Τρι(ο)ημερη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καλησπέρα στην παρέα του xstream. Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες και παλιότερα είχα δημοσιεύσει και κάποιες δικές μου. Η παρακάτω ιστορία συνέβη πριν από κάποια χρόνια, όταν ήμουν στην τρίτη λυκείου.

Είχα μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα λίγο πιο κάτω από το παλιό μου σπίτι. Αν και η απόσταση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο για να κρατήσω την παρέα μου, δεν μου επέτρεπε να μείνω στο παλιό σχολείο. Έτσι έπρεπε να πάω σε ένα που ήταν δίπλα στο καινούργιο μου σπίτι. Οι μέρες περνούσαν και ανακάλυπτα όλο και περισσότερο ότι οι μαθητές ήταν για τα πανηγύρια. Αρκετοί αντικοινωνικοί, πολλά τσόλια και άπειροι μαλακοποζεράδες, που σε εκνεύριζαν κάθε μέρα και περισσότερο. Έτσι απλά προσπαθούσα να κρατήσω ένα χαμηλό προφίλ για να περάσει απλά η χρονιά.

Κάπου στα μέσα Σεπτεμβρίου αποφάσισαν να μας πάνε τριήμερη και όχι πενθήμερη για κάποιους λόγους που δεν κατάλαβα. Είχα αποφασίσει να μην πάω γιατί δεν είχε κανένα νόημα να ξοδέψω χρήματα για να είμαι με άτομα που δεν χώνευα και να περάσω σκατά. Μέχρι που στις αρχές του Οκτώβρη γνώρισα δύο κοπέλες που ήταν κολλητές την ειρήνη και την Ζέτα, οι οποίες ήταν στην ίδια φάση με εμένα κράταγαν παρέα από άλλο σχολείο και ήταν αναγκασμένες να πηγαίνουν σε αυτό που όπως μου είπαν αργότερα ήταν κοντά στα σπίτια τους. Η γνωριμία έγινε εντελώς τυχαία όταν έπεσα κατά λάθος πάνω στην ειρήνη μου έκανε εντύπωση και το απλό της ντύσιμο που έδειχνε ότι δεν ξόδευε 2 ώρες το πρωί για να ντυθεί και άλλες 3 το απόγευμα για να διαβάσει περιοδικά για την μόδα του ντυσίματος, σε αντίθεση με πολλές από εκεί μέσα αλλά και ο τρόπος ομιλίας της.

-    Χίλια συγνώμη, της είπα, δεν το ήθελα.

-    Είναι εντάξει δεν έγινε κάτι. Ειρήνη,

συστήθηκε και χαμογέλασε. Συστήθηκα κι εγώ με τη σειρά μου, αλλά το κουδούνι χτύπησε και μας διέκοψε (πάντα το έλεγα ότι το μαλακισμένο χτυπάει τη χειρότερη ώρα). Η κακή εντύπωση που μου είχε δώσει το σχολείο από την πρώτη μέρα με είχε εμποδίσει να δω αυτές τις δύο κοπέλες που κάθονταν πάντα μόνες τους χωρίς να κάνουνε παρέα με τους άλλους. Γρήγορα ανακαλύψαμε τα κοινά που είχαμε και ήρθαμε πιο κοντά. Εκεί έμαθα ότι είχαν κόψει το δρομολόγιο από ένα λεωφορείο και για να πηγαίνουν στο παλιό τους σχολείο με τα πόδια έπρεπε να περπατάνε 5 χιλιόμετρα κάτι που ήταν αδύνατο σε καθημερινή βάση.

