3 νύχτες (Τρίτη νύχτα) 2ο μέρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όνειρα και πραγματικότητα, διαχωρισμός που κρέμεται από μια λεπτή γραμμή. Αλήθεια πόσο σπάνιο είναι να βλέπεις ένα όνειρο να πραγματοποιείται; Και πόσο μα πόσο πραγματικά ευλογημένος νιώθεις όταν συμβαίνει αυτό; Ένα τέτοιο όνειρο θα προσπαθήσω να διηγηθώ στην πρώτη μου απόπειρα περιγραφής καταστάσεων-γεγονότων της προσωπικής μου ζωής. Το όνομα μου είναι Μιχάλης και είναι το μόνο πραγματικό όνομα μέσα στην ιστορία. Όλα τα υπόλοιπα ονόματα και οι τοποθεσίες έχουν αλλαχτεί για ευνόητους λόγους.

Η χαρά της επηρέαζε και εμένα. Παρατήρησα επίσης ότι και ο τρόπος ομιλίας της είχε αλλάξει. Εκφράσεις όπως μωρό μου, αγάπη μου ερχόντουσαν εύκολα στα χείλη της, ίσως το κόκκινο γλυκό κρασάκι να είχε θολώσει ελαφρός την κρίση της.

Αφαίρεσα το λευκό φόρεμα από πάνω της. Τα εσώρουχα ήταν ακόμα πεταμένα στο πίσω κάθισμα του αμαξιού. Στεκόταν γυμνή μπροστά μου και γελούσε πονηρά. Πήρα το μαύρο μαντίλι που είχα ακουμπήσει στην καρέκλα και της έδεσα τα μάτια. Την οδήγησα στο κρεβάτι και απομακρύνθηκα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και ακουμπούσε άκρως ερωτικά το σώμα της όλο νάζι.

-    Σίγουρα δεν θες να ξαπλώσεις εδώ δίπλα μου;

Η επαφή των χεριών της με το σώμα της συνεχιζόταν.

-    Όχι.

-    Εσύ χάνεις.

Το χαμόγελο είχε πλατύνει στα χείλη της. Το πιο αισθησιακό χαμόγελο που είχα αντικρίσει ποτέ μου. Τα χέρια της εξερευνούσαν κάθε πόντο του σώματος της. Άνοιξα όλα τα φώτα. Η Τόνια είχε αφοσιωθεί σε αυτό που έκανε. Εσωτερικές κρυφές πόρτες του κόσμου της είχαν ανοίξει διάπλατα. Ήταν απόλυτη εμπιστοσύνη αυτό που μου έδειχνε τώρα; Και το σημαντικότερο άξιζα να δεχτώ το δώρο που μου δινόταν αυτή την στιγμή; Δεν ξέρω, δεν μπορώ να ξέρω, αυτό που έβλεπα μπροστά μου ξεπερνούσε τα όρια. Ήταν κάτι βαθύτερο από αυτό που γινόταν τα προηγούμενα βράδια, απ’ ότι είχε γίνει μέχρι σήμερα. Η Τόνια συνέχιζε να απολαμβάνει αυτό που έκανε πάνω στο κρεβάτι γυμνή με τα μάτια της δεμένα και το μπλε σεντόνι διπλωμένο κουβάρι ανάμεσα στα πόδια της κουνιόταν έντονα και αναστέναζε. Το σεντόνι τριβόταν στο κέντρο του κόσμου βγάζοντας έναν απίστευτο ήχο. Μου το είχε περιγράψει στην ταβέρνα λέγοντας ότι ντρεπόταν πολύ όταν το έκανε και ποτέ δεν θα άφηνε κάποιον να το δει αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο, τόσο ερωτικό.

