Εγώ η κοπέλα μου και οι 2 φίλες της

Δημοσιεύθηκε από Cot25
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, πάει καιρός που διαβάζω ιστορίες του xstream, αλλά πρώτη φορά επιχειρώ να γράψω μια δική μου...

Είναι η πρώτη ιστορία που γράφω οπότε θα σας περιγράψω τα πρόσωπα. Εγώ είμαι ψηλός και λεπτός και η κοπέλα μου κοντή με μεγάλα βυζιά και σχηματισμένο κώλο, ενώ η Α. η φίλη της είναι γύρω στο 1.60, γεματούλα, με τεράστιες βυζάρες και ένα αφράτο καλοσχηματισμένο κώλο και η Β. η άλλη φίλη της γύρω στο 1.75, λεπτή, με μικρά βυζάκια και καλοσχηματισμένο κωλαράκι.

Το τελευταίο καλοκαίρι (2014) κανονίσαμε με την κοπέλα μου να πάμε σε παραλιακό σπίτι για ένα σαββατοκύριακο έτσι να ξεσκάσουμε. Όταν το συζητούσαμε με τις φίλες της, είπαν και αυτές ότι θα ήθελαν να πάνε, οπότε κανονίστηκε και το Σάββατο στις 9:00 πέρασα να τις πάρω όπως είχαμε κανονίσει. Όταν φτάσαμε στο σπίτι συγυρίσαμε και πήγαμε στη παραλία να αράξουμε και από εκεί ξεκινά ουσιαστικά η ιστορία μου αφού με το που βρεθήκαμε και οι 4 με τα μαγιό ξεκίνησε ένα παιχνίδι από τις φίλες στην με αγγίγματα μεταξύ τους και μετά τρίβονταν «τυχαία» πάνω μου. Γενικά δεν ξεκολλούσαν από εμένα.

Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι, κάναμε ένα μπάνιο, θα τρώγαμε κάτι και σκεφτήκαμε να πέσουμε για ύπνο μιας και θα το ξενυχτούσαμε. Στο μπάνιο σκέφτηκα ότι έγινε στην παραλία και ήθελα να συνεχίσω το παιχνίδι, οπότε στο φαγητό άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί που τέλειωσε σε χρόνο ρεκόρ αφού δεν άφηνα τα ποτήρια να αδειάσουν. Όταν πήγαμε στο δωμάτιο δεν έκλεισα εντελώς την πόρτα και ξεκίνησα να κάνω σεξ με την κοπέλα μου. Αυτή βογκούσε και όταν την άκουσαν οι φίλες της, όπως είπαν μετά, καύλωσαν και ήρθαν στην πόρτα να παρατηρήσουν τι γινόταν. Εγώ έλεγχα την πόρτα συχνά και όταν τις είδα ξεκίνησα να γαμάω την κοπέλα μου έντονα της έχυσα στην κοιλιά άνοιξα την πόρτα και τις είδα να τρίβουν τα μουνάκια τους αλλά κατακόκκινες από ντροπή.

Χωρίς να χάσω ευκαιρία τους είπα να έρθουν μέσα και έτσι έγινε, μετά από πολλές αρνήσεις και δισταγμούς. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας, μου είπαν ότι είναι παρθένες και γενικά φοβόνταν το γαμήσι, αλλά καύλωσαν με τα βογγητά μας. Εγώ τότε ξεκίνησα να τις χαϊδεύω στην κοιλιά στο στήθος και μετά στο μουνί, ενώ η κοπέλα μου που μου έκανε πίπα προσκάλεσε την Α να τη συνεχίσει. Η Α ξεκίνησε αγχωμένη και αδέξια αφού πρώτη φορά είχε πούτσο στο στόμα της. Στη συνέχεια όμως έκανε μια καταπληκτική πίπα και τότε έσκυψε και η Β. να δοκιμάσει. Εγώ έκανα γλειφομούνι στην κοπέλα μου. Όταν βρήκαν τον ρυθμό τους, έκαναν εναλλαγές του πούτσου μου στα στοματάκια τους μέχρι που έχυσα στα πρόσωπα τους και είχαν την ευκαιρία να γευτούν για πρώτη φορά χύσια.

Ξάπλωσα και συνέχισα το γλειφομούνι στην Α. Αυτή την φορά ήρθε από πάνω μου, ενώ η κοπέλα μου κάθισε στον πούτσο μου και ξεκίνησε να γαμιέται. Η Α. έφτασε σε παραλήρημα και τότε κατάλαβα ότι θα έχυνε και κόλλησα τα χείλη μου στο μουνί της ώστε να γευτώ όλα τα χύσια της. Όταν έχυσε της έδωσα ένα γλωσσόφιλο και της έδωσα την ευκαιρία να γευτεί τα χύσια της. Της άρεσε αφού συνέχισε να με φιλά και να γεύεται τους χυμούς της. Η κοπέλα μου είχε χύσει έντονα και ψέκασε την κοιλιά μου με τα χύσια της (νομίζω το λένε squirting) και η Β. τα έγλειφε από παντού. Όταν φώναξα ότι θα χύσω, ξεκίνησε μια πίπα από 3 στόματα που περίμεναν τα χύσια μου. Τυχερή ήταν η Β. που δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Τα κατάπιε όλα και περίμενε να χύσει και αυτή στο στόμα μου μετά από το πρώτο της γλειφομούνι. Δυστυχώς δεν δέχτηκαν να γαμήσω το μουνάκι τους, αλλά κατάφερα να γαμήσω την κωλάρα τους που θα το περιγράψω μια άλλη φορά.

 

(Copyright protected OW ref: 78285)