Όταν οι Έλληνες του εξωτερικού συναντιούνται

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αποφάσισα να σας αφηγηθώ και εγώ την ιστορία μου, γιατί ήταν κάτι που ποτέ δεν περίμενα να συμβεί και ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου.

Με λένε Μαριάννα, είμαι 26 χρονών και πρόσφατα μετακόμισα με τον φίλο μου το Χρήστο στο Λονδίνο, ψάχνοντας μια καλύτερη τύχη, κλασικά, λόγω οικονομικής κρίσης.

Ο Χρήστος είναι 23 χρονών και μόλις πήρε το πτυχίο του, οπότε αποφασίσαμε να φύγουμε. Είμαστε μαζί 5 χρόνια. Είναι πολύ εμφανίσιμο παιδί, πολύ ψηλός και γυμνασμένος, με μακριά ξανθά μαλλιά, αρρενωπός και πολύ προικισμένος. Λίγους μήνες μετά, κατάφερε να βρει μια πολύ καλή δουλειά, όπου γνώρισε ακόμη ένα παιδί, το Νίκο, επίσης από Ελλάδα, που τελειώσανε την ίδια σχολή, αλλά σε διαφορετική πόλη. Ο Νίκος είναι και αυτός 23, μετρίου αναστήματος, μελαχρινός με πανέμορφο πρόσωπο και πράσινα μάτια. Όχι τόσο αρρενωπός, αλλά πολύ χαμογελαστός και γλυκός άνθρωπος.

Γίναμε πολύ στενοί φίλοι από την πρώτη στιγμή. Άρχισε να περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι μας, σε σημείο που ουσιαστικά μέναμε μαζί. Σκεφτόμασταν ακόμα και τη συγκατοίκηση. Είχαμε πολλά κοινά και περνούσαμε φανταστικά μαζί. Από πολύ νωρίς κάτι παράξενο συνέβαινε ανάμεσα σε εμάς και το Νίκο. Χωρίς να είχε κάτι ιδιαίτερο, ήταν απίστευτα σέξι. Πειραζόμασταν συνέχεια μεταξύ μας, όλοι μας, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά υπήρχε μια τελείως διαφορετική χημεία. Με το Χρήστο είχαμε μια πολύ ήσυχη σεξουαλική ζωή, ποτέ δεν σκεφτήκαμε να πειραματιστούμε και αυτό μας έκανε να πέσουμε σε μια ρουτίνα, αλλά δεν είχαμε κάνει κάποια προσπάθεια να βγούμε από αυτή.

Ο Νίκος συνέχισε να είναι συνέχεια μαζί μας, συνέχισαν τα πειράγματα και μετά από ένα διάστημα άρχισα να τον σκέφτομαι πολύ έντονα. Ένοιωθα περίεργα κι’ αυτό γιατί έβλεπα πως και ο Χρήστος το απολάμβανε. Λίγο καιρό μετά, μου αποκάλυψε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει κάτι με το ίδιο φύλο και εγώ αμέσως κατάλαβα ότι έχει να κάνει με το Νίκο, αλλά δεν είπα τίποτα. Άρχισα να το σκέφτομαι συχνά μέσα στις επόμενες μέρες και για κάποιο περίεργο λόγο με ερέθιζε πολύ η ιδέα ότι μπορεί να κάνανε κάτι μεταξύ τους.

Ένα βράδυ, κουρασμένη μετά τη δουλειά, καθόμουν στο σαλόνι μόνη μου, πίνοντας ουίσκι, έχοντας απαλή μουσική, σβηστά φώτα και αναμμένο τζάκι. Άρχισα να το σκέφτομαι ξανά. Ο Χρήστος ήταν έξω με φίλους και προφανώς και τον Νίκο. Τους σκεφτόμουνα μαζί και με ερέθιζε απίστευτα η ιδέα. Έτσι, άρχισα να χαϊδεύομαι και να τους σκέφτομαι. Στην αρχή πολύ διστακτικά, αλλά σιγά-σιγά συνειδητοποίησα πόσο πολύ το ήθελα. Ένιωθα τόσο παράξενα αλλά και τόσο υπέροχα ταυτόχρονα. Ήταν απίστευτο πόσο με καύλωνε η ιδέα του φίλου μου να πηδάει έναν άντρα. Φανταζόμουνα τι θα του έκανε και ταυτόχρονα τα έκανα και εγώ στον εαυτό μου.

