Νέες εμπειρίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τελικά οι νέες εμπειρίες είναι οι πιο ενδιαφέρουσες!

Με λένε Μάνο και είμαι με τη Λένα 10 χρόνια τώρα. Είμαστε 35 χρονών, φυσιολογικοί εμφανισιακά, με τα λίγα επιπλέον κιλάκια μας, πιασίματα μας αρέσει να τα λέμε. Στο Sex έχουμε τόσο ανοιχτούς ορίζοντες, που δε δίστασα να την παροτρύνω να πάρει πίπα σε άγνωστο σε τουαλέτα μαγαζιού, όπως και αυτή με κοιτούσε όταν έγλειφα μια 55άρα τουρίστρια σε παραλία. Ένα βράδυ βγήκαμε για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα ζευγάρι που δύσκολα περνάει απαρατήρητο, όπως κι εμείς, πολύ περιποιημένο και ευγενικό. Πιάσαμε τη κουβέντα με αφορμή μια ερώτησή τους για την πόλη μας, καθώς ήταν επισκέπτες. Καθίσαμε μετά από λίγο στο τραπέζι τους και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Ήταν κοντά στα 50, καλοστεκούμενοι, ο Στράτος με γκρίζα μαλλιά και η Ειρήνη με μαύρα.

Χαλαρώσαμε, γελάσαμε, σε λίγο άρχισαν τα τυχαία χαϊδέματα στα χέρια και τα υπονοούμενα. Φάνηκε πως είναι απελευθερωμένοι, ίσως και περισσότερο από μας. Μας κάλεσαν στο ξενοδοχείο τους για ποτό. Ήπιαμε ένα στο μπαρ, ειπώθηκε κάτι για το ξενοδοχείο και η Ειρήνη πρότεινε στη Λένα να της δείξει το δωμάτιο. Έφυγαν μαζί και μετά από 3 λεπτά, ο Στράτος μου πρότεινε να πάμε να τις βρούμε. Μπήκαμε στο δωμάτιο, σουίτα ήταν με σαλονάκι και κάθισα εκεί. Δίπλα μου κάθισε η Λένα. Ο Στράτος μπήκε στο μπάνιο και βγαίνοντας ήρθε δίπλα μου, χαμήλωσε και είπε στη Λένα «θα σου τον δανειστώ για λίγο». Έβαλε το χέρι του πάνω στο παντελόνι μου, σαν να το περίμενα χαλάρωσα και σήκωσα τη μέση μου για να μου τραβήξει το παντελόνι. Μου το κατέβασε, χαμογέλασε προς τις κυρίες και το πήρε στο στόμα του τόσο απαλά που τινάχτηκα με την καρδιά μου να κοντεύει να σπάσει.

Η γλώσσα του πήγαινε γύρω-γύρω στον πούτσο μου, η ανάσα μου έγινε βαριά και η Λένα δίπλα μου χαμογελούσε ξαφνιασμένη. Η Ειρήνη δεν έχασε ευκαιρία να πάει δίπλα στη Λένα, να της χαϊδέψει το δεξί της στήθος και η Λένα δεν άργησε να χαμογελάσει και πάλι και να πιάσει το χέρι της ώστε να της κατευθύνει τα χάδια. Σε δύο λεπτά ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και το πρόσωπο της Ειρήνης είχε πέσει στα βυζιά της Λένας και τα έγλειφε με ένα απίστευτο πάθος. Ο Στράτος μου έκανε πράγματα που δεν μου είχε κάνει καμία γυναίκα. Μου έγλειφε τα αρχίδια με τέτοιο τρόπο που με έκανε να βαριανασαίνω όλο και περισσότερο. Σε λίγο άρχισε να παίζει με τη τρύπα μου. Μου έβαζε δάχτυλο την ίδια στιγμή που με έγλειφε και με ρουφούσε. Με γύρισε μπρούμητα και άρχισε να με γλείφει από πίσω. Είχα παραδοθεί στη γλώσσα του που έμπαινε μέσα και μου έδινε αίσθηση πούτσου.

Φυσικά δεν άργησε να σηκωθεί, έβγαλε τα ρούχα του γρήγορα και πριν καταλάβω τι θα κάνει, ένοιωσα στη πλάτη μου την κοιλιά του και τον πούτσο του σκληρό να τρίβεται στον κώλο μου. Έπιασε τον πούτσο του με το χέρι του και με γρήγορη κίνηση μου το έβαλε μέσα. Ήταν σίγουρα πολύ καλός εραστής και μόλις το είχα νοιώσει. Ανάσαινε μέσα στο αυτί μου και κάθε φορά που έμπαινε, καιγόμουν. Πέρασα το χέρι μου πίσω από το κεφάλι μου και του χάιδεψα τα μαλλιά, ευχαριστώντας τον γι’ αυτό που μου κάνει. Άρχισε να κάνει γρήγορες κινήσεις και τον ένοιωσα πως θα χύσει. Του ψιθύρισα να το κάνει μέσα μου και αμέσως ένοιωσα καυτές σταγόνες να με γεμίζουν. Χαλάρωσε πάνω μου και θυμήθηκα πως είμαι εκεί με παρέα. Στο κρεβάτι, οι κυρίες είχαν ξεκινήσει το δικό τους παιχνίδι. Τις είδα σε στάση 69, ήρεμα και με πολλές βαριές ανάσες και βογκητά να το απολαμβάνουν.

Πέρασαν λίγα λεπτά κοιτώντας τις και ο Στράτος μου έκανε νόημα να πάμε κι εμείς. Ξάπλωσα πίσω από την Ειρήνη της χάιδεψα τα μαλλιά, τα στήθη, την κοιλιά και έβαλα το μεσαίο μου δάχτυλο στη τρύπα της. Τινάχτηκε, βόγκηξε και χωρίς να περιμένω, άρχισα να τρίβομαι από πίσω της. Φυσικά το ίδιο έκανε και ο Στράτος στη γυναίκα μου. Την έβλεπα να με κοιτάζει με το καυλωμένο της βλέμμα και τη χαιρόμουν. Με αργές κινήσεις το έβαλα στην Ειρήνη, γύρισε το κεφάλι της, με φίλησε και πήρα γεύση από το γνώριμο μουνάκι της γυναίκας μου. Ρουφούσα τη γλώσσα της και την έπαιρνα γλυκά. Μου άρεσε ο τρόπος που βογκούσε, με έφτιαχνε ακόμα πιο πολύ. Τραβήχτηκε έφερε το κεφάλι της στον πούτσο μου και μου έκανε ένα υπέροχο τσιμπούκι, όπως και ο άντρας της.

Όταν έχυσα, έτρεμα σαν το ψάρι. Δεν έλεγχα το σώμα μου. Η Ειρήνη έπινε ό, τι έβγαζα και ταυτόχρονα το ίδιο έκανε η γυναίκα μου στον Στράτο. Έπεσα με ορμή στο κρεβάτι, το ίδιο έκαναν όλοι και έδωσα σε όλους από ένα γλυκό φιλί, ως ευχαριστώ για την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία.

 

(Copyright protected OW ref: 81358)