Με τη 45άρα παχουλή παντρεμένη (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από SDSgeorge
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Σύνδεση με το προηγούμενο: Μια βδομάδα μετά μου τηλεφώνησε η Θεανώ.

-    Πρέπει να τα πούμε, μου είπε. Κάτι απίθανο συμβαίνει.

-    Απίθανο είναι καλό;

-    Αν ήταν κάτι κακό, δεν θα ήταν απίθανο.

Κανονίσαμε να τα πούμε κάποια στιγμή λίγο αργότερα.

-    Τελευταία τα λέγαμε με τον Στράτο (τον πενηνταφεύγα άνδρα της), ξεκίνησε. Μου ζητάει διαρκώς συγνώμη που δεν μπορεί πλέον να με ικανοποιεί στο σεξ και ειδικά τελευταία ούτε όταν του τον παίζω δεν του σηκώνεται και δεν χύνει, συνέχισε.

Την κοίταζα με περιέργεια.

-    Μου είπε ότι όσο και να ντρέπεται, θέλει να βρω κάποιον να με ικανοποιεί, είπε.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Είχα μισανοίξει το στόμα μου.

-    Ξέρω, είπε. Απίστευτο;

-    Εσύ τι του είπες; Ρώτησα.

-    Για δυο μέρες το αρνιόμουν, όσο και αν ο Στράτος επέμενε. Χθες το βράδυ όμως αποφάσισα να του κάνω το χατίρι, συνέχισε γελώντας. Έχει μόνο έναν όρο: να είναι παρόν και να παίρνει μάτι.

Συνέχισα να την κοιτάω ξαφνιασμένος. Η Θεανώ συνέχισε:

-    Του είπα ότι δεν θα βρω έναν όποιον να ναι, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος γνωστός και εχέμυθος. Του είπα να βολιδοσκοπήσω εσένα και συμφώνησε.

-    Αλλο πάλι τούτο, απάντησα. Τι να πω. Για πότε το κανόνισες; Ρώτησα.

-    Σήμερα το απόγευμα, αν μπορείς.

Λίγες ώρες μετά, πλησιάζοντας στην πόρτα του σπιτιού η καρδιά μου χτυπούσε τρελά. Η όλη ιστορία ήταν παλαβή. Να μπορώ να πηδάω την γυναίκα κάποιου με τις ευλογίες του; Πιο παλαβό δεν γίνεται. Χτύπησα την πόρτα. Μου άνοιξε ο Στράτος. Αμήχανα τον χαιρέτησα και μπήκα μέσα. Η Θεανώ ήταν εκεί φορώντας τη ρόμπα της. Από κάτω υπέθεσα ότι ήταν γυμνή ή με εσώρουχα. Αφού πέρασαν λίγες στιγμές με τα διαδικαστικά (καφέ κλπ), η Θεανώ μας οδήγησε στο υπνοδωμάτιο τους. Ο Στράτος κάθισε σε μια καρέκλα. Η Θεανώ ανέβηκε στο κρεβάτι και έλυσε την ρόμπα της. Τα καινούργια μικροσκοπικά σέξι μαύρα εσώρουχα της, έδειχναν ακόμα μικρότερα πάνω στο παχουλό της σώμα. Το μουνί (και λογικά και ο κώλος της) ήταν ξυρισμένο (ίσως για πρώτη φορά της). Τα σημεία που είχαν ξυριστεί οι μαύρες χοντρές της τρίχες φαινόντουσαν έντονα γύρω-γύρω από το μικροσκοπικό τρίγωνο κομμάτι ύφασμα που κάλυπτε την παχουλή σχισμή του μουνιού της. Αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να παίξω το παιχνίδι.

-    Πάνε να βγάλεις το παντελόνι του άντρα σου, της είπα επιτακτικά.

Έδειξε να ξαφνιάζεται , το ίδιο και ο Στράτος. Κατέβηκε από το κρεβάτι και πήγε μπροστά στον άνδρα της. Γονάτισε και του έβγαλε το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο. Η μέτριου μεγέθους πούτσα του Στράτου έδειχνε να έχει ξεκινήσει να μεγαλώνει.

-    Παρ’ τη στο στόμα σου…

τη διέταξα. Υπάκουσε χωρίς δισταγμό και άρχισε να τσιμπουκώνει τον άνδρα της. Σε λίγο ο Στράτος μετά από πολύ καιρό είχε σχεδόν τέλεια στύση και είχε αρχίσει να παίζει με την πούτσα του.

-    Έλα, της είπα κοφτά.

