Birthday sex

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ένα αξέχαστο τρίο για δώρο γενεθλίων...

Είχα πάει να τον δω γιατί είχε γενέθλια σ ε δυο μέρες και ήθελα να του ευχηθώ από κοντά. Όλα συνέβησαν ένα βράδυ που ήμουν για καφέ μόνη μου, όταν με πλησίασε μια κοπέλα και άρχισε να μου μιλάει για το βιβλίο που κρατούσα στο χέρι μου. Το βιβλίο λεγόταν «Πειθήνια» και μιλάει για την υποταγή μιας γυναίκας στον άντρα στο σεξ. Έδειξε ενδιαφέρον και είχε κάτσει μαζί μου και το συζητούσαμε. Είχε διαβάσει και αυτή αρκετά τέτοια βιβλία και στη συζήτηση μου αποκάλυψε ότι την εκφράζουν αυτά τα βιβλία. Της εκμυστηρεύτηκα κι εγώ ότι μ’ αρέσει να αισθάνομαι σκλάβα στο σεξ και γελάσαμε, μάλλον από αμηχανία.

Ήταν πολύ όμορφη, σκανδιναβική ομορφιά και γύρω στα 25. Είχε αγγελικό πρόσωπο, με ένα τεράστιο χαμόγελο και πανέμορφα μάτια. Κανείς δεν θα σκεφτόταν πόσο άρρωστο μυαλό έχει. Ήταν γύρω στο 1.60 και είχε αρκετές καμπύλες αν και αδύνατη. Ήταν πολύ σέξι άθελα της, αλλά αυτό ήταν κάτι που ίσως μου έβγαζε έμενα, γιατί είχα αρχίσει να ανακαλύπτω τα γούστα της στο σεξ. Παρατηρούσα το στήθος της όσο μου μιλούσε. Φαινόταν υπέροχο, στητό, αρκετά μεγάλο και αναρωτιόμουν πως θα έμοιαζαν οι ρώγες της. Μ’ αρέσουν πολύ οι μεγάλες ρώγες και φανταζόμουν να τις γλείφω. Είχε νυχτώσει και της πρότεινα να συνεχίσουμε την κουβέντα σπίτι. Άλλωστε αυτός θα έλειπε. Ήμασταν και δυο πολύ ενθουσιασμένες, λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Και είμαι σίγουρη ότι σκεπτόταν το ίδιο που σκεπτόμουν.

Μπήκαμε μέσα και έκατσε στο κρεβάτι αμέσως. Αφού της πρότεινα αν θέλει κάτι, κάθισα κι εγώ δίπλα της. Καμία όμως δεν είχε όρεξη να μιλήσει. Νιώθαμε και οι δυο πάρα πολύ άβολα. Και τότε είναι που πήρε το θάρρος και έσκυψε να με φιλήσει. Είχε πολύ μαλακά χείλη και η γλώσσα της έκανε κύκλους μέσα στο στόμα μου. Καύλωσα αμέσως. Σκεπτόμουν πόσο λάθος είναι και καύλωνα ακόμα πιο πολύ. Της έβγαλα τη μπλούζα αμέσως, ήθελα να βάλω στο στόμα μου τις ρώγες της. Το θέαμα ήταν υπέροχο. Είχε τεράστιο στήθος και μεγάλες ρώγες. Έχωσε το χέρι της κάτω από τη φούστα μου και με χάιδευε πάνω από το εσώρουχο. Η αμηχανία είχε μετατραπεί σε γελάκια και πολλά φιλιά. Γδυθήκαμε και χάιδευε η μια την άλλη. Ήταν τόσο υπέροχο. Φαινόταν τόσο έμπειρη. Είχε χώσει τα δάχτυλα της και με μαλάκιζε πολύ απαλά, πράγμα που με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Είχαμε ξεφύγει και νιώθαμε πολύ ελεύθερες. Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία και για τις δυο και το απολαμβάναμε.