Ήμουν αρκετά ζαλισμένη και υπερβολικά υγρή, όταν άκουσα το κλειδί στην πόρτα. Τρόμαξα και μαζεύτηκα αμέσως. Αντίκρισα ένα υπέροχο θέαμα. Το Χρήστο, απίστευτα χαμογελαστό και ευδιάθετο να μπαίνει μέσα και να κρατάει από το χέρι το Νίκο, εξίσου χαμογελαστό και χαρούμενο. Λόγω του χαμηλού φωτισμού και του ότι και αυτοί ήταν λίγο μεθυσμένοι, δεν κατάλαβαν τίποτα από αυτά που έκανα εγώ. Τους είδα και σκέφτηκα πόσο όμορφοι ήταν και οι δύο και πόσο πολύ τους ήθελα. Τους χαμογέλασα και εγώ και μπήκαν μέσα και κάτσανε. Δεν είπαμε τίποτα πέρα από καλησπέρα και απλά κοιτιόμασταν και χαμογελούσαμε ο ένας στον άλλο. Σηκώθηκα και πήγα να βάλω ποτά για όλους. Ο Χρήστος έβαλε λίγο πιο έντονη μουσική (όλοι ακούμε metal) και ο Νίκος, καλοσυνάτος όπως πάντα, ήρθε δίπλα μου να με βοηθήσει να βάλω τα ποτά.

Μόλις με πλησίασε μύρισα το υπέροχο άρωμά του και ένοιωσα να υγραίνομαι ακόμα περισσότερο. Ήρθε και με αγκάλιασε, όπως κάνει συνήθως και με ρώτησε πώς ήταν η μέρα μου. Τότε με φίλησε στο λαιμό. Ένοιωσα τα πόδια μου να μουδιάζουν και μου έπεσε το ποτήρι που κρατούσα. Ο ήχος με συνέφερε κάπως και γύρισα πίσω μου να δω. Ξαφνικά είδα το Χρήστο να στέκεται πίσω μας και να πιάνει το Νίκο από τη μέση. Πήρε ένα ποτήρι και το ήπιε μονορούφι. Έσπρωξε το Νίκο προς τον τοίχο και του έβγαλε τη μπλούζα. Εγώ τα είχα χάσει. Δεν το πίστευα ότι πραγματικά συνέβαινε. Άλλο τα πειράγματα, οι φαντασιώσεις και οι πλάκες και άλλο να συνειδητοποιείς ότι πραγματικά συμβαίνει! Ο Νίκος συνέχισε να χαμογελάει, ξεκούμπωσε το παντελόνι του Χρήστου και γύρισε προς εμένα και μου λέει…

-    τι έπαθες;

και συνέχισε να χαμογελάει. Έβγαλε έξω την πούτσα του Χρήστου, η οποία ήταν ήδη σηκωμένη και άρχισε να του την παίζει. Μετά από λίγη ώρα ο Χρήστος τον κόλλησε στον τοίχο, του κατέβασε το παντελόνι και την ακούμπησε στον κώλο του. Το θέαμα ήταν πολύ δελεαστικό και συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε λόγος να ντρέπομαι για κάτι. Έβαλα ακόμα ένα ποτό, έδωσα στο Χρήστο το λιπαντικό από το συρτάρι, έβγαλα τα ρούχα μου και έκατσα στον καναπέ. Δεν ξέρω αν ο Νίκος το είχε ξανακάνει ή όχι, αλλά άργησε λίγο να μπει. Όσο προσπαθούσανε εγώ καύλωνα όλο και περισσότερο. Άρχισα και πάλι να χαϊδεύομαι και να τους βλέπω.

Όταν επιτέλους μπήκε, ήμουν πιο καυλωμένη από ποτέ. Φώναζαν και οι δύο και εγώ τρελαινόμουν από καύλα. Δεν άντεξα και πολύ, μετά από δύο-τρία λεπτά τέλειωσα. Αυτοί γύρισαν και με κοίταξαν, το κατάλαβαν από τις φωνές μου. Κοιτάχτηκαν, με πλησίασαν και εγώ ένοιωθα την καρδιά μου να χτυπάει πολύ γρήγορα. Ο Νίκος έσκυψε στα τέσσερα και άρχισε να με γλείφει, ενώ ο Χρήστος πήγε πάλι πίσω του. Δεν άργησα πολύ να ξανακαυλώσω. Το μόνο που μπόρεσα να πω ήταν ότι τους ήθελα και τους δύο και ότι δεν άντεχα άλλο. Τράβηξα το Νίκο από τους ώμους και άρχισα να τον φιλάω. Ο Χρήστος εννοείται τραβήχτηκε και μας έβλεπε για λίγο ενώ την έπαιζε. Έριξα το Νίκο στο πάτωμα, έσκυψα και εγώ και άρχισα να του παίρνω πίπα. Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι και αυτός την είχε αρκετά μεγάλη.

