Με το ζευγάρι των πανηδονιστών (2ο μέρος) - Ο Τέταρτος Άνθρωπος

Δημοσιεύθηκε από Captain48
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μετά από μία εξαντλητική παροτύζα με το ζευγάρι, η Λένα αποφασίζει να προσκαλέσει και... τον τέταρτο άνθρωπο!

Η Λένα μετά από κάποια λεπτά σηκώθηκε όρθια από τη λευκή φλοκάτη και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο. Ο Σταύρος εφοδίαζε το τζάκι με περισσότερα ξύλα και μου έκανε νόημα να πάμε στον καναπέ να τελειώσουμε τα ποτά μας. Συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων και βρήκαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε. Του είπα ότι είμαι πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και εκείνος με πληροφόρησε ότι έχει δύο συνεργεία αυτοκινήτων, παντρεύτηκε τη Λένα που είναι δικηγόρος πριν πέντε χρόνια, δεν έχουν παιδιά και προτιμούν να χαίρονται τη ζωή και το σεξ. Μου έδειχνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο κινητό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ορισμένες και με άλλους άντρες, διανθίζοντάς τες με πολλές πικάντικες λεπτομέρειες Ετοιμαζόμουν να φύγω και έψαχνα με τη ματιά μου τα σκόρπια ρούχα μου, όμως ο Σταύρος με παρότρυνε να χαλαρώσω και να αράξω. Με ένα πονηρό χαμόγελο πήρε στα χέρια του το κιλοτάκι της γυναίκας του και με σκούπιζε αργά από τους ερωτικούς χυμούς.

Δεν είχα όρεξη για περισσότερα παιχνίδια και το κατάλαβε αμέσως, οπότε αποσύρθηκε από την προσπάθεια, αφήνοντας το κόκκινο εσώρουχο μπλεγμένο πάνω στον μισοπεσμένο πούτσο μου. Άρχισα πάλι να αναστατώνομαι καθώς θυμήθηκα το υγρό μουνάκι της Λένας που ένιωσα ότι δεν το χόρτασα αρκετά καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έτριβα με το χέρι μου το ύφασμα πάνω στο εργαλείο μου το οποίο άρχισε και πάλι να αγριεύει. Προσπάθησα να το κρύψω από τον Σταύρο ο οποίος και εκείνος χάιδευε το δικό του αλλά δεν τα κατάφερα. Πολύ σύντομα με τις καυλιάρικες ιστορίες του και με το ποτισμένο από τα χύσια κιλοτάκι έγινα τούρμπο. Έπαιζα πια το σηκωμένο μου καυλί και πάλι και το ίδιο έκανε και ο άλλος άντρας δίπλα μου, ο οποίος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω του. Κοιτούσε πότε τον ανδρισμό μου και πότε εμένα στα μάτια και πάλι χαμογελούσε πονηρά, καθώς συνέχιζε τις αφηγήσεις. Εγώ περίμενα να εμφανιστεί και πάλι η Λένα καθώς ήμουν σίγουρος πια ότι θα υπήρχε και συνέχεια. Εκείνος τεντώθηκε προτάσσοντας τον πούτσο του και υποχρεώνοντάς με να παρατηρήσω τη στύση του. Μου έπιασε το χέρι καθώς τον έπαιζα και με καθοδηγούσε να επιβραδύνω τις κινήσεις μου.

-    Θέλεις λίγο να μου τον πιάσεις;

Μου ψιθύρισε συνωμοτικά. Έβαλα το χέρι μου και χούφτωσα στη βάση εκείνο το όρθιο τέρας και ζύγιασα τα χορταστικά του αρχίδια.

-    Πώς σου φαίνεται;

-    Είναι χοντρή. Και έχεις και τεράστια αρχίδια ρε φίλε!

