Καλοκαιρινές διακοπές με 3 Ιταλούς 50ρηδες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το καλοκαίρι πήγα οικογενειακός για διακοπές στην Κέρκυρα. Μείναμε σε συγκρότημα με δωμάτια δίπλα στη θάλασσα και δίπλα μας έμεναν οικογένειες Ιταλοί μεγαλύτεροι μας, περίπου 55 - 60ριδες. Είχαν έρθει με φουσκωτά από την Ιταλία. Κάναμε παρέα στη θάλασσα και τα βράδια πίναμε κρασάκι και παίζαμε χαρτιά στον κήπο. Όλοι ωραίοι τύποι με πλάκα και καλαμπούρια.

Ένα πρωί με κάλεσαν να πάμε όλοι μαζί για ψάρεμα. Πήγαμε 3 αυτοί κι εγώ. Πήγαμε βαθιά και πίσω από ένα νησάκι. Μετά από καμία ώρα ζεσταθήκαμε και αυτοί γδύθηκαν τελείως κι έπεσαν στη θάλασσα να δροσιστούν. Με που τους είδα γυμνούς με τους πούτσους τους έξω, κοκκίνισα και αμέσως το κατάλαβαν. Ανέβηκαν στην βάρκα και άρχισαν να με πειράζουν ότι ντρέπομαι και τέτοια. Με έπεισαν να γδυθώ και εγώ. Μόλις έβγαλα το μαγιό μου είδαν το πούτσο μου που ήταν ο πιο μικρός από όλους τους. Μου έλεγαν ότι σημασία έχει που γαμάω με αυτόν τον πούτσο την πιο ωραία γυναίκα της παρέας μας. Ο ένας ήταν ψηλός, με μεγάλες πλάτες και καυλί 20cm και χοντρό, ο δεύτερος χοντρός, καραφλός, κοντούλης με πολύ χοντρό και 18 πόντους καυλί και ο τρίτος, με ωραία μάτια και πρόσωπο, λεπτός με 18cm και κανονικό πάχος. Ο δεύτερος που ήταν και ο πλακατζής, έπιανε τον πούτσο του πρώτου,  του τον κουνούσε κι έλεγε ότι με αυτό ούτε η γυναίκα του δεν τον αφήνει να γαμήσει.

Αρχίσαμε να βάζουμε λαδί ο ένας στον άλλο για να μην καούμε. Μόλις πέρασα το χέρι μου πάνω από το στήθος του πρώτου και πάνω από το καυλί του με λάδι, καύλωσε λίγο. Ο δεύτερος μου έβαζε στην πλάτη, μου έκανε μασάζ στον αυχένα μου και ταυτόχρονα με κρατούσε σε απόσταση αναπνοής από τον πούτσο του πρώτου. Μου έβαλε λάδι στα κωλομέρια, μου τα άνοιξε κι έβγαλε μια φωνή για το πόσο ωραίος κώλος είναι και δουλεμένος. Σιγά-σιγά μου ακούμπησε τον πούτσο του πάνω στο πρόσωπο μου, μου τον έτριψε λίγο όσο ο χοντρός μου έτριβε την κωλοτρυπίδα, με έπιασε από τα μαλλιά και μου τον έφερε στο στόμα. Άρχισα να τον γλείφω και να τον φιλάω κι αμέσως κατακαύλωσε και έγινε σαν κοντάρι. Ο τρίτος που ήταν και ο πιο ωραίος τον έπαιζε δίπλα μας κι έλεγε συνέχεια "μολτο μπενε". Ο χοντρός, μου έγλειφε την τρύπα και μου χούφτωνε τα αρχίδια για να καυλώσω πιο πολύ. Μετά μου τον έβαλε στο στόμα ο τρίτος που τον πήρα μέχρι το λαρύγγι μου και μετά ο χοντρός. Ο πρώτος με ξανακάρφωσε στο στόμα, με κράταγε δυνατά από τα μαλλιά και με γάμαγε όσο πιο βαθιά στο στόμα μου μπορούσε, μέχρι που έχυσε. Τα άφησα να τρέξουν στο στήθος μου όλα. Ο χοντρός με έχυσε πάνω στην κωλοτρυπίδα μου και ο τρίτος πάνω στην μάπα μου. Έχυσα κι εγώ πάνω στην κοιλιά μου και ξάπλωσα ανάμεσα τους. Με χάιδευαν και μου έλεγαν ποσό καλό αγοράκι είμαι.

