Με το ζευγάρι των πανηδονιστών (3ο μέρος - Η Μύηση)

Δημοσιεύθηκε από Captain48
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Σύνδερση με το προηγούμενο: Μετά από το πολλαπλό γαμήσι της Λένας από τρεις άντρες, η παρέα των πανηδονιστών είχε άλλα σχέδια. Αυτή τη φορά για μένα.

Η Λένα σε άθλια κατάσταση σύρθηκε προς τα πόδια του Ηλία, τα οποία άρχισε να τα φιλάει απαλά και μετά να του γλείφει τα τεράστια πέλματα με λαγνεία. Εκείνος, καθώς του έγλειφε τις χοντροδαχτυλάρες των ποδιών του, οδήγησε τα χέρια μου στις ρώγες του και μου ζήτησε να μην τις λυπηθώ. Τον τσιμπούσα άγρια και ο Σταύρος του προσέφερε ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι καθώς ο αστυνόμος άφηνε να βγει μια παρατεταμένη κραυγή ηδονής και πόνου.

-    Πιο σιγά ρε μαλάκα, του είπε ο Σταύρος. Θα μας φέρουν τους δικούς σου για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Όμως ο Ηλίας δεν άκουγε. Είχε αγριέψει και καθώς βαριανάσαινε σήκωσε τα πόδια του ψηλά και διέταξε τη Λένα να του γλείψει την κωλοτρυπίδα. Το ίδιο έκανε και ο Σταύρος. Οι δύο άντρες ήταν με τα χέρια κάτω από τα μπούτια τους, σηκωμένα και μπλεγμένα μεταξύ τους τα πόδια και έτοιμοι να δεχτούν πιο ιδιαίτερες περιποιήσεις. Η Λένα ξεκίνησε να γλείφει τον άντρα της και να του βάζει δάχτυλο. Ο Ηλίας βογκούσε περιμένοντας ανυπόμονα τη σειρά του και εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να αναλάβω δράση. Δεν ήμουν ακόμη έτοιμος να γλείψω αντρικό κώλο, οπότε περιορίστηκα να τον ικανοποιώ με το σαλιωμένο μου δάχτυλο. Ο μεγαλόσωμος άνδρας όμως φαίνεται ότι ζητούσε πολύ περισσότερα. Πήρα από το τσαντάκι της Λένας ένα μέτριο ομοίωμα και αφού το λίπανα καλά άρχισα να το προσαρμόζω στην τρύπα του Ηλία. Εκείνος με κοιτούσε μέσα στα μάτια με ένα βλέμμα παρακλητικό σαν και κάτι άλλο να μου ζητούσε.

Εν τω μεταξύ ο Σταύρος είχε αναλάβει τις ευαίσθητες ρώγες του φίλου του και η Λένα με το αριστοτεχνικό στοματάκι της προετοίμαζε τον πούτσο μου.

-    Θέλω να με γαμήσεις καπετάνιε. Θέλω να ξεσκίσεις με την πουτσάρα σου αυτόν τον άτριχο κώλο…

εκλιπαρούσε ο Ηλίας την ώρα που η Λένα προετοίμαζε το εργαλείο μου φορώντας του προφυλακτικό και λιπαίνοντάς το καλά. Αποφασισμένος πια για όλα σηκώθηκα όρθιος και ακουμπούσα ήδη το πουτσοκέφαλο μου στην αχόρταγη τρύπα του άνδρα. Εκείνος άνοιγε με τις χερούκλες του ακόμη περισσότερο τον κώλο του για να υποδεχτεί το πρησμένο μου εργαλείο. Άρχισα να σπρώχνω αργά για να νιώσει όλη την ευχαρίστηση που μπορούσα να του προσφέρω.

-    Ω ρε μαλάκα! Τι χοντρό πουτσοκέφαλο είναι αυτό, με ξεσκίζεις κάπταιν, μου γλυκαίνεις την κωλοτρυπίδα καυλάντρα μου.

