Με τη Σόνια και την ξαδέρφη της

Δημοσιεύθηκε από SDSgeorge
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά την Σόνια και η ξαδέρφη της είχε να γαμηθεί καιρό.

Με τη Σόνια ξαναβρεθήκαμε λίγες φορές. Κάθε φορά ήταν μοναδική, γιατί ήταν στα κλεφτά, κρυφά από όλους και με το φόβο μην μας ανακαλύψει κάποιος. Όμως πέρα από αυτό, είχαμε ανοιχτεί πλέον και πάψαμε να έχουμε οποιαδήποτε άλλη αναστολή στο σεξ. Κάποια στιγμή της μίλησα για τρίο. Συμφώνησε αλλά το πρόβλημα ήταν το γνωστό.

-    Ποιά θα μπορούσε να είναι τόσο απόλυτα εχέμυθη για κάτι τέτοιο;

Χαμογέλασα.

-    Η ξαδέρφη σου η Γεωργία, είπα.

Η Γεωργία είναι μια 45άρα χωρισμένη με ένα παιδί, ψηλή και πολύ λεπτή, με όμορφα αλλά σκληρά χαρακτηριστικά και μακριά ξανθά μαλλιά. Η Σόνια γέλασε.

-    Θα μπορούσε, μου είπε. Έχει να κάνει σεξ χρόνια.

-    Αλήθεια; ρώτησα. Πως και; Τόσα χρόνια δεν ψάχτηκε;

-    Όχι, μου απάντησε η Σόνια. Περνάει δύσκολα και έχει αφοσιωθεί στο παιδί. Θα δω και θα σου πω.

Λίγες μέρες μετά βρεθήκαμε στο τυροπιτάδικο. Ήταν η Σόνια με την μητέρα της, αλλά και η Γεωργία. Μπαίνοντας μέσα, η Σόνια μου χαμογέλασε με νόημα. Κοίταξα την Γεωργία και μου χαμογέλασε περίεργα και αυτή. Κατάλαβα. Την επόμενη φορά τις βρήκα και τις δύο στο σπίτι της Σόνιας. Η Σόνια φορούσε μόνο το μπουρνούζι της και φαινόταν ότι ήταν γυμνή από μέσα, ενώ η Γεωργία ήταν με τις πυτζάμες (μένει ακριβώς από πάνω από την Σόνια).

-    Δεν το πιστεύω αυτό που πάμε να κάνουμε,

μου είπε χαμογελώντας η Γεωργία. Με πλησίασε η Σόνια και φιληθήκαμε με πάθος. Της έλυσα το μπουρνούζι και το άφησα να πέσει κάτω. Το τεράστιο σώμα της αποκαλύφθηκε μπροστά μου και τις χούφτωσα τα βυζιά, τσιμπώντας της δυνατά τις ρώγες. Έβγαλε μια μικρή κραυγή. Την γύρισα και την αγκάλιασα δυνατά από πίσω, κρατώντας της τα χέρια και φιλώντας την στον λαιμό. Τώρα ήταν ολόγυμνη μπροστά στην ξαδέρφη της.

-    Βγάλε τα ρούχα σου,

είπα στη Γεωργία. Με το άλλο μου χέρι έπαιζα με το υγρό μουνί της Σόνιας. Η Γεωργία έβγαλε τη μπλούζα και έμεινε με ένα φανελάκι, εμφανώς χωρίς σουτιέν. Κατέβασε το παντελόνι και είδα ότι φορούσε ένα μαύρο στρινγκ. Συνέχισα να μαλακίζω το μουνί της Σόνιας που πλέον τα υγρά άρχισαν να τρέχουν στα χοντρά της μπούτια. Η Γεωργία έβαλε το φανελάκι. Φάνηκε το μικρό και κάπως πεσμένο της στήθος, αλλά με σκληρές και πεταχτές ρώγες. Κατέβασε και το στρινγκ. Το μουνί της το είχε φρεσκοξυρίσει.

-    Πλησίασε…

της είπα. Ήρθε και με φίλησε με πάθος. Άφησα το μουνί της Σόνιας και χάιδεψα το γυμνό της Γεωργίας. Συνέχισε να με φιλάει. Η Σόνια γύρισε και της ζούληξε δυνατά τις ατίθασες ρώγες της. Η Γεωργία φώναξε ξαφνιασμένη. Τότε η Σόνια με έκανε στο πλάι, και φίλησε στο στόμα την ψηλότερη ξαδέρφη της. Η Γεωργία την αγκάλιασε και για λίγη ώρα φιλιωνόντουσαν και χαϊδευόταν χωρίς να μου δίνουν σημασία. Χούφτωσα το κωλαράκι της Γεωργίας και άρχισα να της τρίβω την πίσω τρύπα. Την έσπρωξα πάνω στο τραπέζι και την ξάπλωσα, ενώ της έσπρωξα τα πόδια ψηλά και της έχωσα απότομα 2 δάχτυλα στο μουνάκι της μαλακίζοντας την άγρια. Άρχισε να χύνει σε μικρούς πίδακες υγρών βογκώντας και τεντώνοντας την πλάτη της.

