του έγνεψε θετικά και καθώς την μετέφερε.

-    Μην κάθεστε και κοιτάζετε σαν χάνοι, μας προέτρεψε ο σύζυγος της Λένας, ελάτε.

Πήγα δίπλα στον Ηλία που είχε καθίσει προσπαθώντας να συνέλθει από το χτύπημα της Λένας.

-    Είσαι καλά;

του είπα και εκείνος δε μου μίλησε. Ούτε καν με κοίταξε. Με το βλέμμα του αγριεμένο κατευθύνθηκε προς το μπάνιο. "Πάει να κάνει ζημιά" Είπα μέσα μου ανήσυχος. Τον ακολούθησα με την ελπίδα να αποτρέψω ό,τι κακό είχε βάλει στο νου του. Ανοίγει την πόρτα του μπάνιου και αντικρίζουμε και οι δύο το ίδιο θέαμα. Σε μια στρογγυλή και διάφανη μπανιέρα τζακούζι, χωρίς νερό, η Λένα ήταν ξαπλωμένη και γυμνή και ο άντρας της όρθιος την κατουρούσε.

-    Άντε αργήσατε, είπε ο Σταύρος, είναι η ώρα που η βασίλισσά μας παίρνει το μπάνιο της με το χρυσαφένιο της νερό. Ελάτε.

Ο Ηλίας με έπιασε απ χέρι σφιχτά και με οδήγησε μέσα στη μπανιέρα όπου με τα γυμνά μας πόδια πατούσαμε τα κάτουρα του μηχανικού. Με έβαλε να στηθώ απέναντί του και κοιτάζοντας κατάματα τη Λένα άνοιξε το στόμα του προτρέποντάς της να κάνει το ίδιο, να κάνει «α». Εκείνη υπάκουσε Τότε ο αστυνόμος πιάνοντάς μου τον ώμο και γέρνοντας προς το μέρος μου, μου έδειξε με το βλέμμα του ότι στοχεύουμε το στόμα της Λένας. Έπιασα κι εγώ το γυμνασμένο του μπράτσο και άφησα τα κάτουρα μου να φύγουν προς τη στοματική της κοιλότητα όπου συναντιόντουσαν με τον καταρράκτη του ένστολου Θεσσαλονικιού. Σκουπίσαμε τα πόδια μας πρόχειρα με μια πετσέτα που βρήκαμε στο μπάνιο και ο Ηλίας με κοιτούσε μια έκφραση αηδίας.

-    Σίχαμα ρε μαλάκα…

μου είπε και πέταξε την πετσέτα με δύναμη και αποστροφή κάτω. Βρεθήκαμε στο ρημαγμένο σαλόνι με τα σπασμένα γυαλιά, άδεια κουτιά μπύρας και αναποδογυρισμένα τασάκια με αποτσίγαρα στο πάτωμα, σκόρπια ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά και ερωτικά βοηθήματα εδώ και εκεί. Μια ανάκατη βαριά μυρωδιά από αλκοόλ, ιδρώτα και αντρικό σπέρμα έκλεινε τις μύτες μας. Κάναμε αρκετή ώρα να βρούμε τα ρούχα μας και ντυνόμασταν με νευρικότητα και χωρίς να μιλάμε. Ο ήχος από το ντους του μπάνιου διέκοψε για λίγο την αμήχανη σιωπή.

-    Φεύγετε;

Ο Σταύρος στεκόταν στην άκρη του σαλονιού ακόμη γυμνός. Δεν του απάντησε κανείς μας.

-    Να φύγετε. Τραβήξτε και την πόρτα. Εγώ και η γυναίκα μου θέλουμε να απομονωθούμε.

Έκανε ενοχλημένος ο Σταύρος και εξαφανίστηκε από το οπτικό μας πεδίο.

-    Που πας; μου έκανε κοφτά ο Ηλίας.

-    Πειραιά.

-    Μακριά είσαι.

-    Έχω κάτω το αμάξι.

-    Αν θες έλα σπίτι μου. Που να τρέχεις τώρα στην άλλη άκρη με τα κάτουρα και τα χύσια πάνω σου,

κάγχασε ο αστυνομικός.

-    Εσύ μένεις πιο κοντά;

-    Εγώ μένω στο κάτω διαμέρισμα. Έλα πάμε να την κάνουμε απ' αυτή τη βρώμα…

με προέτρεψε, καθώς είχα βάλει το μπουφάν και με χτυπούσε φιλικά στην πλάτη, κλείνοντας πίσω μας την πόρτα. Το διαμέρισμα του Ηλία ήταν πιο μικρό, αλλά λειτουργικό. Ενιαίο καθιστικό με κουζίνα, μπάνιο και μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα.

-    Μην κάθεσαι πουθενά, μου είπε με το που μπήκαμε. Γδύσου και πάμε να απολυμανθούμε.

