Η φαντασίωση ενός ζευγαριού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Από τις πρώτες ακόμα συνομιλίες έστειλε στην Σοφία δυο φωτογραφίες της. Μια κοντινή προσώπου και μια ολόσωμη όπου φορούσε ένα καυτό μπικίνι. Η Σοφία ένιωσε έναν κόμπο στο λαιμό κοιτώντας αχόρταγα τις φωτογραφίες αυτής της άγνωστης. Μελαχρινή με μακριά μαύρα μαλλιά εντυπωσιακά μεγάλα βαθυγάλανα μάτια ένα βλέμμα που ακόμα και μέσα από την φωτογραφία έκανε την Σοφία να ανατριχιάσει. Όλα αυτά ήταν πλαισιωμένα σε ένα αρκετά γλυκό προσωπάκι.

Η Σοφία ένιωσε την κλειτορίδα της να πάλλεται έντονα κοιτάζοντας την δεύτερη φωτογραφία. Ένα κορμί αλαβάστρινο σχεδόν θεϊκό έντονα μαυρισμένο από τον ήλιο να γυαλίζει δημιουργώντας τρομερή αντίθεση με το κατάλευκο μπικινάκι που φορούσε η κοπέλα στην φωτογραφία. Η Σοφία κυριολεκτικά ρουφούσε την φωτογραφία με το βλέμμα της ξεκινώντας από χαμηλά στα πόδια της μέχρι ψηλά στο πρόσωπο της. Μακριά καλλίγραμμα πόδια γυμνασμένα σωστά χωρίς να πετάγονται άχαρα οι μύες κάνοντας τους μηρούς της να φαίνονται ότι είναι πλασμένοι για χάδια και φιλιά.

Το τριγωνάκι από το μπικίνι της που ανασηκωνόταν τεντωμένο τόνιζε τα χείλη από το αιδοίο της φουσκώνοντας τα με ένα τρόπο σαν να σε προσκαλούσαν να κολλήσεις τα χείλη σου πάνω του. Η κοιλιά της γυμνασμένη ελαφρά στρογγυλή με τον βαθύ αφαλό μαγνήτιζε το βλέμμα της. Κι αυτά τα δυο ολοστρόγγυλα σαν μικρά πεπόνια στήθη της που τέντωναν επικίνδυνα το μικροσκοπικό σουτιέν της φάνταζαν ότι ήταν γεμάτο με τον πιο γλυκόπιοτο χυμό ηδονής. Η Σοφία τινάχτηκε αλαφιασμένη κάπως γιατί έπιασε τον εαυτό της να χαϊδεύει το στήθος της και την κλειτορίδα της πάνω από τα ρούχα της.

Ευχαρίστησε την Χριστίνα (όπως την έλεγαν) λέγοντας την ότι την βρίσκει πολύ όμορφη και της έστειλε μια δική της. Από τα λεγόμενα της Χριστίνας φάνηκε το ενδιαφέρον της για την Σοφία. Άρχισαν να μιλάνε όλο και περισσότερο μέσα από το τσατ. Η Σοφία διαπίστωσε ότι η Χριστίνα έτρεφε μια ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες χωρίς όμως να αποκλείει και τους άντρες. Ήδη δείχνοντας τις φωτογραφίες στον Γιώργο (έχοντας πάρει και την συγκατάθεση της Χριστίνας φυσικά) συχνά όποτε κάνανε έρωτα φαντασιώνονταν ότι βρισκόταν μαζί τους και η Χριστίνα.

Η Σοφία μέσα στις συζητήσεις της με την Χριστίνα άφηνε δειλά - δειλά να φαίνεται ότι θα της άρεσε κάποια στιγμή να δοκιμάσει τον σωματικό έρωτα με μια άλλη κοπέλα. Χωρίς αυτό να υποθέτει ότι θα έπρεπε να παρευρίσκεται και ο άντρας της. Η Χριστίνα πάλι σαν πιο έμπειρη σε τέτοια θέματα της έδωσε να καταλάβει ότι όταν γνώριζε μια κοπέλα και έκανε έρωτα μαζί της, αν αυτή η κοπέλα είχε σχέση ή ήταν παντρεμένη με κάποιον άντρα που θα της κινούσε το ενδιαφέρον δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει έρωτα και με τους τρεις. Αυτό ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Σοφία αλλά και τον Γιώργο όταν του το είπε. Έμενε τώρα να γίνει η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στα δυο κορίτσια. Η οποία δεν άργησε να γίνει.

Η Σοφία όσο και να ήθελε να γνωρίσει από κοντά αυτή την κοπέλα δεν μπορούσε να βρει τρόπο να της το προτείνει. Ο λόγος ήταν ότι είχαν γίνει φίλες και μιλούσαν για πολλά αλλά θέματα έξω από το ερωτικό. Υπήρχαν βέβαια φορές που αφιέρωναν την συζήτηση τους πάνω σε αυτό το θέμα... αλλά ποτέ δεν έγινε προσωπική. Πάντα μιλούσαν σε γενικό επίπεδο του στιλ τι μου αρέσει να κάνω στον έρωτα, πως προτιμώ να με μεταχειρίζονται οι άλλοι κλπ. Η Σοφία από την μεριά της, μιας και δεν είχε ποτέ της κάνει έρωτα με γυναίκα, εκθείαζε τα προσόντα και τα προτερήματα του Γιώργου. Σχεδόν κάθε φορά που μιλούσαν έτσι η Σοφία έπιανε τον εαυτό της να χαϊδεύεται έντονα σε σημείο δυο - τρεις φορές να γευτεί έναν έντονο οργασμό. Φυσικά τα έλεγε όλα στον Γιώργο που και αυτός άναβε με την σειρά του και κατέληγαν να κάνουν άγρια έρωτα.

Ο Γιώργος ασπάστηκε την γνώμη της Σοφίας και ποτέ δεν συνευρέθηκε σε κάποια από τις συζητήσεις της με την Χριστίνα. Ακόμα και όταν τύχαινε να είναι και αυτός μπροστά στον υπολογιστή έτσι κι έμπαινε η Χριστίνα απομακρυνόταν μέχρι να τελειώσουν την συζήτηση τους με την Σοφία. Αν και το επιθυμούσε όλο και περισσότερο με τακτ απόφευγε να μπει ανάμεσα τους. Στο κάτω - κάτω η Χριστίνα ήταν καθαρό φλερτ της Σοφίας και όχι και των δυο. Ώσπου ξαφνικά μια βραδιά, με το που μπήκε η Χριστίνα μέσα και έκανε να φύγει ο Γιώργος η Σοφία του διάβασε το μήνυμα της.

«Πώς και τόσο καιρό που μιλάμε δεν έτυχε να είναι και ο άντρας σου δίπλα σου;»

Από περιέργεια ο Γιώργος ξαναγύρισε στην θέση του και πληκτρολόγησε:

«Καλησπέρα Χριστίνα. Τις περισσότερες φορές είμαι. Αλλά όταν αρχίζετε να μιλάτε με την Σοφία σας αφήνω να τα πείτε μόνες σας. Δεν έχω καμιά δουλειά ανάμεσα στις συζητήσεις σας...»

Το έστειλε και περίμενε απάντηση. Σε λίγο Η Χριστίνα απάντησε:

«Μμμ... Ένας σωστός τζέντλεμαν. Τελικά η Σοφία πρέπει να έχει δίκιο για όσα λέει για σένα!»


Ο Γιώργος έγραψε:

«Δηλαδή... τι σου λέει για μένα;»

Η Χριστίνα απάντησε πάλι:

«Έλα τώρα που θέλεις να τα ακούσεις. Αφού ξέρω χωρίς να μου το πει η Σοφία ότι θα σου έχει πει αρκετές «πικάντικες» λεπτομέρειες από τις συζητήσεις μας. Έτσι δεν είναι χρυσό μου κορίτσι;»

Η Σοφία έπιασε τον εαυτό της να κοκκινίζει απαλά.. Πριν αποφασίσει τι να γράψει για να δικαιολογηθεί η Χριστίνα έγραψε:

«Μην ανησυχείς. Είναι απολύτως φυσιολογική αυτή σου η κίνηση. Ξέρω ότι είσαι ερωτευμένη με τον άντρα σου και αν του έκρυβες την αλήθεια για μας δεν θα ήταν σωστό…»

Ο Γιώργος απάντησε αμέσως.

«Πρέπει κι εσύ να είσαι αξιοθαύμαστος χαρακτήρας όπως μου λέει η Σοφία…»

Επικράτησε για λίγο σιωπή από το μέρος της και μετά έγραψε:.

«Γιώργο, Σοφία κοιτάξτε να δείτε. Η αλήθεια είναι ότι έχω εντυπωσιαστεί πολύ από την Σοφία και δεν σου κρύβω ότι υπάρχει μια κάποια «περιέργεια» να σας γνωρίσω και τους δυο από κοντά…»

Ο Γιώργος απάντησε αμέσως για την Σοφία.

«Αυτό θα μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα και τους δυο μας…»

Η Σοφία πήρε το πληκτρολόγιο και απάντησε:

«(Σοφία εδώ). Αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα στην αρχή να γίνει μια συνάντηση ανάμεσα σε σένα και σε μένα Χριστίνα».

