Η απίστευτη παρτούζα της γυναίκας μου

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Υπόθεση: Επιτέλους, το όνειρο του Βύρωνα να πάρει μάτι τη γυναίκα του να παρτουζώνεται, γίνεται πραγματικότητα. Όσα αντίκρισε ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και ξεπερνούσαν σε καύλα οποιαδήποτε φαντασίωση είχε «χτίσει» μέχρι τότε στο μυαλό του...

Πριν καμιά εικοσαριά μέρες, Παρασκευή απόγευμα, λίγο μετά τις 5:00, το κινητό μου χτυπάει. Ήταν ο Τ, το αφεντικό της γυναίκας μου της Ε. Όπως έγραψα και σε προηγούμενη ιστορία μου (Πουτάνα χάρη στο XStream) είχα μάθει από τον ίδιο ότι τη γυναίκα μου την παίρνουν τακτικότατα παρτούζα στη δουλειά της και έτσι του είχα ζητήσει την επόμενη φορά που θα κανονιστεί κάτι πολύ καλό να με πάρει τηλέφωνο ώστε να πάω κρυφά και να παίρνω μάτι. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι η γυναίκα μου η Ε. είναι ιδιαίτερα προκλητική (άλλωστε βλέπετε και φωτογραφίες της στο προφίλ μου) και έχω περιγράψει το «βιογραφικό» της επίσης σε προηγούμενες ιστορίες μου. Όσα μου είπε λοιπόν το αφεντικό της στο τηλέφωνο, πυροδότησαν άμεσα τους παλμούς της καρδιάς μου και με καύλωσαν σε δευτερόλεπτα.

Είχαν έρθει στην Αθήνα 4 συνεργάτες από τη Θεσσαλονίκη και είχε κανονιστεί συνάντηση στο εργοστάσιο γύρω στις 8:30 το βράδυ. Επίσης είχε ζητήσει από δύο Αφρικανούς εργάτες του (που τους χρησιμοποιούσε συχνά σε παρτούζες της γυναίκας μου λόγω του «μεγέθους» τους) να είναι εκεί. Μαζί με τον ίδιο, συνολικά 7 άντρες. Το γλέντι προμηνύονταν απίστευτο. Η Ε. πράγματι στο σπίτι μου είπε πως είχε να πάει σε δείπνο με συνεργάτες από την επαρχία και τον Τ. Της είπα να μην έχει πρόβλημα γιατί και εγώ είχα κανονίσει να βγω με φίλους. Έτσι έφυγα από το σπίτι γύρω στις 7:30 και όπως είχαμε κανονίσει με τον Τ. πήγα κατευθείαν στο εργοστάσιο.

Ήταν 8:00 όταν έφτασα και ήδη ήταν όλοι εκεί, εκτός φυσικά της Ε. Με σύστησε και τους εξήγησε τι ακριβώς ήθελα. Βρισκόμασταν στο χώρο έκθεσης προϊόντων του εργοστασίου, στο πρώτο όροφο. Μία μεγάλη σάλα με σειρές από ράφια ολόγυρα στους τοίχους, γεμάτα από προϊόντα. Στη μέση του χώρου ένα μεγάλο σαλόνι: 3 καναπέδες τριθέσιοι-τετραθέσιοι και δύο μεγάλες πολυθρόνες γύρω από ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο τραπέζι σαλονιού. Σε 3-4 μέτρα απόσταση από εκεί στη μία πλευρά υπήρχε ένα διαχωριστικό από άκρη σε άκρη και μέχρι το ταβάνι (μισό γυψοσανίδα, μισό σκούρο φιμέ τζάμι) που χώριζε το χώρο έκθεσης από το γραφείο του Τ. Σε αυτό μπορούσε κανείς να μπει από μία πόρτα που βρισκόταν εκεί, ή μέσω ενός πλαϊνού μπάνιου που επικοινωνούσε επίσης με αυτό το γραφείο εσωτερικά. Το σχέδιο ήταν να είμαι εγώ μέσα σε αυτό το γραφείο. Από εκεί είχα μοναδική θέα για όλα όσα θα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια μου και χωρίς φως μέσα στο γραφείο δεν μπορούσε κανείς να με δει πίσω από το σκούρο φιμέ τζάμι. Η πόρτα θα ήταν κλειδωμένη και η μόνη είσοδος θα ήταν μέσω του πλαϊνού μπάνιου. Η Ε. φυσικά δεν θα το γνώριζε αυτό. Άλλωστε όπως μου είπε ο Τ. δεν είχε κανένα λόγο να μπει εκεί, θα χρησιμοποιούσε για ότι ήθελε το γραφείο της και το μπάνιο που αντίστοιχα βρισκόταν εκεί. Πήρα τη θέση μου και περίμενα.