Η ώρα είχε περάσει και σε λίγο αυτός θα έφτανε σπίτι. Της είπα να μη σταματήσουμε και να τον αφήσουμε να μας δει μαζί. Δέχτηκε. Έτσι κι έγινε. Μπήκε μέσα και μας είδε γυμνές. Εγώ ήμουν ξαπλωμένη κάτω και η Άννα από πάνω μου να μου βάζει δάχτυλα όσο εγώ έγλειφα τα βυζιά της και ανταλλάζαμε και φιλιά. Τα κλειδιά γύρισαν και αυτός μπήκε μέσα και σάστισε. Δεν αντέδρασε και τότε πήρα το θάρρος (και λίγο θράσος) και του είπα…

-    να σου συστήσω την καινούργια μου φίλη μωρό μου, την έφερα σπίτι να τη γαμήσομε.

Τον πλησιάσαμε και οι δυο γυμνές και του βγάλαμε τα ρούχα σιγά-σιγά. Τον αφήσαμε γυμνό, γονατίσαμε και αρχίσαμε να του κάνουμε ρυθμικά τσιμπούκι. Ήταν λες και το είχαμε προσχεδιάσει. Αυτή τον τσιμπούκωνε κι εγώ του έγλειφα τα αρχίδια. Όταν τον τσιμπούκωνα εγώ, αυτή του άνοιξε τα πόδια του και έβαλε τα αρχίδια του στο στόμα της ενώ ταυτόχρονα με τη γλώσσα έγλειφε το σημείο κάτω από αυτά και δίπλα στον κώλο. Είχε μεγάλο ταλέντο. Τον άκουσα να φωνάζει και άρχισα να χώνω τον πούτσο του πιο βαθιά στο στόμα μου. Δεν άντεξε, έχυσε κι εμείς γλείφαμε τα χύσια σε κάθε σημείο που είχε πέσει.

Τον αφήσαμε να ηρεμήσει και ξαναγυρίσαμε στο κρεβάτι. Με έσπρωξε κάτω και έχωσε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Με φίλησε και άρχισε να φτύνει, να γλείφει απαλά και ο ρυθμός δυνάμωνε μέχρι που αφηγούταν μόνο ο ήχος που έκανε η γλώσσα της επάνω στο μουνί και σε λίγο τον κάλυψε ο οργασμός μου. Καθώς έχυνα αυτή σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο. Σήκωσα το κεφάλι μου και ο Χρήστος είχε μπει μέσα της απροειδοποίητα αφήνοντας τη σαστισμένη. Τη γάμαγε τόσο γρήγορα και τόσο δυνατά που η καύλα της ξεσπούσε στο μουνί μου. Έχυνα και δεν σταμάταγε να ρουφάει. Τέλειωσα κι αυτή δεν σταματάτε! Έτρεμα και πόναγα μέχρι που άρχισα να βυθίζομαι και σε δεύτερο οργασμό.

Γαμιόμασταν λες και ήταν η τελευταία μέρα στον κόσμο. Είχαμε τρελαθεί και οι τρεις από καύλα. Σηκωθήκαμε εμείς και ο Χρήστος ξάπλωσε. Καβάλησα τον πούτσο του και η Άννα το πρόσωπο του. Βογκούσαμε και οι δυο πολύ έντονα και πνίγαμε τα βογγητά μας η μια στο στόμα της άλλης. Της χάιδευα το στήθος και φιλιόμασταν με γλώσσα. Ήταν τρελό και τότε ένιωσα τα χύσια του Χρήστου να τρέχουν μέσα στο μουνί μου. Μάλλον θα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν θα τον ακούσαμε. Σηκώθηκα και πριν προλάβουμε να πανικοβληθούμε, η Άννα άρχισε να γλείφει τα χύσια από το μουνί μου και από τον πούτσο του. Έχωνε το δάχτυλο μέσα μου και γευόταν και άλλα. Ήταν τόσο καβλωτικό. Έσκυψα, τη φίλησα και κοιμηθήκαμε στο ίδιο κρεβάτι γυμνοί. Νομίζω του είχα κάνει το καλύτερο δώρο γενεθλίων.

 

(Copyright protected OW ref: 73691)