Έτσι όπως ήταν ανάσκελα του είχα χουφτώσει τις ποδάρες και σαν έμπειρος πιλότος οδηγούσα τον πούτσο μου αργά και βαθιά μέσα στο είναι του μπάτσου. Εκείνος έσφιγγε την ψώλα μου με αλλεπάλληλους σπασμούς καθώς τον διαπερνούσα σαν πολιορκητικός κριός και του ισοπέδωνα το πιο καλά φυλαγμένο του οχυρό. Ο στρατός μου εισέβαλε και λεηλατούσε γλυκά τα τείχη της ισχυρής πόλης. Μου είχε παραδοθεί. Χάιδευε τις τρίχες μου στο στήθος και στην κοιλιά κοιτώντας με ένα βλέμμα ευγνωμοσύνης και γαλήνης. Ο Σταύρος μας κοιτούσε ικανοποιημένος κρατώντας κόντρα το κεφάλι του Ηλία και πεσμένος στα τέσσερα πάνω στον καναπέ, είχε διατάξει τη γυναίκα του να τον γαμάει με ένα από τα ομοιώματα.

-    Κοίτα τώρα μωρή καριόλα πώς γαμιούνται οι αληθινοί άντρες…

της είπε αναστενάζοντας και εκείνη του βύθιζε πιο βαθιά τον ψεύτικο πούτσο. Το σαλόνι αντηχούσε από αντρικά βογγητά.

-    Αχ καπετάνιε, με κάνεις πιο άντρα. Δώστε μου να καταλάβω τι θα πει πούτσα ρε μαλάκες!

Φώναξε δυνατά ο Ηλίας.

-    Σκάσε ρε παπάρα είπαμε…

τον παρατήρησε ο Σταύρος κλείνοντάς του το στόμα με την πατούσα του, που εντωμεταξύ είχε σηκωθεί όρθιος και ετοιμαζόταν να ολοκληρώσει την ηδονή του φίλου του.

-    Λοιπόν γύρνα. Θα τον φας αλλιώς τώρα…

διέταξε ο μηχανικός και αμέσως ο αστυνόμος στήθηκε στα τέσσερα. Τι κωλάρα ήταν αυτή! Πιο καλός και από γυναικείο. Πεταχτός, ολοστρόγγυλος και με μια ροζ πεντακάθαρη και φιλόξενη κωλοτρυπίδα. Είχα χάσει όλες μου τις αναστολές, έπεσα πάνω του και τον έγλειφα και τον δάγκωνα, μη χορταίνοντας το γαμήσι με αυτόν τον άντρα. Όμως ήταν η σειρά του Σταύρου. Με οδήγησε πιο πέρα και πήρε θέση πίσω από τον αχόρταγο Θεσσαλονικιό. Εγώ πήγα μπροστά του, έπιασα το βοϊδίσιο καραφλό κεφάλι του και το οδήγησα στο χοντρό μου πουτσοκέφαλο. Οι φλέβες του είχαν πεταχτεί από την ένταση και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι από το μέτωπό του, καθώς κατάπινε όλο το εργαλείο μου μέχρι βαθιά το λαρύγγι, την ώρα που η πίσω τρύπα του δεχόταν την εισβολή του μηχανικού. Η Λένα που είχε ξανακαυλώσει είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια και μαλακιζόταν με τη βοήθεια ενός δονητή μη χορταίνοντας το θέαμα που της προσέφεραν οι τρεις άντρες.

-    Χόρτασες πούτσα τώρα ρε κτήνος;

Έλεγε ρυθμικά ο Σταύρος τονίζοντας μία μία τις λέξεις, σα να τις έφτυνε, καθώς συντονιζόταν με τις δυνατές γαμιές που κάρφωνε στον Ηλία και τον μπάτσιζε τρυφερά στα τεράστια κωλομέρια.