Εκείνος δεν είπε τίποτα, έπιασε τον δικό μου και άρχισε να τρίβει τη βάση της βαλάνου. Με διαπέρασε ένα κύμα γλυκού μουδιάσματος και άφησα έναν αναστεναγμό καθώς κατάλαβα ότι αυτός ο άντρας ήξερε να δίνει ηδονή σε έναν άλλον άντρα. Έκανα και εγώ στον πούτσο του ό,τι έκανε αυτός στον δικό μου, παρακολουθώντας υπνωτισμένα αυτή την αθόρυβη αρσενική τελετουργική μύηση. Με κοιτούσε στα μάτια με ένα βλέμμα ενθάρρυνσης και ικανοποίησης, κάνοντάς μου νοήματα να συνεχίσω και δείχνοντας ότι τα πάω καλά. Εφάρμοζε περίεργες τεχνικές πιέσεων και ελαφρών χτυπημάτων, χουφτωμάτων και τραβηγμάτων που έδιναν απίστευτη ευχαρίστηση και ένιωθα ότι το σπέρμα συγκεντρώνεται ξανά στα αρχίδια μου. Ο ήχος από το ντους είχε κάποια λεπτά που είχε σταματήσει και περίμενα ανυπόμονα την άφιξη της Λένας. Αντί αυτού την άκουγα να μιλάει στο τηλέφωνο χωρίς να καταλαβαίνω τι λέει καθώς η φωνή της μπερδευόταν με πνιχτά γέλια. Σε λίγο εμφανίστηκε εντελώς γυμνή φορώντας μόνο ένα περιλαίμιο με καρφιά και πιο ψηλά τακούνια, την ώρα που εγώ και ο άντρας της χουφτώναμε ο ένας τον πούτσο του άλλου.

Στο χέρι της κρατούσε ένα βαλιτσάκι που έμοιαζε με θήκη ιατρικών εργαλείων. Κατάλαβα πως το παιχνίδι είχε αρχίσει να χοντραίνει ελαφρώς και περνούσαμε σε μια πιο σύνθετη πίστα. Δεν ήμουν σίγουρος τι θα συμβεί και δεν ήξερα αν θα μου άρεσε αυτό που επρόκειτο να γίνει, αλλά είχα και την περιέργεια. Προχώρησε αργά προς το μέρος μας στάθηκε μπροστά μας και περίμενα να αρχίσει τον πεοθηλασμό. Αντί για αυτό και με ένα νεύμα του συζύγου της, του παρέδωσε την τσάντα και αφού παραμέρισε το τραπεζάκι, έπεσε στα τέσσερα μπροστά μας. Ο Σταύρος σηκώθηκε όρθιος, μάζεψε τα σκόρπια σώβρακα και τις κάλτσες μας, τα έκανε ένα κουβάρι και της τα έχωσε στο στόμα. Τον κοίταξα με ένα βλέμμα ανησυχίας, αλλά μου έκανε με το χέρι του μια καθησυχαστική κίνηση. Ήρθε δίπλα μου και άπλωσε τα πόδια του πάνω στην πλάτη της γυναίκας του προτρέποντάς με να κάνω το ίδιο. Την είχαμε κάνει σκαμνάκι. Ο Σταύρος άναψε τσιγάρο και μου προσέφερε και μένα ένα και διέταξε τη γυναίκα του να μας ανανεώσει τα ποτά.

Η Λένα χωρίς να σηκωθεί όρθια μπουσουλώντας αργά έφτασε μέχρι το μπουφέ, αφήνοντάς μας να θαυμάσουμε τη ροζ κωλοτρυπίδα της και το αμυγδαλωτό μουνάκι της. Διέσχισε στα τέσσερα μερικά μέτρα σαν εξημερωμένη γαζέλα και όρθια πια ετοίμαζε τα ποτά μας. Από το στόμα της κρέμονταν τα εσώρουχά μας και πάλι λικνιζόμενη ηδονικά μας τα σέρβιρε. Πήρε την προηγούμενη θέση της και δέχτηκε τα βαριά μας μέλη πάνω στο αδύνατο σώμα της με το κατάλευκο δέρμα που μοσχοβολούσε. Ο Σταύρος άνοιξε το βαλιτσάκι που του είχε παραδοθεί για να αποκαλυφθεί μια ολόκληρη συλλογή από αντρικά ομοιώματα σε ποικίλα μεγέθη και σχήματα. Πήρε στα χέρια του ένα μέτριο και αφού το πασάλειψε με λιπαντικό άρχιζε αργά να το εφαρμόζει στην ήδη ξεχειλωμένη κωλοτρυπίδα της γυναίκας του. Εκείνη μούγκρισε καθώς της το γλιστρούσε όλο και πιο βαθιά μέχρι που τα μουγκρητά της γίνανε αναστεναγμοί καύλας.