Πριν προλάβει να απαντήσει η Χριστίνα ο Γιώργος πρόσθεσε:

«Συμφωνώ απολύτως κι εγώ. Στο κάτω - κάτω είναι γνωριμία ανάμεσα σας. Εγώ μπορεί τελικά να αποδειχθώ ανασταλτικό στοιχείο στην παρέα σας τουλάχιστον στην αρχή…»


Περίμεναν με αγωνία την απάντηση της Χριστίνας. Όταν την είδαν και οι δυο σίγουρα η ταραχή ήταν αμοιβαία. Το μήνυμα περιελάμβανε τον αριθμό ενός κινητού και τρεις λέξεις.

«Πάρε με τώρα!»

Η Σοφία κοίταξε βαθιά στα μάτια τον Γιώργο. Δεν χρειάστηκαν να μιλήσουν. Πήρε το κινητό της και κάλεσε την Χριστίνα. Η Σοφία ένιωσε να μουδιάζει ακούγοντας μια γλυκιά βαθιά γυναικεία φωνή στην άλλη γραμμή. Μιλούσε κάπως συσταλμένα και αμήχανα. Στο τέλος ο Γιώργος ήδη τα μάτια της να ανοίγουν διάπλατα από ευχαρίστηση. Του είπε:

«Μόλις με προσκάλεσε αύριο το απόγευμα για καφέ έξω. Μου είπε να στο πω και σε σένα αν συμφωνείς…»


Δεν χρειάστηκε να επαναλάβει την απάντηση του Γιώργου στο κινητό γιατί μίλησε δυνατά από ενθουσιασμό και τον άκουσε η Χριστίνα. Έκλεισαν το ραντεβού για την άλλη μέρα. Εκείνο το βραδύ ειδικά αφιέρωσαν και οι δυο τους, τους οργασμούς τους στην Χριστίνα. Γεμάτη ανυπομονησία και εκνευρισμό την άλλη μέρα η Σοφία ήταν στο ραντεβού της λίγο νωρίτερα. Την είχε πάει ο Γιώργος με το αυτοκίνητο και έμεινε για λίγο μαζί του περιμένοντας να φανεί. Όταν την είδαν από μακριά η Σοφία βιάστηκε να βγει από το αυτοκίνητο. Ο Γιώργος έμεινε για λίγο να της κοιτάζει που χαιρετιόντουσαν. Η Σοφία ήταν ντροπαλή αλλά η Χριστίνα με μια σιγουριά την αγκάλιασε από την μέση φιλώντας την και στα δυο μάγουλα. Ο Γιώργος έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο κι έφυγε. Καθίσανε σε ένα τραπεζάκι απόμερο και παραγγείλανε καφέ.

Η Σοφία δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια της πάνω από την Χριστίνα. Ντυμένη σε ένα πολύ σφιχτό παντελόνι που διέγραφε τα γυμνασμένα πόδια και τους γλουτούς της με ένα κοντό μπλουζάκι που άφηνε να φαίνεται ο αφαλός της ήταν πολύ σέξι. Το μπουφανάκι έδενε απόλυτα με το σύνολο. Τα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους της. Ένα προσεχτικό απαλό βάψιμο των βλεφάρων της και τόνισμα των χειλιών της με κάποιο άχρωμο κραγιόν. Κάνα δυο φορές το βλέμμα της Χριστίνας έπιασε το βλέμμα της Σοφίας που την περιεργαζόταν με λαχτάρα. Η Σοφία τότε κοκκινίζοντας ελαφρά η το χαμήλωνε η το γυρνούσε σε άλλη κατεύθυνση. Η Χριστίνα έδειχνε να διασκεδάζει με αυτό το παιχνίδι των ματιών που της έκανε. Αρχίσανε να συζητάνε διάφορα και σε λίγη ώρα είχε πλέον «σπάσει ο πάγος» της αμηχανίας περισσότερο από την μεριά της Σοφίας. Αν και καλοντυμένοι ένιωθε κάπως άβολα μπροστά στην Χριστίνα με την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της σιγουριάς πάνω της. Η Χριστίνα μάλλον το κατάλαβε και άλλαξε τον τρόπο ομιλίας της.

Άρχισε κατά κάποιο τρόπο να φλερτάρει την Σοφία. Η Σοφία ένιωσε μια γλυκιά ζάλη και ρίγη διαπέρασαν το κορμί της όταν απαλά τα μακριά δάχτυλα της Χριστίνας άγγιξαν και χάιδεψαν το χέρι της. Μέσα της κάτι της έλεγε να το τραβήξει αλλά το κορμί της είχε άλλη γνώμη. Ένιωθε την θέρμη των δαχτύλων της Χριστίνας να απλώνεται σε όλο της το κορμί κάνοντας την να υγραίνει και την κλειτορίδα της να πάλλεται. Η φωνή της Χριστίνας βγήκε τελείως αλλαγμένη. Βαθιά κάπως βραχνή γεμάτη λαγνεία. «Σοφία..» η Σοφία σήκωσε το πρόσωπο της και το βλέμμα της συνάντησε το βλέμμα της Χριστίνας. Ένιωσε να χάνει τον κόσμο από τα πόδια της. Το βλέμμα της Χριστίνας βυθίστηκε βαθιά μέσα στο δικό της σπινθηροβόλο γεμάτο υποσχέσεις και νοήματα.

-     «Σοφία... σε θέλω... Πραγματικά μου αρέσεις πολύ!»

Δεν χρειαζόταν να πει τίποτε άλλο. Η Σοφία τράβηξε ξαφνικά απότομα το χέρι της και γύρισε άλλου το βλέμμα της. Για λίγο έπεσε μια νεκρική σιγή μεταξύ τους. Προσπάθησε να βρει κάτι να πει. Σκεφτόταν ότι αν ήταν κάπου απομονωμένες ίσως να ζητούσε από την Χριστίνα να της το έδειχνε και όχι απλά με λόγια. Η Χριστίνα γρήγορα άλλαξε έξυπνα την συζήτηση της και σε λίγο πάλι γελούσαν και μιλούσαν όπως στην αρχή. Τελικά οι ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα και ήρθε η ώρα που έπρεπε να φύγουν. Η Χριστίνα προσφέρθηκε να πάει την Σοφία στο σπίτι της με το δικό της αυτοκίνητο. Στο δρόμο συνέχισαν να μιλάνε πλέον πειράζοντας η μια την άλλη. Μάλιστα η Χριστίνα κατάφερε να γυρίσει το θέμα στον τρόπο που κάνανε έρωτα η Σοφία με τον Γιώργο προσπαθώντας να αποσπάσει κάποιες «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες.

Η Σοφία μέσα στο αυτοκίνητο ένιωθε πιο άνετα τώρα. Ασυναίσθητα ενώ απαντούσε στις «πονηρές» γεμάτες περιέργεια ερωτήσεις της Χριστίνας το χέρι της ακουμπούσε ανάμεσα στα πόδια της πάνω από το φουστάνι της πιέζοντας το εφήβαιο της. Ούτε κατάλαβε πως ξαφνικά ξεκούμπωσε δυο κουμπιά από το φουστάνι της και γλίστρησε μέσα χαϊδεύοντας το μουνάκι της πάνω από το μικροσκοπικό κιλοτάκι της. Η Χριστίνα είδε αυτήν της την κίνηση αλλά έντεχνα απέφυγε στο να την αντιληφτεί η Σοφία. Κάποια στιγμή ενώ είχε πλέον νυχτώσει πάνω σε ένα φανάρι η Χριστίνα γύρισε κοιτώντας την στα μάτια.

-    «Δώσε μου το χέρι σου…», είπε με φωνή βραχνή.

Η Σοφία έκανε να της δώσει το χέρι της που ακουμπούσε πάνω στο ταμπλό των ταχυτήτων αλλά η Χριστίνα την έκοψε λέγοντας:

-    «Το άλλο σου χέρι μωράκι μου θέλω…»

Η Σοφία κοκκίνισε συνειδητοποιώντας ότι όση ώρα απαντούσε με περιγραφές στις καυτές ερωτήσεις της Χριστίνας το χέρι της είχε τρυπώσει μέσα από το φουστάνι της και χάιδευε δυνατά το μουνάκι της. Νιώθοντας ανακατεμένα συναισθήματα ντροπής, ηδονής, πόθου και επιθυμίας έδωσε το χέρι που της ζήτησε η Χριστίνα. Αυτή το έπιασε από τον καρπό και γέρνοντας προς το μέρος της το πλησίασε στο πρόσωπο της και το μύρισε δυνατά. Έβγαλε έναν ηδονικό στεναγμό λέγοντας στην Σοφία:

-    «Μωρό μου μυρίζεις υπέροχα! Αυτή η οσμή της καύλας σου με αναστατώνει τρομερά!»