Άφωνος στην κυριολεξία παρακολουθούσα. Υπήρχαν στιγμές που με τις άκρες των δαχτύλων της ακουμπούσε το πρόσωπο της και μετά ξανακατέβαιναν προς τα κάτω. Τα πόδια της κινιόντουσαν συνεχώς δίνοντας στο σεντόνι-μπάλα ρυθμό. Η πόρτα του μπάνιου άνοιξε απαλά και κατευθείαν κοίταξα ένοχα προς τα εκεί ξαφνιασμένος. Η Μαρία βγήκε αθόρυβα από μέσα με ένα εφαρμοστό σορτσάκι και λευκή κολλητή μπλουζίτσα κάνοντας μου νόημα να μην πω τίποτα. Ήρθε δίπλα μου και με φίλησε ηδονικά και ανταπέδωσα με όλη μου την δύναμη. Η Τόνια χαμένη στον δικό της κόσμο ευτυχώς δεν έδειχνε να έχει καταλάβει τίποτα. Έφτανε στο τέλος. Τα χέρια της ήταν στο πρόσωπό της. Οι αναστεναγμοί της όλο και πιο έντονοι. Το σώμα της χόρευε στον δικό του ρυθμό. Κοιτούσαμε και οι δύο εκστασιασμένοι. Είχε αφεθεί, ταξίδευε στον κόσμο, στον δικό της κόσμο και κορύφωσε σχεδόν ουρλιάζοντας. Η Μαρία έτρεξε στο μπάνιο. Η Τόνια σταμάτησε να κινείται. Σπασμοί, έντονοι σπασμοί διαπερνούσαν το κορμί της. Είχε τελειώσει πάνω στο μπλε σεντόνι που ήταν κουβάρι ανάμεσα στα πόδια της και ήταν έτοιμη να κλάψει. Έτρεξα στο κρεβάτι και έλυσα το μαντίλι.

-    Ησύχασε, ήσουν υπέροχη.

Ενοχή φαινόταν στο πρόσωπο της.

-    Ότι ομορφότερο έχω δει ποτέ στην ζωή μου.

-    Αλήθεια λες;

-    Σου έχω πει ποτέ ψέματα;

Ηρέμησε και με φίλησε γλυκά στο στόμα. Είδα την Μαρία να με κοιτάζει από τον καθρέπτη του μπάνιου χαμογελώντας επιβραβεύοντας με. Σηκώθηκα έσβησα όλα τα μεγάλα φώτα ανάβοντας κάτι μικρά κόκκινα, κίτρινα, πράσινα φωτάκια που υπήρχαν σε μερικές περιοχές του δωματίου ακόμα και πίσω από το κρεβάτι. Το μικρό μου διαβολάκι είχε βάλει πολλές πικάντικες πινελιές και γύρισα να το κοιτάξω. Τα ρούχα ήταν πεταμένα στη ντουζιέρα και μόνο τα μοβ εσωρουχάκια που έφτιαχναν ένα τέλειο σύνολο με το σώμα της και τα μαύρα μακριά μαλλιά της. Τίναξα το κεφάλι μου προσπαθώντας να συνέρθω και γύρισα πάλι προς το κρεβάτι με την Τόνια να έχει κουκουλωθεί στο μπλε σεντόνι ( που πριν ήταν κουβάρι και τώρα δεν είναι) και να με κοιτάει με το υπέροχο αγγελικό της προσωπάκι. Από το ένα σοκ στο άλλο. Ξάπλωσα δίπλα της γυμνός μέσα από το σεντόνι κολλώντας το σώμα μου στο δικό της. Με υποδέχτηκε με μία μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί στο στόμα. Ανέβηκα πάνω της και έπιασα το ένα της χέρι και το οδήγησα στην άκρη του κρεβατιού.

-    Πάλι;

Ρώτησε χαμογελώντας.

-    Πάλι…

Απάντησα.

-    Είναι ανάγκη;

Ξαναρώτησε ναζιάρικα.

-    Είναι…

απάντησα πάλι με χαμόγελο. Έδεσα και τα δύο της χέρια στις άκρες του κρεβατιού και το μαύρο μαντιλάκι στα μάτια της. Το σεντόνι έφυγε. Το αγγελικό ξανθό προσωπάκι της που χαμογελούσε έντονα ήταν ένα όνειρο και ένα ακόμα όνειρο με δαιμονικό χαμόγελο περίμενε στο μπάνιο για λίγο γιατί μόλις τελείωσα τις ετοιμασίες βγήκε από αυτό. Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να με φιλά όπως δεν με είχε ξαναφιλήσει ποτέ ξανά. Τα χέρια της χάιδευαν την Τόνια. Η Τόνια αναστέναζε χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα. Τα φιλιά συνεχίζονταν όλο και πιο έντονα και είχε ερεθιστεί υπερβολικά πολύ. Κάτι είχε σκεφτεί το διαβολικό μυαλό της. Με τράβηξε μακριά από το κρεβάτι και με άφησε να στέκομαι εκεί ξεχνώντας με. Τώρα ήταν μόνο αυτή και το θήραμα της δεμένο ανυποψίαστο στο κρεβάτι. Έφτασε στην άκρη του κρεβατιού, προς τα πόδια της Τόνιας όπου και της έγλειψε τα δάχτυλα. Άρχισε να ανεβαίνει πάνω σε αυτό. Η Τόνια αναστέναζε ανυπεράσπιστη. Το στόμα της Μαρίας φιλούσε το αριστερό πόδι της Τόνιας και αύτη ανταποκρινόταν ανοίγοντας περισσότερο τα πόδια της. Κάθε επαφή είχε και έναν καινούργιο αναστεναγμό. Κάθε επαφή δημιουργούσε και μια νέα ηδονή και η Μαρία προχωρούσε αργά και σταθερά προς τα πάνω ανάμεσα στα πόδια της. Μία δαγκωματιά στο μπούτι έκανε την Τόνια να ουρλιάξει. Ανέβαινε πιο ψηλά δαγκώνοντας και φιλώντας, φιλώντας και δαγκώνοντας την σάρκα για λίγο γιατί στο τέλος άρχισε να γλείφει το μαγικό σημείο.