-    Θέλω να με γεμίσετε χύσια ρε καργιόληδες, να τα ρουφήξω όλα και από το στόμα και απ' την κωλάρα μου. Έλα μπαμπά, έλα θείε, κάντε άντρα το αγοράκι σας, και μετά δώστε μου να φάω τις τρίχες σας…

έλεγε αυτός ο γίγαντας, την ώρα που σπαρταρούσε ανάμεσά μας. Με ένα νεύμα του Σταύρου, αποσυνδεθήκαμε και μας προέτρεψε να καθίσουμε, να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε για τις επόμενες φάσεις. Η Λένα είχε ανασηκωθεί και μου προσέφερε τα ανοιχτά της μουνόχειλα την ώρα που έχυνε για τρίτη φορά έτσι ώστε να γευτώ τους ζουμερούς χυμούς της. Ήμουν έτοιμος να την πετάξω κάτω για άλλη μια φορά όμως ο Σταύρος με σταμάτησε.

-    Είπαμε να ανακτήσουμε δυνάμεις ρε μαλάκες…

είπε και διέταξε τη γυναίκα του να μας φέρει τρεις μεγάλες μπύρες. Καθώς αράζαμε, καπνίζαμε και πίναμε, λέγαμε διάφορα σχολιάζοντας τα προηγούμενα δρώμενα.

-    Δε μας είπες, πώς σου φάνηκε η φάση;

Με ρώτησε ο Σταύρος.

-    Δε βλέπεις ρε μαλάκα; Είμαι έτοιμος να χύσω και απ' τα αφτιά.

-    Ναι αλλά δεν ολοκληρώθηκε η μύησή σου, είπε ο μπάτσος. Έμεινε κάτι ακόμη.

-    Στην παρέα μας φίλε κρητικέ, οι άντρες είναι και κυνηγοί και θηράματα.

Είπε ο μηχανικός.

-    Ο σωστός πολεμιστής δεν κερδίζει μόνο. Αλλά ξέρει και να χάνει μάχες και να παραδίδεται στον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Συμπλήρωσε ο Ηλίας.

-    Ώπα, τι εννοείτε ρε μάγκες; Ρώτησα ανήσυχος.

-    Αγόρι μου είσαι ωραίος μπήχτης, αλλά ξέρεις να υποτάσσεσαι σε έναν άλλο άνδρα;

Διευκρίνισε ο αστυνόμος.

-    Ξέρεις να πειθαρχείς τον εαυτό σου για να νιώσεις την ορμή και τη δύναμή του μέσα σου;

Συμπλήρωσε ο Σταύρος.

-    Μόνο τότε είσαι ολοκληρωμένος και πανίσχυρος, αφού γνωρίσεις και τις πιο σκοτεινές και ανεξερεύνητες πτυχές του εαυτού σου και πάψεις πια να τις φοβάσαι…

μου έκανε ο Ηλίας χαϊδεύοντάς με. Η Λένα μου χαμογελούσε με νόημα λέγοντάς μου…

-    Πρέπει πρώτα όμως να χαλαρώσεις και να μας εμπιστευτείς. Δε θα έχεις πολλές φορές αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Και κυρίως να το δεχτείς με επίγνωση και συνειδητά. Σαν να το θέλεις. Πρέπει να το θέλεις. Για να νιώσεις μια περήφανη ήττα, όπως μόνο ένας αληθινός ήρωας ξέρει να απολαμβάνει. Πρέπει να αφεθείς στα έμπειρα χέρια των φίλων σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς παραδομένος αλλά ασφαλής.

Συμπλήρωσε η Λένα η οποία σαν μια ιέρεια της ηδονής πλησίαζε την κωλοτρυπίδα μου κοιτώντας με στα μάτια, σα να ήθελε να με υπνωτίσει. Ταυτόχρονα ο άντρας της μου σήκωνε ψηλά τα πόδια αφήνοντας εκτεθειμένη την πίσω είσοδο. Ο Ηλίας με είχε ήδη ακινητοποιήσει με τις μπρατσάρες του κλειδώνοντάς με σε αμετακίνητη θέση.

-    Νιώσε το διαμελισμό του παλιού αντρικού εγωισμού σου που βασιζόταν μόνο σε μικροαστικά στερεότυπα και αποδέξου έναν άλλον. Πιο ισχυρό, πιο πλήρη, πιο πολυτροπικό, πιο ακατέργαστο.

Είπε η Λένα και άρχισε να μου γλείφει την τρύπα μου.

