Ενα απόγευμα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από nikosxs1
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνέχεια της ιστορίας ένα απόγευμα όπως σας υποσχέθηκα. Το πρώτο μέρος βρίσκεται στην κατηγορία straight.

Ανοίγει λοιπόν η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Κώστας. Βλέπει την γυναίκα του γυμνή να με έχει καβαλήσει και εμένα δεμένο στο κρεβάτι και πάει ατάραχος, της σκάει ένα γλωσσόφιλο και ταυτόχρονα βάζει το χέρι του και εξερευνά την πίσω περιοχή μου με το δάχτυλο του με κυκλικές κινήσεις. Του λέω να σταματήσει, με κοιτάει, χαμογελάει και αρχίζει να γδύνεται μπροστά μου, έρχεται καυλωμένος, μου χτυπάει την πούτσα του στο πρόσωπο και μου λέει:

-    πήγες να γαμήσεις τη γυναίκα μου πίσω από την πλάτη μου αρχίδι και νομίζεις ότι θα το αφήσω έτσι;

Δεν ήξερα τι να κάνω. Ευτυχώς τότε παίρνει τον λόγο η Ελένη, τον πιάνει από την πούτσα τον τραβάει κοντά της και λέει…

-    εμείς οι τρεις θα γίνουμε η καλύτερη παρέα.

Σκύβουν και οι δύο και αρχίζουν να με γλείφουν παντού σε όλο το σώμα και να με πιπώνουν. Η καύλα πρωτόγνωρη για εμένα και κάτι η δύσκολη θέση που βρισκόμουν άφησα τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους. Με γλείφανε για ώρα ώσπου μου έγινε ξανά κάγκελο. Τότε λέει η Ελένη με αυστηρό ύφος στον άντρα της:

-    Πουστράκο μου έλα να σε ετοιμάσω να καβαλήσεις το φιλοξενούμενο.

Βγάζει από το συρτάρι δίπλα έναν δονητή και λιπαντικό για να μου ετοιμάσει την τρύπα του όπως κατάλαβα.

-    Παιδιά δεν έχω ξαναπάει με άντρα και δεν είμαι σίγουρος αν θέλω…

και μου απαντάει η Ελένη μετά από ένα πολύ δυνατό χαστούκι.

-    Κάναμε μια συμφωνία. Θα την τηρήσεις. Είστε τα δουλάκια μου και θα κάνετε ότι θέλω.

Έρχεται τότε ο άντρας της καυλωμένος από μπροστά και μου σηκώνει τα πόδια έτοιμος να με γαμήσει και με ρωτάει…

-    διάλεξε ποιος θα τον φάει χωρίς πολλά-πολλά.

Δεμένος όπως ήμουν και χωρίς πολλές εναλλακτικές του λέω «εσύ» μπας και γλιτώσω τον κώλο μου. Σκύβει δίπλα μου και αρχίζει να τον σκίζει η γυναίκα του με τον δονητή μετά από πέντε λεπτά τον γυρνάει και του λέει γλείψε το παιδί να σε σκίσει καλά όπως σου πρέπει πούστη. Όσο αυτός με πίπωνε η γυναίκα του είχε έρθει και μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα. Ανεβαίνει πάνω μου μετά και τον γαμάω για λίγη ώρα. Η καύλα δεν περιγραφόταν. Είχα ξεφύγει. Του έλεγα ότι είναι πιο στενός και από την γυναίκα του και ότι θα του κάνω τον κώλο τεράστιο. Σε κάποια φάση η γυναίκα του η οποία είχε φύγει χωρίς να το καταλάβουμε γυρνάει τον σηκώνει από πάνω μου και ανεβαίνει αυτή και αρχίζει να γαμιέται με ανελέητη λύσσα ώσπου ξαναχύνω μέσα της.

Τότε, κοιτάει τον άντρα της, ο οποίος την έπαιζε δίπλα μας και του λέει…

-    έλα και εσύ.

Γυρνάει στα τέσσερα φέρνοντας το πρόσωπο της στο δικό μου και καθώς με φίλαγε στο στόμα με πάθος, αρχίζει και την γαμάει ο άντρας της ώσπου χύνει και αυτός μέσα της. Όταν τελείωσε λέει…

-    μπράβο μαλάκες μου. Έρχονται ανεπανάληπτες μέρες όπου θα είστε τα πραγματικά μου σκλαβάκια. Εξαρτάται από το αν θες να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο…

και με λύνει. Γύρισα σπίτι μου σκεπτόμενος το όλο σκηνικό και πως θα γίνει να τη γαμάω συνέχεια χωρίς όμως να αφήσω κάτι ομοφυλοφιλικό να ξανασυμβεί.

 

(Copyright protected OW ref: 78695)