Η Τόνια ούρλιαζε από ηδονή τώρα αλλά αυτό κράτησε μόνο για δευτερόλεπτα. Πανικός την κυρίεψε. Ουρλιαχτά τρόμου με το σώμα της να προσπαθεί να διώξει το ξένο σώμα από πάνω της. Είχε καταλάβει ότι δεν ήμουν εγώ αλλά ήταν ανυπεράσπιστη. Η Μαρία συνέχισε το έργο της. Είχα ήδη φτάσει δίπλα της ακουμπώντας το πρόσωπο της προσπαθώντας να την ηρεμίσω. Από κάτω η Μαρία είχε πιάσει τα πόδια της Τόνιας με τα χέρια της ακινητοποιώντας τα και συνέχιζε να γλείφει το μουνάκι της ανεπηρέαστη απολαμβάνοντας περισσότερο αυτό που έκανε. Φίλησα την Τόνια στο στόμα και ανταπέδωσε δειλά.

-    Μιχάλη τι γίνετε εδώ;

Ρώτησε ξεψυχισμένα.

-    Με εμπιστεύεσαι μωρό μου;

-    Φυσικά και σε εμπιστεύομαι.

-    Τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την Μαρία. Είπα και αφαίρεσα το μαντίλι από τα μάτια της.

Η Τόνια κοίταξε κατευθείαν προς τα κάτω με γουρλωμένα μάτια και η Μαρία σηκώνοντας ελαφρά το κεφάλι της είπε χαμογελώντας…

-    Χάρηκα για την γνωριμία

και κατέβηκε πάλι προς τα κάτω συνεχίζοντας το έργο της. Η Τόνια τα είχε χάσει. Έδειχνε να αποδέχεται τη μοίρα της κοιτώντας προς τα πάνω με απλανές βλέμμα αναστενάζοντας. Την άφησα και πήγα στο υπέροχο σώμα της Μαρίας. Το μικρό μου διαβολάκι έγλειφε και δάγκωνε με λύσσα δείχνοντας να μην με αντιλαμβάνεται. Η Τόνια άπλα κοιτούσε τον καθρέπτη από πάνω μας μην μπορώντας να κάνει τίποτα άλλο, βγάζοντας μικρά βογκητά. Ήμουν πίσω από την Μαρία και χάιδευα την πλάτη της με τα δύο μου χέρια. Η Μαρία ανταποκρίθηκε σηκώνοντας προς τα πάνω το κωλαράκι της και δίνοντας μου περισσότερο χώρο χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή της από το μουνάκι της Τόνιας. Η Τόνια βογκούσε και αναστέναζε δείχνοντας να το απολαμβάνει και φαινόταν να κοιτάει κάθε μας κίνηση από το μεγάλο καθρέπτη. Άνοιξα περισσότερο τα πόδια της Μαρίας και μπήκα μέσα της αργά με τα χέρια μου να ακουμπάνε χαϊδεύοντας όλο της το σώμα. Ήταν απίστευτο, δεν είχα ξανανιώσει το μουνάκι της τόσο μούσκεμα ποτέ ξανά. Πραγματικά απολάμβανε αυτό που έκανε στην Τόνια.