-    Μη ρε μαλάκες, όχι δε θ...

πήγα να φωνάξω αλλά μου κόπηκε η ανάσα. Η γλώσσα της Λένας με έκανε να λιγωθώ από καύλα. Δεν είχα φανταστεί ότι ο κώλος μπορεί να δώσει τέτοια ηδονή. Τώρα καταλαβαίνω τους άντρες που γαμιούνται. Ο αστυνόμος μου σφράγισε το στόμα με ένα βαθύ γλωσσόφιλο και πότε-πότε μου ψιθύριζε γλυκόλογα στο αφτί. Μύριζα το after shave του που είχε ανακατευτεί με τον καθαρό του ιδρώτα. Σύντομα ανακάλυψα ότι η γλώσσα της Λένας είχε αντικατασταθεί από εκείνη του Σταύρου. Ένιωθα το αξύριστο πηγούνι του στα κωλομέρια μου καθώς με γαμούσε με τη γλώσσα. Ευτυχώς είμαι πολύ σχολαστικός με την καθαριότητα και πάντα πλένομαι από μπροστά και από πίσω για λόγους υγιεινής, οπότε δεν είχα για κάτι να ανησυχώ. Σταμάτησα πια να αντιστέκομαι και παραδόθηκα στην περιποίηση του μηχανικού που με έκανε κυριολεκτικά να λιώνω.

Ο Ηλίας πήρε τη θέση του και άρχισαν να με προετοιμάζουν και να με γλείφουν πότε εναλλάξ και πότε και οι δύο μαζί. Σύντομα ένιωθα τα δάχτυλα των δύο ανδρών, να ανοίγουν την τρύπα μου και να παραβιάζουν ελάχιστα την καλά σαλιωμένη περίμετρο του πρωκτού μου. Ακούμπησα της πατούσες μου στους ώμους των φίλων μου για να δείξω ότι τους εμπιστεύομαι και ότι μπορούν να συνεχίσουν αυτό που κάνανε. Ο Ηλίας μου έπιασε το ένα πόδι, έγλειφε σχολαστικά ένα-ένα τα δάχτυλα και έτριβε την πατούσα μου στο πρόσωπό του. Σε λίγο τα χοντρά δάχτυλα του Ηλία, οργώνανε αργά το λεπτό μου έντερο φτάνοντας μέχρι τον προστάτη. Είχα τρελαθεί και ήμουν έτοιμος για όλα. Ξαφνικά με ένα χτύπημα στα κωλομέρια μου ο Σταύρος διακόπτει απότομα την όλη φάση λέγοντας.

-    Ok. Εντάξει. Φτάνει τόσο.

Έμεινα ανάσκελα με τα πόδια διάπλατα ανοιγμένα και την τρύπα μου να χάσκει.

-    Τι έγινε; Ρωτάει ο Ηλίας.

-    Δε βλέπεις ρε μαλάκα; Σφίγγεται. Δε θέλει ο κρητικός. Έχει ακόμη ηλίθια ταμπού. Δε γουστάρει. Εδώ αγόρι μου δε βιάζουμε κανέναν. Μεταμορφώνουμε και διευρύνουμε την καύλα μας. Αν όμως δε θέλεις...άστο.

-    Ρε σεις ποιος είπε ότι δε θέλω; Δεν έγινε τίποτα που δε μου άρεσε. Ελάτε ρε μαλάκες, είπα, μη με ξενερώνετε. Συνεχίστε το.

Ο αστυνόμος είχε φέρει εν τω μεταξύ, όπως ήταν όρθιος, το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του στην τρύπα μου και την γλυκοτυρανούσε.

-    Θέλεις να γαμηθείς; Λέγε.

Είπε επιτακτικά πάλι ο Σταύρος. Πρέπει να μας το ζητήσεις εσύ.

-    Θέλω ρε πούστηδες, γαμήστε με ξεσκίστε την τρύπα μου, κάντε με να νιώσω τις ψωλές σας. Θέλω πούτσες…

έλεγα έχοντας χάσει τον έλεγχο και καθώς ο Ηλίας ήδη με γαμούσε με το ποδοδάχτυλο του.