- Σε ποιον μιλούσες γαμιολίτσα μου στο τηλέφωνο;

Η Λένα με τα σώβρακα στο στόμα δε μπορούσε να μιλήσει αλλά δε μπορούσε και να τα απομακρύνει γιατί ήξερε ότι περίμενε σκληρή τιμωρία, οπότε περιορίστηκε σε ένα ακατανόητο επιφώνημα.

-    Πήρες τηλέφωνο τον Ηλία;

Εκείνη κούνησε καταφατικά το κεφάλι για να εισπράξει ένα χάδι από τον άντρα της.

-    Το πες και το έκανες παλιοπουτάνα. Θες και τρίτο ψώλο ε; Έχεις χάσει κάθε έλεγχο αλλά δε θα σου περάσει. Εγώ και ο Μανώλης θα αποφασίσουμε τι θα γίνει.

Στρέφει το βλέμμα του και με νόημα μου λέει.

-    Πώς το βλέπεις αδερφέ; Ο Λιάκος είναι παιχταράς, δικό μας παιδί και μέσα σε όλα.

Πριν προλάβω να απαντήσω με χτύπησε φιλικά στο ώμο.

-    Θα δεις θα περάσουμε καλά. Είναι πολύ καυλιάρης και με μαεστρία. Αν δε γουστάρουμε στην τελική του λέμε να κάτσει στην άκρη και να μας παίρνει μάτι. Και σε αυτό μέσα θα είναι.

Η αλήθεια είναι ότι είχα μερικές επιφυλάξεις. Ήδη είχα υπερβεί τον εαυτό μου εκείνο το βράδυ και δεν είχα προλάβει να τακτοποιήσω όλα όσα είχαν συμβεί στα κουτάκια του μυαλού μου. Από τη μία το σχήμα τριών αντρών με μία γυναίκα μου φαινόταν άγριο, από την άλλη όμως ο Σταύρος είχε έναν τρόπο να μου δείχνει ότι όλα είναι υπό έλεγχο και σε όλη αυτή τη φάση ήταν πολύ διακριτικός και σεβόταν πάντα τους ενδοιασμούς μου, έστω κι αν στο τέλος γινόταν αυτό που ήθελε αυτός, οπότε είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και την πεποίθησή μου πως ό,τι γίνει θα μου αρέσει. Η ώρα περνούσε και η ατμόσφαιρα γινόταν όλο και πιο ηλεκτρισμένη. Ο Σταύρος έβγαλε το ομοίωμα από τον κώλο της γυναίκας του και σε λίγο της προσάρμοζε έναν άλλο μεγαλύτερο και πιο χοντρό λαστιχένιο πούτσο.

-    Πρέπει να ανοίξει καλά η πουτανίτσα μου. Τρεις ψώλοι περιμένουν να την ξεσκίσουν.

Η Λένα έβγαζε πνιχτούς λυγμούς καθώς το ερωτικό βοήθημα πίεζε τα τοιχώματα του εντέρου της. Τα χέρια του άντρα είχαν πασαλειφτεί με λιπαντικό, με το οποίο αμέσως κάλυψε τον πούτσο μου και τον ανεβοκατέβαζε ανάμεσα στα χοντρά του δάχτυλα.

-    Το μουνάκι της είναι έτοιμο, σε περιμένει…

είπε ο Σταύρος κι εγώ δεν έχασα χρόνο. Με τη μία τρύπα της ήδη σφραγισμένη, πλησίασα τη ζουμερή τρύπα της και άρχισα να τη γλείφω και να τη δαχτυλιάζω προετοιμάζοντας άλλη μια φορά την εισβολή μου μέσα της. Σε λίγο τη γάμαγα αργά και αποφασιστικά δίνοντας ρυθμό στα βογκητά της. Τότε χτύπησε το κουδούνι. Ο Σταύρος πήγε να ανοίξει και στην πόρτα εμφανίστηκε ένας άντρας επιβλητικός, ογκώδης, γύρω στα 35 και με ξυρισμένο κεφάλι. Με μια πρώτη ματιά είχε το στυλ του μπράβου ή του πορτιέρη. Κόμπλαρα για λίγο και σταμάτησα. Ο Ηλίας χαιρέτησε το Σταύρο και μετά κατευθύνθηκε προς εμένα και τη Λένα.