Όλοι έπιναν και έκαναν πρόστυχα σχόλια για όσα επρόκειτο να συμβούν. Γύρω στις 8:40 ακούσαμε τη πόρτα της εισόδου στο ισόγειο. Η Ε. είχε φτάσει και ο χαρακτηριστικός ήχος από τις γόβες της στα μάρμαρα ήταν αργός και βασανιστικός. Τα λεπτά μου φάνηκαν αιώνας μέχρι να εμφανιστεί στη σάλα. Έμεινα μαλάκας. Φορούσε ένα κόκκινο, εφαρμοστό φόρεμα μέχρι τη μέση του μπουτιού της και όλα τα λεφτά ήταν το πάνω του τμήμα. Ψηλά κατέληγε σε δύο λεπτές λωρίδες που έδεναν πίσω από το λαιμό της. Αυτές οι δύο λωρίδες κατέβαιναν κάτω και ενώνονταν μπροστά, ακριβώς κάτω από τον αφαλό της, δημιουργώντας ένα πολύ χαλαρό, τεράστιο και οβάλ άνοιγμα. Όλος ο κορμός της από τον αφαλό και πάνω ήταν ουσιαστικά γυμνός. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν φυσικά η παντελής απουσία οποιουδήποτε είδους προφύλαξης του γυμνού της στήθους. Για όσους φίλους από εδώ δεν έχουν δει φώτο και δεν γνωρίζουν, μιλάμε για δύο βυζιά απίστευτα που σε καυλώνουν με τη πρώτη ματιά. Τα σχόλια στη σάλα ήταν φυσικά, το λιγότερο διθυραμβικά. Επτά άντρες που είχαν καυλώσει σε χρόνο ρεκόρ είχαν αρχίσει να λένε ότι μπορούσαν και δεν μπορούσαν. Ευλόγησα τη τύχη μου γιατί διάλεξε να καθίσει ανάμεσα στους δύο Θεσσαλονικιούς, στο καναπέ ακριβώς απέναντι από εμένα. Έκατσε και μπορούσα διαρκώς να βλέπω (φαντάζομαι και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι) ότι φορούσε μαύρο κιλοτάκι. Άλλωστε αυτό ήταν και το παιχνίδι της. Το έκανε πάντα και το έκανε εσκεμμένα γιατί την καυλώνει να ξέρει ότι την παίρνουν μάτι.

Για κανένα μισάωρο λέγονταν διάφορα. Τα θέματα συζήτησης ξεκίνησαν από αδιάφορα επαγγελματικά και μετά τη μισή ώρα είχαν καταλήξει να γίνουν πολύ πρόστυχα σεξουαλικά. Τότε ήταν που αυτός που καθόταν αριστερά της έκανε τη πρώτη κίνηση της βραδιάς. Πέρασε το χέρι του πίσω από το λαιμό της, την αγκάλιασε, κόλλησε το σώμα του στο πλάι της και πέρασε το χέρι του μέσα στο τεράστιο άνοιγμα του φορέματος πετώντας έξω και χουφτώνοντας το δεξί της βυζί. Κατευθείαν έσκυψε και άρχισε να τη γλείφει στο πλάι του λαιμού της. Αυτός που καθόταν δεξιά της, πήρε το ποτήρι με το ποτό από τα χέρια της, το άφησε στο πάτωμα δίπλα του και με το δεξί του χέρι έβγαλε έξω το αριστερό της βυζί και άρχισε να το μαλάζει. Εκείνη κατευθείαν χαλάρωσε στη πλάτη του καναπέ και άνοιξε διάπλατα τις ποδάρες της, κάνοντας το φόρεμα να ανεβεί ψηλά και να αποκαλύψει εντελώς το μαύρο κιλοτάκι της που είχε προκλητικά μπει μέσα στα μουνόχειλά της.