Γύρισα πίσω κατακαυλωμένος από το παιχνίδι που κάναμε αλλά και με ανησυχία γιατί δεν ήξερα πως θα το αντιμετώπιζαν αφού ήταν πλέον γνωστοί μας. Το βράδυ συναντηθήκαμε στο τέλος όλοι μαζί για ποτάκι γύρω από την πισίνα όλα τα ζευγάρια και ευτυχώς δεν ένιωσα άβολα. Ήταν όλοι τυπικοί και αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Η γυναίκα μου μίλαγε συνέχεια με τον τρίτο της παρέας γιατί της άρεσε να μιλάει Ιταλικά που τα είχε ξεχάσει και αυτός είχε σχέση με την μόδα αφού δούλευε σε οίκο μόδας με ρούχα και αρώματα. Τρελαινόμουν από την καύλα που ήξερα ότι πριν μερικές ώρες με έχυναν παντού και τώρα παίζαμε σε οικογενειακό επίπεδο σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Εγώ μίλαγα με την γυναίκα του πρώτου και ένιωθα πως της έχει ανοίξει την μουνάρα με αυτό το καυλί που έχει.

Κατά τις 2 πήγαν οι γυναίκες μας για ύπνο και μείναμε οι τέσσερις μας. Με χούφτωναν κάτω από το τραπέζι και μου έλεγαν πόσο ωραία πίπα τους έκανα. Δεν πίστευαν ποτέ πόσο μου άρεσε αυτό. Ο χοντρούλης με πήρε και με πήγε πίσω από το μπαρ που είχε κλείσει, με γονάτισε μπροστά του και με πίπωσε εκεί και με έχυσε μέσα στο στόμα του. Μου κράτησε το κεφάλι δυνατά όταν με έχυνε και με ανάγκασε ν τα καταπιώ όλα. Την επόμενη ημέρα πήγαμε παραλία όλοι, ο καθένας κάτω από την ομπρελίτσα του. Συνέχεια μας φώναζαν στην παρέα τους και η γυναίκα μου άρχισε να της αρέσει πολύ η παρέα τους. Έπιασε κουβέντα με τις γυναίκες τους και τα βρήκαν μια χαρά. Σε λίγο πήγε ο τρίτος της παρέας στα δωμάτια και μου είπε να ον ακολουθήσω σε 5 λεπτά.

Έφυγα διακριτικά σε λίγο για να πάω στην τουαλέτα και μόλις έφτασα στο δωμάτιο μας ήταν εκεί και με περίμενε. Αυτός είχε το διπλανό ακριβώς δωμάτιο από μας, με έβαλε στο δωμάτιο τους, με πήγε μπροστά στην μπαλκονόπορτα, με γονάτισε μπροστά του και αυτός κοίταγε έξω μην έρθει κανένας. Πίπωμα εκεί και χύσιμο γρήγορο μέσα στο λαρύγγι μου. Με έχυνε και μου έλεγε ότι έβλεπε τους φίλους μας που είχαν πιάσει την κουβέντα στις γυναίκες μας για να τις αποσπάσουν την προσοχή και να μην μας καταλάβουν. Γυρίσαμε ξεχωριστά πίσω και η γυναίκα μου μόλις με είδε μου είπε τι έπαθα και έχουν κοκκινίσει έτσι τα χείλια μου. Το βράδυ κάναμε μπάρμπεκιου όλοι μαζί, ο τρίτος της παρέας μίλαγε όλο το βράδυ με την γυναίκα μου και την γυναίκα του για την μόδα και οι δύο του φίλοι οπότε έβρισκαν χρόνο με χούφτωναν. Μετά καθίσαμε όλοι μαζί να παίξουμε χαρτιά και όταν κουράστηκαν οι γυναίκες μας και πήγαν για ύπνο με έβαλαν να μπω κάτω από το τραπέζι που είχε τραπεζομάντηλο, έβγαλαν τις πούτσες τους έξω και άρχισα να τους πιπώνω. Όταν καύλωσε ο τρίτος σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο του να γαμήσει την γυναίκα του γιατί την επόμενη μέρα θα έφευγε για την δουλειά της στο Μιλάνο. Με έχυσαν στο στόμα οι δύο και μετά φύγαμε.

