Μια μέρα του Ιούλη

Δημοσιεύθηκε από nunasea
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μια μέρα του Ιουλίου, συνέβη και αυτό σε παραλία της αγαπημένης και ηδονικής Χαλκιδικής...

Με λένε Αντρέα και είμαι 28 ετών, με λεπτό σώμα κλπ. Πήγα σκαστός από τη δουλειά στην παραλία για να απολαύσω γυμνός και μόνος το μπάνιο μου, μια κι είχε πολύ ζέστη εκείνη την ημέρα. Πάρκαρα το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκα στην παραλία. Παρατήρησα στα 15 μέτρα μια ομπρέλα και ένα ζευγάρι να απολαμβάνει γυμνό κάτω από την ομπρέλα τον ήλιο. Δεν έδωσα σημασία, έστρωσα την πετσέτα μου πάνω στην άμμο, έβγαλα το μαγιό μου και βούτηξα για να δροσιστώ. Και κάπου εκεί ξεκίνησε να διαδραματίζετε το όλο σκηνικό που μου έφτιαξε τη μέρα.

Βλέπω το ζευγάρι να με κοιτά καθώς έβγαινα και πήγαινα να κάτσω στην πετσέτα μου και παρατηρώ ότι ο τύπος είναι καυλωμένος, με κοιτά και ξαφνικά αρχίζει να δίνει τσιμπούκι στη δικιά του. Εγώ το έπαιξα αδιάφορος αρχικά για να δω το τί παίζει. Ξαφνικά σηκώνονται και μπαίνουν στη θάλασσα και κολυμπάνε για λίγο. Μόλις πλησίαζαν προς τα έξω, τη στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να τη γαμάει με μανία μπροστά μου. Εγώ όπως ήταν φυσικό καύλωσα και άρχισα να τον τρομπάρω αργά και σταθερά, ευγνωμονώντας τη θεά τύχη για αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά μου. Σταματάνε και πάνε και κάθονται σα να μη συνέβη τίποτα. Κοιταζόμασταν για λίγα λεπτά, αλλά εγώ προσπαθούσα να βρω τρόπο να πλησιάσω. Η ευκαιρία δόθηκε με ένα χαζόγερο.

Ξαφνικά έρχεται από το πουθενά ένας γέρος, κάθεται σχεδόν δίπλα μου και άρχισε τις γνωστές παπαριές που λένε οι κίναιδοι γέροι. Εγώ ενοχλήθηκα και καλά και μάζεψα τα πράγματα μου και κατευθύνθηκα προς τη μεριά του ζευγαριού. Φτάνοντας μπροστά τους μου μίλησε ο άντρας και μου είπε να κάτσω μαζί τους και μου προσέφερε μια μπύρα να πιώ. Αφού συστηθήκαμε, Νίκος αυτός 35 ψηλός γυμνασμένος κλπ και Νόρα αυτή, 30 ξανθιά, αδύνατη με ωραία βυζιά, μιλούσαμε για διάφορα θέματα. Τότε ο Νίκος πρότεινε να της απλώσουμε λάδι στο σώμα κι εγώ φυσικά αμέσως δέχτηκα, διότι θα ήμουν χαζός να μη δεχθώ μια τέτοια πρόταση. Ξεκίνησε πρώτος αυτός και μετά μου έδωσε κι εμένα να την αλείψω λάδι. Εκεί που της βάζαμε λάδι, αυτός ήταν καυλωμένος και της τον έδωσε στο στόμα ενώ εγώ της έβαζα λάδι στο κωλαράκι της.

Τη διέταξε να μου πιάσει τον πούτσο μου και να τον πάρει στο στόμα της. Αυτή αμέσως ανταποκρίθηκε στη διαταγή του γκόμενου της. Με αποτέλεσμα να μας τσιμπουκώνει εναλλάξ. Με μια κίνηση τη γύρισε ο Νίκος και άρχισε να τη γαμάει αργά και σταθερά και σε λίγο όλο επιτάχυνε. Εμένα με πίπωνε κανονικά. Αυτός της έλεγε διάφορα και τη ρωτούσε, αν της αρέσει που έχει δύο πούτσες. Ξαφνικά εκεί που την ξέσκιζε αρχίζει να φωνάζει και την έχυσε στη μουνάρα της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσω και εγώ χύνοντας μέσα στο στόμα της. Μπήκαμε στη θάλασσα να ξεπλυθούμε και να χαλαρώσουμε. Ο Νίκος πάλι καύλωσε και της τον έδωσε στο στόμα να του το γλείψει. Εγώ παρακολουθούσα καθισμένος δίπλα τους. Σε δευτερόλεπτα κι εγώ ήμουν ντούρος πάλι και μπήκα στο παιχνίδι, πιάνοντας τα βυζιά της και χαϊδεύοντας το κωλαράκι της.

Μετά από αυτό σκύβει και με τσιμπουκώνει η Νόρα και εκεί συνέβη το περίεργο που με ξάφνιασε. Ο Νίκος έσκυψε μαζί με τη Νόρα και με τσιμπουκώνανε και οι δυο μαζί. Ξαφνιάστηκα αρχικά, αλλά πάνω στην καύλα και για δοκιμή νέας εμπειρίας, δεν αντέδρασα αρνητικά. Αφού τελείωσαν με το τσιμπούκι, γύρισα τη Νόρα και άρχισα να τη γαμάω με μανία, σκεπτόμενος την όλη φάση είχα καυλώσει τόσο πολύ που ήθελα να την ξεμουνιάσω και να την ξεκωλιάσω. Όσο την σφυροκοπούσα, ο Νίκος μας έβλεπε και τον έπαιζε. Γούσταρε που η δικιά του τη γαμούσε ένας άγνωστος. Σε λίγο βαρέθηκα να τη γαμάω από μουνί, έφτυσα ένα δάκτυλο και το έβαλα στην κωλότρυπα της. Έπειτα έβαλα και δεύτερο και μετά έριξα μια δυνατή ροχάλα και επιχείρησα να εισβάλω στην τρύπα της. Στην αρχή δυσκολεύτηκα, αλλά βρήκα το ρυθμό και μπήκα μέσα της όλος. Αυτή ούρλιαζε, γιατί δε τον είχε φάει πολλές φορές από πίσω και ήταν λογικό να ζορίζεται λίγο.

Άρχισα να σφυροκοπάω άγρια τον κώλο της και να της λέω, το πόσο μ' αρέσει να την ξεκωλιάζω και να βλέπει ο γκόμενος της και διάφορα τέτοια. Ο Νίκος περίμενε και αυτός για να τη γαμήσει και έτσι του έδωσα τη θέση μου και άρχισε να τη γαμάει κι αυτός από κώλο και φώναζε διάφορα. Του έβαλα ένα δάχτυλο στον κώλο, τρελάθηκε αυτός από καύλα και την έχυσε αμέσως στην κωλοτρυπίδα της. Τότε σηκώνομαι όρθιος, πάω από πάνω τους, τον παίζω, τους χύνω στη μούρη και αρχίζουν να φιλιούνται με τα χύσια μου. Βουτήξαμε, ξεπλυθήκαμε, δεν είπαμε τίποτα για την όλη φάση, ντυθήκαμε και φύγαμε.

Η ιστορία είναι αληθινή. Περιμένω το καλοκαίρι πάλι να κάνω διάφορα στις παραλίες. Τώρα που χειμώνιασε, έχει τα βουνά. Θα γράψω κάποια στιγμή κι άλλες περιπέτειες μου.

 

(Copyright protected OW ref: 75779)