Σηκώθηκε και ήρθε. Τη γύρισα να βλέπει τον Στράτο. Έτσι πως ήμουν από πίσω της, της έβγαλα και τα δύο μεγάλα της βυζιά από το μικροσκοπικό σουτιέν και της κατέβασα το στρινγκ, αφήνοντας την γυμνή και εκτεθειμένη μπροστά στον άνδρα της. Της χούφτωσα τα βυζιά και έπαιξα μαζί τους. Άρχισα να της τσιμπάω της ρώγες οι οποίες είχαν σκληρύνει και πεταχτεί. Την έγλειφα στο λαιμό και είχε κλείσει τα μάτια. Τη γύρισα και την πίεσα να σκύψει. Είχε τουρλώσει τον τεράστιο κώλο της μπροστά στον άνδρα της. Της άνοιξα τα κωλομέρια αφήνοντας να φανεί η σκουρόχρωμη πίσω τρύπα της.

-    Γλείψε της τον κώλο…

είπα του Στράτου, που υπάκουσε αμέσως και έσκυψε αρχίζοντας να της γλείφει την κωλότρυπα της χωρίς να φέρει αντίρρηση. Αφού την έγλυψε, έλυσα την ζώνη μου και κατέβασα το παντελόνι μαζί με το εσώρουχό μου. Η Θεανώ γύρισε και άρχισε να με τσιμπουκώνει μπροστά στον άνδρα της. Έπαιρνε βαθιά τον πούτσο μου και τα σάλια της έτρεχαν πηχτά από το σαγόνι της, ενώ μου μάλαζε να αρχίδια παίζοντας τον μου ταυτόχρονα. Ήθελα να χύσω σαν τρελός αλλά κρατήθηκα. Της έκανα νόημα να ανέβει στο κρεβάτι.

-    Σήκω και γλειψ' τη…

είπα του Στράτου. Υπάκουσε. Η Θεανώ άνοιξε τα χοντρά της μπούτια και ο Στράτος γονάτισε και άρχισε να της γλείφει το φρεσκοξυρισμένο παχύ μουνί της. Δεν το χόρταινε. Είχε πέσει με τα μούτρα και έγλειφε και ρούφαγε τα υγρά της γυναίκας του. Πήγα από πίσω του και έχοντας στο χέρι μια γενναία ποσότητα λιπαντικού, άρχισα να του τρίβω την κωλότρυπα του. Στην αρχή δεν κατάλαβε γιατί τον είχε συνεπάρει το γλειφομούνι. Πήρα θέση από πίσω του. Πριν καταλάβει τίποτε, με μια αργή αλλά σταθερή κίνηση, ξεκίνησα να του χώνω τον πούτσο μου. Φώναξε και πήγε να σηκωθεί αλλά τόσο εγώ όσο και η γυναίκα του τον κρατήσαμε κάτω. Του έχωσα τον πούτσο μου μέχρι τέρμα και άρχισα να τον γαμάω αργά.

Τον κρατούσα από τη μέση και του έχωνα τον πούτσο μου. Βογκούσε αλλά η Θεανώ του πίεζε το κεφάλι για να της γλείφει το μουσκεμένο της μουνί. Ξαφνικά κατάλαβα ότι ο Στράτος ερχόταν σε οργασμό. Ο πούτσος μου ενώ τον γαμούσα μου ακουμπούσε τον προστάτη του και τον έφτιαχνε απίστευτα. «Τελειώνω…» φώναξε, αφού τον κάρφωσα δυνατά. Η πούτσα του άρχισε να στάζει σπέρμα Βγήκα από τον κώλο του και τον τράβηξα στην άκρη. Σήκωσα τα πόδια της Θεανώς ψηλά στους ώμους της. Ο πούτσος μου ακούμπησε στην στενή πίσω τρύπα της. Έκλεισε τα μάτια περιμένοντας τον πόνο. Με μια δυνατή κίνηση έχωσα τον πούτσο μου βαθιά μέσα της, πονώντας τη. Ξεκίνησα γρήγορα να της γαμάω τον κώλο εκεί, μπροστά στον άνδρα της που έπαιζε με τον πούτσο του, και εκείνη αμέσως άρχισε να χύνει. Το μουνί της σε κάθε μου κίνηση μέσα της εκτόξευε υγρά.

Έφτανα. Της σφαλιάρισα δυνατά στο μάγουλο και μπήκα μέσα της όσο ποιο βαθιά γινόταν, χύνοντας μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος. Βγήκα και τράβηξα τον Στράτο φέρνοντας το πρόσωπο του στον τεράστιο κώλο της.

-    Κατάπιε ότι χύσια βγουν από τον πάτο της…

τον διέταξα. Υπάκουα αν και με δυσκολία, άρχισε να γλείφει και να ρουφάει το σπέρμα μου που οι ακούσιες κινήσεις του κώλου της έσπρωχναν προ τα έξω. Αφού την καθάρισε, η Θεανώ σηκώθηκε.

-    Δε μου γάμησες το φρεσκοξυρισμένο μου μουνάκι, μου είπε. Το ξύρισα για σένα.

-    Την επόμενη φορά κούκλα μου, της είπα. Και να θυμάσαι ότι είσαι δική μου. Ο Στράτος θα σε γαμήσει μόνο αν το επιτρέψω.

 

(Copyright protected OW ref: 82040)