Έκατσα στο μπαλκόνι για λίγο και μετά από λίγο βγήκε ο τρίτος στο μπαλκόνι. Μου έδωσε στο στόμα το καυλί του γεμάτο χύσια και υγρά από το μουνί της γυναίκας του. Τα ρούφηξα όλα. Την επόμενη πήγαν όλοι στην πόλη να φύγει η γυναίκα του με το αεροπλάνο κι έμεινα εγώ με τον δεύτερο στην παραλία να προσέχουμε τα δωμάτια. Με το που έφυγαν, με πήγε στο δωμάτιο του, μου φόρεσε το κιλοτάκι της γυναίκας του, με έστησε στα 4, μου έγλειψε την τρυπούλα μου και με κάρφωσε με την πουτσα του χωρίς καπότα. Με έχυσε και μου έδωσε τον πούτσο του στο στόμα μου να του τον καθαρίσω. Μου έβαλε το χέρι του κάτω από τον κώλο μου και με έβαλε να βγάλω από μέσα μου όλα του τα χύσια πάνω στο χέρι του. Μετά μου τα έτριψε στην μάπα μου. Το απόγευμα ήρθαν όλοι από την πόλη με τον τρίτο της παρέας μας στεναχωρημένο που έμεινε χωρίς μουνάκι. Οι φίλοι του μου έλεγαν ότι από σήμερα θα είμαι εγώ η πουτάνα του και θα με γαμάει πρώτος από όλους. Όταν τους είπε ο χοντρός ότι με γάμησε όταν έφυγαν τσαντίστηκαν μαζί του και μαλώσανε γιατί είχαν κανονίσει να με γαμήσουν όλοι μαζί. Η γυναίκα του πρώτου, που είχε μεγάλη πουτσα, μου την έπεφτε σιγά-σιγά κι εγώ τρελαινόμουν που ήξερα ότι την γαμάει αυτός ο τεράστιος πούτσος. Της μίλαγα, ένιωθα τον Ιταλό να με κοιτάει και καύλωνα που θα με τιμωρήσει στο τέλος. Από την ημέρα που με πίπωσαν δεν είχα ακουμπήσει την γυναίκα μου. Με ξενέρωνε τελείως.

Το βράδυ κοιμηθήκαμε όλοι νωρίς γιατί την επόμενη θα πηγαίναμε για ψάρεμα. Εκείνο το βράδυ γάμησα την γυναίκα μου, την έχυσα στο μουνί και βγήκαμε στο μπαλκόνι να πιούμε το ποτό μας. Εκεί ήταν ο τρίτος που έπινε το ποτό του μόνος. Κάτσαμε μαζί του και πιάσαμε την κουβέντα για την ζωή στην Ιταλία. Μετά από λίγο, κουρασμένος από το γαμήσι που μου έριξε ο χοντρός και το χύσιμο που έριξα στην μουνάρα της γυναίκας μου, τους άφησα και πήγα να κοιμηθώ ξερός από την κούραση. Το πρωί ξυπνήσαμε, πρωινό και παραλία για ψάρεμα με τα φιλαράκια μου και την καύλα μου στα ουράνια. Η γυναίκα μου έμεινε στο δωμάτιο για να ξυρίσει το μουνάκι της και να κατέβει παραλία. Φορτώσαμε τα σύνεργα κι αμέσως φύγαμε για τα κοντινά νησάκια. Με το απομακρυνθήκαμε λίγο, πέταξαν έξω τις πούτσες τους και με έστρωσαν στην πίπα. Όσο με πίπωναν μου έλεγαν τι πουτάνα είμαι και ότι μου έχουν δυο εκπλήξεις για σήμερα.