-    Ποιον θέλεις πρώτο καπετάνιε; Με ρώτησε ο Σταύρος.

-    Τον Ηλία…

είπα λαχανιασμένος. Εκείνος έσκυψε και μου έκανε πινέλο με τη γλώσσα του και μου σήκωσε ψηλά τα πόδια. Μετά σιγά-σιγά και προσεκτικά μου τον έβαζε με μαεστρία.

-    Κι εγώ σε θέλω αγάπη μου. Θέλω να χαλαρώσεις και να το χαρείς.

Είπε και με αγκάλιασε καθώς άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου, αναγκάζοντάς με να παραδοθώ στη γλύκα της πούτσας του. Έπεσε πάνω μου όλος αυτός ο όγκος και χάθηκα μέσα στην αγκαλιά του και τα φιλιά του. Σταύρωσα τα πόδια μου πάνω από τη μέση του και για ένα διάστημα είχα χάσει την αίσθηση του χώρου, του χρόνου και ζούσα μόνο για εκείνη τη στιγμή. Πέρασαν έτσι κάποια λεπτά και ο γαμιάς μου αποφάσισε να γίνει λίγο πιο σκληρός. Σηκώθηκε και αφού με γύρισε στα τέσσερα, εισέβαλε βίαια από πίσω μου. Η τρύπα μου πια είχε ανοίξει για τα καλά και αισθανόμουν ελάχιστο πόνο. Με πηδούσε άγρια και κάποια στιγμή σταμάτησε.

-    Σου αρέσει ρε καριόλη κρητικέ;

-    Ναι άντρα μου, ναι μπάτσε μου μη σταματάς. Δείξε μου πώς γαμάνε οι αστυνομικοί οι άντρακλες.

Ο Σταύρος μου έκλεισε το στόμα με την καυλωμένη πουτσάρα του την οποία κατάπινα τώρα πια με λαιμαργία και απόλαυση.

-    Που είναι ρε τώρα οι κολλητοί σου και η γκόμενά σου να σε καμαρώσουν πώς τις ρουφάς τις ψωλές; Έλεγε ο Σταύρος.

-    Θα χύσει απ τον κώλο ο πούστης τόσο καυλωμένος που είναι για πούτσα…

συμπλήρωνε ο Ηλίας ο οποίος πλέον άρχισε τα σκαμπίλια στα κωλομέρια μου. Ένιωθα τις χερούκλες του να με τσούζουν όμως δεν ήθελα να σταματήσουν με τίποτα. Εκείνοι άλλαξαν θέσεις και σε λίγο η ξεχειλωμένη τρύπα μου θα υποδεχόταν το θηρίο του Σταύρου.

-    Έτσι ρε καπετάνιε. Οι λεβέντες τον παίρνουν όλο.

Είπε και τον κάρφωσε βαθιά μέσα μου. Τότε ένιωσα τον πιο αφόρητο πόνο. Ένιωθα να με ξεσκίζει το βαρύ έμβολο του Σταύρου και να με σουβλίζει ολόκληρο. Δεν αισθανόμουν πια καμιά ευχαρίστηση και το μόνο που περίμενα, ήταν να τελειώσει το μαρτύριό μου.

-    Τώρα είσαι αδερφός μας. Πρέπει να νιώσεις κάθε πλευρά της ανδρικής ηδονής. Το νιώθεις αδερφέ;

Δεν απάντησα τίποτα, μου είχε κοπεί η μιλιά απ τον πόνο. Η Λένα με τον Ηλία είχαν επιδοθεί σε ένα 69 και, όπως ο αστυνομικός ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα, μου έφερε τα υπερμεγέθη πόδια του στο στόμα. Έπεσα πάνω τους και τα φιλούσα με λατρεία και αφοσίωση, προσπαθώντας να ικανοποιήσω άλλη μια φορά τον άντρα που μου έδωσε τόση ηδονή. Εκείνος αναστέναζε δυνατά και με προέτρεπε να μη σταματήσω και να του καθαρίσω καλά όλα του τα δάχτυλα. Ο Σταύρος βγήκε και εγώ σωριάστηκα στο πάτωμα. Για λίγα λεπτά επικράτησε σιωπή, είχα κλειστά τα μάτια και δεν αντιλαμβανόμουν να γίνεται κάτι. Ένιωσα δύο χέρια να με σηκώνουν και να με μεταφέρουν στον καναπέ. Βρέθηκα ανάμεσα στους δύο "αδερφούς" οι οποίοι με αγκάλιαζαν και με χάιδευαν τρυφερά. Η Λένα εξαφανισμένη.

