Πως η γυναίκα, μου ξεκλείδωσε την πίσω πόρτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ο κάθε άντρας κρύβει μια γυναίκα μέσα του, αρκεί το ανάλογο άτομο να τον ξεκλειδώσει...

Ύστερα από πολύ σκέψη, κάθισα κι εγώ με τη γυναίκα μου να σας πω και τη δική μας ερωτική ιστορία. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από χρόνια γάμου, αρχίσαμε να πέφτουμε ερωτικά. Η γυναίκα μου η Ελένη είναι μια μουνάρα πολύ δυνατή. Μελαχρινή, 1.70, με απίστευτο κώλο, στενή μέση και βυζάρες, που θες να της πιεις στο ποτήρι. Για πρόσωπο δεν έχω λόγια, κούκλα. Εγώ 1.84, με λίγα μαλλιά και κρατιέμαι καλά για την ηλικία των 50. Η Ελένη είναι 42. Ο έρωτας για μας είναι ιεροτελεστία. Ώσπου ένα βράδυ, είναι που ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ενώ κάναμε ένα από τα γνωστά μας ερωτικά παιχνίδια, η Ελένη άρχισε να μου τον παίρνει πίπα, όπως συνήθιζε άλλωστε. Με χάιδευε παντού, από το λαιμό και τις ρώγες μου, μέχρι τον Πούτσο μου. Ξαφνικά και για πρώτη φορά, άρχισε να ασχολείται με τα αρχίδια μου και πιο κάτω, έως την τρυπούλα μου πίσω. Δεν κατάλαβα τι ήθελε αν και μου άρεσε. Αμέσως καταλαβαίνει στο στόμα της τον πούτσο μου να σκληραίνει ακόμα περισσότερο. Με χάιδευε με τα δάχτυλα της από τα αρχίδια και κάτω και τρελαινόμουν. Ώσπου με γύρισε στα τέσσερα και μου έγλειφε την περιοχή που βρίσκεται η γραμμούλα μεταξύ αρχιδιών και τρύπας. Τρελαινόμουν. Ήθελα να φωνάξω και τότε είναι που κάνει το καλύτερο. Μου βάζει τη γλώσσα της πίσω μου. Τρελάθηκα από ηδονή. Το έκανε με τέτοιο τρόπο που παρακαλούσα να μην τελειώσει. Έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου που είχε γίνει κόκαλο από την καύλα και σιγά-σιγά, αισθησιακά, άρχισε να μου τον παίζει. Καταλάβαινα το κωλαράκι μου να ανοίγει σιγά-σιγά και να αφήνει χώρο για τη γλώσσα της Ελένης.

Αφού το έκανε για πολύ ώρα, ξαπλώνει ανάσκελα και μου τον βάζει στο στόμα πάλι και πίσω άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Αυτό δεν μου το είχε ξανακάνει. Το ένα έγινε δυο, τα δυο τρία και σταμάτησε στα τέσσερα. Όταν μπήκε και το τέταρτο δάχτυλο της καυλιάρας μου, έφτασα στα σύννεφα. Ένα κύμα ρίγους και ηδονής διαπέρασε το κορμί μου. Άρχισα να χύνω και να καταλαβαίνω το κωλαράκι μου να ανοίγει και να κλείνει. Η Ελένη είναι πολύ καυλιάρα γυναίκα και βλέποντας αυτό, τα έβαζε όσο πιο πολύ μπορούσε μέσα. Έπεσα διαλυμένος ανάσκελα στο κρεβάτι. Και ήρθε η ώρα για τη δεύτερη αποκάλυψη. Όπως έχω ανοιχτό το στόμα, έρχεται και με την γλώσσα της μου τα ξαναγυρίζει πίσω. Με φιλούσε με τα χύσια μου κι εγώ δεν έχασα την ευκαιρία. Αφού αυτό ήθελε να ζήσει της το έκανα. Την έγλειφα, τη φιλούσα για ένα δεκάλεπτο μέχρι που τα κατάπια όλα.

Όταν ηρέμησαν τα πράγματα, βάλαμε ένα ποτάκι να χαλαρώσουμε και τη ρώτησα πως και το έκανε αυτό. Μου απάντησε πως μια φίλη της που τα συζητάνε έκανε το ίδιο στον άντρα της. Και από εδω αρχίζουν τα ωραία. Μου λέει πως η φίλη της έχει συνεχίσει έχει αγοράσει και στραπόν και τον πηδάει κανονικά. Δεν μπορώ να πω πως με έφτιαξε. Αμέσως την έριξα κάτω και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της. Την παρακάλεσα να μου μιλάει. Μου είπε ότι θα άρεσε κάτι τέτοιο και σε αυτή. Ανέβηκα πάνω της, τη φιλούσα και όπως μιλούσαμε μου λέει ότι τον θέλει να της τον βάλω πίσω. Έτσι και έκανα. Τον έβαλα σιγά-σιγά και αρχίζοντας να μπαίνει μέσα της, άρχισε και το μωρό μου να κελαηδάει. Μέσα στο αχ βαχ, μου λέει πως το συσκεφτόταν πολύ αυτό όλον αυτό τον καιρό και μάλιστα ότι ήθελε να μου το κάνει κανονικά. Μέσα σε ένα τέταρτο έχυσα δεύτερη φορά. Τότε γυρίζει και μου λέει πως ότι έκανε το πήρε από τη φίλη της που κάνει τα ίδια πράγματα, όπως προανέφερα.