Και λέγοντας αυτά τα λόγια για λίγο έγλειψε και ρούφηξε τα υγραμένα δάχτυλα της Σοφίας. Η Σοφία βρισκόταν σε κατάσταση απόγνωση. Η καύλα της είχε φουσκώσει άγρια μέσα. Ένιωσε το μουνάκι της να μουσκεύει από τα υγρά και την κλειτορίδα της να πρήζεται από αδημονία. Ένα απλό χάδι... ένα απλό χαντάκι από το υπέροχα δάχτυλα της Χριστίνας πάνω στο μουνάκι της Σοφίας θα ήτανε αρκετό για να φτάσει σε οργασμό. Άναψε όμως το πράσινο και η Χριστίνα ξεκίνησε το οδήγημα.

Η Σοφία ένιωθε έτοιμη να εκραγεί. Ήξερε ότι αρκούσε να ακουμπήσει την κλειτορίδα της για να τιναχτεί από τους σπασμούς της ηδονής. Αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Μέσα της παρακαλούσε να απλώσει ξαφνικά η Χριστίνα το χέρι της και να της τρίψει το καυλωμένο μουνάκι της κάνοντας να χύσει ξανά και ξανά. Αλλά η Χριστίνα έδειχνε να είναι προσηλωμένη στον δρόμο και στις σκέψεις της. Ξαφνικά χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει την Σοφία της είπε:

-    «Δείξε μου!»

Η Σοφία ανοιγόκλεισε τα μάτια της όχι τόσο από έκπληξη αλλά περισσότερο από μια υποψία για το τι ήθελε η Χριστίνα να της δείξει.

-    «Τι πράγμα να σου δείξω Χριστίνα;», την ρώτησε μην μπορώντας να κρύψει το λίγωμα στην φωνή της.

Η Χριστίνα την κοίταξε στα πεταχτά με ένα βλέμμα που δεν σήκωνε αντίρρηση αλλά η φωνή της ακούστηκε όλο πόθο:

-    «Δείξε μου το μουνάκι σου γλυκιά μου. Δείξε μου πως το χάιδευες τόση ώρα και καύλωνες με τις περιγραφές που μου έκανες. Λαχταράω τόσο πολύ να σε δω να χαδεύεσαι…»

Η Σοφία προσπάθησε να αντισταθεί στον πειρασμό να εκτελέσει τις εντολές της Χριστίνας. Αλλά δυστυχώς και το πνεύμα της αλλά και το σώμα της αρνήθηκαν να υπακούσουν. Ασυναίσθητα το κορμί της γλίστρησε πάνω στην δερμάτινη θέση. Τα πόδια της μισάνοιξαν. Η Σοφία κοιτούσε στο πρόσωπο την Χριστίνα η οποία που και που έριχνε προς αυτήν κλεφτές ματιές. Η Σοφία ακούμπησε τα χέρια της στα γυμνά της γόνατα και αργά - αργά χαϊδεύοντας τα απαλά την σάρκα των ποδιών ανηφόρισαν προς τα πάνω τραβώντας μαζί και την φούστα. Το βλέμμα της Χριστίνας την κάρφωνε κατά διαστήματα γεμίζοντας με ρίγη το κορμί της Σοφίας. Ρίγη ευχαρίστησης και αναμονής. Τα δάχτυλα της χάθηκαν για λίγο κάτω από το φουστάνι της. Η Σοφία λύγισε την μέση της βγάζοντας ένα απαλό βογκητό ευχαρίστησης καθώς πίεζε τα δάχτυλα της πάνω στο μουσκεμένο μουνάκι της.

Η Χριστίνα σταμάτησε πάλι σε ένα φανάρι. Γύρισε και κόλλησε το βλέμμα της πάνω στα χέρια της Σοφίας. Αυτή τότε ανασήκωσε πιο ψηλά την φούστα της αφήνοντας να φανεί το λευκό ύφασμα από το κιλοτάκι της που ήδη ήταν μούσκεμα. Το χάιδεψε επιδεικτικά με το μεσαίο δάχτυλο πιέζοντας το ανάμεσα στα χείλη παρασύροντας μαζί και το κιλοτάκι. Τα δάχτυλα της Σοφίας χώθηκαν από το πλάι μέσα από κιλοτάκι χαϊδεύοντας έντονα το μουνάκι της. Η Χριστίνα με έναν στεναγμό λιγωμένο αλλά και δυσαρέσκειας ξεκίνησε πάλι το αυτοκίνητο. Αλλά τώρα άρχισε να μιλάει στην Σοφία. Λόγια γλυκά ανακατεμένα με τον πόθο της γι’ αυτήν. Λόγια επιτακτικά που την έλεγαν τι να κάνει για να φουντώσει την καύλα της κι ας ήξερε πολύ καλά η Σοφία τι έπρεπε να κάνει. Ξεθαρρεύοντας περισσότερο η Σοφία ανασήκωσε το ένα της πόδι πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου και παραμερίζοντας το κιλοτάκι της άρχισε πλέον να τρίβει δυνατά το μουνάκι της βυθίζοντας δυο δάχτυλα μέσα του. Δυο - τρεις φορές τα έφερνε στο στόμα της και τα έγλειφε λαίμαργα, επιδεικτικά κοιτάζοντας την Χριστίνα.

Στρίβοντας σε ένα σκοτεινό στενό πλησιάζοντας στο σπίτι της Σοφίας η Χριστίνα βρήκε ένα άνοιγμα και πάρκαρε το αυτοκίνητο. Ο δρόμος ήταν σκοτεινός και έρημος. Χωρίς να πει τίποτε η Χριστίνα, έσκυψε και κόλλησε τα χείλη της στα χείλη της Σοφίας. Το ένα της χέρι χάιδεψε το λαιμό της και το άλλο της χέρι έτριψε έντονα τα βυζιά της Σοφίας πάνω από το μπλουζάκι της. Γρήγορα το χέρι της Χριστίνας εξαφανίστηκε κάτω από το μπλουζάκι της Σοφίας και χώθηκε μέσα στο σουτιέν της. Στην επαφή των δαχτύλων της Χριστίνας πάνω στις ρώγες της η Σοφία δεν άντεξε. Βογκώντας πάνω στο δυνατό ρουφηχτό φιλί της Χριστίνας έφτασε σε δυνατό οργασμό έχοντας τα δάχτυλα της βαθιά μέσα στο μουνί της. Κάποια φώτα ενός διερχόμενου οχήματος της ανάγκασαν να σταματήσουν. Για λίγο όμως. Με το που τους προσπέρασε το όχημα η Χριστίνα έσκυψε πάλι πάνω στην Σοφία.

Αυτή τη φορά ανασήκωσε πολύ το μπλουζάκι της. Κοίταξε για λίγο το μισοπεταμένο έξω από το σουτιέν στήθος της Σοφίας και μετά κόλλησε τα χείλη της πάνω στις κατάσκληρες ρώγες της. Η Σοφία βαριανασαίνοντας από την ηδονική επαφή των υγρών καυτών χειλιών της Χριστίνας έπλεξε τα δάχτυλα της στα μαλλιά της και τράβηξε το κεφάλι πάνω στο στήθος της. Η Χριστίνα άρχισε να δαγκώνει απαλά, να ρουφάει και να γλείφει δυνατά την μια ρώγα μετά την άλλη. Το χέρι της χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της Σοφίας παραμερίζοντας το δικό της χέρι. Τα νύχια της γρατζούνισαν απαλά τα μουνόχειλα της Σοφίας. Μετά δυο δάχτυλα της χάθηκαν μέσα στην υγρή λάβα της καύλας της ενώ ο αντίχειρας της με έμπειρες κινήσεις άρχισε να τρίβει με έντονη πίεση την κλειτορίδα της.

Σε λίγο η Σοφία αναγκάστηκε να λυγίσει την μέση της ανασηκώνοντας το κορμί της. Ένας δυνατός κλαψιάρικος λυγμός ξέφυγε από τα χείλη της καθώς ο δεύτερος οργασμός την τίναξε στο άπειρο. Η Χριστίνα τράβηξε τα χείλη της από το στήθος της Σοφίας και τα κόλλησε λαίμαργα στο στόμα της. Οι γλώσσες των δυο γυναικών αρπάχτηκαν απελπισμένες η μια από την άλλη. Το φιλί τους κράτησε αρκετά μέχρι που έγινε τρυφερό και χαλαρό. Η Χριστίνα την κοίταζε συνέχεια στα μάτια. Το βλέμμα της έλαμπε από πόθο αλλά και χαρά. Χωρίς να πει λέξη γύρισε στην θέση της και ξεκίνησε πάλι την οδήγηση. Δεν μίλησαν σχεδόν καθόλου μέχρι να φτάσουν στο σπίτι της Σοφίας εκτός από τις τυπικές λέξεις για την υπόδειξη του δρομολογίου. Η Σοφία αν και είχε δοκιμάσει δυο δυνατούς οργασμούς ένιωθε την καύλα της ακόμα να την καίει. Καθώς καληνύχτιζαν η μια την άλλη η Χριστίνα τράβηξε απότομα στην αγκαλιά της την Σοφία και κόλλησε άλλη μια φορά τα χείλη της στα δικά της. Η Σοφία λίγο έλειψε να φτάσει ξανά σε οργασμό.

-    «Θα τα ξαναπούμε σύντομα εμείς οι δυο γλυκό μου κορίτσι!», είπε η Χριστίνα ενώ η Σοφία έβγαινε από το αυτοκίνητο της.