Οι δύο διπλανοί της είχαν πλέον πάρει ο καθένας τους από μία ρώγα στο στόμα τους και έκαναν την Ε. να γλείφει καυλωμένη τα χείλια της προκλητικά. Πίσω από το τζάμι είχα καυλώσει τρελά. Γδύθηκα εντελώς και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου απολαμβάνοντας αυτό το μοναδικό θέαμα. Ο τρίτος επισκέπτης από τη Θεσσαλονίκη γονάτισε ανάμεσα στα πόδια της, τα πήρε και τα πέρασε πάνω από τους ώμους του, έσκυψε μέσα στο μουνί της και άρχισε να της το τρώει. Οι υπόλοιποι είχαν ήδη γδυθεί και έπαιζαν τους πούτσους τους. Ο ένας μαύρος καθόταν στο καναπέ δεξιά μου και μπορούσα να δω ότι είχε πράγματι ένα τεράστιο καυλί. Ο άλλος ήταν καθισμένος στη πολυθρόνα, με πλάτη προς εμένα και έτσι δεν έβλεπα τι «όπλο» διέθετε. Το είδα και... τρόμαξα στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν σηκώθηκε ολόγυμνος από τη πολυθρόνα και πήγε προς τον καναπέ όπου υπήρχε δράση. Έβλεπα τα γυμνασμένα του κωλομέρια όσο πήγαινε προς τα εκεί, αλλά μέσα από τα πόδια του έβλεπα και τον πούτσο του να κρέμεται μέχρι λίγο κάτω από το μέσο των μπουτιών του. Έκανε ένα νόημα και είπε κάτι στους δύο που κάθονταν αριστερά και δεξιά της Ε. και που όλη αυτή την ώρα έγλειφαν, δάγκωναν και μάλαζαν τα βυζιά της, ενώ είχαν ήδη λύσει τις δύο λωρίδες υφάσματος πίσω από το λαιμό της και την είχαν αφήσει εντελώς γυμνή από επάνω.

Μετά το νόημα του μαύρου απομακρύνθηκαν λίγο από το πλάι της Ε. και αυτός ανέβηκε στο καναπέ, στάθηκε όρθιος μπροστά στην Ε. και ανοίγοντας τα πόδια του αριστερά και δεξιά της άρχισε να χαμηλώνει τη πουτσάρα του μέσα στο στόμα της. Όσο ο τρίτος Θεσσαλονικιός της έτρωγε το μουνί, ο μαύρος άρχισε να της γαμάει το στόμα πιέζοντας κάθε φορά μέσα της όλο και λίγους παραπάνω πόντους από το ατελείωτο καυλί του. Εκείνη προσπαθούσε να το βολέψει έχοντας γείρει εντελώς πίσω το κεφάλι της. Οι άλλοι τον παρότρυναν να γαμήσει το λαρύγγι της πουτάνας, να πνίξει τη καριόλα, να της τον χώσει μέχρι τα αρχίδια. Η Ε. είχε αρπάξει τα κωλομέρια του με τα χέρια της, τα μάλαζε με δύναμη και καθόριζε τον ρυθμό που ο πούτσος του έμπαινε και έβγαινε στο βάθος του λαιμού της. Η ένταση άρχισε να αυξάνεται και οι προτροπές να τη γαμήσει, να τη πνίξει, να τη μπουκώσει γίνονταν όλο και πιο έντονες. Ο τύπος που της έτρωγε το μουνί, συνεπαρμένος από την ένταση, άρπαξε γερά τα δύο πλαϊνά από το κιλοτάκι της, το τράβηξε με δύναμη προς τα επάνω και κάνοντας το λεπτό ύφασμα να μπει εντελώς μέσα στο μουνί και το κώλο της, σήκωσε τη μέση και τα πόδια της ψηλά, κάνοντας τον κορμό της να πέσει πάνω στο καναπέ και ελευθερώνοντας το στόμα της από τον μαύρο πούτσο. Το φόρεμα είχε γίνει πλέον μία λωρίδα στριφογυρισμένου υφάσματος γύρω από τη μέση της. Τη στιγμή που το λεπτό ύφασμα από το κιλοτάκι υποχωρούσε στο βίαιο τράβηγμα και τραβιόταν σκισμένο με ορμή μέσα από μουνί και το κώλο της, άκουσα την Ε. να βγάζει μία βουβή κραυγή πόνου και να πέφτει πάλι πάνω στον καναπέ, με το κεφάλι στο πλάι ανάμεσα στα πόδια του δεύτερου επισκέπτη στα αριστερά της.