Με έβαλαν στην πλώρη και μου έχωσαν στον κώλο το λάστιχο της τρόμπας για τα νερά της βάρκας. Μου γέμισαν τον κώλο με νερό της θάλασσας και με έβαλαν να κάνω κλύσματα. Γέμιζαν το κώλο μου με νερό και μετά με πατούσαν στην κοιλιά για να τα βγάλω. Μετά στήσιμο στα 4, με κάρφωσε στο λαρύγγι ο πρώτος με την μεγάλη πουτσάρα του και ο χοντρούλης με κάρφωσε πισωκολλητά και τους έδειχνε πως με γάμησε χθες. Με γαμούσε ο χοντρούλης πισωκολλητά με δύναμη και κωλοσκάμπιλα και άλλοι δύο με πίπωναν εναλλάξ. Ο κώλος μου ήταν πλέον ανοιχτός και γεμάτος αρμύρα. Πίπωμα με κωλοσκάμπιλα, βρίσιμο χυδαίο, φτύσιμο και χύσιμο στον κώλο μου. Με έβαλαν ανάσκελα Πάνω στην πλώρη, μου σήκωσαν τα πόδια ψηλά και ήρθε Και με κάρφωσε ο τρίτος της παρέας όπου του έφυγε η γυναίκα και θα γινόμουν η πουτάνα του. Ο πρώτος μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα με το κοντάρι του και ο χοντρούλης μου έγλειφε το στήθος. Με γάμαγε σαν γυναίκα και όταν μου τον κάρφωνε μου είπαν ότι τώρα θα μου πουν την δεύτερη έκπληξη που μου είχαν. Εκτός από μένα θα έχουν πουτάνα τους και την γυναίκα μου. Με γάμαγε και μου έλεγε πως χθες του πήρε πίπα η γυναίκα μου όταν πήγα και κοιμήθηκα και μου είπε να μην την ξαναγαμήσω και την χύσω στο μουνί της γιατί το θέλει στεγνό και στενό. Οι άλλοι δύο με χαστούκιζαν και με ρώταγαν αν το κατάλαβα καλά. Καύλωσα τόσο πολύ που έχυσα αμέσως με όλα αυτά που μου έλεγαν και έκαναν. Με έχυσε και ο τρίτος που πίπωσε την γυναίκα μου μέσα στον κώλο μου, με έπιασαν και με έβαλαν μπρούμυτα πάνω στην πλώρη, με έδεσαν και ήρθε από πίσω ο πρώτος με την μεγάλη πούτσα, με έσπρωξε μια, μου τον έχωσε όλο μέσα και έσπρωξε τα χύσια όλα μέσα μου. Φώναζα από τον πόνο και όσο φώναζα τόσο με γάμαγε πιο σκληρά. Έχυσε κι αυτός μέσα μου και με άφησε κάτω ξεσκισμένο.

Μου είπαν να μην πω τίποτα στην γυναίκα μου γιατί θα το μάθουν όλοι πως με γαμάνε. Φτάσαμε πίσω με μερικά ψάρια για το βράδυ, με βιασμένο και ξεσκισμένο τον κώλο μου, γεμάτο χύσια από τους γαμιάδες μου. Αυτό που μου είπαν ότι τσιμπούκωσε τη γυναίκα μου με πείραξε αλλά με καύλωσε κι όλα, πολύ. Δεν ήξερα αν ήταν αλήθεια ή το είπε έτσι για να με φτιάξει. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι ήξερε ότι την άφησα χυμένη στο μουνί της, αλλά μπορεί να το κατάλαβε ότι την γάμησα, από το ντύσιμο μας ή από τις φωνούλες της αφού έμενε δίπλα μας. Πόναγε το κωλαράκι μου και δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο το απόγευμα κι όλο με ρώταγε τι έχω η γυναίκα μου και δεν ήξερα τι να της πω, αλλά και πως θα καταλάβω αν πράγματι την πίπωσε. Την έβλεπα που του μίλαγε και τον γούσταρε. Έσφιγγε το κωλαράκι μου από την καύλα για αυτό. Το βραδάκι έψησαν τα ψαράκια και τσιμπήσαμε όλοι μαζί. Η γυναίκα μου συνέχεια με τον τρίτο και οι υπολοίπου να μου μιλάνε συνέχεια. Ακόμα και οι γυναίκες τους. Μετά τις 2 πήγαν οι γυναίκες μας για ύπνο και μείναμε μόνοι μας. Είχαμε πιει πολύ κρασί κ αμέσως με χούφτωσαν και ο τρίτος με έπιασε και μου είπε ότι σε λίγο θα γαμήσει και θα χύσει τη γυναίκα μου όπως γαμάει εμένα. Το έχει κανονίσει κι έχει ετοιμάσει το μουνάκι της για αυτόν σήμερα.