Ο Χρήστος πήγε πίσω μου, έβαλε λίγο λιπαντικό και μπήκε με φόρα. Σε μένα δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο στο Νίκο γιατί το συνηθίζαμε πολύ. Πόνεσε πολύ όμως και φώναξα όταν μπήκε. Τότε ο Νίκος με σήκωσε και σιγά-σιγά με μετακινήσανε μαζί πάνω στην πούτσα του Νίκου. Αυτός με τράβηξε προς τα κάτω εξίσου απότομα και μπήκε και αυτός μέσα μου. Ο συνδυασμός και των δύο πονούσε απίστευτα και ήταν ότι πιο καυλωτικό και άγριο έχω κάνει στη ζωή μου. Άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους και να λένε ότι είχαν δίκιο που το λέγανε και ότι θα είναι γαμάτα. Αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο αλλά δεν άντεχα άλλο. Ένοιωθα τον έναν να με ξεσκίζει μπροστά και τον άλλο πίσω και τους παρακάλεσα να σταματήσουν. Ο πόνος ήταν απίστευτος. Μου είπαν και οι δύο όχι και συνέχισαν ακόμα πιο γρήγορα.

Χωρίς να το καταλάβω, εκεί που πονούσα απίστευτα είχα έναν από τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής μου. Ο Νίκος κοίταξε το Χρήστο και του λέει…

-    μαλάκα εγώ θέλω κι άλλο.

Ο Χρήστος γέλασε και του είπε…

-    σήκω από εκεί τότε και έλα εδώ

Άρχισαν να φασώνονται. Εγώ απλά απολάμβανα το θέαμα εξαντλημένη. Ο Χρήστος έσκυψε και άρχισε να γλείφει την πούτσα του Νίκου.

-    Μαλάκα ξέρεις τι κάνεις.

Τότε ο Χρήστος σταμάτησε, τον έπιασε από τους ώμους, τον στήριξε στον καναπέ και μπήκε με φόρα. Ο Νίκος άρχισε να φωνάζει και εγώ παρ’ όλη την εξάντλησή μου άρχισα να καυλώνω ξανά. Σηκώθηκα σιγά-σιγά, πήγα μπροστά από το Νίκο και άρχισα να τον χαϊδεύω γύρω από την πούτσα, στα μπούτια, χωρίς να του πιάνω τίποτα όμως. Ο Χρήστος μου έκλεισε το μάτι και μου έγνεψε καταφατικά. Ο Νίκος πήγε να πιάσει το κεφάλι μου να με βάλει να του πάρω πίπα, αλλά ο Χρήστος του έπιασε το χέρι πριν προλάβει. Εγώ άρχισα να τον φιλάω και να τον γλείφω παντού εκεί γύρω και ο Χρήστος του κράταγε τα χέρια και τον γαμούσε άγρια. Τον έβριζε ταυτόχρονα μεταξύ σοβαρού και αστείου, του έλεγε…

-    να μάθεις να επιμένεις για πράγματα που δεν ξέρεις, μπάσταρδη…

και διάφορα τέτοια που εμένα με καύλωναν πολύ. Σηκώθηκα και πήρα το δονητή μου, τον έβαλα στο τέρμα και άρχισα να τον βάζω κάπου κοντά στα αρχίδια του Νίκου. Αυτός φώναζε και δεν ήξερε τι να κάνει. Μετά από κανένα 10λεπτο αποφασίσαμε να σταματήσουμε να τον βασανίζουμε, γιατί και ο Χρήστος είχε κουραστεί αρκετά. Άρχισα να του παίρνω πίπα πολύ έντονα. Με το ένα χέρι κράταγα την πούτσα του και με το άλλο έβαζα το δονητή σε μένα αυτή τη φορά. Ο Χρήστος συνέχισε να τον γαμάει. Όλοι αυξάναμε ταχύτητα και δεν αργήσαμε να τελειώσουμε όλοι αυτή τη φορά. Ο Χρήστος μέσα στο Νίκο και ο Νίκος στο στόμα μου.

Σηκώθηκα και πήγα κατευθείαν για μπάνιο. Μέχρι να βγω, είχαν παραγγείλει πίτσες και είχαν κατεβάσει ταινία. Μπήκανε και αυτοί για ένα γρήγορο ντους και μετά φάγαμε και δεν αναφέραμε τίποτα για αυτό το θέμα. Απλά συνεχίσαμε τις πλάκες μας όπως πάντα. Ελπίζω πάρα πολύ να έχει και συνέχεια, ήταν απλά υπέροχα.

 

(Copyright protected OW ref: 74119)