Πως τρεις φαντάροι μου γάμησαν τη γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η ιστορία συνέβη πριν από περίπου 1 έτος και είναι αληθινή. Πως ένα τσιμπούκωμα σε ένα φαντάρο κατέληξε σε παρτούζα της γυναίκας μου από τρεις φαντάρους.

Παντρεύτηκα πριν από 5 χρόνια. Είμαι 35 και η γυναίκα μου 33, χωρίς παιδιά. Και οι δυο εργαζόμαστε σε ιδιωτικές εταιρείες και μένουμε Αθήνα. Παλιότερα είχα κάποιες ομοφυλοφιλικές εμπειρίες με άγνωστα άτομα, αλλά τίποτε σταθερό, περισσότερο συγκυριακά. Πριν από ένα χρόνο περίπου, μήνα Αύγουστο, πήρα το πλοίο για Πάρο για να συναντήσω την γυναίκα μου και φίλους μας για διακοπές. Η γυναίκα μου είχε ήδη πάει εκεί μαζί τους καθώς είχε περισσότερη άδεια από την δουλειά της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καθισμένος έξω στην πρύμνη του πλοίου, έπιασα συζήτηση με έναν φαντάρο που είχε άδεια να δει την οικογένειά του στην Πάρο, ονόματι Φάνης.

Όμορφο παιδί κοντά στα 22, γύρω στο 1.85 ύψος και αρκετά γυμνασμένος, άρχισε να με καυλώνει με έναν ανεξήγητο και αυθόρμητο τρόπο. Είχε τρομερό σεξ απίλ που με τραβούσε αν και είχα καιρό να κάνω κάτι με άνδρα. Αρχίσαμε λοιπόν να μιλάμε, αυτός να μου λέει για τον στρατό, την κοπέλα του και τις σπουδές που είχε κι εγώ με τη σειρά μου για την δική μου δουλειά, τις δικές μου αναμνήσεις από τον στρατό και τη γυναίκα μου. Μιλώντας για την γυναίκα μου, του έδειξα φωτογραφίες μας στο κινητό. Ο Φάνης έμεινε άφωνος, μη μπορώντας να κρύψει τον θαυμασμό του και όχι μόνο, για την γυναίκα μου. Η γυναίκα μου είναι μελαχρινή με ανοιχτά καστανά μαλλιά, 1.76, αδύνατη με ωραία πόδια, ωραίο κώλο και μεγάλα βυζιά, αφού αμέσως μόλις παντρευτήκαμε μου ζήτησε να κάνει προσθετική στήθους. Παρατήρησα λοιπόν ότι ο θαυμασμός του ήταν έκδηλος και στο σορτσάκι του.

Η καύλα του καύλωσε κι εμένα με την σειρά μου και άρχισα να του κάνω πρόστυχες κουβέντες. Άρχισα να τον ρωτάω αν του αρέσει η γυναίκα μου, τι του αρέσει πάνω της, αν θα τη γαμούσε και πολλά τέτοια. Κατάλαβα ότι είχε να γαμήσει καιρό και ήταν μέσα στην τρελή καύλα, σε σημείο να φτάσει να μου ζητήσει να του στείλω στο mail του μερικές από τις φώτος της, έτσι για να έχει να βαράει μαλακία μέσα στο στρατόπεδο αυτός και οι άλλοι φαντάροι. Καύλωσα τόσο σε σημείο που του είπα ευθέως ότι θα του δώσω φωτογραφίες της αν του πάρω πίπα μέσα στην τουαλέτα του πλοίου. Μου ζήτησε πρώτα να του στείλω φωτογραφίες και μετά να πάμε τουαλέτα.

Έτσι κι έγινε. Μπήκαμε σε μια καμπίνα τουαλέτας, αυτός όρθιος να κοιτάζει στο κινητό του την γυναίκα μου και εγώ γονατιστός μπροστά του έτοιμος να τον τσιμπουκώσω. Από την καύλα του, η πουτσάρα του πετάχτηκε έξω από το σορτς, μια πουτσάρα 22-23 εκ. Τρελαμένος και εγώ από καύλα την άρπαξα και άρχισα να τη γλείφω με μανία. Τρελαμένος κι αυτός να κοιτά τις φωτογραφίες της γυναίκας μου και να του έχει γίνει πέτρα από την καύλα. Με τον καύλαρό του στον στόμα μου, μέσα σε λίγα λεπτά άρχισα να νιώθω τα χύσια του στο λαρύγγι μου να με πνίγουν. Μέσα σε δευτερόλεπτα είχε γεμίσει το στόμα μου με τα σπέρματά του και την καύλα του για την γυναίκα μου. Μέσα στην καύλα μου και στο τσιμπούκωμα μου, δεν είχα καταλάβει όμως ότι ο Μάριος με βιντεοσκοπούσε, νομίζοντας πως βλέπει τις φωτογραφίες.