-    Το ξέρουμε ότι πόνεσες. Δεν υπάρχει ευχαρίστηση χωρίς πόνο. Τα πήγες όμως περίφημα. Έκανες όσα έπρεπε. Έμεινε μόνο μια και τελευταία δοκιμασία.

Έλεγαν εναλλάξ οι δύο άντρες. Ένιωθα ταπεινωμένος, οργισμένος και λυτρωμένος ταυτόχρονα. Από τη μια ήθελα να τους διαολοστείλω και να τους αρχίσω στα μπουκέτα και από την άλλη να χαθώ μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά τους.

-    Η οργή είναι του παλιού σου πληγωμένου ψεύτικου εαυτού, εκείνου που σε υποχρέωνε να ακολουθείς τα κλισέ και τις συμβάσεις μιας μονοδιάστατης θεώρησης του ανθρώπου και της σεξουαλικότητάς του. Μην του δίνεις σημασία, καλωσόρισε τον νέο που μόλις γεννήθηκε…

είπε η Λένα που μόλις εμφανίστηκε πιο όμορφη παρά ποτέ. Με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και ένα δερμάτινο σακάκι, τα μαλλιά πιασμένα κότσο, μακιγιαρισμένη στην τρίχα και με σκουρόχρωμο κραγιόν και με μαύρη δαντελένια μάσκα να καλύπτει τα μάτια της και ένα μεγάλο μέρος του μελανιασμένου προσώπου της. Μια απόγονος της θεάς Αφροδίτης. Μια αληθινή θεραπαινίδα της καύλας.

-    Ελάτε, συνέχισε, πρέπει να ξεκινήσουμε για την τελική φάση. Η μύησή σου θα ολοκληρωθεί τώρα.

Οι δύο άντρες σηκώθηκαν και με έβαλαν ανάμεσά τους. Αμέσως κατάλαβα ότι επρόκειτο να κάνουμε τρενάκι οι τρεις μας. Ο Σταύρος ήρθε πίσω μου και ο Ηλίας μπροστά μου.

-    Ε όχι, είπα, ρε Σταυρή, δε θα με ξαναξεκωλιάσεις. Έλα εσύ από μπροστά να τον φας και από Κρητικό.

Δεν έφερε αντίρρηση, αντίθετα γελώντας μου είπε ότι το περίμενε να δοκιμάσει το χοντρό μου πουτσοκέφαλο. Η φάση με ξαναέφτιαξε. Η Λένα μας ψέκαζε με ένα ενυδατικό λάδι έτσι ώστε να γλιστράμε την ώρα που εμείς οι τρεις πασπατεύαμε ο ένας τον άλλον και φιλιόμασταν με πάθος. Σύντομα οι τρεις πούτσες ήταν φουσκωμένες, σκληρές και ετοιμοπόλεμες, πρόθυμες να εισβάλουν σε "αδερφικούς" κώλους. Περίμενα την πιστή μας πορνοσκλάβα να μας φορέσει τα λαστιχένια σκουφάκια, που όπως πάντα με τόση φροντίδα έκανε και μεριμνούσε με επιμέλεια για την έγκαιρη αντικατάστασή τους. Της έγνεψα αγριεμένα όμως μου είπε όχι.

-    Όχι αυτή τη φορά.