Ο καιρός πέρναγε είχε φτάσει πια ο Νοέμβρης και κάναμε πολύ καλή παρέα αυτές ήταν μια βοήθεια για μένα να περνώ καλύτερα τον, ανυπόφορο μέχρι τότε, χρόνο στο σχολείο και για αυτές μια ενδιαφέρον παρέα. Η εκδρομή πλησίαζε ούτε εγώ σκόπευα να πάω αλλά ούτε και τα κορίτσια μέχρι που μάθαμε ότι άλλαξε η τιμή και σκεφτήκαμε μιας και ήμασταν παρέα μήπως να πηγαίναμε τελικά αποφασίσαμε να πάμε και δώσαμε τα λεφτά όλα μαζί ένα μήνα πριν την εκδρομή. (Θα πηγαίναμε μέσα Γενάρη. Ευτυχώς που είχαν ανάγκη από συμμετοχές, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να δεχόντουσαν να μας πάρουν). Την επόμενη μας φώναξαν στο γραφείο του διευθυντή όπου μας είπαν ότι είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε κανονίσει για το δωμάτιο και αν θέλουμε να είμαστε μαζί θέλει το σχολείο υπογραφές από τους γονείς μας ότι δεν έχουν αντίρρηση. Ο καιρός πέρασε και ήρθε και η μέρα της εκδρομής. Εγώ ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με την ειρήνη και τη Ζέτα και μετά από τους προλόγους έρχεται και η ουσία της ιστορίας.

Ήταν Παρασκευή και μόλις είχαμε φτάσει στο ξενοδοχείο να τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας.

Εδώ να κάνω μια διακοπή και να περιγράψω τις κοπέλες. Η ειρήνη ήταν ψηλή, αδύνατη, με καστανά μαλλιά, μεσαίο μέγεθος στήθους και ένα χαρούμενο και όμορφο πρόσωπο. Το δυνατό της σημείο ήταν το ολοστρόγγυλο κωλαράκι της, που υπερτονιζόταν από το γαλάζιο στενό ξεβαμμένο τζιν που φόραγε. Σχεδόν πάντα ντυνόταν με απλά ρούχα γενικά, όπως και η Ζέτα, που ήταν λίγο πιο κοντή, γύρω στο 1.65, με μεγάλο στήθος, όμορφο πρόσωπο και μέτριο κώλο. Φόραγε συχνά ένα μαύρο τζιν και είχε ξανθά ίσια μακριά μαλλιά. Τις κοπέλες ποτέ δεν της είχα δει ερωτικά σαν αγοράκι ήλπιζα κάθε φορά που έσκυβαν να φανεί το στήθος τους και χάζευα αρκετά συχνά τον κώλο τους αλλά πάντα μέχρι εκεί. Ας επιστρέψουμε στην ιστορία μας.

Κοιμήθηκα για μεσημέρι στο δωμάτιο και μόλις ξύπνησα είδα το ρολόι να λέει 16:20 και ένα σημείωμα που έλεγε «Κατεβήκαμε για βόλτα στον κήπο, όταν ξυπνήσεις πάρε τηλέφωνο». Σηκώθηκα από το κρεβάτι και κατάλαβα ότι μου είχε σηκωθεί περίμενα να πέσει αλλά τίποτα. Το βλέμμα μου έπεσε πάνω στην τσάντα της ειρήνης. Την άνοιξα και άρχισα να χαζεύω τα εσώρουχα της, καθώς την έπαιζα μέχρι που πήγα στο μπάνιο και έχυσα. Τακτοποίησα τα πράγματα, βγήκα από το δωμάτιο σαφώς ανακουφισμένος και τις πήρα τηλέφωνο. Καθίσαμε λίγο μέχρι να μαζευτούμε όλοι και μας αμόλησαν στην πόλη για βόλτα. Κάποια στιγμή το βράδυ μας πήγαν σε ένα ρεμπετάδικο, αλλά λόγω του ότι οι καθηγητές ήταν λίγο μεγάλοι σε ηλικία, φύγαμε νωρίς και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Την ώρα που όλοι οι άλλοι βλάκες μπεκροπίνανε και ξερνάγανε από εδώ και από εκεί εμείς είχαμε ένα σχέδιο που ίσως έβγαινε καλό, ίσως μαλακία. Τελικά το σχέδιο που δεν ήταν άλλο από το να βγούμε κρυφά από το ξενοδοχείο και να πάμε στην πόλη, αποδείχθηκε γαμάτο. Βέβαια βοήθησαν κάποιοι παράγοντες όπως το ότι το ξενοδοχείο δεν ήταν από τα πιο χλιδάτα, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να την κοπανήσουμε και ότι ήταν στη μέση της πόλης έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περπατάμε ώρες.

