Γαμήσια με τον ξάδερφο (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από not
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πιάσαμε τις γυναίκες μας να γλείφονται και έγινε της τρελής...

Αφού σε προηγούμενη ιστορία είχα αναφερθεί για τις αλλαξοκωλιές που κάναμε με τον ξάδελφο μου τον Γιάννη, σειρά είχαν οι γυναίκες μας Μαρία και Κατερίνα. Έτσι λοιπόν καταστρώσαμε ένα σχέδιο προκειμένου να τις βάλουμε να πλακομουνιαστούν μεταξύ τους και να τις πιάσουμε στα πράσα με σκοπό να τους αποκαλύψουμε και το δικό μας μυστικό και να γαμιόμαστε όλοι ασύστολα. Φτιάξαμε λοιπόν ένα προφίλ γυναικείο με φώτο λεσβιακές και ενοχλούσαμε τις γυναίκες μας σε καθημερινή βάση μέσω ίντερνετ. Οι καριόλες δεν μας ανέφεραν τίποτα και άρχισαν δειλά-δειλά να απαντούν λέγοντας ότι είναι παντρεμένες και δεν θέλουν και τέτοια. Τις βάλαμε κρυφές κάμερες στο σπίτι και παρακολουθούσαμε τις συνομιλίες μεταξύ τους και δεν ανέφερε η μία τίποτα στην άλλη. Το σχέδιο πήγαινε καλά.

Σε κάποια συνομιλία, τις βάλαμε να τραβήξουν μαλακία μπροστά στον υπολογιστή και το έκαναν και οι δύο. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για το τι θα επακολουθούσε. Στη γυναίκα μου τη Μαρία γράψαμε: «Μαρία δεν αντέχω άλλο να κρύβομαι είμαι η Κατερίνα και θέλω την άλλη φορά που θα βρεθούμε για καφέ να μην αναφερθούμε στο θέμα αυτό αλλά να μπούμε κατευθείαν στο ψητό ή η κουβέντα μας τελειώνει εδώ». Τα ίδια γράψαμε και στην Κατερίνα και περιμέναμε κοιτώντας τις κάμερες τι θα έκαναν. Η Μαρία απάντησε το δεύτερο το ίδιο και η Κατερίνα. Την άλλη μέρα λοιπόν που είχε ποδόσφαιρο λέμε στις γυναίκες μας ότι θα πάμε γήπεδο και θα πήγαινα την Μαρία στην Κατερίνα για να πάρω το Γιάννη μαζί μου. Φεύγοντας από το σπίτι περιμέναμε κανένα 20λέπτο και γυρνώντας με την αιτιολογία του Γιάννη ότι ξέχασε το διαρκείας τις πιάσαμε να γυμνές και σάστισαν. Ακούστε λοιπόν τι ακολούθησε:

-    Μαρία, Κατερίνα τι κάνετε ρε καριόλες; Λεσβίες είστε;

Τις φωτογραφήσαμε με τα κινητά, έφαγαν και κάτι ανάστροφες λέγοντας δεν είναι αυτό που νομίζετε και στη συνέχεια λέω εγώ:

-    Θα σας ξεφτιλίσουμε ρε πουτάνες στους δικούς σας και στο χωριό…

και μας παρακάλαγαν να μην πούμε τίποτα.

-    Ξεκινήστε να πλακομουνιάζεστε μπροστά μας και δεν θα πούμε τίποτα.

Άρχισαν δειλά-δειλά, ενώ εμείς ξεντυθήκαμε.

-    Τι κάνετε εκεί;

λέει η Μαρία.

-    Σήμερα θα γαμηθούμε όλοι μεταξύ μας.

Πάω από πίσω και ξεκινάω τη Μαρία στον κώλο ενώ αυτή έκανε γλειφομούνι στην Κατερίνα και η Κατερίνα με την σειρά της πίπα στο Γιάννη. Γυρίζω τη Μαρία και την πιπώνω και φωνάζω το Γιάννη.

-    Όχι δεν θέλω…

-    Σκάσε καριόλα και ρούφα τον.

Μία πίπωνε το Γιάννη, μία εμένα. Φωνάζω την Κατερίνα και της λέω…

-    εσύ όση ώρα την τσιμπουκώνουμε γλείφε της το μουνί και μετά αλλάζετε.

Το έκαναν χωρίς δισταγμό. Ξεκινάμε λοιπόν να τις γαμάμε κάθε μία χωριστά από μουνί και κώλο συγχρόνως, ενώ μας κοίταζε η άλλη δαχτυλιάζοντας το μουνάκι της. Είχε φτάσει λοιπόν η ώρα να γαμηθούμε και εμείς με τον Γιάννη με την σειρά μας. Βάζω το Γιάννη να μου γαμάει τη γυναίκα και την Κατερίνα κάθε φορά που του έβγαινε ο πούτσος του έξω να το γλείφει.

-    Κάτσε να δοκιμάσω και εγώ μωρή καριόλα…

και ακούω τη γυναίκα μου να λέει…

-    τι κάνεις είσαι πούστης;

-    Σκάσε μωρή λεσβία…

της λέει ο Γιάννης θα δοκιμάσω και εγώ μετά. Αφού έκανε δήθεν ότι δοκίμασε και ο Γιάννης πλέον η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. Ενώ με γάμαγε ο Γιάννης, η Μαρία με την Κατερίνα μου τον έπαιρναν πίπα. Γάμησα με τη σειρά μου το Γιάννη και βλέπω την γυναίκα μου να έρχεται και να κάθεται πάνω στο καβλί του και να γαμιόμαστε και οι τρείς συγχρόνως και η Κατερίνα με την γλώσσα να γλείφει πούτσους - μουνί ότι έβρισκε. Συνεχίσαμε με 69 με το Γιάννη και το ίδιο και οι γυναίκες μας. Μόλις χύσαμε όλοι κάναμε κουβέντα για το σκηνικό και από τότε γαμιόμαστε όλοι μεταξύ μας με αποκορύφωμα να μας γαμήσουν με στραπόν ντυμένοι με ολόσωμο καλσόν εγώ ανοιχτό μπρος - πίσω και στρινγκάκι με μπουστοζαρτιέρα ο Γιάννης.

 

(Copyright protected OW ref: 73788)