-    «Όσο γι’ αυτό να είσαι σίγουρη!», αποκρίθηκε η Σοφία και απομακρύνθηκε με αβέβαια βήματα από το αυτοκίνητο.

Στάθηκε στο κατώφλι της εισόδου και γύρισε να χαιρετίσει την Χριστίνα που έφυγε κορνάροντας. Μετά γύρισε και τρεχάτη μπήκε στο σπίτι της. Ο Γιώργος την υποδέχτηκε χαμογελώντας αλλά και με μια έκφραση ανησυχίας στον τόνο της φωνής του.

-    «Έλα αγαπούλα μου. Άργησες και ανησύχησα! Πέρασες καλά;»

Η Σοφία το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν:

-    «Τα παιδιά;»

-    «Κοιμούνται εδώ και ώρα!», αποκρίθηκε ο Γιώργος.

Τότε η Σοφία πήδηξε στην αγκαλιά του.

-    «Μη μιλάς τώρα. Μην πεις τίποτε. Απλά κάνε μου μόνο έρωτα. Γάμησε με. Έχω τρελαθεί από την καύλα. Πρέπει να χύσω τώρα αμέσως. Δεν αντέχω άλλο…»

Ο Γιώργος δεν της χάλασε το χατίρι αν και τον έκαιγε η περιέργεια να μάθει πως εξελίχτηκε η συνάντηση. Κατάλαβε όμως από την αντίδραση της Σοφίας ότι μάλλον εξελίχτηκε πάρα πολύ καλά. Εκείνο το βράδυ η Σοφία έφτασε τρεις - τέσσερις φορές γρήγορα σε οργασμό μέχρι να τελειώσει μέσα της ο Γιώργος. Μετά εξιστορώντας λεπτομερώς την συνάντηση της με την Χριστίνα καυλώσανε πάλι, μαζί τώρα και κάνανε έρωτα ξανά και ξανά μέχρι που το κορμί της Σοφίας χαλαρωμένο και χορτασμένο παραδόθηκε στην αγκαλιά του Μορφέα.  Μέσα από το τσατ συνέχισαν να μιλάνε με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν την πρώτη τους συνάντηση. Μόνο που τώρα η Χριστίνα άρχισε να της εκμυστηρεύεται διάφορες ερωτικές σκηνές που είχε με τις θηλυκές της γνωριμίες.

Και μάλιστα το έκανε με τρόπο πολύ περιγραφικό κάνοντας την Σοφία να καυλώνει άγρια και μετά να αναγκάζει (άλλο που δεν ήθελε και αυτός) τον Γιώργο να της κάνει δυνατά έρωτα με όλους τους δυνατούς τρόπους. Μια μέρα η Χριστίνα την προσκάλεσε για καφέ στο σπίτι της από νωρίς. Η Σοφία συμφώνησε και έτσι το απογευματάκι ο Γιώργος την πέταξε με το αυτοκίνητο του στην διεύθυνση που έμενε η Χριστίνα. Εκείνη την ημέρα η Σοφία αφιέρωσε πολλές ώρες στην περιποίηση και την προετοιμασία του σώματος της. Τελειώνοντας είχε μεταμορφωθεί σε ένα πολύ σέξι θηλυκό. Διάλεξε προσεχτικά τα ρούχα της δοκιμάζοντας πολλά σύνολα. Βάφτηκε με τρόπο ώστε να τονίζει το γλυκό προσωπάκι της χωρίς όμως να φαίνεται έντονα βαμμένο. Τα ρούχα που φόραγε ένα εφαρμοστό πουκάμισο και ένα εξίσου εφαρμοστό παντελόνι τόνιζαν έντονα τις καμπύλες της. Μέχρι και ο άντρας της ένιωσε να καυλώνει από την εμφάνιση της.

-    «Είσαι υπέροχη!», της είπε αφήνοντας την στην πολυκατοικία που έμενε η Χριστίνα. «Είμαι σίγουρος ότι θα την τρελάνεις και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές. Κοίταξε να διασκεδάσεις όσο μπορείς!»

Η Χριστίνα την υποδέχτηκε στο διαμέρισμα της φορώντας αυτή τη φορά ένα μονοκόμματο μάξι φόρεμα χωρίς μανίκια. Το πλούσιο στήθος της έσφυζε κάτω από το ύφασμα. Οι γλουτοί της έδειχναν τρομερά στριμωγμένοι μέσα σε αυτό το στενό φόρεμα. Είχε σηκώσει τα μαλλιά της ψηλά τώρα και ο γυμνός λαιμός της μαζί με τους γυμνούς ώμους πρόσθετε πολύ στην γοητεία της. Από κάτω φορούσε ψηλοτάκουνα μποτάκια. Η Χριστίνα την αγκάλιασε λίγο δυνατά σκοπίμως τρίβοντας το στήθος της πάνω στο δικό της. Την φίλησε όμως απαλά και στα δυο της μάγουλα. Μετά την πέρασε στο καθιστικό όπου ήδη είχε ετοιμάσει το καφέ με τα ανάλογα βουτήματα. Πίνοντας τον καφέ τους η συζήτηση τους γρήγορα έγινε ερωτική.

Η Σοφία της είπε για μια ακόμα φορά ότι δεν έχει ξαναπάει με γυναίκα εκτός από το συμβάν μαζί της λίγες μέρες πριν. Η Χριστίνα από την μεριά της με τον αέρα της σιγουριάς και εμπειρίας που είχε την έκανε να νιώθει κάπως άβολα σαν μαθητριούλα. Αλλά σαν μια μαθητριούλα που διψούσε για μάθηση. Σε μια στιγμή η Χριστίνα σηκώθηκε και πλησίασε την Σοφία. Άπλωσε το χέρι της και είπε:

-    «Έλα να χορέψουμε…»

Ο τόνος της φωνής της αν και ήρεμος γεμάτος γλύκα ήτανε επιτακτικός. Η Σοφία έπιασε το χέρι της Χριστίνας και σύντομα βρεθήκανε αγκαλιασμένες να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής.

-    «Κοριτσάκι μου τι έχεις; Γιατί τρέμεις έτσι;», ρώτησε η Χριστίνα την Σοφία ενώ τώρα την κρατούσε πιο σφιχτά στην αγκαλιά της αναγκάζοντας τα κορμιά τους να τρίβονται.

Η Σοφία την κοίταξε βαθιά στα μάτια. Η ανάσα της Χριστίνας έκαιγε το πρόσωπο της μούδιαζε τα μέλι της. Κοκκινίζοντας έντονα από κάποια ντροπή είπε ψιθυριστά:

-    «Είναι... είναι γιατί σε θέλω... πολύ... μα πάρα πολύ!»

Η Χριστίνα έτριψε το μάγουλο της πάνω στο μάγουλο της Σοφίας και φτάνοντας στο αφτί της ψιθύρισε:

-    «Κι εγώ το ίδιο μικρή μου καυλιάρα. Σε πόθησα από την στιγμή που μου έστειλες την φωτογραφία σου. Και το έβαλα σκοπό να σε κάνω δική μου. Να σε κάνω να λιώνεις και να παραμιλάς από την καύλα που θα σου προσφέρω…»

Η Σοφία ένιωσε τα πόδια της να λύνονται καθώς οι λέξεις μια - μια έλιωναν μέσα στο μυαλό της. Βόγκηξε από λίγωμα όταν η Χριστίνα ακούμπησε τα χείλη της στο λαιμό της Σοφίας και τα έσυρε μέχρι κάτω στους ώμους της. Τα χέρια της Χριστίνας δισταχτικά πολύ απαλά κατηφόρισαν πάνω στον σφιχτό κώλο της Χριστίνας. Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μην ζουλίξει αυτά τα σφιχτά δίδυμα ημισφαίρια. Η Χριστίνα προτού σφραγίσει τα χείλη της πάνω στα χείλη της Σοφίας της ψιθύρισε:

-    «Μην ντρέπεσαι. Μην νιώθεις φόβο και αναστολές. Απόλαυσε την κάθε στιγμή από εδώ και πέρα. Ζήτα μου ότι θες. Κάνε μου ότι θες. Γιατί ακριβώς τα ίδια θα κάνω κι εγώ σε σένα!»

Τα χείλη τους έσμιξαν σε ένα αβάσταχτο λαίμαργο φιλί. Οι γλώσσες τους ενώθηκαν. Οι ανάσες τους γίνανε μια. Τα χέρια και τα δάχτυλα των κοριτσιών απέκτησαν δική τους πρωτοβουλία. Η Χριστίνα αργά - αργά ξεκούμπωσε το πουκάμισο της Σοφίας αφήνοντας το στήθος της να ανασάνει κάπως μιας και ακόμα ήταν περιορισμένο στο σουτιέν της. Τα δάχτυλα της Σοφίας κατέβασαν τα τιραντάκια από το φόρεμα της Χριστίνας ελευθερώνοντας το πλούσιο και βαρύ στήθος της. Ένας ηδονικός στεναγμός γεμάτος λαιμαργία ξέφυγε από τα χείλη της νιώθοντας το γυμνό βάρος των δίδυμων σάρκινων λόφων να γεμίζουν τις παλάμες της. Ήδη η Χριστίνα της είχε ξεκουμπώσει το κλιπ από μπροστά του σουτιέν της και της το έβγαζε. Την απομάκρυνε κάπως και για λίγο έμειναν να κοιτάζουν η μια το στήθος της άλλης.