Μόλις είχαμε καταφέρει να βρεθούμε στην πόλη και ήταν 3 παρά. Υπήρχε πολύς κόσμος και πήγαμε σε ένα από τα πολλά μπαράκια που υπήρχαν. Η ειρήνη είχε φορέσει μια φούστα μαύρη καλσόν και ψηλές μπότες. Από πάνω είχε μια κόκκινη μπλούζα που έπεφτε από την δεξιά πλευρά, αφήνοντας τον ώμο της μόνο με την τιράντα του μαύρου σουτιέν της ενώ η Ζέτα είχε ένα μαύρο κοντό φόρεμα που δεν κάλυπτε ολόκληρα τα μπούτια της. Βέβαια επειδή έκανε ψόφο, είχαν και παλτά από πάνω. Ήταν πολύ όμορφες και οι δύο και οι καύλες που με είχαν πιάσει με έκαναν να τις δω διαφορετικά. Το αλκοόλ άρχισε να ρέει και μετά από κάποια ώρα, είχαν αρχίσει να έχουν μια ωραία ζαλάδα, μέχρι που σηκώθηκαν και πήγαν τουαλέτα. Η ώρα πέρναγε και δεν ερχόταν. Ανήσυχος, πήγα να δω τι έγινε άνοιξα την πόρτα και τις είδα να φασώνονται. Έμεινα κάγκελο. Με κοίταξαν με κάτι πρόστυχα χαμόγελα και με τράβηξαν μέσα. Ήταν φανερό ότι το ποτό είχε διευκολύνει αρκετά τις κινήσεις τους. Με έβαλαν να κάτσω στο καπάκι της λεκάνης και φασωνόμουν πότε με την μια, πότε με την άλλη. Σε κάποια φάση σηκωθήκαμε και βγήκαμε. Πήγα στο μπάρμαν και του είπα.

-    Χίλια συγνώμη φίλε που φύγαμε όλοι, απλά έτυχε κάτι.

-    Μην ανησυχείς σε είδα που έμπαινες στην τουαλέτα με τις δύο κοπέλες. Ελπίζω να περνάτε καλά…

μου είπε και μου έκλεισε το μάτι.

-    Τι σου χρωστάω;… ρώτησα.

-    Είναι 24 ευρώ για τον πρώτο γύρο. Ο δεύτερος είναι κερασμένος από το μαγαζί.

Τον πλήρωσα χαιρέτησα και φύγαμε. Ήταν 4:30 και αποφασίσαμε να πάμε σε ένα ακόμη μαγαζί λίγο πιο κάτω το οποίο ήταν πολύ ωραίο. Ο κόσμος είχε αραιώσει αλλά είχε ακόμα ανθρώπους. Όταν τελειώσαμε τον πρώτο γύρο, παραγγέλλαμε άλλον έναν. Η σερβιτόρα μας πλησίασε και μας είπε…

-    Τα σφηνάκια είναι από μένα.

Την ευχαριστήσαμε και μόλις τα ήπιαμε έφερε και το δεύτερο γύρο με τα ποτά. Εκεί εγώ ψιλοζαλίστηκα και οι κοπέλες είχαν αρχίσει να μπαίνουν γκολ. Η ειρήνη ήρθε κοντά μου και κάθισε στα πόδια μου με το πρόσωπο γυρισμένο σε εμένα και άρχισε να με φιλάει. Μετά από λίγο, πήγαμε πληρώσαμε και κατευθυνθήκαμε προς τις τουαλέτες οι οποίες ήταν μεγάλες και πολλές. Με φίλαγαν πότε η μία και πότε η άλλη. Το αλκοόλ είχε λύσει τα χέρια τους. Η ειρήνη με φίλαγε έχοντας τα χέρια της γαντζωμένα από τη μέση μου ενώ η Ζέτα είχε πάει από πίσω της και της ζούλαγε το στήθος. Κάποια στιγμή εγώ φιλιόμουν με τη Ζέτα, ενώ η ειρήνη κατέβασε την μπλούζα και το σουτιέν της. Οι ρώγες της ήταν σκληρές η Ζέτα έκανε το ίδιο οι έλυσε από πίσω το φόρεμά της το οποίο κατέβηκε μέχρι τον αφαλό της και έβγαλε το κόκκινο σουτιέν της αποκαλύπτοντας μας δύο υπέροχες στρογγυλές βυζάρες. Εμένα το παντελόνι μου κόντευε να σκιστεί από το θέαμα. Με βάλανε να γλείφω τα βυζιά τους εναλλάξ. Σε κάποια στιγμή, η ειρήνη μου είπε…

-    Σειρά μας τώρα. Κάτσε όρθιος στον τοίχο.