-    Τι κάνετε παίδες; γαμείτε; γαμείτε;

είπε ο νεοφερμένος και μου έδωσε το χέρι του. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και με ένα χτύπημα στην πλάτη μου είπε να συνεχίσω αυτό που κάνω. Άρχισε κάπως να μου πέφτει, σηκώθηκα και κάθισα στον καναπέ.

-    Εδώ η καριόλα μας θέλει τρεις ψωλές…

είπε ο Σταύρος ενώ ο Ηλίας είχε ήδη σηκωθεί όρθιος και έβγαζε τα ρούχα του. Ήταν πολύ γυμνασμένος αλλά και εύσωμος και εντελώς άτριχος. Ένα βουνό από μύες. Αυτός, σκέφτηκα, αν θελήσει μας βάζει κάτω και τους τρεις και μας πηδάει άνετα. Τεράστιο στρογγυλό κεφάλι, τεράστια χέρια και πόδια, αλλά το εργαλείο του χανόταν μέσα σε αυτή τη μάζα από σάρκα.

-    Γέμισε την πίστα ο Σαλονικιός. Είδες σώμα;

Έκανε προς το μέρος μου ο Σταύρος γελώντας. Τότε παρατήρησα ότι οι δύο άλλοι άντρες φορούσαν στον καρπό σχεδόν το ίδιο πλεκτό μαύρο βραχιόλι με μια μικρή μπλε χάντρα. Δεν έδωσα σημασία και το θεώρησα σύμπτωση. Σαν φίλοι που είναι κάποιος θα το δώρησε στον άλλον. Ήρθε και κάθισε ανάμεσα σε μένα και τον Σταύρο, ο οποίος σηκώθηκε και αφού απελευθέρωσε το στόμα της γυναίκας του την οδήγησε από το περιλαίμιο προς το μέρος του Ηλία. Εκείνη πάντα στα τέσσερα, ξεκίνησε να φιλάει τρυφερά τα μπούτια του Ηλία και να οδηγείται σιγά-σιγά προς το επίμαχο σημείο. Με τη μαεστρία της Λένας δεν άργησε να καυλώσει και ο Ηλίας. Ο Σταύρος ολοκλήρωνε την ηδονή του καλεσμένου του τσιμπώντας του τις ρώγες. Ο νέος άντρας έγειρε το κεφάλι προς τα πίσω και αναστέναζε. Κάποια στιγμή με κοίταξε με ένα βλέμμα ικετευτικό, σα να μου ζητούσε κάτι. Ανέλαβα την άλλη του θηλή και σε λίγα δευτερόλεπτα μου ψιθύρισε στο αφτί «πιο δυνατά ρε φίλε».

Άρχισα και εγώ να τρίβω και να τραβάω ανελέητα το γρανιτένιο στήθος αυτού του άντρα που τώρα βογκούσε δυνατά. Σε λίγο έπιασε το κεφάλι μου και του Σταύρου και τα έκλεισε σαν τανάλια μέσα στην αγκαλιά του καθοδηγώντας μας να του γλείφουμε και να του δαγκώνουμε τις ρώγες. Παράλληλα σταύρωσε τα πόδια του και τα άπλωσε αφήνοντάς τα πάνω στην πλάτη της Λένας, που συνέχιζε τον πεοθηλασμό κλείνοντας και το δικό της κεφάλι μέσα στα τεράστια μπούτια του. Μας είχε και τους τρεις σε κεφαλοκλείδωμα. Τώρα με μια κίνηση αν θέλει μας αποτελειώνει, σκέφτηκα αστειευόμενος με τον εαυτό μου. Αυτός ο άντρας αντλούσε από παντού την ηδονή. Σε λίγο φιλούσε παθιάρικα τον Σταύρο και αμέσως μετά γύρισε το κεφάλι του προς το μέρος μου. Χωρίς να μου δώσει περιθώρια αντίδρασης έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα μου, σφίγγοντάς με τόσο δυνατά που νόμισα ότι θα σκάσω. Το χέρι του είχε μπλεχτεί στις τρίχες του στήθους μου και σιγά-σιγά κατέβαινε προς τον πούτσο μου.