-    «Είναι πανέμορφο!», ψέλλισε η Σοφία.

-    «Και το δικό σου είναι σκέτη καύλα!», πρόσθεσε η Χριστίνα.

Τα δάχτυλα των κοριτσιών χάιδεψαν, ζούλιξαν κι έτριψαν αντίστοιχα τα βυζιά της άλλης.

-    «Έλα γλυκό μου κορίτσι…», είπε καυλωμένη η Χριστίνα. «Θέλω να νιώσω το στόμα σου πάνω στις ρώγες μου».

Η Σοφία έσκυψε αμέσως και ακούμπησε τα χείλη της πάνω στην μια ρώγα της Χριστίνας. Την ένιωσε να φουσκώνει και να σκληραίνει κάτω από την γλώσσα της. Όταν τα δόντια της απαλά την χάιδεψαν άκουσε την Χριστίνα να της λέει:

-    «Πιο δυνατά καύλα μου. Μου αρέσει να μου τις δαγκώνουν. Με καυλώνει ο πόνος!»

Η Σοφία δυνάμωσε την πίεση των δοντιών βαθμιαία. Τα βογκητά ευχαρίστησης που άκουγε από την Χριστίνα την ενθάρρυναν να γίνει πιο βίαιη. Άρχισε τώρα μια να δαγκώνει και μια να γλείφει εναλλάξ τις ρώγες της. Η Χριστίνα βογκούσε συνέχεια από την καύλα ενώ τα δάχτυλα της έτριβαν και τσιμπούσαν τις ρώγες της Σοφίας. Σε λίγο το φόρεμα της Χριστίνας ποδοπατήθηκε βγάζοντας το. Έμεινε με ένα λευκό μικροσκοπικό στρινγκάκι κάνοντας το στόμα της Σοφίας να νερώσει από ανυπομονησία. Η Χριστίνα κάπως βιαστικά ξεκούμπωσε το παντελόνι της Χριστίνας και το κατέβασε. Αλλά την πορεία του ακολούθησαν και τα χείλη της γλιστρώντας ανάμεσα στα στήθη της και από εκεί στο στομάχι της καταλήγοντας πάνω στον αφαλό της. Μέχρι να απελευθερωθεί από το παντελόνι της η Σοφία, η Χριστίνα βάλθηκε να γλείφει τον αφαλό της.

Τώρα και οι δυο φορούσαν μόνο ένα στρινγκάκι. Η Χριστίνα την έπιασε από το χέρι και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Η Σοφία για πρώτη φορά είδε τον κώλο της. Με το κάτασπρο στρινγκάκι να έρχεται σε έντονη αντίθεση με την ηλιοκαμένοι επιδερμίδα της ήταν σκέτη καύλα. Η Χριστίνα άφησε το χέρι της Σοφίας και με πολύ νωχελικό αλλά και τρομερά ερεθιστικό τρόπο μισοξάπλωσε μπρούμυτα πάνω στο στρώμα κρατώντας τα κωλομέρια της τουρλωμένα. Η Χριστίνα έκατσε δίπλα της στο κρεβάτι κοιτάζοντας αχόρταγα τα στρογγυλά κωλομέρια της καθώς και την ευδιάκριτη τρυπούλα του κώλου της που φαινόταν σχεδόν ολοκάθαρα «κομμένη» μόνο από το στρινγκάκι. Τα χέρια της Σοφίας χάιδεψαν ξανά τα κωλομέρια της Χριστίνας χαμηλώνοντας στα μπούτια της και από εκεί ξανά πίσω φροντίζοντας να περάσουν πάνω από το μουνί της. Η Χριστίνα βόγκηξε απαλά νιώθοντας τα δάχτυλα της Σοφίας πάνω στο μουνί της πίσω από το στρινγκάκι.

Η Σοφία τότε έσκυψε πάνω στον κώλο της Σοφίας και άρχισε να τον φιλάει να τον γλείφει και να τον δαγκώνει απαλά. Η Χριστίνα τούρλωσε ακόμα περισσότερο τον κώλο της καυλωμένη πολύ. Έσπρωχνε το κορμί της πάνω στα δάχτυλα της Σοφίας δείχνοντας έτσι το πόσο ήταν καυλωμένη γι’ αυτήν. Η Σοφία χαμήλωσε περισσότερο αφήνοντας τα χείλη της να γλιστρήσουν πάνω στα μπούτια της Χριστίνας φτάνοντας μέχρι πάνω στις γάμπες της και ξανά πίσω. Η Χριστίνα μην αντέχοντας άλλο αυτά τα παιχνίδια της Σοφίας γύρισε ανάσκελα και ξαπλώνοντας ανάσκελα τράβηξε την Σοφία πάνω της. Γρήγορα την γύρισε από κάτω της καθηλώνοντας την με το βάρος του κορμιού της.

-    «Θα σε τρελάνω μικρή μου. Θα σε κάνω να φωνάξεις ξανά και ξανά από καύλα! Θα σε γλείψω και θα σε ρουφήξω μέχρι να με παρακαλέσεις να σταματήσω…», είπε η Χριστίνα καθώς ήδη άρχισε να γλιστράει χαμηλά στο κορμί της Σοφίας.

Η Σοφία στριφογύριζε βογκώντας από καύλα νιώθοντας χέρια και χείλη της παρτενέρ της να οργώνουν το κορμί της. Η καυτή ανάσα της Χριστίνας πάνω από το στρινγκάκι έκανε την Σοφία να ανασηκώσει απότομα την λεκάνη της κολλώντας το μουνί της πάνω στο πρόσωπο της Χριστίνας. Αυτή τότε ρούφηξε δυνατά την κλειτορίδα πάνω από το μικρό πανάκι που κάλυπτε το επίμαχο σημείο της Σοφίας. Τα δόντια της δάγκωσαν ελαφρά την σάρκα κάτω από το στρινγκ κάνοντας την Σοφία να βογκήξει δυνατά. Με γρήγορες και επιδέξιες κινήσεις το στρινγκάκι της Σοφίας έκανε φτερά. Τα επόμενα λεπτά η Σοφία βρέθηκε εκτός τόπου και χρόνου. Η Χριστίνα με έμπειρες κινήσεις ρουφούσε έγλειφε και χάιδευε το μουνί και τον κώλο της Σοφίας φουντώνοντας την καύλα της στο μέγιστο.

Η Σοφία δεν άντεξε για πολύ και όταν η Χριστίνα βύθισε δυο δάχτυλα της μέσα στο μουσκεμένο μουνί της Χριστίνας ρουφώντας σαν βεντούζα με τα χείλη της την κλειτορίδα η Σοφία απογειώθηκε από έναν δυνατό οργασμό. Το κορμί τινάχτηκε απότομα. Άναρθρες κραυγές βγήκαν από το στόμα της. Έκανε σπασμωδικές κινήσεις σαν να προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτό το έντονο ρούφηγμα και τα βασανιστικά χάδια των δαχτύλων της Χριστίνας βαθιά μέσα στο μουνί της. Η Χριστίνα συνέχισε να ρουφάει και να γλείφει την κλειτορίδα της Σοφίας ενώ έβγαλε το δικό της στρινγκάκι. Μετά σκαρφάλωσε πάλι στο ύψος της Σοφίας και γέμισε φιλιά το πρόσωπο και το στόμα της. Την γύρισε πάνω της και της είπε:

-    «Γύρνα και κάτσε πάνω στο πρόσωπο μου!»

Η Σοφία κατάλαβε αμέσως τι της ζητούσε και το έκανε αμέσως. Η Χριστίνα με το που στήθηκε η Σοφία πάνω από το πρόσωπο της αγκάλιασε τα κωλομέρια της και την τράβηξε να χαμηλώσει. Η Σοφία έσκυψε πάνω στο κορμί της και ακούμπησε τα χείλη της πάνω στο μουνί της Χριστίνας δοκιμάζοντας για πρώτη φορά με τη γλώσσα της τα υγρά καύλας μιας άλλης γυναίκας. Η γεύση τους έμοιαζε τρομερά με την γεύση των δικών της υγρών. Λαίμαργα βύθισε την γλώσσα της ανάμεσα από τα μουνόχειλα της Χριστίνας ρουφώντας τα υγρά της. Βόγκηξε από καύλα και ευχαρίστηση γιατί εκείνη την στιγμή ένιωσε την γλώσσα της Χριστίνας να γλείφει την κωλότρυπα της και να βυθίζεται μέσα της.

Η Σοφία τότε βύθισε ένα δάχτυλο της μέσα στον κόλπο της Σοφίας και αφού το λίπανε με τα υγρά του το γλίστρησε πάνω από την κωλότρυπα της Χριστίνας. Η Χριστίνα μούγκρισε δυνατά καθώς η Σοφία βύθισε το δάχτυλο της μέσα στην μικροσκοπική τρυπούλα του κώλου της Χριστίνας ενώ ταυτόχρονα ρούφηξε δυνατά την κλειτορίδα της. Τρελαμένοι από καύλα η Χριστίνα άρχισε να καρφώνει δυνατά και γρήγορα την γλώσσα της μέσα στον κώλο της Σοφίας ενώ δυο δάχτυλα της δούλευαν μέσα έξω στο μουνί της με τον αντίχειρα να τρίβει την κλειτορίδα.