Γονάτισαν και με απάλλαξαν από το πλέον αφόρητο παντελόνι κάνοντας τον καυλωμένο πούτσο μου να πεταχτεί. Άρχισαν ένα τέλειο τσιμπούκι τον φτύνανε και οι δύο και τον ρούφαγε πότε η μία πότε η άλλη. Η αίσθηση ήταν απλά μοναδική. Έχυσα μετά από περίπου ένα τέταρτο στο στόμα και των δύο. Τα έφτυσαν, φιλήθηκαν και σηκώθηκαν. Ντύθηκαν και βγήκαμε. Ο κόσμος ήταν λίγος, η ώρα ήταν 6 παρά και αρχίσαμε να περπατάμε προς το ξενοδοχείο, λέγοντας μαλακίες στο δρόμο και χουφτώνοντας ο ένας τον άλλο. Μπήκαμε στο δωμάτιο γύρω στις 6:30. Ήμασταν τύφλα. Μπήκαν στο μπάνιο, ενώ εγώ ξάπλωσα ψόφιος στο κρεβάτι. Μετά από λίγα λεπτά η πόρτα άνοιξε και βγήκαν και οι δύο μόνο με τα στρινγκάκια τους. Άρχισαν να φιλιούνται να πιάνει η μία τον κώλο της άλλης, μέχρι που τα έβγαλαν κλείνοντας μου το μάτι και έμειναν τελείως γυμνές. Η ειρήνη είχε ένα τρομερό μουνί με δύο υπέροχα χειλάκια, τελείως ξυρισμένο, με μια σκούρα κλειτορίδα και μούσκεμα. Η Ζέτα είχε επίσης πολύ ωραίο μουνί με λίγες τριχούλες. Τις έπιασα και τις πέταξα στο κρεβάτι.

-    Θα χύσετε τσιρίζοντας,

τους είπα και έχωσα τη γλώσσα μου στο μουνί της Ζέτας που άρχισε να βαριανασαίνει και να βογκάει.

-    Ναι ναι πιο βαθιά κάνε με να χύσω στη μούρη σου…

Η ειρήνη έβαζε δάχτυλο στο μουνί της και περίμενε την σειρά της. Η Ζέτα έχυσε μέσα σε 5 λεπτά φωνάζοντας. Η ειρήνη ήταν πολύ καυλωμένη και έχυσε σε λιγότερο από 2 λεπτά αρκετά υγρά φωνάζοντας «Γάμα με, με τη γλώσσα σου, χύνω η πουτάνα, ρούφα τα ζουμιά μου…»


Μετά πέσαμε ξεροί για ύπνο. Ξύπνησα το επόμενο πρωί. Η Ζέτα, ήταν τέζα δίπλα μου και η ειρήνη είχε σηκωθεί και ετοιμαζόταν για τη βόλτα. Μετά από λίγη ώρα ήμασταν όλοι έτοιμοι και κατεβαίναμε στο σαλόνι του ξενοδοχείου, χωρίς να μιλάμε για το χτεσινό αν και μπορούσα να διακρίνω ότι δεν είχαν μετανιώσει. Η μέρα κύλησε ομαλά. Βολτούλες για καφέ, επισκέψεις σε διάφορους χώρους και ήρθε το βράδυ. Αφού φάγαμε, μαζευτήκαμε στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούμε για την έξοδο. Η Ζέτα είχε βάλει μια ροζοκόκκινη κολλητή μπλούζα, που τόνιζε τις βυζάρες της και μαύρη φούστα κοντή, ενώ η ειρήνη είχε φορέσει ένα κολλητό δερμάτινο παντελόνι και από πάνω μια πράσινη μπλούζα με την μισή κοιλιά απ' έξω. Η κωλάρα της ήταν τόσο καυλωτική που μου είχε γίνει κάγκελο. Η βραδιά πέρασε σχετικά γρήγορα και ήταν πολύ ωραία. Γύρω στις 3 γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και μείναμε στο δωμάτιο οι τρεις μας.