Αυτός την άρπαξε δυνατά από το μαλλί και την έστησε πάλι όρθια στη πλάτη του καναπέ, της έριξε μια δυνατή σφαλιάρα και της είπε ότι είναι μια ξεκωλιάρα πουτάνα που θα την κάνουν να βογκήξει πολύ σήμερα. Η Ε. δεν πρόλαβε καν να βγάλει από μέσα της ολόκληρη τη κραυγή πόνου από τη σφαλιάρα γιατί ο μαύρος πρόλαβε να της χώσει στο λαιμό ξανά το καυλί του. Το σκισμένο κιλοτάκι της πετάχτηκε στα χέρια του άλλου μαύρου στο καναπέ ο οποίος κατευθείαν το έβαλε στο στόμα του, το έγλειψε, το μάσησε και μετά τύλιξε με αυτό τον πούτσο του και άρχισε να τον παίζει. Η πλάτη της Ε. είχε ανέβει λίγο ψηλότερα και έτσι τώρα το κεφάλι της κρεμόταν πίσω από τη πλάτη του καναπέ και είχε το καυλί του μαύρου να της γαμάει το λαιμό.

Ο τέταρτος επισκέπτης είχε πάει πίσω της και της κράταγε το κεφάλι όσο της το γάμαγε ο μαύρος, ενώ ταυτόχρονα, είτε την έγλειφε στο κούτελο και στα μάτια, είτε της έριχνε στο πρόσωπο πουτσοσκάμπιλα, είτε προσπαθούσε να χώνει μέσα στο στόμα της και το δικό του καυλί. Όπως ήταν τοποθετημένο πλέον το σώμα της -το μισό σχεδόν πάνω στη πλάτη του καναπέ- τα πόδια της κρέμονταν όρθια προς τα κάτω εντελώς ελεύθερα. Της τράβηξαν το φόρεμα, το έβγαλαν εντελώς, της έβγαλαν και τις γόβες και άρχισαν να της ρίχνουν σφαλιάρες στα μπούτια και το μουνί, ή να περνάνε ένας-ένας και να της το τρώνε, να τη γλείφουν στα πόδια, να τη δαγκώνουν. Έξι άντρες είχαν πέσει πάνω της σαν αρπακτικά γλύφοντας και δαγκώνοντας ότι μπορούσε ο καθένας τους από τα χέρια, τα πόδια και το μουνί της. Μόνο ο δεύτερος μαύρος ήταν καθισμένος στο καναπέ και έπαιζε το πούτσο του με το κιλοτάκι της. Εκείνη βογκούσε πονεμένα και πνιχτά με τον πούτσο στο λαρύγγι της, με τον άλλο πούτσο πάνω στο πρόσωπό της και με δύο ακόμα να μαλακίζει στα χέρια της.