Ο Σταύρος έσκυψε πρώτος μπροστά μου προσφέροντάς μου τα μικρά τριχωτά του κωλομέρια. Ξεκίνησα να τον ετοιμάζω με γλειψίματα και το ίδιο έκανε και ο Ηλίας στον δικό μου. Έβαλα μέσα του το στόμιο του λιπαντικού και εκσφενδόνισα μια γερή δόση μέσα στην τρύπα του. Σε λίγο γλιστρούσα την πουτσάρα μου μέσα του αφήνοντάς τον να σφαδάζει από πόνο και καύλα.

-    Ω ρε Κρητίκαρε! Σα να με γαμάς με τη γροθιά σου ρε πουτσαρά. Τι μαραφέτι είναι αυτό ρε μαλάκα! Πονάω ο πούστης. Κοίτα μωρή καριόλα πώς γαμιέται ο άντρας σου. Κοίτα πώς υποτάσσεται στον Πούτσο! Έλεγε λαχανιασμένος ο μηχανικός, καθώς είχε πέσει με το κεφάλι στο πάτωμα.

Ο Ηλίας μου έσπρωξε ευγενικά την πλάτη για να σκύψω περισσότερο και να βρει το στόχο του. Σε λίγο, προσάρμοζε το εργαλείο του μέσα μου και άλλη μια φορά τα αντρικά αγκομαχητά γεμίσανε το σαλόνι. Η Καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Και γαμούσα, και γαμιόμουν ταυτόχρονα. Καθώς έβγαζα το εργαλείο μου απ' τον μηχανικό, ένιωθα την πούτσα του αστυνομικού να με σκάβει βαθιά. Ήταν απίστευτη αίσθηση. Φαντάστηκα πως η μύηση του νέου "αδερφού" ολοκληρωνόταν με αυτό το διπλό ρόλο. Ο Σταύρος έπιανε τους γλουτούς μου και εγώ του Ηλία. Είχα ξεχάσει ποιος είμαι, είχα γίνει πια ένας αδερφός με τους άλλους δύο άνδρες, είχα ταυτιστεί μαζί τους, έτσι ένιωθα και αυτό ήθελα να είμαι. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι όλη αυτή την ώρα η Λένα μας τραβούσε βίντεο. Δε με ένοιαζε, ήμουν περήφανος γι αυτό που έκανα και στο οποίο συμμετείχα.

-    Ρε αδέρφια έτσι μού 'ρχεται να τινάξω τα χύσια μου μέσα στην κωλάρα του καπετάνιου. Έχω τέτοια καύλα που θα πεταχτούν απ' την πουτσάρα του μαζί με τα δικά του και θα καρφωθούν σε σένα όλα ρε καργιόλη μουντζούρη…

έλεγε κατακαυλωμένος ο μπάτσος απευθυνόμενος στο Σταύρο.

-    Κι εγώ θα τα σπείρω στην πουτάνα μας. Μαζί με τα δικά μου. Να τη γκαστρώσουμε και οι τρεις ταυτόχρονα την ξεχειλωμούνα…

είπε εκείνος. Οι ιδρώτες μας είχαν ανακατευτεί με το λάδι και μεταξύ τους.

-    Μαλάκες το κόβουμε, γιατί είμαι έτοιμος να χύσω…

είπα και αφού τραβηχτήκαμε, καθίσαμε στους καναπέδες. Η Λένα ήδη μας είχε φέρει μια μεγάλη κανάτα με νερό, πετσέτες, υγρά μαντηλάκια, ποτήρια και μπύρες που πραγματικά τα χρειαζόμασταν μετά από τόσο ιδρώτα. Πλησίασε προς το μέρος μου κρατώντας ένα μικρό κουτί.

-    Τώρα είσαι ένας από εμάς. Παρ’ το…

μου είπε και με φίλησε στο μάγουλο. Άνοιξα το κουτί και είδα ένα μαύρο πλεκτό βραχιόλι με μια μικρή μπλε χάντρα, πανομοιότυπο με εκείνο που φορούσαν τα δύο "αδέρφια" μου. Το φόρεσα αμέσως με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη. Οι δύο άντρες και η Λένα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ευφορίας τσουγκρίσαμε όλοι μαζί τα ποτήρια μας.

Συνεχίζεται...