-    Δηλαδή σαν να μην έγινε;

ρώτησε κάποια στιγμή η Ζέτα.

-    Ε όχι και δεν έγινε, της είπα εγώ. Δηλαδή ξέχασες πως φώναζες χτες;

Τότε ήρθε δίπλα μου και με φίλησε. Της ρούφαγα τη γλώσσα για ώρα και μετά έκανα το ίδιο με την ειρήνη.

-    Σήμερα κοπελιές τα μουνάκια σας δεν θα την γλιτώσουν έτσι απλά μόνο με γλείψιμο…

τους είπα και γέλασαν Χωρίς να γδυθούν γονάτισαν και άρχισαν να με πιπώνουν. Σε κάποια φάση η Ζέτα έβγαλε την μπλούζα της και το σουτιέν της κι έβαλε την σαλιωμένη πούτσα μου ανάμεσα στα βυζιά της, μέχρι που έχυσα στα τεράστια βυζόμπαλα της. Η ειρήνη πλησίασε και άρχισε να γλείφει το σπέρμα μου από τα βυζιά της κολλητής της. Έπειτα έβγαλε το κολλητό δερμάτινο παντελόνι της. Δεν φόραγε εσώρουχο και ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Εγώ της έγλειφα το μουνί και η Ζέτα που είχε επίσης γδυθεί, είχε κολλήσει το δικό της μουνί στο πρόσωπο της φίλης της και χύσανε σχεδόν μαζί. Τότε η ειρήνη μου είπε…

-    Θέλω να νιώσω τον πούτσο σου μέσα στη μουνότρυπα μου.

Χωρίς να χάσω χρόνο, φόρεσα μια καπότα ενώ η Ζέτα σάλιωνε το μουνί της ειρήνης. Ξάπλωσα ανάσκελα και η Ειρήνη ήρθε από πάνω μου, κάθισε στον πούτσο μου και άρχισε να χοροπηδάει βογκώντας, την ώρα που η Ζέτα έγλειφε τα αρχίδια μου. Μετά από κάμποση ώρα αλλάξαμε στάση για να τον φάει και η Ζέτα η οποία κάθισε στα τέσσερα και τον έτρωγε από το μουνί ενώ έγλειφε το κωλαράκι της ειρήνης. Έβγαλα την καπότα και τις έβαλα να κάτσουν μπροστά. Άρχισα να τον παίζω και έχυσα στο στόμα και των δύο που άρχισαν να φασώνονται με το ψωλόχυμα μου να τρέχει στα χείλια τους.

Ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο για λίγη ώρα και μετά πήγαμε στην μπανιέρα να κάνουμε μπάνιο.

-    Θέλω να σε γαμήσω από πίσω σαν τρελός θέλω να σκίσω αυτό το καυλιάρικο κωλαράκι σου…

είπα στην ειρήνη. Εκείνη κάθισε στα τέσσερα και η Ζέτα κάθισε ακριβώς στην ίδια στάση δίπλα της. Είχα δύο φοβερές κωλοτρυπίδες μπροστά μου που περίμεναν να τους σφηνώσω στο καυλί μου. Ξεκίνησα με την ειρήνη η οποία φώναζε…

-    Ναι ψωλαρά μου, σκίσε μου τη σούφρα, τρύπησε μου την κωλάρα…

σε κάποια στιγμή άλλαξα και άρχισα να πηδάω τη Ζέτα, της οποίας η τρύπα ήταν πιο ανοιχτή και απλά βαριανάσαινε. Μετά από αρκετή ώρα έβγαλα την καπότα και τις έχυσα στη μάπα. Η μια καθάριζε το πρόσωπο της άλλης πίνοντας λαίμαργα το παχύρευστο υγρό. Όταν τελειώσαμε κάναμε μπάνιο και κοιμηθήκαμε.

Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός τις έχω γαμήσει πολλές φορές, αλλά δεν έχω καυλώσει ποτέ τόσο, όσο εκείνη την ημέρα. Πάντως κρατάμε την παρέα και γαμιόμαστε πάντα και οι τρεις μαζί. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

Περιμένω σχόλια σας.

(Copyright protected OW ref: 67068)