Τότε ξεκίνησαν να ασχολούνται και με τις τρύπες της. Με τα χέρια τους άρχισαν να της γαμάνε το μουνί και το κώλο βάζοντας όσα δάχτυλα μπορούσαν και βόλευαν τον καθένα τους. Δύο και τρεις μαζί σε μουνί και κωλοτρυπίδα, έβαζαν όσο βαθύτερα μπορούσαν δάχτυλα και χούφτες και της γάμαγαν δυνατά τις τρύπες κάνοντάς την να βογκάει ασταμάτητα. Πλέον με όλα αυτά τα σώματα επάνω της είχα αρχίσει να μην βλέπω καλά λεπτομέρειες από τη δράση, μπορούσα όμως να καταλάβω από τους ήχους και τα διαρκή σχόλια. Άκουγα σφαλιάρες να πέφτουν από εδώ και από εκεί, την Ε. να βογκάει και τους άλλους να επευφημούν. Ο μαύρος στο καναπέ άρχισε να χύνει μουγκρίζοντας και λέγοντας κάτι ακατανόητο, κάνοντας το σκισμένο κιλοτάκι της μούσκεμα. Ο οργασμός του τράβηξε τη προσοχή των υπολοίπων που τραβήχτηκαν από επάνω της και την άφησαν ελεύθερη να πέσει πάνω στο καναπέ σαν υφασμάτινη κούκλα. Κάποιοι άρχισαν να σφυρίζουν και να τον χειροκροτούν, άλλοι να τον επευφημούν. Του είπαν να φέρει το βρακί της εκεί και να ταΐσει τη πουτάνα με τα χύσια του. Έτσι κάνοντας όλοι στην άκρη, είδαν τον άλλο μαύρο να έρχεται και να βάζει στο στόμα της Ε. το μουσκεμένο με τα χύσια του, σκισμένο βρακάκι της. Χύσια άρχισαν να πασαλείβονται στο πρόσωπό της και να τρέχουν μέσα από το στόμα της πάνω στο λαιμό και στα βυζιά της. Ταυτόχρονα ο μαύρος έβγαλε το βρακί από το στόμα της, άρχισε να της πασαλείβει το πρόσωπο και τα μαλλιά με αυτό, ενώ της έχωσε στο στόμα το πούτσο του να τον πλύνει.

Πολύ γρήγορα και με το τσιμπούκι της Ε. ξανακαύλωσε. Έκατσε δίπλα της και την πήρε πάνω του γυρνώντας την προς αυτόν. Τον καβάλησε και ρούφηξε τον πούτσο του μέχρι τέρμα στο μουνί της, ενώ αυτός της δάγκωνε και της ρουφούσε τις ρώγες. Η Ε. έβγαλε μια κραυγή ηδονής την ώρα που ο πούτσος του έμπαινε με μία κίνηση όλος μέσα της. Σχεδόν ταυτόχρονα ο Τ, το αφεντικό της, σηκώθηκε στο πλάι της και της έδωσε τσιμπούκι το πούτσο του. Ο μαύρος την ανεβοκατέβαζε με δύναμη πάνω στο πούτσο του, εκείνη έβγαζε πνιχτές κραυγές και ο Τ. στην ουσία, περισσότερο της γάμαγε το στόμα, παρά την άφηνε να του παίρνει τσιμπούκι, αφού την είχε αρπάξει γερά από το μαλλί και της πήγαινε και έφερνε το κεφάλι της πάνω στο πούτσο του. Στα χέρια της είχε δύο πούτσους και τους έπαιζε, ενώ έτρωγε συνεχώς σφαλιάρες στα κωλομέρια της. Ο άλλος μαύρος με το θηριώδες καυλί την άρπαξε από τη μέση και σταμάτησε το ανεβοκατέβασμά της στο πούτσο του φίλου του, πιέζοντάς την κάτω μέχρι τα αρχίδια του. Της άνοιξε διάπλατα τα κωλομέρια και αφού πρώτα της έφτυσε τη κωλοτρυπίδα, άρχισε να τη γαμάει με τα δάχτυλα, με τη γλώσσα, να της γλείφει και να της δαγκώνει το κώλο και να του ρίχνει σφαλιάρες. Η Ε. έβγαζε πνιχτές κραυγές πάνω στο πούτσο του Τ. που της γάμαγε βίαια το λαρύγγι και την έφτυνε στο πρόσωπο.