Κινιόμουν όλο και πιο γρήγορα. Ήχοι, αναστεναγμοί ηδονής ξέφευγαν που και πού από αυτήν αλλά καμία σχέση με τους αναστεναγμούς της Τόνιας που είχαν γεμίσει ουρλιαχτά όλο το δωμάτιο. Ήξερα από πρώτο χέρι πόσο καλό είναι το μικρό μου διαβολάκι με την γλώσσα του και η Τόνια μόλις το μάθαινε και αυτή αργά και βασανίστηκα σκέφτηκα χαμογελώντας ενώ συνέχιζα να πηδάω το μουνάκι της Μαρίας με όλη μου την δύναμη από πίσω κρατώντας την μέση της (κάτι που ήξερα ότι λάτρευε). Και οι δύο γυναίκες αναστέναζαν έντονα γεμίζοντας τον χώρο με κολασμένους ήχους. Ο αναστεναγμός μετατράπηκε σε μακρόσυρτο ουρλιαχτό και το ουρλιαχτό σε κραυγή που βγήκε έντονη από το στόμα της Τόνιας που και κορύφωνε δεμένη γυμνή ανυπεράσπιστη πάνω στο κρεβάτι. Η Μαρία όμως δεν χαλάρωσε καθόλου αντιθέτως κατευθείαν έχωσε ένα δάχτυλο στην αρχή και δύο αμέσως μετά στο ευαίσθητο μουνάκι της Τόνιας και άρχισε να τα κινεί με δύναμη χωρίς σταματημό μέσα έξω. Η Τόνια ούρλιαζε ξανά. Υγρά άρχισαν να βγαίνουν από μέσα σε κάθε κίνηση όλο και περισσότερα και η Μαρία προσπαθούσε να τα πιεί όλα σε έκσταση. Το πρόσωπό της, το σεντόνι όπως και το μουνάκι της που πηδούσα είχαν γίνει όλα μούσκεμα και δεν άντεχα άλλο. Αυτό που έβλεπα-ένιωθα ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Καρφωμένος μέσα στο μουνάκι της άρχισα να χύνω κοιτώντας την πλάτη της προσπαθώντας να βρω την ανάσα μου. Η Μαρία τα δέχτηκε σαν ευλογία αναστενάζοντας βαθιά και συνέχισε το έργο της.

Βγήκα από μέσα της και απομακρύνθηκα. Τα πολύχρωμα φωτάκια έδιναν μια απόκοσμη λάμψη στο κρεβάτι με τις δυο γυναίκες χαμένες σε έναν άλλο κόσμο. Εγώ δεν υπήρχα σε αυτόν τον κόσμο. Και οι δύο με είχαν ήδη ξεχάσει. Πάνω στο κρεβάτι στον δικό τους κόσμο ο διάβολος με τα μαύρα μαλλιά συνέχιζε να κατασπαράζει το αθώο μικρό αγγελάκι παρασέρνοντας το σε απίστευτα μονοπάτια ηδονής. Είχα κάτσει στην πολυθρόνα και απλά κοιτούσα, ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω. Η Μαρία κατασπάραζε το μουνί της Τόνιας με απίστευτη αφοσίωση υγρά έτρεχαν από το κωλαράκι της (δικά μου υγρά). Η Τόνια είχε κλείσει τα μάτια και ούρλιαζε. Ούρλιαζε με όλη της την δύναμη! Για μια στιγμή η Μαρία την άφησε λίγο ελεύθερη σηκώνοντας το κεφάλι της προς τα πάνω ψιθυρίζοντας της κάτι που δεν άκουσα και ξαναχάθηκε πάλι ανάμεσα στα πόδια της Τόνιας. Η Τόνια αντέδρασε απλά, με ένα μικρό χαμόγελο και αναστεναγμούς. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει όταν η Μαρία σταμάτησε. Σήκωσε το κεφάλι και άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω. Η Τόνια έβρισκε την ανάσα της έχοντας τελειώσει για μια ακόμα τελευταία φορά. Τα χέρια της λύθηκαν και κατευθείαν αγκάλιασε την Μαρία και φιλιόντουσαν παθιασμένα η μία δίπλα στην άλλη, με τον πολύχρωμο απόκοσμο φωτισμό να τις φωτίζει.

Σηκώθηκα και ξάπλωσα δίπλα τους αθόρυβα. Η Μαρία γύρισε προς το μέρος μου και φιλώντας με στο στόμα ψιθύρισε.

- Σε ευχαριστώ Μωρό μου.