Σε μια εβδομάδα μου λέει…

-    το επόμενο Σάββατο θα σε κάνω την πουτανίτσα μου. Αλλά όπως θέλω εγώ.

Με τρέλανε η μουνάρα μου με τα λόγια της και συνέχισε…

-    δεν θα μου αρνηθείς και θα καλοπεράσεις και ότι χάρη θέλεις θα σου την κάνω.

Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ και της λέω…

-    θέλω να σε δω με τη φίλη σου να το κάνετε.

Μου χαμογέλασε και μου είπε έγινε. Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Την ξαναρίχνω κάτω και πάμε για το τρίτο. Εκεί πάνω στις φαντασιώσεις και αφού την πηδούσα ακατάπαυστα για μια ώρα συνέχεια μου είπε πως ήδη το έκανε με αυτήν και τον άντρα της και τρελάθηκε. Όμως επειδή με αγαπάει και με γουστάρει, θέλει να το κάνουμε όλοι μαζί. Τότε σκύβω να της κάνω γλειφομούνι γιατί ξέρω όταν καυλώνει η Ελένη τι κάνει. Πάνω λοιπόν στη μεγάλη καύλα και αφού έχω βάλει ένα δάχτυλο στο μουνάκι της, έρχεται σε οργασμό και της φεύγουν τα λεγόμενα καυλοκάτουρα. Περιττό να σας πω τι έγινε και πως δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη. Έβγαλα από το συρτάρι της τον δονητή που έχουμε, της τον κάρφωσα στη μουνάρα της και μπήκα πέσω της. Έτσι τώρα ήταν στημένη στα τέσσερα με τον δονητή στη μουνάρα της και στην κωλάρα της τον πούτσο μου. Αφού παλέψαμε για αρκετή ώρα, έχυσα στο φανταστικό κωλαράκι της με πολλούς σπασμούς από έμενα και από εκείνη.

Πέσαμε για ύπνο κομματιασμένοι. Όταν πήγα τουαλέτα, είχα 24 ρουφήγματα και δαγκώματα παντού, ενώ η πλάτη μου ήταν λες και πήγα με λιοντάρι. Η επόμενη μέρα ήταν Κυριακή και όπως ξυπνήσαμε και χαλαρώναμε, γυρίζει και μου λέει…

-    ντρέπομαι για αυτά που σου είπα χθες και να ξέρεις, δεν έγιναν. Απλά ήταν στη φαντασία μου.

Την πήρα αγκαλιά, της έδωσα ένα φιλί και της λέω…

-    πες μου πως έγιναν.

-    Ντρέπομαι, σε παρακαλώ.

Την πάω μέσα στο κρεβάτι, την ξεντύνω, της γλείφω λίγο το μουνάκι και της βάζω το δονητή. Με κοίταζε με καύλα και άρχισε να μου λέει.

Η φίλη της ήταν η Άντρια με τον ανέστη. Τρελάθηκα. Κάνουμε παρέα πάνω από τέσσερα χρόνια και ένα βράδυ που εγώ έλειπα, κάθισαν και μιλούσαν στο μπαλκόνι τους. Το θέμα ήρθε στα ερωτικά και η γυναίκα μου λέει ότι εμείς ρουτινιάζουμε. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και άρχισε η Άντρια να της λέει πως είναι αυτοί. Εκείνη την ώρα έφυγε ο Ανέστης και πήγε μέσα. Τότε ήρθε πιο κοντά η Άντρια. Μια γυναίκα περίπου 1.80, ξανθιά με κατσαρά μαλλιά που ανασταίνει μέχρι και νεκρό. Ο Ανέστης μελαχρινός, με κατσαρά μαλλιά, σαν έμενα στο ύψος, αθλητικός και είναι 40. Η Άντρια 35.