Αυτό το έμαθα μια μέρα μετά, όταν ήμουν με την γυναίκα μου και με τους φίλους μας σε ένα μπαράκι στην Πάρο. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον Μάριο, να κάθεται σε μια γωνιά μαζί με δυο άλλους και να κοιτάνε επίμονα την γυναίκα μου. Ο ένας τους μάλιστα κοιτούσε επίμονα στο μπούστο της, καθώς φορούσε ένα στενό λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και ροζ σορτσάκι. Σηκώθηκα και του έγνεψα να βρεθούμε πιο πέρα. Πήγα να του ζητήσω τον λόγο που κοιτάνε έτσι την γυναίκα μου, αλλά δεν πρόλαβα αφού μου είπε πως θέλει να μου δείξει κάτι. Τότε μου έδειξε το βιντεάκι στο κινητό του, με εμένα γονατιστό μπροστά του να τον τσιμπουκώνω, μέχρι που να χύνει μέσα στον στόμα μου και να μου λέει να ανοίξω τον στόμα μου να δει την καύλα του. Έμεινα εντελώς άφωνος και σαστισμένος με την γυναίκα μου να μας κοιτάζει περίεργα. Τότε μου ζητάει το απίστευτο:

-    Άκου, είσαι ωραίος τύπος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου πηδήξω τη γυναίκα σου. Θέλω να πάμε μαζί εκεί και να με γνωρίσεις σαν φίλο σου. Αλλιώς ξέρεις... καταλαβαίνεις.

Δεν είχα άλλη επιλογή, φοβούμενος μην αποκαλύψει το βίντεο στην γυναίκα μου. Πήγαμε μαζί κοντά της, τον γνώρισα σαν δήθεν γνωστό φίλου μου, λόγω και της νεαρής ηλικίας του. Αμέσως άρχισε να τη στολίζει με κομπλιμέντα και να επιμένει να μας κερνάει σφηνάκια. Κάλεσε και τους δυο φίλους του και άρχισαν όλοι μαζί να της πιάνουν κουβέντα. Προσπαθούσα να πάρω μέρος στην κουβέντα τους, αλλά συνεχώς και οι τρεις της έκαναν κομπλιμέντα και την φλέρταραν ασύστολα. Για πρώτη φορά έβλεπα τρεις άντρες να φλερτάρουν παράλληλα την ίδια γυναίκα και μάλιστα μπροστά στον άντρα της. Είχε πάει ήδη 2 το πρωί, όλοι μας ψιλοζαλισμένοι και μεθυσμένοι, με την γυναίκα μου να χορεύει στην πίστα στο μπαράκι μαζί με τον Μάριο και τους φίλους του. Σε κάποια στιγμή πήγα τουαλέτα. Μόλις γύρισα ήταν όλοι άφαντοι. Έψαχνα παντού τουαλέτες, μέσα έξω το μπαράκι, τίποτα. Οι άλλοι φίλοι μας είχαν φύγει ήδη νωρίτερα.

Αποφάσισα να πάω πίσω στο ξενοδοχείο. Μόλις άνοιξα την πόρτα του δωματίου, αντίκρισα ένα απίστευτο θέαμα. Η γυναίκα μου ολόγυμνη να κάθεται πάνω στο καυλί ενός φίλου του Μάριου, τον Μάριο να έχει χώσει το καυλί του στον κώλο της και τον τρίτο της παρέας να της γαμάει τον στόμα δυνατά. Η γυναίκα μου να αναστενάζει και να βογκάει σα σκύλα και οι γαμιάδες της να είναι κατακαυλωμένοι. Γυρίζει ο Μάριος πηδώντας την γυναίκα μου από τον κώλο και μου λέει:

-    Καλώς τον, βολέψου και δες την πουτάνα σου να μας φτιάχνει.

Για να είμαι ειλικρινής, πέρα από το αρχικό σοκ, άρχισα χωρίς να το έχω καταλάβει να έχω το καυλί μου πέτρα. Κάθισα στην πολυθρόνα απέναντι από το κρεβάτι με το καυλί μου να το παίζω βλέποντας την γυναίκα μου να την πηδάνε τρεις νεαροί φαντάροι. Μέσα σε μια και κάτι ώρα, την είχαν πηδήξει και οι τρεις από όλες τις τρύπες. Ο ένας δεν είχε αντέξει και την είχε χύσει στο πρόσωπο, με τους άλλους δυο να συνεχίζουν να την πηδάνε χυμένη. Ώσπου την έβαλαν μπροστά μου ο Μάριος και ο άλλος, γονατιστή, έτοιμοι να τη χύσουν στο πρόσωπο. Δεν έχω ξαναδεί, ούτε σε τσόντα, περισσότερο χύσιμο από τα χύσια που έριξε ο Μάριος και ο άλλος πάνω στο πρόσωπο της. Τα σπέρματά τους είχαν καλύψει όλο το πρόσωπό της, από το μέτωπο μέχρι το σαγόνι, όπου έτρεχαν ποτάμι τα χύσια πέφτοντας πάνω στα βυζόμπαλά της και τα μπούτια της. Ο Μάριος έχυνε και της έλεγε…

-    πάρ’ τα πουτάνα, όλα για σένα καυλόφατσα. Παρ' τα στη μάπα μην σε γκαστρώσω μούνα.

Ο άλλος έχυνε και τη φώναζε "πουτάνα". Η ίδια η γυναίκα μου φαινόταν σαν εκστασιασμένη, σαν ναρκωμένη, να απολαμβάνει το σπέρμα τους και να το γεύεται στο στόμα της. Εκείνο το βράδυ είχα βαρέσει 3 μαλακίες στο πάτωμα του δωματίου του ξενοδοχείου.

 

(Copyright protected OW ref: 75724)