Όσο μου τα έλεγε με χούφτωνε και μου είχε κατεβάσει την βερμούδα. Μου τον έχωσε στα όρθια και οι άλλοι μου έλεγαν πόσο πουτάνα είμαι και σε λίγο θα γίνω και μεγάλος κερατάς. Βγήκε από τον κώλο μου και μπήκε ο χοντρούλης μέσα μου. Ο τρίτος μου τον έχωσε στο στόμα και μου είπε να τον καθαρίσω καλά γιατί θα χύσει το μουνί της γυναίκας μου. Είπε στους άλλους να μη με αφήσουν να έρθω στο δωμάτιο μέχρι να τους κάνει αναπάντητη κλήση. Με γαμούσαν 1,5 ώρα, με έφτυναν, με έβριζαν, μου έλεγαν ότι είμαι πούστης κερατάς και από σήμερα θα είμαι η σκλάβα του γαμιά της γυναίκας μου. Με έχυσαν μέσα στον κώλο και όταν έκανε αναπάντητη με άφησαν να φύγω. Φόρεσα την βερμούδα μου και πήγα αμέσως στο δωμάτιο. Δεν ήταν εκεί η γυναίκα μου. Βγήκα στο μπαλκόνι και τη βλέπω εκεί αραχτή στη καρέκλα με τον Ιταλό δίπλα. Τι κάνετε τους ρωτάω και η γυναίκα μου λέει ότι δεν της κόλλαγε ύπνος και της έκανε παρέα ο Ρομπέρτο. Σε λίγο η γυναίκα μου μας καληνύχτισε και μας άφησε μόνους.

Τον ρώτησα τι έγινε, μου κατέβασε το σορτς και μου έδειξε τον πούτσο του που ήταν με υγρά κι έσταζαν τα χύσια του. Μου τον έβαλε στο στόμα και μου είπε να ρουφήξω τα υγρά της γυναίκας μου και τα χύσια του. Μου άνοιξε μετά το στόμα και έφτυσε μέσα. Μου είπε να πάω τώρα να κάνω γλειφομούνι στη γυναίκα μου και να ρουφήξω τα χύσια του από το μουνί της. Πήγα μέσα τρελαμένος από την καύλα. Η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη, γυμνή με το κιλοτάκι της. Έβγαλα τη βερμούδα, φόρεσα ένα μποξεράκι και ξάπλωσα δίπλα της.

Ξεκίνησα να την χαϊδεύω αλλά με σταμάτησε γιατί ήταν κουρασμένη. Το πρωί που ξύπνησα ήταν ήδη στο μπάνιο με πεταμένο το κιλοτάκι της. Το πήρα και ήταν μούσκεμα από τα χύσια που είχε φάει. Με είδε που το μύριζα και της είπα ότι έχει πολύ ωραίο άρωμα. Γέλασε και μου είπε ότι έτσι είναι ο ιδρώτας της. Γονάτισα μπροστά της και της έγλειψα λίγο το μουνάκι της. Πήγαμε για πρωινό γεμάτοι από καύλα. Πήγαμε παραλία και ξαπλώσαμε μαζί με τους Ιταλούς. Βάλαμε λαδάκι και η γυναίκα του χοντρούλη μας έφερε καφεδάκια. Ο τρίτος συνέχεια δίπλα στη γυναικά μου, να της βάζει λαδάκι και να της τρίβει την πλάτη και τα πόδια. Το βράδυ μας κάλεσαν για φαγητό σε ένα κυριλέ Ιταλικό εστιατόριο. Πήγαμε οι άντρες να πλύνουμε τα χέρια μας στην τουαλέτα. Με έπιασε ο πρώτος με τον μεγάλο πούτσο που με ξέσκισε και μου είπε ότι από σήμερα είμαι ο κερατάς που μου γαμάνε την γυναίκα και όποτε ο φίλος τους πλησιάζει την γυναίκα μου, εγώ να φεύγω μακριά για να τους αφήνω ήσυχους, αλλιώς θα το μετανιώσω. Με διέταξε να βγάλω τον πούτσο του γαμιά της γυναίκας μου για να τον βάλω να κατουρήσει. Αρνήθηκα, τσαντίστηκαν και άρχισαν να με βρίζουν. Με γονάτισε μπροστά του, με έφτυσε και με πίπωσε μέσα στην τουαλέτα. Μου έχωσε δύο χαστούκια και έχυσε στη μάπα μου. Φάγαμε και κάποια στιγμή μου έβαλε στο χέρι μου ο γαμιάς της γυναίκας μου το κιλοτάκι της. Της το είχε βγάλει χωρίς να το καταλάβει κανένας. Τρελάθηκα από την καύλα.