Κατάλαβα ότι είναι μυημένος. Πολύ σύντομα μου έπαιζε τον πούτσο. Δεν ήταν όμως τόσο τεχνίτης όσο ο Σταύρος. Η Λένα τον είχε αφήσει και τώρα πια ασχολούνταν με το εργαλείο του άντρα της. Ο Ηλίας που με είχε γραπώσει κανονικά συνέχιζε το βαθύ γλωσσόφιλο τρίβοντας το σώμα του πάνω στο δικό μου και φροντίζοντας να ακουμπούν τα καυλιά μας, τα οποία χάιδευε μαζί. Ήδη ένιωθα την υγρασία από τα πρώτα υγρά του πάνω στις τρίχες μου. Το εργαλείο του ήταν κοντό και χοντρό αλλά εκείνος θαύμαζε το δικό μου που ήταν σαφώς μεγαλύτερο. Δεν άργησε να κάνει όλη τη διαδρομή του θώρακα και της κοιλιάς μου για να κατέβει και να το πάρει στο στόμα του. Ήταν όμως κάπως άγαρμπος. Σύντομα με ένα δικό μου παράγγελμα άλλαξαν θέσεις και σε λίγο ο πούτσος μου απολάμβανε το έμπειρο και υγρό στοματάκι της Λένας η οποία για άλλη μια φορά με έφτασε στον 7ο ουρανό.

Της έπιανα το κεφάλι και την καθοδηγούσα να το κάνει αργά και με επιμέλεια, όπως μόνο εκείνη η πουτσοπνίχτρα ήξερε. Οι άλλοι δύο άντρες ήταν ήδη πάνω στη φλοκάτη κάνοντας ένα απίστευτο 69 και αφήνοντας βογκητά ηδονής καθώς ο ένας είχε στο στόμα του την πούτσα του άλλου. Τους παρατηρούσα καθώς απολάμβανα το βαθύ τσιμπούκι της Λένας, που έφτανε πια να καταπίνει το καυλί μου μέχρι τη ρίζα. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές βλέποντας τσόντες στο ίντερνετ, έπεφτε το μάτι μου και σε μερικές όπου οι δύο άντρες πηδούσαν μια γυναίκα και μετά το έκαναν και μεταξύ τους. Δε με χάλαγε και πολλές φορές είχα ρίξει και μαλακία με ένα τέτοιο θέαμα. Δεν είχα τολμήσει κάτι τέτοιο όμως ποτέ. Ποτέ, μέχρι εκείνη την ώρα που για πρώτη φορά είχα αγγίξει ερωτικά άντρα. Είχα όμως ήδη κλείσει την υπηρεσία λογοκρισίας μέσα στο κεφάλι μου εκείνη τη βραδιά και είχα αποφασίσει πως θα κάνω ό,τι μου κατέβει και ό,τι φαίνεται πως θα μου αρέσει χωρίς καμιά εσωτερική κριτική.

Ο Ηλίας λοιπόν ήταν πάνω από τον Σταύρο, και εκείνος, για να πολλαπλασιάσει την ευχαρίστηση του φίλου του, του άνοιγε σιγά-σιγά την κωλοτρυπίδα με τα δάχτυλά του. Η κωλάρα του Ηλία ήταν τεράστια και τουρλωτή. Μου πέρασε η ιδέα να γαμήσω άγρια αυτό τον αντρικό κώλο ο οποίος έχασκε μπροστά μου και πίστευα ότι δε θα είχε αντίρρηση. Η Λένα αποσύρθηκε για λίγο για να φέρει και κάτι άλλο που είχε ξεχάσει (ένας θεός ξέρει τι) και έμεινα μόνος στον καναπέ να παρατηρώ του άλλους δύο. Σηκώθηκαν και με πλησίασαν πιάνοντάς μου τα χέρια και οδηγώντας με προς το μέρος τους στη φλοκάτη. Γονατισμένοι πια και αγκαλιασμένοι και οι τρεις φιλιόμασταν με πάθος και τα πουτσοκέφαλα μας έσπρωχναν το ένα το άλλο. Ο Ηλίας, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αναστέναζε βαριά και με καύλα και έπιανε τις ψωλές, τρίβοντάς τις απαλά τη μια πάνω στην άλλη. Δεν είχα πια καμιά αναστολή να κάνω το οτιδήποτε και με οποιονδήποτε από εκείνη την εκκεντρική παρέα.