Η Τόνια κοιμόταν ήδη. Η Μαρία κοιμήθηκε αμέσως μετά εγώ έμεινα λίγο ακόμα ξύπνιος σκεπτόμενος πόσο ευλογημένος ήμουν αυτή την νύχτα. Ο ύπνος με πήρε χωρίς να το καταλάβω σε ένα μαύρο πέπλο χωρίς όνειρα. Ξημερώματα ένιωσα κάτι να με βγάζει από τον λήθαργο. Ενδείξεις πάνω στο κρεβάτι έδιναν κίνηση σε μια νέα αρχή η σε ένα νέο τέλος. Η Μαρία βογκούσε ελαφρά. Ο ήλιος με τις λίγες ακτίνες που έβγαιναν δειλά-δειλά έριχνε το φως του πάνω σε δύο αέρινα σώματα. Η Τόνια πάνω στην Μαρία ανταπέδιδε τις ηδονές της προηγούμενης νύχτας και η Μαρία έδειχνε να το απολαμβάνει ολοκληρωτικά. Ήταν και οι δύο γυμνές πάνω στο κρεβάτι έξω από το σεντόνι σε ένα τέλειο 69 με την Τόνια να κατασπαράζει το μουνάκι της Μαρίας και η Μαρία το δικό της αντίστοιχα. Όμως ο εγωιστικός εαυτός μου δεν θα τις άφηνε να συνεχίσουν για πολύ. Είχα ήδη σκεφτεί κάτι και σηκώθηκα να το υλοποιήσω με χαρά. Πάνω στο κρεβάτι το παιχνίδι συνεχιζόταν όπου και με κοίταξαν και οι δύο για μια στιγμή ταυτόχρονα λέγοντας μου καλημέρα με χαμόγελο και ήχοι από γλειψίματα και αναστεναγμούς ακούστηκαν πάλι. Ένα τέλειο ξεκίνημα της μέρας σκέφτηκα ενθουσιασμένα.

Άνοιξα το συρτάρι και πήρα μια αλοιφή που ήταν εκεί. Η Μαρία με κοίταξε με νόημα έχοντας τα πόδια της Τόνιας πάνω από το κεφάλι της. Άφησα το βαζάκι δίπλα και χάιδευα την πλάτη της Τόνιας με τα δάχτυλα μου. Άρχισα να τα πηγαίνω προς το κωλαράκι της όπου και ένα δάχτυλο μου μπήκε μέσα στο μουνάκι της ενώ η Μαρία το έγλειφε. Η Τόνια έκανε το ίδιο βάζοντας ένα δάχτυλο το μουνάκι της Μαρίας. Και οι δύο γυναίκες κουνιόντουσαν και αναστέναζαν έντονα και τότε έγινε κάτι σπάνιο κάτι που ποτέ λες δεν μπορεί να συμβεί. Και οι δύο έχυναν ταυτόχρονα σε ένα κύμα από κραυγές ηδονής μέσα στο δωμάτιο. Τα δύο σώματα τεντωνόντουσαν και χαλάρωναν ταυτόχρονα σε έναν μοναδικό χορό κινήσεων για λίγα δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώνοντας τελείως προσπαθούσαν να βρούνε τις ανάσες τους. Ήταν η σειρά μου. Το δάχτυλο μου βγήκε από το μουνάκι της Τόνιας και άρχισε να χώνετε στο κωλαράκι της.

-    Μη…

άρχισε να λέει η Τόνια ξαφνιασμένη. Η Μαρία γύρισε πάνω στο κρεβάτι βρίσκοντας χώρο από την χαλάρωση της Τόνιας και πλησιάζοντας την άρχισε να της ψιθυρίζει κάτι που για άλλη μια φορά δεν άκουγα όμως είχε αποτέλεσμα και η Τόνια σήκωσε περισσότερο το κωλαράκι της δείχνοντας μου ότι συμφωνεί. Το μικρό μου διαβολάκι πάλι έκανε το θαύμα του. Ήταν απίστευτο. Πήρα την αλοιφή με το λιπαντικό και την άπλωνα στην μικρή τρυπούλα της. Η Τόνια το δεχόταν αδιαμαρτύρητα μαζί με τα φιλιά επιβράβευσης της Μαρίας. Έβαλα και λίγο στο καυλωμένο όργανο μου και απαλά το ακούμπησα στην τρυπούλα. Η Τόνια κρατούσε την ανάσα της. Το καυλί μου εισχωρούσε μέσα στο σφιχτό κωλαράκι της με δυσκολία. Η Μαρία της κρατούσε το χέρι συνεχίζοντας να την φιλάει. Είχα μπει πλήρως μέσα της και ήταν όνειρο με την Τόνια στα τέσσερα και εμένα από πίσω της. Άρχισα να κινούμε αργά μέσα έξω. Σε κάθε κίνηση η Τόνια έδειχνε να μην αντέχει άλλο και η Μαρία της έλεγε να χαλαρώσει και μετά θα της αρέσει. Αισθανόμουν το κωλαράκι της να με σφίγγει και αυτό με καύλωνε περισσότερο. Της το είπα.

