Επιθυμία

Δημοσιεύθηκε από Bull
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Κάτι το οποίο δε μου τύχει. Ακόμη...

Είστε ζευγάρι παθητικό. Έχουμε μιλήσει στο internet και στο τηλέφωνο με τον άντρα του ζευγαριού. Δίνουμε ένα ραντεβού (προς Πειραιά μεριά για να μπορώ να φύγω μετά, και θα καταλάβεις παρακάτω τι εννοώ) σε μια καφετέρια οι τρεις μας. Έχετε πάει, πιάνετε ένα τραπέζι λίγο απόμακρο για να έχουμε άνεση και διακριτικότητα και σε λίγο έρχομαι κι εγώ.

Μετά τα πρώτα λεπτά της σχετικής αμηχανίας και "αναγνώρισης" αρχίζουμε τα υπονοούμενα και να περιγράφουμε τα πράγματα που μας αρέσουν στο σεξ, ώστε να ανέβει η ερωτική διάθεση. Κάποια πονηρά βλέμματα, κάποια διακριτικά αγγίγματα κάτω από το τραπέζι, γρήγορα μας οδηγούν σε μια πολύ πιο ερωτική διάθεση. Σηκώνομαι και πάω στην τουαλέτα να ελέγξω αν υπάρχει κανένας. Σε ένα λεπτό έρχεσαι και εσύ αφήνοντας την γυναίκα σου να περιμένει. Αφού ελέγξουμε ότι δεν είναι κανένας, σου χαϊδεύω τοn κώλο. Εσύ ανταποκρίνεσαι, "ελέγχοντας" το τι κρύβω στο παντελόνι μου. Αφού δια χειρός επιβεβαιώνεις ότι είμαι "ικανοποιητικός", μου ανοίγεις το παντελόνι και τον παίρνεις λίγο στο στόμα, ώστε να έχεις πιο καλή άποψη. Διακόπτεις αυτή την ερωτική συνεύρεση και γυρνάς στη Μαρία δίνοντας (και παίρνοντας) το ΟΚ για τα περεταίρω. Μόλις έρχομαι κι εγώ, πληρώνουμε και φεύγουμε μαζί. Αφήνω το αυτοκίνητό μου και πάμε με το δικό σας. Μπροστά ως οδηγός κάθεσαι εσύ κι εγώ με την γυναίκα σου πίσω.

Στα 5-10 λεπτά που θα κάνουμε μέχρι το σπίτι σας την αγκαλιάζω και φιλιόμαστε με πάθος. Γλιστράω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και κάνοντας στη άκρη το στρινγκάκι της αρχίζω να χαϊδεύω το ήδη υγρό μουνάκι της. Αυτή, γεμάτη καύλα, προχωρά στο αντίστοιχο. Μου κατεβάζει το φερμουάρ και βάζει το χέρι της μέσα, χουφτώνοντας και παίζοντας με τον πούτσο μου. Εσύ κοιτάζεις από τον καθρέφτη και επιβεβαιώνεις το όλο σκηνικό. Λίγο πριν φτάσουμε στο σπίτι σας, σκύβει, βγάζει τον πούτσο μου έξω και τον παίρνει για ένα μόνο λεπτό στο στόμα εκτοξεύοντας τη καύλα μου στα ουράνια. Εγώ, έτσι όπως είναι σκυμμένη, χουφτώνω τον κώλο της και της βάζω ένα δάχτυλο στο μουνάκι της. Επειδή όμως φτάνουμε, μαζευόμαστε (μη μας πάρει είδηση και κάνας γείτονας). Ανακτούμε τις ανάσες μας, σου λέω τα συγχαρητήρια για την καταπληκτική γυναίκα σου και ηρεμούμε λίγο πριν φτάσουμε.

Φτάνοντας, ανεβαίνουμε στο σπίτι σας και εσύ προτείνεις να βάλει τα ποτά. Μέχρι να το κάνεις εμείς έχουμε ξεκινήσει από εκεί που μείναμε στο αυτοκίνητο. Μετά από 2-3 καυτά φιλιά την ξαπλώνω στον καναπέ, της βγάζω το στρινγκάκι και της κάνω ένα καταπληκτικό γλειφομούνι. Εκείνη την ώρα έρχεσαι κι εσύ και κάθεσαι να απολαύσεις το θέαμα. Της γλείφω την κλειτορίδα και βυθίζω ένα δάκτυλο μέσα της, ρουφώντας ταυτόχρονα τα υγρά της. Σταματάω μόνο για να βυθίσω τη γλώσσα μου στο καυλωμένο μουνάκι της και να τη γαμήσω με αυτή. Το άλλο χέρι μου το έχω περάσει κάτω από τη μπλούζα της και χουφτώνω τις βυζάρες της. Σύντομα η καύλα της φτάνει στα όρια και σπρώχνοντας το κεφάλι μου στη μουνάρα της αρχίζει να χύνει. Εγώ ρουφάω τα υγρά της και τη γαμάω με τη γλώσσα. Μόλις αποκτήσει πάλι την ανάσα της, σηκώνεται, γδύνεται γονατίζει μπροστά μου και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα. Τον φιλά, τον πιπιλά, χαϊδεύει τα αρχίδια μου και σιγά-σιγά τον παίρνει όλο και πιο πολύ. Σύντομα βρίσκεται να παίρνει σχεδόν όλο τον πούτσο μου στο στόμα, κι εγώ να τρελαίνομαι από ηδονή. Της κρατάω το κεφάλι και της γαμάω το στόμα μέχρι κάποια στιγμή να σου κάνω νόημα να έρθεις κοντά.