Τελειώσαμε και πήγαμε για ποτάκι στην αυλή μας. Σε λίγο έφυγαν οι γυναίκες μας και μείναμε μόνοι μας. Οι Ιταλοί τσαντισμένοι με έπιασαν, με έβαλαν κάτω στο πάτωμα, ο χοντρούλης έβγαλε τη βερμούδα του και κάθισε με τον κώλο του πάνω στο στόμα μου για να τον γλείψω. Με γονάτισαν στα 4, μου κάρφωσαν τον πούτσο τους στο στόμα μου, ήρθε μπροστά μου ο γαμιάς της γυναίκας μου, μου έβαλε τον πούτσο του μπροστά στο πρόσωπο μου. Οι άλλοι με κράτησαν από τα χέρια μου και το κεφάλι σταθερά μπροστά και ξεκίνησε να με κατουράει στο στόμα, στο πρόσωπο και στον πούτσο μου. Μου τουρλώσανε τον κώλο και άρχισαν και οι άλλοι δύο να με κατουράνε στον κώλο μου. Ο γαμιάς της γυναίκας μου, είπε ότι πάει να γαμήσει μουνάκι και να μην με αφήσουν αν δεν τους κάνει αναπάντητη. Με έβαλαν οι υπόλοιποι να τους γλείφω τα πόδια για τιμωρία που δεν τους άκουσα στο εστιατόριο. Με ξεφτίλισαν όλο το βράδυ και όταν έκανε αναπάντητη ο γαμιάς της γυναίκας μου με άφησαν να πάω στο δωμάτιο μας. Μπήκα αμέσως μέσα και πήγα στο μπάνιο για να πλυθώ και όταν βγήκα τους βρήκα στο μπαλκόνι να γελάνε και να είναι κοντά ο ένας στον άλλο. Η γυναίκα μου καθόταν στην πολυθρόνα ξαπλωτή στηριζόμενη στη λεκάνη της και όχι στα μπούτια της. Κάθετε πάντα έτσι όταν γαμιέται από τον κώλο της. Μόλις είδε ότι το παρατήρησα άλλαξε αμέσως θέση. Μιλήσαμε λίγο και πήγε η γυναίκα μου στο μπάνιο. Τότε μου ζήτησε να του επιστρέψω το κιλοτάκι της γιατί το είχαμε ξεχάσει και του το ζήταγε. Μου είπε ότι ο κώλος της είναι αχόρταγος όπως και ο δικός μου. Τη γάμησε από το μουνί και τον κώλο και την έχυσε στην κωλάρα της.

Γύρισε κουνώντας την κωλάρα της επιδεκτικά, κάθισε μαζί μας, ανοίξαμε ένα μπουκάλι κρασί και μετά και δεύτερο και τρίτο για να συνεχίσουμε την κουβεντούλα μας. Όσο μιλάγαμε και πίναμε τόσο πιο πολύ μας την έπεφτε ο Ιταλός και μια μου χάιδευε το δικό μου μπούτι και μια της γυναίκας μου. Καύλωνα απίστευτα με αυτό. Δεν μπορούσα άλλο να μείνω από την κούραση και την καύλα και πήγα για ύπνο. Ξύπνησα μετά από μια ώρα και άκουσα τα βογκητά τους από το μπαλκόνι. Κρυφοκοίταξα και τον είδα να την έχει στήσει στο κάγκελο και να την γαμάει πισωκολλητά. Πήγα δίπλα τους χωρίς να με καταλάβουν και τον έπαιζα στο σκοτάδι. Έχυσε η γυναίκα μου και αυτός μέσα στο μουνί της και μόλις γύρισαν και με είδαν η γυναίκα μου τραβήχτηκε. Αυτός της είπε να μην ανησυχεί γιατί το ήξερα από πριν και είμαι η μεγαλύτερη πουστάρα. Με γονάτισε μπροστά τους και μου κάρφωσε τον πεσμένο πούτσο του στο στόμα μου μπροστά της. Μου έριξε ένα χαστούκι. Της είπε να βγάλει τα χύσια του από του μουνί της και να μου τα δώσει να τα γλύψω. Έβαλε το χέρι της από κάτω και τα έριξε όλα στο χέρι της και μου τα έτριψε στο πρόσωπο. Της είπε τότε «είδες τι πουστάρα ο άντρας σου είναι και δεν το πίστευες όταν στο έλεγα αγάπη μου;» Με έπιασε από τα μαλλιά μου και με έβαλε να της γλύψω τις πατούσες της. Ήρθε από πίσω μου, έβαλε το πεσμένο καυλί του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Της είπε κοίτα τώρα πόσο ξεφτιλισμένος είναι ο πούστης σου. Σφίχτηκε εκεί και με κατούρησε μέσα στο κωλάντερο μου μπροστά της. Τα τελευταία τα έριξε πάνω στον κώλο μου. Με κλώτσησε και μου είπε.