Σε λίγα λεπτά εμφανίζεται η Λένα φορώντας ένα καινούργιο μαύρο κιλοτάκι και με ένα ζευγάρι χειροπέδες στα χέρια. Ο Ηλίας σηκώνεται και με μια άγρια εντολή τη διατάζει να γονατίσει. Εκείνη υπακούοντας του παραδίδει τις χειροπέδες και τα κλειδιά και ο μεγαλόσωμος άνδρας με μια αστραπιαία κίνηση της περνά τις χειροπέδες δένοντας τα χέρια της πίσω από την πλάτη. Ο Σταύρος γελώντας δυνατά παρατήρησε: «Ή είσαι έμπειρος μπάτσος ή δεν είσαι». Σε ερώτησή μου, με πληροφόρησε ότι ο Ηλίας είναι αξιωματικός στην αστυνομία. Εκείνος δεν έχασε λεπτό και σε λίγα δευτερόλεπτα ξέσκιζε την τσούλα μας από τον κώλο, αναγκάζοντάς την με βίαιες κινήσεις να πάρει μέσα της όλο τον πούτσο του. Παράλληλα της έκανε κατακόκκινο το κωλαράκι ανεβοκατεβάζοντας τις χερούκλες του στα κωλομέρια της και βρίζοντάς την χυδαία. Η Λένα σχεδόν έκλαιγε και δε μπορούσα να καταλάβω αν ο πόνος ήταν μεγαλύτερος ή η ηδονή. Το κεφάλι της ήταν στο πάτωμα και ο Σταύρος με προέτρεψε να της το πατήσω γιατί αυτό περίμενε από μας η πιστή μας σκύλα. Της πάτησα το μάγουλο και εκείνη μου έγλειφε τα δάχτυλα του ποδιού μου.

-    Ακινητοποίησέ την καριόλα τη γαμημένη, να μάθει πειθαρχία…

ήταν τα λόγια του Ηλία που συνέχισε με δυνατές και αργές γαμιές να κάνει το Λενάκι να σπαράζει. Σε κάθε χτύπημα του μπάτσου της κοβόταν η αναπνοή και ένα κύμα δακρύων κυλούσε απ τα μάτια της ενώ συνέχιζε με λύσσα να μου γλείφει το πέλμα. Ο Σταύρος τώρα είχε καβαλήσει και εκείνος τη γυναίκα του πιέζοντάς της την πλάτη με το πόδι του και παράλληλα έδινε τσιμπούκι στον Ηλία. Έβλεπα την τριχωτή του πλάτη να δονείται καθώς τάιζε τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα του φίλου του. Άρχισα να του τη χαϊδεύω και εκείνος στρέφοντας το κεφάλι του ανταπέδωσε με ένα παθιάρικο φιλί στο στόμα και παράλληλα με μαλάκιζε με το έμπειρο χέρι του.

-    Μαλάκες κανονίστε. Μην τυχόν και χύσει κανείς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, Η πουτάνα μου πρέπει να περάσει και ένα σκληρό τεστ.

Ο Ηλίας άφησε τη Λένα ημιλιπόθυμη ξαπλωμένη στη φλοκάτη με τα μάτια ανοικτά και έμοιαζε να έχει χάσει τον κόσμο. Ο Σταύρος δεν έχασε χρόνο και έφερε ένα μαύρο πανί με το οποίο της έδεσε σφιχτά τα μάτια.

-    Και τώρα καριολίτσα μου άλλη μια φορά θα αποδείξεις πόσο πουτάνα είσαι και πόσο σέβεσαι τις πούτσες μας.