Σκύβεις και με γλείφετε παρέα. Ο ένας τον πούτσο, ο άλλος τα αρχίδια και εναλλάξ. Εγώ έχω αφεθεί στην καύλα που μου προσφέρετε. Κάποια στιγμή ανεβαίνει πάνω μου και χώνοντας το πρόσωπό μου στις βυζάρες της, κάθεται σιγά-σιγά πάνω στον πούτσο μου. Νοιώθουμε το μουνάκι της να ανοίγει και να παίρνει μέσα του το πουτσοκέφαλο. Εγώ της χουφτώνω τη κωλάρα και πιπιλάω τις ρώγες της. Σε λίγο βρισκόμαστε να καρφώνεται με μανία πάνω στον πούτσο μου και να φωνάζει…

-    έτσι γαμιά μου, δωσ’ τον μου όλον.

Γαμιέται έτσι όπως γουστάρει, ξεσκίζεται πάνω στον πούτσο μου, χωρίς να νοιάζεσαι αν μου αρέσει. Αρκεί που αρέσει σε αυτήν και την καυλώνει. Σύντομα ξαναχύνει, αυτή τη φορά πάνω στον πούτσο μου, χωρίς να τον βγάλει καθόλου από μέσα της. Ξέπνοη , αρχίζει να χαλαρώνει και να ανεβοκατεβαίνει πιο σιγά. Έτσι όπως είναι τυλιγμένη πάνω μου, ξαφνικά, σηκώνομαι έχοντας πάντα τον πούτσο μου καρφωμένο μέσα της και την πάω στην κρεβατοκάμαρα. Εσύ μας ακολουθείς παρακολουθώντας τη κάθε λεπτομέρεια. Την πετάω στο κρεβάτι και στήνοντας την στα τέσσερα της λέω…

-    τώρα πουτάνα θα σε σκίσω εγώ. Καλά ξεσκίστηκες μόνη σου, αλλά τώρα θα δεις πως γαμάω εγώ.

Της καρφώνω βίαια τον πούτσο μου στη μουνάρα της κάνοντας τη να βογκήξει από καύλα και πόνο μαζί. Αρχίζω να τη πηδάω ανελέητα, γρήγορα και δυνατά. Σύντομα όχι μόνο έχει φύγει ο αρχικός πόνος αλλά έχει αντικατασταθεί με απέραντη ηδονή. Νοιώθει τις φλέβες του πούτσου μου στα τοιχώματα του κόλπου της, το πουτσοκέφαλο να αγγίζει τη μήτρα της. Την κρατάω από τα κωλομέρια και τη καρφώνω αλύπητα.

-    Τι μουνάρα γαμάω, σ' αρέσει μωρή καριόλα έτσι όπως σε πηδάω;

-    Ναι γαμιά μου, σκίσε με ρε καριόλη…

Λίγο πριν χύσω τραβιέμαι, τη γυρνάω ανάσκελα και έρχομαι από πάνω, πότε βυθίζοντας τον στο στόμα της και πότε παίζοντας τον μπροστά της. Χύνω, γεμίζοντας την κοιλιά και το μουνάκι της με τα πυκνά υγρά μου. Ξαπλώνει, και εσύ της δίνεις χαρτομάντιλα και τη βοηθάς να σκουπιστεί κάνοντας της ένα γλειφομούνι. Εγώ ανεβαίνω στο ύψος του κεφαλιού της και της τον δίνω στο στόμα. Νοιώθοντας το στόμα της να με ρουφάει αχόρταγα. Σε βλέπω να γλείφεις τα χύσια μου από την κοιλιά και το μουνί της γυναίκας σου, στημένος έτσι στα 4. Ξανακαυλώσω κι έρχομαι από πίσω σου.

-    Τώρα θα γαμήσω τον πούστη τον άντρα σου μωρό μου,

της λέω και ακουμπάω το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα σου.

-    Σκισ’ τον, τον πούστη, γαμιά μου…

μου λέει και στον καρφώνω δυνατά. Σταματάς να τη γλείφεις και δαγκώνεσαι από τον πόνο.

-    Γιατί σταμάτησες μωρή πούστρα; σου λέω. Πόνεσες; Συνέχισε να γλείφεις τη γυναίκα σου. Καθάρισε τα χύσια μου. Καν’ τη να χύσει την καυλιάρα.

Αρχίζω να σε πηδάω, σιγά-σιγά στην αρχή, δυνατά και βίαια σκίζοντας σου το κώλο μετά. Νοιώθω ότι θα ξαναχύσω και τραβιέμαι. Στον δίνω στο στόμα, εκεί μπροστά στη γυναίκα σου. Δεν αντέχω άλλο και αφήνω τα χύσια μου να σε πνίξουν. Χωρίς να βγάλεις στιγμή τον πούτσο μου από το στόμα σου, τα ρουφάς μέχρι τελευταία σταγόνα. Όταν δεις ότι με έχεις στραγγίξει και καθαρίσει καλά, σηκώνεσαι, μου χαμογελάς και πας στην τουαλέτα.

Εγώ, αποκαμωμένος εκεί στο κρεβάτι, κάθομαι δίπλα στη γυναίκα σου να πιούμε τα ποτά μας που έχεις φέρει εσύ. Έρχεσαι κι εσύ και ξαπλώνεις δίπλα της. Κάνουμε ανασκόπηση των πεπραγμένων, και αφού πιούμε όλοι μαζί το ποτό μας φεύγω παίρνοντας ένα ταξί.

(Copyright protected OW ref: 68047)