Οι οργασμοί των δυο γυναικών ξέσπασαν ταυτόχρονα. Τα κορμιά τους ενωμένα δεχόντουσαν αχόρταγα τα μαστιγώματα των οργασμών. Χαλαρώνοντας σιγά - σιγά η Σοφία γύρισε μπροστά ξανά και ξαπλώνοντας στο πλάι της Χριστίνας προσπάθησε να ξαναβρεί τον ρυθμό της ανάσας της. Η Χριστίνα όμως δεν την άφησε. Σηκώθηκε για λίγο και άνοιξε ένα συρτάρι βγάζοντας από μέσα δυο δονητές. Τα μάτια της Σοφίας άνοιξαν διάπλατα από την έκπληξη ενώ μέσα της ένιωσε την καύλα της να επανέρχεται γρήγορα. Η Χριστίνα ξάπλωσε δίπλα στην Σοφία και χάιδεψε για λίγο τις ρώγες της Σοφίας με τους δονητές. Μετά πλησίασε τον ένα στο στόμα της Σοφίας κι αυτή αμέσως άνοιξε τα χείλη της και άρχισε να τον γλείφει και να τον ρουφάει όπως θα έκανε σε έναν πραγματικό πούτσο. Το ίδιο έκανε η Χριστίνα στον άλλον.

Για λίγο κοιτούσαν η μια την άλλη ενώ ρουφούσαν κι έγλειφαν τους δονητές. Μετά η Χριστίνα γλίστρησε τον έναν δονητή πάνω στο κορμί της Σοφίας μέχρι που έφτασε πάνω από το εφηβαίο της. Προσεχτικά και αργά τον βύθισε βαθιά μέσα στο μουνί της Σοφίας που τον δέχτηκε στενάζοντας ηδονικά. Τότε η Χριστίνα τον έβαλε να δουλεύει και άρχισε να τον πηγαινοφέρνει μέσα στο μουνί της Σοφίας. Η Σοφία δαγκώνοντας τα χείλη της για να μην φωνάξει από την απότομη καύλα καθώς μαζί με την δόνηση και το γαμήσι που της έκανε με τον δονητή η Χριστίνα είχε σκύψει πάνω της και έγλειφε δυνατά την κλειτορίδα της. Η Σοφία τότε ακούμπησε τον άλλον δονητή πάνω στα μουνόχειλα της Χριστίνας και αφού τον έτριψε για λίγο τον έχωσε μέσα! Τον έβαλε να δουλεύει και άρχισε να τον μπαινοβγάζει με την σειρά της στο μουνί της Χριστίνας.

Γρήγορα οι γυναίκες άρχισαν να γαμάνε η μια το μουνί της άλλης με τους δονητές πλησιάζοντας να γευτούν άλλον έναν οργασμό. Η Χριστίνα ξαφνικά γύρισε κάπως στο πλάι την Σοφίας σηκώνοντας της το ένα πόδι στον αέρα. Ενώ συνέχισε να της τριβελίζει δυνατά το μουνί με τον δονητή έσκυψε και έχωσε την γλώσσα της βαθιά στην κωλοτρυπίδα της Σοφίας. Αυτό ήταν το τελικό «χτύπημα» για την Σοφία.
Τινάχτηκε φωνάζοντας δυνατά.

-    «Ααχχχ… Χύνωωω... Τι μου κάνεις καύλα μου; Χύνωωωω! Τώραα!!!»

Ο οργασμός της την έκανε σχεδόν να ουρλιάζει σαν πληγωμένο ζώο κάθε απανωτοί σπασμοί γέμιζαν το κορμί της. Η Χριστίνα ακόμα άντεξε κι έτσι περίμενε να καταλαγιάσει ο οργασμός της Σοφίας. Έβγαλε τον δονητή από το μουνί της Σοφίας μετά και της τον έδωσε λέγοντας την με φωνή γεμάτη από ανυπομονεί καύλα.

-    «Θέλω και τους δυο μέσα μου. Γάμησε με από παντού. Κάνε με να χύσω κι εγώ τώρα!»

Η Χριστίνα στήθηκε στα τέσσερα τουρλώνοντας τον κώλο της. Η Σοφία κουρασμένη κάπως από την καύλα και τους οργασμούς ανασηκώθηκε στα γόνατα της. Πήρε τον άλλον δονητή και τον ακούμπησε στην κωλότρυπα της Χριστίνας ενώ ακόμα είχε τον πρώτο μέσα στο μουνί της.
Έριξε σάλιο στην άκρη του δονητή και μετά τον έσπρωξε δυνατά μέσα στον κώλο της Χριστίνας κάνοντας την να βογκήξει από πόνο. Η Σοφία άρχισε να μπαινοβγάζει ταυτόχρονα τους δονητές γαμώντας όλο και πιο γρήγορα το μουνί και τον κώλο της Χριστίνας. Η Χριστίνα την παρότρυνε να γίνει πιο άγρια.

-    «Μην με λυπάσαι. Χώσε τους πιο βαθιά. Γάμησε με. Ξέσκισε με καύλα μου. Θέλω να χύσω άγρια. Δεν αντέχω άλλο τόση καύλα!»

Η Σοφία συγκέντρωσε όλες της τις δυνάμεις και τώρα κυριολεκτικά κάρφωνε με μανία και τους δυο δονητές τρελαίνοντας την καύλα της Χριστίνας.

-    «Μην σταματάς τώρα! Κοντεύω καύλα μου… Γάμα την πουτάνα σου! Ξέσκισε την! Κάνε την να χύσει άγρια! Τώρα... Αααααα... Χύνωωω!!»

Το κορμί της Χριστίνας τρεμούλιασε για λίγο πριν οι κραυγές και οι σπασμοί την κατακλύσουν. Πρέπει να είχε απανωτούς οργασμούς μιας και βογκούσε και τιναζόταν για αρκετή ώρα. Τελικά κατέρρευσε μισολιπόθυμη πάνω στο στρώμα. Τότε μόνο η Σοφία έβγαλε με προσοχή τους δυο δονητές και τους έκλεισε. Όπως ήταν στημένη με τον κώλο της ορθάνοιχτο και τις τρύπες της παραβιασμένες ήταν κάτι πάνω από την αντοχή της Σοφίας που δεν άντεξε και έσκυψε φιλώντας και γλείφοντας το μουνί και τον κώλο της Χριστίνας κάνοντας την να γουργουρίζει από ευχαρίστηση ανάμεσα στις βαθιές της αναπνοές.

Η Σοφία ένιωθε ότι ήταν ακόμα καυλωμένη. Αλλά δεν ζήτησε τίποτε από την Χριστίνα. Σε λίγο έχοντας συνέρθει και οι δυο γελώντας χώθηκαν κάτω από το ντους. Μετά κάθισαν για λίγο να χαλαρώσουνε πριν ντυθούνε και η Χριστίνα συνοδεύσει την Σοφία στο σπίτι της. Η Σοφία ακόμα ήταν έντονα καυλωμένη. Όμως αυτήν την καύλα της την κρατούσε για τον Γιώργο. Ήξερε ότι θα τον έκανε να καυλώσει και αυτόν διηγώντας του με λεπτομέρειες όλα αυτά τα ερεθιστικά πράγματα που έκανε με την Χριστίνα και θα της έκανε πολλές φορές έρωτα δυνατά. Θα της χάριζε κι αυτός πολλούς οργασμούς. Και πραγματικά ο Γιώργος την έκανε να φωνάξει πολλές φορές εκείνη την νύχτα. Η Σοφία με έναν μοναδικό τρόπο του έκανε λεπτομερείς περιγραφές με αποτέλεσμα να τον κάνει να καυλώνει ξανά και ξανά. Και κάθε φορά να της δίνεται με έναν μοναδικό έντονο και βίαιο γεμάτο ηδονή τρόπο.

Ο ύπνος τους πήρε τα χαράματα αφήνοντας τους χορτασμένους και ευτυχισμένους αγκαλιασμένους να ξεκουράσουν τα ταλαιπωρημένα κορμιά τους. Η Σοφία συνέχισε να επισκέπτεται τακτικά την Χριστίνα και κάθε φορά κάνανε έρωτα με διαφορετικούς τρόπους. Κάθε φορά με τα την συνάντηση της επιστρέφοντας στο σπίτι διηγιόταν με κάθε λεπτομέρεια τον έρωτα που έκανε με την Χριστίνα και κάθε φορά κατέληγαν με τον Γιώργο να κάνουνε παράφορο έρωτα. Ο Γιώργος ήθελε πολύ να την γνωρίσει και από κοντά. Την ποθούσε και αυτός. Αλλά προσπαθούσε με τρόπο να μην πιέζει την γυναίκα του. Ήξερε ότι Η Σοφία ετοίμαζε το έδαφος και γι’ αυτόν. Απλά της θύμιζε τακτικά πόσο πολύ θα ήθελε να την έβλεπε να κάνει έρωτα με την Χριστίνα και μετά αν αυτό ήταν εφικτό από την μεριά της Χριστίνας να έμπαινε και αυτός στο παιχνίδι. Φυσικά η Σοφία με τον ίδιο πλάγιο και όχι πιεστικό τρόπο μετέφερε αυτά τα μηνύματα στην Χριστίνα. Περισσότερο της έλεγε σε κάθε συνάντηση της με την Χριστίνα το τι της έκανε ο άντρας της την προηγούμενη φορά καυλώνοντας τον με τις περιγραφές της συνάντησης τους.