Θα τη γαμάμε ένας ένας και θα πρέπει να αναγνωρίσει ποιος είναι. Αν δεν το καταφέρει θα την πλακώσουμε στις σφαλιάρες και τις κλωτσιές. Και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο μας έκανε νόημα να απομακρυνθούμε και να μείνουμε ήσυχοι για λίγα λεπτά. Ήθελε να παρατείνει την αγωνία της γυναίκας του, η οποία δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε και ποιος θα ξεκινούσε. Σε λίγο μου γνέφει να ξεκινήσω πρώτος. Έτσι όπως ήταν ανοιχτή η καριόλα από το εργαλείο του Ηλία, με ελάχιστη πίεση γλίστρησα την πουτσάρα μου μέσα ανοιχτή της κωλοτρυπίδα. Τη γαμούσα βίαια για να μπερδευτεί και να μην καταλάβει ποιος είναι ο τωρινός της επιβήτορας. Αμέσως μετά με νόημα του Σταύρου σταμάτησα και βγήκα απότομα. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα η ερώτηση του αρχηγού μας ακούστηκε επιτακτική.

-    Λοιπόν λέγε. Ποιος σε πήδηξε μόλις;

Το Λενάκι με το μαύρο πανί στα μάτια στεκόταν ακίνητη και με έναν αναστεναγμό είπε:

-    Εσύ άντρακλα και αφέντη μου.

Ο Ηλίας δεν περίμενε περισσότερο. Χωρίς να τον ορίσει κανείς ανέλαβε την τιμωρία της γυναίκας που υπέμεινε τις ηχηρές καρπαζιές και τις κλωτσιές του αστυνομικού αγκομαχώντας και νιώθοντας με ηδονή τον απόλυτο εξευτελισμό. Κλαίγοντας σπαρακτικά και εκλιπαρώντας για βοήθεια του ζητούσε να σταματήσει σταυρώνοντας τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπο για να αποφύγει το περισσότερο ξύλο. Είσαι μια τιποτένια, μια γελοία τσουλάρα να μη γνωρίσεις το εργαλείο του Μανώλη, της έλεγε ο Ηλίας καθώς της κατάφερνε μια γερή κλωτσιά στα κωλομέρια που την σώριασε κάτω στο πάτωμα. Ο Σταύρος όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε αμίλητος και έπαιζε το καυλί του κατακαυλωμένος. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής έκανε νόημα στον Ηλία να την πάρει από πίσω και σε μένα να της τον δώσω στο στόμα. Μέσα στην απόλυτη σιγή και χωρίς ούτε ένα αγκομαχητό την ξεσκίζαμε με τον Ηλία. Ο μπάτσος έβαζε το εργαλείο του πότε στο ξεχειλισμένο της μουνάκι και πότε στην κωλάρα της Λένας και εγώ γλυκαινόμουν με τη φροντίδα της έμπειρης γλωσσίτσας της μικρής μας καυλωμένης τσούλας. Σε λίγα λεπτά τραβηχτήκαμε και ο Ηλίας αυτή τη φορά τη ρώτησε με αυταρχικό και αποφασιστικό τόνο.

-    Λέγε ονόματα!

-    Ηλίας και Μανώλης…

είπε η κακοποιημένη γυναίκα.

-    Και ποιος σε ξέσκιζε μωρή πουτάνα και ποιος σε τσιμπούκωνε;

Ο Μανώλης μου τον έδινε πίπα, είπε η Λένα μέσα στους λυγμούς της. Ο Σταύρος αγκάλιασε τρυφερά τη γυναίκα του ψιθυρίζοντάς της στο αφτί γλυκόλογα. Χαϊδεύοντας τρυφερά τα μαλλιά, της έλεγε πόσο περήφανο τον έκανε και ότι της άξιζε το βραβείο που θα λάμβανε σε λίγο. Εκείνη έκλαιγε και περίμενε την επόμενη φάση του γλυκού της μαρτυρίου. Της έβγαλε το μαύρο μαντήλι από τα μάτια και την οδήγησε προς το μέρος το δικό μου και του Ηλία. Το Λενάκι ήταν σε κακή κατάσταση. Με μώλωπες στα μάτια και πασαλειμμένη με το μακιγιάζ της φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη. Όταν είδε όμως τις δύο ψωλές να την περιμένουν αναστέναξε καυλιάρικα και χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσε πάνω μας. Την διέταξε να γαμηθεί πρώτα πάνω στη δική μου πούτσα. Εκείνη μάζεψε όλο το κουράγιο της και άρχισε να χορεύει ρυθμικά πάνω στο καυλί μου. Ο Σταύρος την ανάγκασε να σταματήσει. Από πίσω πλησίασε ο Ηλίας και με πολύ προσπάθεια στρίμωχνε και αυτός τη δική του πούτσα μέσα στη μουνάρα της ξεκωλιάρας μας. Ούρλιαξε εκείνη από πόνο και προσπάθησε να γαμηθεί πάνω στα δύο καυλιά που της ξεχείλωναν ακόμη περισσότερο τη μήτρα. Ο αστυνομικός όμως τη σταθεροποίησε και άρχισε να πηγαινοέρχεται μέσα της, πιέζοντας τη δική μου πούτσα.