Τράβηξα τη Σόνια και την έσπρωξα να γονατίσει έτσι ώστε η ξαδέρφη της να τη λούζει με τα υγρά της. Το παχουλό πρόσωπο της Σόνιας είχε γεμίσει με τα υγρά της Γεωργίας και τότε την τράβηξα ώστε το στόμα της να ακουμπήσει το ξυρισμένο μουνί της.

-    Γλείψε την…

της είπα. Η Σόνια άρχισε να γλείφει το ξυρισμένο μουνάκι της ξαδέρφης της, η οποία είχε κλείσει τα μάτια και το απολάμβανε. Εγώ ήμουν από πάνω της και της πιπίλιζα δυνατά τις ρώγες. Μου έπιασε το κεφάλι και το έφερε στο δικό της.

-    Φίλησε με Γιώργο, είπε. Θέλω να με φιλήσεις.

Ξεκίνησα να τη φιλάω με πάθος ενώ της έστριβα τις ρώγες, με την Σόνια να συνεχίζει το γλειφομούνι.

-    Πάρε με τώρα, μου ψιθύρισε ξέπνοα η Γεωργία. Πάρε με τώρα, σε θέλω.

Σηκώθηκα και της άνοιξα τα πόδια. Η Σόνια έπιασε και ρουφούσε τις ρόγες της. Τα μουνόχειλα της Γεωργίας είχαν ανοίξει. Μπήκα μέσα και ένοιωσα ότι ήταν πολύ στενή. Χρόνια είχε άλλωστε να κάνει σεξ. Ξεκίνησα αργά. Καταλάβαινα ότι όπως και να είχε η όλη κατάσταση, η Γεωργία δεν ήθελε πήδημα. Ήθελε να κάνει έρωτα. Της έλειπε η επαφή. Κράτησα σταθερό ρυθμό και άρχισα να ανεβάζω λίγο-λίγο. Άρχισε να ανασαίνει γρήγορα. Τότε επιτάχυνα και εγώ. Η Σόνια ανέβηκε, άνοιξε τα πόδια της και χαμήλωσε το μουνί της στο στόμα της Γεωργίας. Αυτή ασυναίσθητα άρχισε να της το ρουφάει και να το γλείφει. Συνέχισα με δυνατές κινήσεις να χώνω τον πούτσο μου όσο πιο βαθιά μπορούσα στο μουνί της. Ένοιωθα τους μύες μέσα της να σφίγγονται πάνω του και να χύνει. Όταν ήμουν έτοιμος να χύσω γαμώντας το στενό μουνάκι της Γεωργίας, βγήκα από μέσα της και εκτόξευσα το παχύ μου σπέρμα πάνω στην κοιλιά και το μουνί της.

Η Σόνια στο μεταξύ έχυνε υγρά και ιδρώτα στο στόμα της ξαδέρφης της. Εγώ έχωσα τρία δάχτυλα στην Γεωργία και συνέχισα να της γαμάω το μουνί κι αυτή συνέχισε να χύνει. Κάποια στιγμή γονάτισα και άρχισα να της το γλείφω και να τη γαμάω με τη γλώσσα μου. Είχε τρελαθεί.

-    Σταματήστε σας παρακαλώ… είπε μπουκωμένη από το παχύ μουνί της Σόνιας. Δεν αντέχω άλλο.

Η Σόνια σηκώθηκε και ήρθε δίπλα της, μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι. Ο πούτσος μου αν και μόλις είχε χύσει, δεν έλεγε να πέσει. Της άνοιξα τα μπούτια, της τον έχωσα στο μουνί και ταυτόχρονα της έχωσα ένα δάχτυλο στον κώλο. Η Γεωργία άλλαξε στάση και έφερε το μουνί της στο στόμα της Σόνιας που άρχισε να τη γλείφει. Γαμούσα τη Σόνια άγρια και ο ήχος από το σώμα μου στο ιδρωμένο παχύ δικό της ήταν το κάτι άλλο. Της έπιανα και ζουλούσα την τεράστια ιδρωμένη της πλάτη και έβαζα από κάτω της το χέρι μου να πιάνει την κοιλιά της που είχε χυθεί πάνω στο τραπέζι.

-    Θα σε χύσω Σόνια, φώναξα.

-    Χύσε με Γιώργο, χύσε με…

μου είπε. Βγήκα από μέσα της και παίζοντας τον πούτσο μου έχυσα ότι είχε απομείνει στον χοντρό της κώλο. Είχα λαχανιάσει. Έκατσα κάτω και ήρθαν και οι δυο τους. Αγκαλιαστήκαμε και γελάσαμε. Κοίταξα τη Γεωργία.

-    Ευχαριστώ…

μου ψιθύρισε και ξάπλωσε κάτω χαμογελώντας. Η ώρα είχε περάσει. Σίγουρα πλέον τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

 

(Copyright protected OW ref: 78317)