Ο μαύρος σηκώθηκε στα πόδια του και έβαλε το κεφάλι από το τεράστιο καυλί του πάνω στη κωλοτρυπίδα της. Ο άλλος βυθισμένος μέχρι τέρμα στο μουνί της είχε σταματήσει κάθε κίνηση. Μόνο ο Τ. της γάμαγε ασταμάτητα το στόμα. Ο μαύρος πίσω της, άνοιξε με τα χέρια του γερά τα κωλομέρια της και με μία δυνατή κίνηση έσπρωξε το μισό του πούτσο μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Το σώμα της Ε. τινάχτηκε όλο προς τα πίσω με ένταση και έβγαλε μία δυνατή κραυγή πόνου. Ο Τ. που στεκόταν από πάνω στο πλάι, της τραβάει μία πολύ δυνατή σφαλιάρα, τη βρίζει και της λέει ότι πρέπει να σκάσει και να αφήσει τους δύο μαύρους, σα καλή πουτάνα που είναι, να της σκίσουν τις τρύπες. Η Ε. στη κυριολεξία μουγκρίζει σα ζώο, όσο ο μαύρος πίσω της πιέζει όλο και περισσότερα εκατοστά του πούτσου του μέσα στο άντερό της. Δεν μπορώ πραγματικά να πιστέψω στα μάτια μου βλέποντας τα αρχίδια του να τερματίζουν πάνω στα κωλομάγουλά της. Το σώμα της Ε. έχει δημιουργήσει ένα τόξο προς τα πίσω προσπαθώντας να φιλοξενήσει μέσα στο μουνί της ένα πούτσο που ούτως ή άλλως ήταν πολύ μεγάλος για τα μέσα δεδομένα και ένα δεύτερο στο κώλο της που ξεπερνούσε κάθε μέτρο και σταθμό σε μήκος.

Προσπαθεί βγάζοντας πνιχτές ανάσες σε συνδυασμό με πονεμένες κραυγές. Και τότε αρχίζει το σφυροκόπημα. Τα δύο μαύρα «έμβολα» αρχίζουν να μπαίνουν και να βγαίνουν μέσα της σε τέλειο συγχρονισμό και να κάνουν το σώμα της να μοιάζει σα να πλέει μέσα σε μία φανταστική κυματισμένη θάλασσα. Πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά, ασταμάτητα και ακούραστα. Ο Τ. συνεχίζει να της γαμάει το στόμα και τα χέρια της είναι μονίμως κατειλημμένα από πούτσους. Έχω τρελαθεί. Παίζω τον πούτσο μου που έχει γίνει πέτρα και προσπαθώ εδώ και ώρα με τα χίλια ζόρια να μη χύσω για να συντηρήσω τη μεγάλη καύλα όσο περισσότερο γίνεται. Μαζί με τον Τ. στο στόμα της προσπαθεί από το πλάι να βολευτεί και ο τέταρτος Θεσσαλονικιός, αλλά πάνω στη προσπάθεια και από την ένταση τη χύνει στη μούρη. Ο Τ. βλέποντας το θέαμα με τα χύσια στη μούρη της χάνει τον έλεγχο και αρχίζει να τη χύνει μέσα στο στόμα. Βλέπω μεγάλες ποσότητες από χύσια να τρέχουν από το πρόσωπο και το στόμα της πάνω της, πάνω στον μαύρο από κάτω της και στο καναπέ. Ο μαύρος βγαίνει από τον κώλο της και τη σηκώνουν επάνω. Χύσια στάζουν από πάνω της. Την κάνουν να γονατίσει στο πάτωμα και να σκύψει πάνω στο μεγάλο τραπεζάκι στο κέντρο του σαλονιού κοιτώντας προς εμένα με το γεμάτο χύσια πρόσωπό της. Καταλαβαίνω από το βλέμμα και τις κινήσεις της ότι δεν βρίσκεται εκεί. Έχει χαθεί κάπου μέσα στην ηδονή, τη καύλα, το πόνο και τους οργασμούς της.