-    Αλήθεια σου αρέσει;

-    Μωρό μου το κωλαράκι σου είναι καύλα, είναι τέλειο…

είπα καθώς συνέχισα να το πηδάω Την είδα να χαμογελάει και να κοιτάει τη Μαρία με ευχαρίστηση χαλαρώνοντας. Το κάρφωνα πιο γρήγορα, πιο δυνατά και προσπαθούσα να κρατηθώ όσο πιο πολύ μπορούσα. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Ξάπλωσα την Τόνια τελείως πάνω στο κρεβάτι με το καυλί μου χωμένο στον κώλο της κι εγώ ξαπλωμένος πάνω της να την πηδάω μυρίζοντας τα μαλλιά της. Η Μαρία σηκώθηκε πάνω από το κρεβάτι και στάθηκε κοιτώντας μας όρθια γυμνή δίπλα στην μπαλκονόπορτα. Είχα χάσει κάθε έλεγχο. Πηδούσα το κωλαράκι της Τόνιας με φρενήρεις ρυθμούς και αυτή ούρλιαζε από καύλα και πόνο από κάτω μου. Σηκώθηκα στα γόνατα, η Τόνια έμεινε ξαπλωμένη κάτω και το θέαμα του καυλιού μου μέσα στο θεσπέσιο κωλαράκι της ήταν απίστευτο και δεν κράτησε πολύ. Το σφυροκόπημα συνεχίστηκε για λίγο και χαμένος έχυνα στον κώλο της, στην πλάτη της ακόμα και στα ξανθά μαλλιά της έφτασαν. Η Τόνια έβγαζε αναστεναγμούς ανακούφισης, ξάπλωσα πάνω της ψιθυρίζοντας λόγια λατρείας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αυτί της. Τα αποδεχόταν με ευχαρίστηση και τότε είδα την Μαρία να με κοίτα απ’ έξω στο μπαλκόνι με τα εσώρουχα τώρα και καπνίζοντας ένα τσιγάρο με περίεργο βλέμμα σκεπτική.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και έτρεξα κατευθείαν εκεί αγκαλιάζοντας την και φιλώντας την με πάθος. Η Τόνια πήγε για ένα γρήγορο ντους.

- Το είδα στα μάτια σου την αγαπάς ακόμα.

Η Μαρία ζήλευε σκέφτηκα χαμογελώντας.

-    Μην είσαι χαζή απάντησα. Δεν έχει σημασία τη νιώθω εγώ. Την άλλη εβδομάδα παντρεύεται… και εγώ άλλωστε έχω εσένα και δεν σε αλλάζω με καμία…

είπα και τη φίλησα διεκδικώντας απόλυτα το στόμα της και αυτή το δικό μου με το ίδιο πάθος. Φιλί που διέκοψε η Τόνια βγαίνοντας έξω με την πετσέτα και με ένα πονηρό χαμόγελο ρωτώντας μας αν θέλουμε καφέ. Λίγα λεπτά αργότερα καθόμασταν και οι τρεις στη βεράντα σαν καλά φιλαράκια συζητώντας και γελώντας συνέχεια. Ο γάμος έγινε κανονικά την άλλη εβδομάδα και εγώ και η Μαρία ήμασταν καλεσμένοι. Η Τόνια πραγματικά έλαμπε με το νυφικό αγαπούσε πολύ τον Αντώνη όπως μας είχε πει και όλα κύλησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την Μαρία είμαστε μαζί ακόμα, τα 8 χρόνια διαφοράς ηλικίας δεν ήταν ποτέ εμπόδιο. Το μικρό μου διαβολάκι όπως μου αρέσει να την λέω, αν και μεγαλύτερη από μένα είναι το άλλο μου μισό. Η δασκάλα μου, καθηγήτρια μου σε απίστευτα μονοπάτια ηδονής και όχι μόνο. Η Τόνια μας επισκέπτεται ως και σήμερα αν και όχι συχνά επαναλαμβάνοντας την τελευταία νύχτα και οι τρεις μαζί ξανά και ξανά.

Τέλος.

 

(Copyright protected OW ref: 72599)