Συνέχισε λοιπόν η Ελένη την αφήγηση, ενώ ο δονητής είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά της…

«Κάποια στιγμή μου φεύγει ένα δάκρυ και έρχεται η Άντρια και μου το γλείφει με τη γλώσσα της. Πριν προλάβω να καταλάβω τι έγινε, με φιλάει παθιασμένα. Μου βάζει το χέρι στα βυζάκια μου. Λόγω καλοκαιριού, φορούσα ένα φορεματάκι διάφανο. Με μια κίνηση μου το ρίχνει από τον ωμό και μου πιάνει το βυζάκι. Άρχισε περίτεχνα να μου γλείφει και να μου δαγκώνει την ρώγα. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο καύλωσα. Κατέβασε το χέρι της και έβαλε ένα δάχτυλο στο μουνάκι μου. Με το που άνοιξε τα μονόχειρα, βγήκε μισό ποτήρι από υγρά.

-    Πάμε πολύ καλά,

μου λέει. Με ένα σπρώξιμο με ξάπλωσε και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Κάπου-κάπου, ανέβαινε και με φιλούσε για να πάρω κι εγώ τζούρα από τα χύσια μου. Έχυσα σε λίγο και κρατούμουνα να μην ουρλιάξω και μας ακούσουν οι γείτονες. Με σήκωσε και με πήγε μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Ξεντύνεται και αυτή και μου επιβάλει να της κάνω το ίδιο.»

Περιττό να σας πω ότι έχω τρελαθεί που τα ακούω. Παίζω τον πούτσο μου και όπως είμαι γυμνός, ασυναίσθητα κάθομαι και καταλαβαίνω κάτι πίσω μου. Είναι από τον καλόγηρο μια μεγάλη προέκταση σαν δονητής.

«Άρχισα λοιπόν, μου λέει, να τη φιλάω πρώτα από τα χειλάκια της, τα βυζάκια της και έφτασα στο μουνάκι της. Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά βλέποντας πως αντιδρούσε η Άντρια, πιστεύω ότι τα κατάφερνα. Χύνει φωνάζοντας στα μούτρα μου. Μόλις τελειώσαμε και ήμασταν γυμνές, σκύβει μου δίνει ένα φιλί και μου λέει…

-    είσαι πολύ καλή και σου έχω ένα δώρο.

-    Τι δώρο της λέω…

με γυρίζει στα τέσσερα και μου γλείφει το κωλαράκι μου και το μουνάκι μου ξανά. Πλέον μπορώ να φωνάξω και ουρλιάζω από καύλα. Όλο αυτό το διάστημα, η Άντρια φόρεσε ένα στραπόν, που δένει μια μεγάλη ψωλή μπροστά και ένα μέρος είναι μέσα της με δόνηση. Εκεί πάνω στην καύλα, σηκώνεται και μου τον βάζει στην μουνάρα μου. Νόμιζα πως ήταν ο Ανέστης αλλά όταν γύρισα και την είδα με έπιασε λύσσα. Χτυπιόμουνα τόσο που πιστεύω ο δονητής έφτανε μέχρι την κοιλιά μου μέσα. Τον εξαφάνιζα. Αλλάζει στάση και έρχεται αυτή κάτω και εγώ πάλι πάνω της με την κωλάρα μου ανοιχτή πίσω. Τα χύσια μου πλέον πάνω στην κοιλιά και στο μουνάκι της Άντριας ήταν λίμνη. Τότε νοιώθω κάτι στο μέχρι τότε απείραχτο κωλαράκι μου. Έρχεται ο Ανέστης και με μια κίνηση, χωρίς να καταλάβω πως και γιατί, μου βάζει την πουτσα του που είναι πιο μεγάλη και πιο χόντρη από εσένα στο κωλαράκι μου.»

Κρατούμουνα να μη χύσω για να ακούσω την ιστορία.

«Άρχισαν να με ξεσκίζουν και οι δυο τόσο που δεν καταλάβαινα αν πονούσα. Μόνο ευχαρίστηση ένοιωθα. Ήταν η ώρα για τα καυλοκάτουρα. Αρχίζουν να μου βγαίνουν τόσα που τα κατάλαβε η Άντρια και με μια κίνηση, βγαίνει και βάζει το στόμα της στο μουνί μου παίρνοντας το νέκταρ μου. Τότε ο Ανέστης χύνει και αυτός στο κωλαράκι μου και μέσα σε έναν παροξυσμό, πέφτουμε κατάκοποι στο κρεβάτι.»

Εγώ έχω μείνει μαλάκας. Πριν προλάβω να πω τίποτα και ενώ η Ελένη έχει κάνει το κρεβάτι μουνί από τα χύσια, δεν σταματά τον δονητή και μου λέει...

«Δεν τελειώσαμε εκεί.

-    Εσένα ποιος σε φώναξε; Θα τιμωρηθείς γι’ αυτό.