Αυτό το σκηνικό με κατακαύλωνε και ήμουν έτοιμος να τινάξω τα υγρά μου. Ζήτησα από τον Ηλία να σταματήσει. Αυτός βγήκε και αμέσως προσάρμοσε το εργαλείο του στην πίσω τρύπα της καριόλας μας. Εκείνη άφησε έναν βαθύ αναστεναγμό καύλας καθώς τα δύο έμβολα τη σφυροκοπούσαν εναλλάξ.

-    Αχ! δυο ένστολοι ψωλαράδες άντρες με ξεσκίζουν άντρα μου. Κοίτα πώς ξεφτιλίζουν την πουτανάρα σου. Θα με πνίξετε στα χύσια σας παλικαράδες μου.

Εκείνη την ώρα ο Σταύρος της έκλεισε το στόμα με την πουτσάρα του.

-    Τρεις ψωλές δεν ήθελες τσουλάρα; Πάρ’ τες τώρα και σκάσε!

Εκείνη κόντεψε να πνιγεί καθώς έπαιρνε το χοντρό καυλί του άντρα της μέχρι το λαρύγγι. Εγώ της χούφτωνα τις βυζάρες και της έστριβα τις ρώγες με τέτοια λύσσα που την έκανα να τρελαθεί από τον εξευτελισμό που βίωνε στα χέρια των γαμιάδων βασανιστών της. Ο Σταύρος όταν έβγαζε την πούτσα του, την πλάκωνε στα χαστούκια, πιάνοντάς της το πηγούνι για να μη σωριαστεί κάτω, αφού την έφτυνε κατάμουτρα.

-    Τρεις πούτσοι σε γαμάνε ξεσκίστρα μου. Ένας κρητικός, ένας πελοποννήσιος και ένας θεσσαλονικιός. Όλη Ελλάδα σε γαμάει πουτανογέννημα…

έλεγε στη γυναίκα του για την ταπεινώσει ακόμη περισσότερο. Το Λενάκι δεν άντεξε άλλο. Με μια σπαρακτική κραυγή δόθηκε στην απόλυτη ηδονή και τα έδωσε όλα.

-    Χύνω άντρακλες, χύνει το μουνί μου, ο κώλος μου, τα βυζιά μου για τις ψωλάρες σας. Ξεσκίστε με την πιο γαμημένη πουτάνα. Θέλω τα χύσια σας. Κάντε μου πεντάδυμα.

Εκείνη τη στιγμή ένιωθα να τυλίγουν την πούτσα μου τα καυτά υγρά της αρπάχτρας μας που μου τα προσέφερε σε ηδονικά κύματα. Λίγο ακόμη και θα εκσφενδόνιζα μέσα της βαθιά το σπέρμα μου, αλλά η Λένα έπεσε κάτω σχεδόν λιπόθυμη και αποκαμωμένη. Καθίσαμε πάλι στον καναπέ να ηρεμήσουμε, μια που μια εντελώς καινούργια φάση θα ξεκινούσε σε λίγο. Εγώ και ο Ηλίας είχαμε αράξει και τις παίζαμε. Ο Σταύρος μας σταμάτησε.

-    Μάγκες θα κρατήσουμε τα φορτία μας στα αρχίδια μας, γιατί το γυναικάκι μου τα θέλει σαν έπαθλο για την υπακοή και τη φροντίδα της. Θα τα καταπιεί όλα, γι αυτό ας κρατηθούμε.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 81626)