-    Ρε πούστη δεν σου είπα να μην βγεις και μας ενοχλήσεις; Αύριο θα σε γαμήσουμε όλοι μας μπροστά της. Άντε τώρα να μας περιμένεις μέσα στο δωμάτιο σου.

Η γυναίκα μου με έφτυσε στα μούτρα με μια αηδία στο πρόσωπό της και σηκώθηκα και έφυγα. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Από την καύλα έχυσα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε το πρωί να πάρει τα ρούχα της και να φτιάξει την βαλίτσα της γιατί δεν ήθελε ούτε να με βλέπει. Με έβριζε ασύστολα ως πούστρα που γαμιέμαι σαν την χειρότερη τσούλα που την κορόιδευα τόσο καιρό που της τον έπαιζα άντρας. Με ρώταγε πόσοι γνωστοί μας με έχουν γαμήσει και την έχω ξευτιλίσει που το έμαθε τελευταία και μάλιστα από έναν μαλάκα. Μου έριξε μια κλωτσιά στα αρχίδια μου και διπλώθηκα από τον πόνο. Έβγαλε την ζωστήρα και μου έκανε μαύρο τον κώλο και την πλάτη από τις λουριδιές. Μου είπε ότι θα με βγάλει έξω στην παραλία έτσι και θα μου βάλει ταμπέλα τι πούστης είμαι.

Άνοιξε η πόρτα και μπήκαν μέσα οι άλλοι δυο Ιταλοί και άρχισαν να μας παρακαλάνε να μην φωνάζουμε γιατί θα καταστραφούμε όλοι έτσι. Με έπιασε από τα μαλλιά δυνατά και με ρώτησε αν έχω γαμηθεί και με αυτούς. Της απάντησα μόνο μια φορά. Με έφτυσε στο πρόσωπο και ους είπε να με γαμήσουν τώρα μπροστά της. Κατέβασε ο πρώτος με την μεγάλη πούτσα την βερμούδα του και ήρθε από πίσω μου και με παλούκωσε. Βόγκηξα και ο χοντρός μου τον έχωσε στο στόμα να μην φωνάζω.

-    Μωρή πουστάρα ούτε εγώ δεν έχω φάει τέτοιο πούτσο. Ξεκωλιάρη που μου το έπαιζες άντρας.

Με γυρίσανε ανάσκελα και με έχυσαν μέσα στον κώλο ο ένας και στο στόμα μου ο άλλος. Όπως ήμουν ξαπλωμένος και με κοίταζε με αηδία μου είπε.

-    Πούστρα τώρα θα σε χύσω και εγώ όπως σε αξίζει.

Κάθισε όρθια από πάνω μου, άνοιξε τα πόδια της και μου έριξε στο στόμα τα χύσια του γαμιά της.

-    Αυτό σου αρέσει μαλάκα; Δεν τελείωσα, περίμενε να δεις τώρα!

Σφίχτηκε και με κατούρησε μέσα στο στόμα μου και στο πρόσωπό μου.

-    Παρ’ τα πουστάρα όλα όπως σου αξίζει. Κατουρήστε τον και εσείς αν θέλετε, τέτοιος πούστης που είναι. Εμένα δεν με ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να με ακουμπήσει ξανά.

Στάθηκαν από πάνω μου και οι δύο και με κατούρησαν παντού με χλευασμό και κοροϊδία.

-    Καθάρισε καλά πουστάρα όλα και να μας φέρεις καφέδες στην παραλία για να δεις πως θα μάθουν όλοι πόσο πουστάρα είσαι και δεν έλεγες κουβέντα…

μου είπε και με κλώτσησε στα μπούτια. Με έπιασε ο ένας από τα μαλλιά και μου έτριψε το κεφάλι στο πάτωμα που ήταν γεμάτο από τα υγρά τους και τα χύσια τους. Έβαλε ένα σορτς και βγήκε με τους δύο Ιταλούς έξω.

 

(Copyright protected OW ref: 68971)