Είπε η Άντρια στον Ανέστη, ανοίγει το συρτάρι και βγάζει και άλλο στραπόν. Μου το φοράει και το μυαλό μου πάει ότι θα γαμήσω εγώ τώρα την Άντρια. Του λέει να πέσει στα τέσσερα και να γλείφει τον πούτσο που μέχρι εκείνη την ώρα, τον είχε στο μουνάκι μου και ήταν πλημύρα από χύσια. Κοιτώντας τον να τον βάζει στο στόμα τρελάθηκα. Σκεπτόμουν τι χάναμε τόσα χρόνια. Ήθελα κι εγώ να το κάνω σε εσένα. Μέσα στο σκοτάδι του δωματίου, πάω να του πιάσω το κωλαράκι και ανακαλύπτω ότι φοράει ζαρτιέρες και γόβες. Πέθανα από καύλα. Πάω από πίσω του και τον βλέπω να παίρνει πίπα στην Άντρια. Με έπιασε τρέλα. Σκύβω και αφού του παίρνω μια ξεγυρισμένη πίπα βάζω τον πούτσο μου και τον κάνω πουτάνα μπροστά στη γυναίκα του.

Μπήκα τόσο δυνατά και βίαια που πιστεύω μας άκουσε όλο το τετράγωνο. Άρχισα να τον γαμάω δυνατά. Τον χτυπούσα στα κωλομάγουλα και του έπαιζα την πούτσα. Τον ξέσκιζα πάνω από μισή ώρα, όταν είπα θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Του δίνω μια και πέφτει ανάσκελα. Παίρνω την Άντρια και βάζω να κάτσει πάνω του. Της έβγαλα τον δονητή κι εγώ πίσω της, της έπιανα τα βυζάκια, την κωλάρα της και φιλιόμασταν. Όταν καύλωσε πολύ, της δίνω μια μπροστά και παίρνει αγκαλιά τον Ανέστη. Με μια κίνηση της βάζω το στραπόν πίσω της. Άρχισε να ουρλιάζει και να με βρίζει, μα δεν σταματούσα. Αφού την ξεσκίσαμε για πάνω από μισή ώρα και οι δυο, ήρθε η ώρα να χύσω. Πρώτη εγώ και βλέποντας αυτό το θέαμα, άρχισα πάλι να χύνω. Στο άκουσμα και μόνο, άρχισε να χύνει και η Άντρια και σε δευτερόλεπτα και ο Ανέστης. Δεν μπόρεσε να βγει και έχυσε στο μουνάκι της.

Μόλις βγήκα από πίσω της εγώ και ο Ανέστης από μπροστά, έβαλα το χέρι στο κωλαράκι της και κατεβαίνοντας προς το μουνί της, νοιώθω ότι τρέχουν τα χύσια του Ανέστη. Σκύβω και δεν αφήνω σταγόνα να πάει χαμένη. Βλέποντας αυτό το σκηνικό οι άλλοι δυο έρχονται και με τα φιλιά και στους δυο τα μοιραζόμαστε.»

-    Τώρα μπορείς να με χωρίσεις…

μου λέει η Ελένη και συνεχίζει…

-    Σε αντίθετη περίπτωση, να ξέρεις δεν θα είμαστε πότε ίδιοι ξανά. Θέλω να ζήσουμε όπως αυτοί. Σε δυο Σάββατα θα έρθουν εδω να το δεις και ζωντανά και να μπεις και εσύ αν θες. Το επόμενο Σάββατο θα σε κάνω πουτανάκι μου και θα σε στολίσω πρώτα έτσι όπως φαντάζομαι. Μετά θα σε ξεσκίσω με τους δονητές. Διαλέγεις και παίρνεις.

Χωρίς να σκεφτώ πάω να τη φιλήσω μα με διέκοψε λέγοντας…

-    Δεν πάμε κατευθείαν στο Σάββατο;

Με ξαπλώνει και αφού μου γλείφει το κωλαράκι που με πονούσε λίγο από το προηγούμενο βράδυ, μου λέει…

-    πρέπει να χύσεις πουτανάκι μου.

Μου βάζει περίτεχνα το δονητή που μέχρι τότε δεν είχα δοκιμάσει και αφού κατάλαβα ότι μπήκε μέσα, άρχισα να κουνιέμαι σιγά-σιγά ενώ σκεφτόμουν τι έχανα τόσα χρόνια. Δεν μπόρεσα όμως να τον κρατήσω πολύ γιατί επηρεασμένος από την ιστορία έχυσα μέσα στο στόμα της πόρνης μου. Τώρα στο μυαλό μου είναι το επόμενο Σάββατο, τι θα μου κάνει και το μεθεπόμενο που θα βρεθούμε με τον Ανέστη και την Άντρια. Τρελαίνομαι. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.

Σε λίγες μέρες η συνέχεια…

 

(Copyright protected OW ref: 72841)