Μου έφερε σαγιονάρες και βγάλαμε και οι δύο τα ρούχα μας για να καταλήξουμε στο μπάνιο. Μπήκε πρώτος, βράχηκε και μου έκανε νόημα να μπω μαζί του. Μου έριχνε ζεστό νερό και εγώ τον σαπούνιζα. Έκλεισε το νερό και απολάμβανε τις περιποιήσεις μου. Τα χέρια μου κάνανε τεράστιες διαδρομές για να καλύψουν όλες εκείνες τις θεόρατες πλάτες, μετά τη μέση τα κωλομέρια και τα πόδια μέχρι κάτω. Απέφευγα να τον κοιτάξω στα μάτια και εκείνος το ίδιο.

-    Το ένα χέρι νίβει το άλλο,

είπε και ανταπέδωσε την περιποίηση. Καθώς ήμουν με την πλάτη, και με σαπούνιζε μου έκανε ταυτόχρονα ένα ελαφρύ μασάζ. Έδειξα την ευχαρίστησή μου με εκπνοές ανακούφισης και αισθάνθηκα το εργαλείο του να ακουμπάει τα κωλομέρια μου. Έκανα να το αποφύγω.

-    Δεν πιστεύω να φοβάσαι μη σε γαμήσω,

είπε και ξεσπάσαμε σε γέλια. Γυρίσαμε μπροστά ο ένας απέναντι στον άλλο και σαπουνιζόμασταν αργά, καθώς πια δε μπορούσαμε να αποφύγουμε να κοιταζόμαστε κατάματα. Ένιωθα το εργαλείο του να πιέζει το δικό μου.

-    Έχεις γαλάζια μάτια, του είπα.

-    Τώρα το παρατήρησες;

Με ρώτησε χαμογελαστός.

-    Ναι τώρα τα βλέπω ξεκάθαρα στο φως.

Έκλεισε τα μάτια του και μου ακούμπησε τα χείλη του στα δικά του. Αυτό συνεχίστηκε αρκετές φορές.

-    Α ρε καπετάνιε, είσαι ωραίος τύπος. Και αυτές εδώ οι γκρίζες τρίχες στο στήθος... μεγαλείο…

είπε καθώς χτυπούσε με τα χέρια του τα δυο μου στήθη. Ο Ηλίας ήταν πια σε πλήρη στύση και στο πρόσωπό του είχε αποτυπωθεί η ηδυπάθεια. Δεν ήταν μόνο κατά τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερος μου, αλλά είχε χύσει μόνο μία φορά εν αντιθέσει με μένα. Πήγα να δικαιολογηθώ λέγοντας ότι δε θα αντέξω και τρίτο γύρο, αλλά εκείνος με σταμάτησε.

-    Δεν κατάλαβες τίποτα ρε καπετάνιε; Δε θέλω σεξ. Εσένα θέλω.

Βγήκαμε απ το μπάνιο και με μια τεράστια πετσέτα με σκούπισε με φροντίδα και τρυφερότητα. Το ίδιο έκανα κι εγώ, φροντίζοντας μη μείνει βρεγμένο ούτε ένα εκατοστό του θεόρατου κορμιού του. Μοιραστήκαμε την ίδια πετσέτα.

-    Πάμε για κανένα ουισκάκι να χαλαρώσουμε; Αν και αμφιβάλλω αν βγει ένα ποτήρι.

-    Θα πιούμε απ το ίδιο ρε θηρίο,

του είπα και πιασμένοι χέρι-χέρι σωριάσαμε τα κορμιά μας στον καναπέ του σαλονιού του. Μείναμε αγκαλιασμένοι για κάποια ώρα μέχρι να τελειώσουμε το ουίσκι. Μετά από κάθε γουλιά μοιραζόμασταν τη γεύση του με ένα βαθύ φιλί.

-    Να σου πω τώρα ρε Λιάκο, του είπα συζητώντας. Τι παίζει με τους πάνω; Είναι τόσο ανωμαλιάρηδες; Τι ήταν αυτό το τελευταίο σκηνικό; Ήταν στημένο;

-    Στημένο ήταν φίλε. Όλα ήταν σκηνοθετημένα. Όμως σήμερα ξέφυγε απ τα όρια…

είπε καταπίνοντας την τελευταία γουλιά απ' το ποτό. Ξέφυγε πολύ πέρα από τα όρια. Σε δύο ώρες θα ξημέρωνε. Αγκαλιασμένοι φτάσαμε στην κρεβατοκάμαρα με το διπλό κρεβάτι. Με έκλεισε στην πλατιά αγκαλιά του και κόντευα να αποκοιμηθώ.

-    Καπετανάκο, ξαφνικά μου ψιθύρισε.

-    Έλα αγόρι μου.

-    Μπορώ να ξαπλώσω στο στήθος σου;

Τον αγκάλιασα με τρυφερότητα και εκείνος έχωσε το πρόσωπό του μέσα στις τρίχες μου. Του έβαλα ένα μαξιλάρι, έκλεισα το κεφάλι του μέσα στην αγκαλιά μου και με έναν αναστεναγμό ανακούφισης τον πήρε αμέσως ο ύπνος.

ΤΕΛΟΣ

 

(Copyright protected OW ref: 82768)