Ο θηριώδης μαύρος στέκεται όρθιος από πάνω της, λυγίζει τα γόνατά του και καρφώνει ξανά το πούτσο του στο κώλο της. Βλέπω τα μάτια της και το στόμα της να ανοίγουν διάπλατα, να βγάζει μια ξέπνοη κραυγή και να ρίχνει το κεφάλι της πάνω στο τραπεζάκι αφήνοντας όλους της τους μύες να χαλαρώσουν ώστε να εξοικειωθούν με την αφύσικη εισβολή. Οι υπόλοιποι ζητούν να της ανοίξει διάπλατα τη κωλοτρυπίδα και ταυτόχρονα από τον άλλο μαύρο να πάει να μπει και αυτός εκεί μέσα μαζί με τον φίλο του. Ο πρώτος που ήταν ήδη μισός μέσα στο κώλο της, τραβάει το σώμα του λίγο πιο μπροστά και αφήνει περιθώριο στον δεύτερο να γονατίσει πίσω της και να ξεκινήσει τις προσπάθειες να διαπεράσει και αυτός μαζί του τη κωλοτρυπίδα της. Δεν βλέπω από πίσω, βλέπω όμως τις αντιδράσεις της Ε. που έχει σηκώσει το κορμό της και φωνάζει με απεγνωσμένο πόνο και τα μάτια ορθάνοιχτα. Είναι δεδομένο ότι ο δεύτερος μαύρος προσπαθεί να μπει κι αυτός μέσα της. Ο Τ. έρχεται και της ρίχνει μία σφαλιάρα, της λέει να χαλαρώσει και της θυμίζει ότι το έχει ξανακάνει, οπότε θα πρέπει να σκάσει και να ανοίξει τη ξεσκισμένη κωλάρα της. Μία ξαφνική κραυγή πόνου της Ε., η κίνηση του σώματός της και οι φωνές των υπολοίπων με κάνουν να καταλάβουν ότι κι ο δεύτερος μαύρος βρήκε τον δρόμο του μέσα στη κωλοτρυπίδα της. Και τους βλέπω και τους δύο μαζί να τη γαμάνε. Εκείνη να μη μπορεί καν να βγάλει φωνή από το στόμα της.

Όσο τη γαμάνε ο Τ. βγαίνει λίγο από το οπτικό μου πεδίο και ξαναμπαίνει κρατώντας στα χέρια του ένα τεράστιο πλαστικό καυλί. Δεν είναι πολύ χοντρό, είναι όμως τουλάχιστον 40-50 εκατοστά σε μήκος. Ρωτάει ποιος θέλει να δοκιμάσει να της το βάλει και αυτό στο μουνί και το αρπάζει κατευθείαν ένας από τους επισκέπτες, σκύβει πίσω από τους μαύρους που της γαμάνε αδιάκοπα το κώλο και ξεκινάει να της το βάζει στο μουνί. Η Ε., σε μία κατάσταση μεταξύ λιποθυμίας, καύλας και οργασμού, με πόδια που τα βλέπω να τρέμουν, δέχεται το πλαστικό καυλί μέσα στο μουνί της και σε συνδυασμό με τους δύο τεράστιους πούτσους που οργώνουν το κωλάντερό της, πρέπει να την έχουν κάνει να ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής. Βλέπω το χέρι με τον πλαστικό πούτσο να πηγαίνει και να έρχεται σε μακρόσυρτες κινήσεις και ακούω την Ε. να τους φωνάζει: «μαλάκες με ξεσκίζετε... μέχρι τη μήτρα μου έχει φτάσει αυτό το πράγμα. Μου γαμάτε τη μήτρα μαλάκες...» και τότε βλέπω πίσω της να πετάγονται ζουμιά και να λούζουν αυτόν που της γαμάει το μουνί με το πλαστικό καυλί. Αρχίζουν να φωνάζουν για το πως χύνει η πουτάνα και είναι κάτι που δεν έχει τύχει να το δω ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την Ε. να χύνει έτσι.

Είναι μέσα σε έναν ασταμάτητο οργασμό, τρέμει ολόκληρη, φωνάζει συνεχώς «η μήτρα μου μαλάκες, η μήτρα μου...» και πίσω της τα υγρά με πίεση μέσα από το μουνί της λούζουν τους μαλάκες που στριμώχνονται πίσω της για να απολαύσουν το θέαμα. Το αφεντικό της, φεύγει πάλι από τη σκηνή προς το πλάι. Βλέπω τον μπροστινό μαύρο να συσπάται ολόκληρος και φωνάζοντας ότι χύνει να καρφώνει τέρμα τον πούτσο μέσα στο κώλο της και να αδειάζει. Η Ε. δεν έχει ούτε καν δύναμη να φωνάξει. Έχει πέσει αποκαμωμένη πάνω στο τραπεζάκι, τρέμει, δεν φωνάζει πια, αλλά υγρά συνεχίζουν να πετάγονται με πίεση μέσα από το μουνί της. Ο μαύρος βγάζει τον πούτσο του από το κώλο της και στεκόμενος όρθιος από πάνω της συνεχίζει να τη χύνει πάνω στη πλάτη και τα μαλλιά. Παίζω τον πούτσο μου με μανία και είμαι έτοιμος να χύσω όταν ξαφνικά βλέπω πίσω μου το αφεντικό της Ε. που έρχεται, με σπρώχνει να σκύψω πάνω στο τζάμι, φτύνει τα δάχτυλά του, πασαλείβει τη κωλοτρυπίδα μου και μου λέει ότι θέλει να με γαμήσει και να με χύσει την ώρα που θα βλέπω τη καριόλα, τη γαμημένη τη πουτάνα μου να τη γαμάνε και να τη χύνουν.