Όλα αυτά έκαναν την Χριστίνα να δείχνει σιγά - σιγά ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον Γιώργο. Ένα βράδυ ενώ η Χριστίνα συζητούσε μέσα από το τσατ με την Σοφία, την ρώτησε που είναι ο Γιώργος. Η Σοφία της απάντησε ότι έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι και βλέπει τηλεόραση και ότι την περίμενε να τελειώσουν την συζήτηση τους για να πάει να ξαπλώσει κι αυτή. Η Χριστίνα την ρώτησε αν θα κάνανε πάλι έρωτα. Η Σοφία απάντησε ότι δεν θα άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Τότε η Χριστίνα ζήτησε από την Σοφία να τους ακούσει από το τηλέφωνο. Η Σοφία ξαφνιάστηκε για λίγο αλλά δεν αρνήθηκε. Είπε στην Χριστίνα ότι θα της άρεσε αυτό αρκεί να συμφωνούσε και ο Γιώργος. Η Χριστίνα περίμενε ανυπομονεί την απάντηση της. Σε λίγο η Σοφία της έγραψε:

«Όλα εντάξει. Σε πέντε λεπτά πάρε μας τηλέφωνο. Φιλάκια από εδώ!»

Η Χριστίνα έκλεισε τον υπολογιστή και αμέσως μισο-ξάπλωσε στο μεγάλο κρεβάτι της. Έβαλε το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση και κάλεσε το νούμερο του σπιτιού της Σοφίας.
Απάντησε η Σοφία στο τηλέφωνο και αμέσως το έβαλε κι αυτή σε ανοιχτή ακρόαση. Ο Γιώργος χαιρέτισε με την σειρά του την Χριστίνα εκφράζοντας της τον θαυμασμό του και το ενδιαφέρον να την γνωρίσει και από κοντά.

-    «Θα γίνει κι αυτό Γιώργο. Δώσε μου απλά λίγο χρόνο…»

-    «Όσο θέλεις!», απάντησε ο Γιώργος.

Για λίγο επικράτησε σιωπή. Και οι τρεις τους περίμεναν ποιος θα κάνει την αρχή. Υπήρχε μια κάποια αμηχανία ανάμεσα τους. Ξαφνικά η Σοφία πήρε την πρωτοβουλία. Έσκυψε πάνω στον Γιώργο και άρχισε να τον φιλάει και να τον γλείφει στο λαιμό πίσω από το αφτί του ενώ το χέρι της αγκάλιασε τον πούτσο του. Το αποτέλεσμα ήταν γρήγορο. Ο πούτσος του σκληρύνει και φούσκωσε σχεδόν αμέσως. Ο Γιώργος έβγαλε ένα μακρόσυρτο βογκητό ευχαρίστησης που φυσικά το άκουσε και η Χριστίνα που τον ρώτησε αμέσως.

-    «Τι είναι Γιώργο; Πες μου…»

Ακούστηκαν από την άλλη μεριά γελάκια και ρουφηχτά φιλιά. Μετά ο Γιώργος είπε:

-    «Με φιλάει παντού! Στο λαιμό και το στόμα. Το ένα της χέρι έχει αγκαλιάσει τον πούτσο μου και τον χαϊδεύει πάνω - κάτω».

-    «Έχεις καυλώσει Γιώργο Είναι σκληρός και όρθιος ο πούτσος σου;», ακούστηκε κάπως βραχνή και βαθιά η φωνή της Χριστίνας.

Τότε απάντησε η Σοφία:

-    «Του έχει γίνει σίδερο. Κι όσο περισσότερο τον σφίγγω τόσο πιο πολύ σκληραίνει!»

-    «Γιώργο χάιδεψε το στήθος της. Φίλησε το. Πάρε τις ρώγες της μια - μια στο στόμα σου και ρούφηξε τες. Γλείψε τις και δάγκωσε τες απαλά. Μμμμ… Αχχχ... Τρίβω τις δικές μου τώρα. Σκέφτομαι ότι είμαι εκεί μαζί σας και μου φιλάτε, μου γλείφετε από ένα βυζί. Αααχχχ...», είπε η Χριστίνα με λαχανιασμένη βαθιά φωνή σημάδι πως ήδη η ηδονή της βρισκόταν σε διέγερση.

Ο Γιώργος άλλο που δεν ήθελε δηλαδή. Έκανε κατά γράμμα ότι του υπαγόρευσε ο Χριστίνα και ακόμα περισσότερα καθώς το ένα του χέρι γλίστρησε στην κοιλιά της Σοφίας και χώθηκε ανάμεσα στα μισάνοιχτα πόδια της. Η Σοφία έβγαλε ένα βογκητό νιώθοντας τον άντρα της παντού πάνω της και είπε:

-    «Χριστίνα έπρεπε να ήσουν εδώ τώρα. Έπρεπε να έβλεπες τι μου κάνει. Με τρελαίνει! Με καυλώνει...»

-    «Τι σου κάνει κοριτσάκι μου; Πες μου κι εμένα να καυλώνω μαζί σου. Μιλάτε μου παιδιά. Θέλω να μαθαίνω με κάθε λεπτομέρεια τι κάνετε και να τα κάνω πάνω μου!», είπε η Χριστίνα ενώ η φωνή της ακουγότανε βαριά και γεμάτη ερεθισμό.

Απάντησε τώρα ο Γιώργος με λαίμαργο τόνο στην φωνή του:

-    «Έχω την παλάμη μου ανάμεσα στα μπουτάκια της Σοφίας και χαϊδεύω το υπέροχο μουνάκι της που είναι καυτό και υγρό. Τώρα χώνω ένα δάχτυλο μου μέσα του. (το βογκητό της Σοφίας επιβεβαιώνει στην Χριστίνα την κίνηση του). Αρχίζω και το μπαινοβγάζω σιγά - σιγά ένα με το άλλο μου χέρι τρίβω τα βυζιά και τις ρώγες της….»

-    «Αχχ ναι! Έτσι... Καύλωσε την πολύ. Παίξε με το υπέροχο μουνάκι της. Κάνω κι εγώ τα ίδια ακριβώς με τα χέρια μου στα βυζιά και στο κορμί μου…»

Για λίγο και από τις δυο μεριές ακουγόντουσαν βαριές ανάσες βογκητά και στεναγμοί. Ήχοι γεμάτοι ηδονή. Ξαφνικά η Χριστίνα μίλησε.

-    «Σοφία, έλα μικρό μου. Θέλω να νιώσω τα χειλάκια και την γλωσσίτσα σου στο μουνί μου. Έχω καυλώσει πολύ. Γιώργο θέλω να σου γλείψω τον πούτσο. Φαντάζομαι πόσο χοντρός και σκληρός θα είναι τώρα από το παίξιμο της Σοφίας…»

Η Χριστίνα άκουσε να γίνονται μετακινήσεις πάνω στο στρώμα από την άλλη μεριά της γραμμής. Κατάλαβε ότι παίρνανε την ανάλογη θέση για να ικανοποιήσουν αυτά που τους ζήτησε. Βογκητά και λιγωμένα μουρμουρητά άρχισαν να ακούγονται πάλι από την μεριά του Γιώργου και της Σοφίας.

-    «Μιλάτε μου. Λιώνω από την καύλα και από περιέργεια να ξέρω τι κάνετε τώρα! Αχχ…»

-    «Μου κρατάει με το ένα χέρι τα αρχίδια και με το άλλο τον πούτσο. Έχει χώσει τον πούτσο μου στο στόμα της και... ααχχ... τον γλείφει... μμμμ... τον ρουφάει... Ναι! Τον καταπίνει! Σκέφτομαι τα δικά σου χείλη και γλώσσα πάνω του και καυλώνω περισσότερο!», ακούστηκε πραγματικά καυλωμένη η φωνή του Γιώργου.

-    «Είναι υπέροχος ο τρόπος που με γλείφει. Η γλώσσα του μπαινοβγαίνει μέσα στο μουνί μου χτυπάει την κλειτορίδα μου. Τα χείλη του με ρουφάνε. Ααααχχχχ... ναι! Έτσι… Γάμα μου τον κώλο με το δάχτυλο σου!», συμπλήρωσε η Σοφία ενώ εκείνη την στιγμή ο Γιώργος βύθιζε ένα του δάχτυλο μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

Η Χριστίνα άρχισε να χώνει με μανία τα δάχτυλα της μέσα στο μουνί και στον κώλο της ενώ το αφτί της κατέγραφε κάθε ήχο που άκουγε από την άλλη μεριά. Δεν άντεξε όμως για πολύ και παραδόθηκε στον οργασμό της φωνάζοντας.