Μπαίνει μέσα μου και αρχίζει να με γαμάει. Είμαι σε μία άλλη διάσταση. Στηρίζομαι με τα χέρια στο τζάμι και χαζεύω έξω τον δεύτερο μαύρο να βγαίνει μέσα από το κώλο της Ε. να πηγαίνει να ξαπλώνει μπροστά της με το πούτσο του ακριβώς κάτω από το πρόσωπό της και τα πόδια του ανοιχτά δεξιά και αριστερά της. Όσο ο Τ. συνεχίζει να με γαμάει, η Ε. παίρνει τσιμπούκι στο μαύρο και οι υπόλοιποι ο ένας μετά τον άλλο της γαμάνε είτε την ορθάνοιχτη πλέον κωλάρα της, είτε την ορθάνοιχτη μουνάρα της. Ο ένας μετά τον άλλο χύνουν την τρύπα της επιλογής τους, ενώ ο μαύρος ήδη της έχει δώσει τα δικά του χύσια να τα πιει. Βλέποντάς την να μπαίνει ξανά σε νέο μπαράζ οργασμών με τα χύσια της να πετάγονται πίσω της, και με τον Τ. να με γαμάει με μανία, χύνω στο πάτωμα και το διαχωριστικό με τον πούτσο μου να πηγαίνει και να έρχεται από το γαμήσι του Τ. Δεν αργεί να χύσει κι αυτός μέσα στο κώλο μου, τη στιγμή που και ο τελευταίος επισκέπτης από τη Θεσσαλονίκη, πάνω από το πρόσωπο της Ε. αδειάζει ότι περιεχόμενο έχουν τα αρχίδια του.

Πέφτουν όλοι στους καναπέδες αποκαμωμένοι, ενώ η Ε. είναι ακόμα σκυμμένη πάνω στο τραπεζάκι και προσπαθεί να βρει ανάσες και δύναμη να σηκωθεί. Το ίδιο κι εγώ. Βλέπω τον Τ, μετά το πήδημα που μου έκανε, να μπαίνει πάλι στη παρέα τους και να αρχίζουν όλοι μαζί τα σχόλια για το απίστευτο γαμήσι που κάνει αυτή η ξεκωλιάρα. Ακούω τον Τ. να τους εξηγεί πόσο νυμφομάνα είναι και ότι δεν περνάει μέρα που να μην τη ξεσκίζει κάποιος εδώ μέσα. Ακόμα και όταν έχει περίοδο, όλο και κάποιος θα τη τσιμπουκώνει ή θα της γαμάει το κώλο, ή θα κάθεται να του παίξει καμιά μαλακία. Η Ε. σηκώνεται αργά και με τα χύσια να τρέχουν από πάνω και από μέσα της ποτάμι, πηγαίνει στο μπάνιο του γραφείου της. Ντύνομαι και βγαίνω. Δεν λέω τίποτα σε κανέναν. Όλοι με κοιτάνε με ένα χαμόγελο, ευτυχίας, ειρωνείας, ευχαρίστησης, κοροϊδίας, ούτε μπορώ να καταλάβω ο καθένας τους με ποιο τρόπο ακριβώς. Έφυγα, πήγα σπίτι, έκανα ένα μπάνιο και έκατσα να ηρεμήσω στο κρεβάτι. Με πήρε ο ύπνος σχεδόν αμέσως και ξύπνησα όταν ένιωσα την Ε. να ξαπλώνει δίπλα μου. Είχαν περάσει τέσσερις ολόκληρες ώρες από την ώρα που ξάπλωσα. Υπέθεσα ότι την είχαν περάσει και δεύτερο γύρο. Δεν μίλησα και έκανα τον κοιμισμένο. Τι να πω άλλωστε;

 

(Copyright protected OW ref: 74628)