-     «Αααχχχχ… Ναι! Έτσι! Χύνωωω! Ρούφα με Σοφία! Γλείψε με. Κατάπιε τα όλα καύλα μου!!!»

Ο Γιώργος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μην χύσει και αυτός γιατί η καύλα που ένιωθε τώρα ήταν πολύπλευρη. Τουναντίον η Σοφία ακολούθησε την Χριστίνα με τον δικό της οργασμό μουγκρίζοντας με το μπουκωμένο από τον πούτσο του Γιώργου στόμα της. Ο Γιώργος έγλειφε και ρούφαγε σαν τρελός προσπαθώντας να συγκεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτό που έκανε και να καθυστερήσει έτσι τον οργασμό του. Η Σοφία το κατάλαβε και αμέσως έβγαλε τον πούτσο από το στόμα της σταματώντας έγκαιρα την εγρήγορση του οργασμού του Γιώργου.

-    «Γάμησε την αγόρι μου. Θέλω να σας ακούσω να γαμιέστε. Θέλω να σε σκέφτομαι πάνω της να της καρφώνεις βαθιά τον πούτσο σου μέσα στο καυλωμένο μουνάκι της. Παράλληλα θα γαμάω το δικό μου με έναν δονητή. Θα νομίζω ότι με γαμάς εσύ Γιώργο…»

Ο Γιώργος αμέσως κατακαυλωμένος γύρισε ανάσκελα την Σοφία και μπήκε απότομα μέσα της. Η Σοφία τον υποδέχτηκε βογκώντας δυνατά ενώ τα πόδια της τον αγκάλιασαν αιχμαλωτίζοντας τον. Ο Γιώργος άρχισε να καρφώνει τον πούτσο του δυνατά και γρήγορα μέσα στο μουσκεμένο μουνί της Σοφίας. Οι ήχοι από τον θόρυβο του κρεβατιού ανακατωμένοι με τα βογκητά και τα λαχανιάσματα έκαναν την Χριστίνα να μπαινοβγάζει τον δονητή με μανία στο μουνί της.

-    «Αααχχχ… Μην σταματάς... Μην σταματάς Γιώργο. Γάμησε την Σοφία σου. Γάμησε κι εμένα. Έλα τώρα ξέσκισε με την πουτάνα! Χύνωωωω! Ααχχ!»

Η Χριστίνα γεύτηκε γρήγορα έναν δεύτερο οργασμό. Όμως ένιωθε ακόμα καυλωμένη. Πήρε και τον άλλον δονητή. Περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε με αυτούς. Όταν τόνισε ότι τους είχε και τους δυο χωμένους μέσα της τον έναν στο μουνί και τον άλλο στον κώλο και φανταζότανε ότι την γαμούσαν ταυτόχρονα ο Γιώργος με την Σοφία... ο Γιώργος δεν άντεξε άλλο. Το κορμί του χτύπησε απότομα μερικές φορές πάνω στο κορμί της Σοφίας. Η Σοφία του φώναξε καταλαβαίνοντας.

-    «Ναι! Τώρα! χύσε μωρό μου. Χύσε μαζί μου καύλα μου! Χύστε με όλοι!!!»

Δυνατές κραυγές και βογκητά ακούστηκαν και από τις δυο μεριές. Η Χριστίνα έχυνε άγρια πάνω στους δονητές της. Η Σοφία δοκίμαζε έναν οργασμό λούζοντας τον πούτσο του Γιώργου που και αυτός την ίδια σχεδόν στιγμή άδειαζε το σπέρμα του μέσα στο μουνί της Σοφίας. Σε λίγο οι φωνές και από τα δυο μέρη χαμήλωσαν. Από την μεριά της Χριστίνας ακουγότανε μόνο το έντονο λαχάνιασμα της που σιγά - σιγά επανερχόταν σε φυσιολογικά όρια. Από την μεριά του Γιώργου και της Σοφίας ακουγόντουσαν ήχοι από απαλά φιλιά που συνοδευόντουσαν από γλυκά τρυφερόλογα. Σε λίγο μιλούσαν και οι τρεις χαρούμενοι γελώντας. Λίγο προτού κλείσουν το τηλέφωνο ο Γιώργος έκανε μια κάπως αόρατη χρονολογικά αλλά σωστά εστιασμένη πρόταση.

    «Θα ήταν υπέροχο και για τους τρεις μας αν κανονίζαμε να ζήσουμε αυτήν την εμπειρία και από κοντά…»

Η Σοφία συμφώνησε λέγοντας:

-    «Ναι, ναι! Θα το ήθελα τόσο πολύ!»

Επικράτησε για λίγα δευτερόλεπτα σιγή από την μεριά της Χριστίνας. Όταν μίλησε ακούστηκε αποφασισμένη και ίσως και κάπως ανυπομονεί.

-    «Κι εγώ θα το ήθελα πολύ. Πάρα πολύ! Με καυλώσατε άγρια και οι δυο σας απόψε. Σύντομα λοιπόν θα το κανονίσουμε!»

Έκλεισε το τηλέφωνο καληνυχτίζοντας το ζευγάρι. Λίγο πριν κοιμηθούν, ο Γιώργος με την Σοφία κάνανε πάλι έρωτα μεταξύ τους. Μόνο που αυτή τη φορά η Σοφία υποδύθηκε την Χριστίνα.
Μόνο που αυτή τη φορά ο Γιώργος χώθηκε κατευθείαν στον κώλο της τρίβοντας παράλληλα την κλειτορίδα της. Μόνο που αυτή τη φορά ο Γιώργος φώναξε το όνομα της Χριστίνας χύνοντας. Μόνο που αυτή τη φορά η Σοφία φτάνοντας σχεδόν ταυτόχρονα σε οργασμό με τον Γιώργο αντί να τον παροτρύνει να χύσει μέσα της του φώναξε:

-    «Έτσι αγόρι μου! Ξέσκισε την, την πουτάνα! Χύσε την κωλάρα της Χριστίνας!»

Έφτασε επιτέλους η μέρα που περίμεναν και οι τρεις τους πια. Να συναντηθούνε όλοι μαζί. Χαρά, εκνευρισμός και ανυπομονησία ήταν τα συναισθήματα που κατείχαν όλους και ιδιαίτερα τον Γιώργο. Είχαν δώσει ραντεβού σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα για δείπνο. Το ζευγάρι είχε φτάσει από πιο μπροστά και μετρούσαν με αγωνία τα λεπτά που περνούσαν. Ο καιρός ήταν ζεστός έτσι και οι δυο τους ήταν ανάλαφρα ντυμένοι. Ο Γιώργος ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι σε χρώματα της μόδας και η Σοφία φορούσε ένα σούπερ μίνι φόρεμα με τιραντάκια. Σε λίγο φάνηκε και η Χριστίνα. Το ζευγάρι έμεινε να την κοιτάζει με δέος καθώς τους πλησίαζε. Στο βάδισμα της έδειχνε την αποφασιστικότητα που είχε χωρίς όμως να χάνει τίποτε το γυναικείο παρουσιαστικό της.

Ήταν ντυμένη ανάλαφρα κάνοντας και άγιο να κολαστεί. Φορούσε κάτι σαν φόρμα σακάκι-παντελόνι σε λευκό χρώμα σχεδόν διάφανο. Και από μέσα μόνο ένα μικροσκοπικό λευκό στρινγκάκι που αν δεν το πρόσεχες θα νόμιζες ότι ήταν τελείως γυμνή. Το βαρύ στήθος της τιναζόταν ελεύθερο κάτω από το ύφασμα ενώ οι σκούρες ρώγες της διαγράφονταν αρκετά καθαρά. Χαιρέτισε το ζευγάρι. Ο Γιώργος είχε ήδη σηκωθεί και στην χειραψία που αντάλλαξαν έσκυψε και την φίλησε και στα δυο μάγουλα. Μόνο που το δεύτερο φιλί προσγειώθηκε πάνω στα τονισμένα με λιπ γκλος χείλη της. Αφού έσκυψε και φίλησε και την Χριστίνα ο Γιώργος την βοήθησε να καθίσει τραβώντας την καρέκλα της σαν σωστός τζέντλεμαν και μετά κάθισε στην θέση του. Ξεκίνησαν να μιλάνε κάπως αμήχανα μέχρι να παραγγείλουνε. Γρήγορα όμως έχοντας σωστά τοποθετήσει τα δυο κορίτσια απέναντι του ο Γιώργος η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε.

Τις άφηνε να μιλάνε περισσότερο μεταξύ τους κι αυτό ήταν υπέρ του γιατί η φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στα δυο κορίτσια λειτούργησε σαν καταλυτικό στοιχείο. Έτσι με την βοήθεια του κρασιού μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και οι τρεις μιλούσαν και γελούσαν σαν να γνωριζόντουσαν από παλιά. Η Χριστίνα κάρφωνε τακτικά το βλέμμα της στο βλέμμα του Γιώργου με έναν τρόπο που θύμιζε αγρίμι έτοιμο να κατασπαράξει την λεία του. Αυτό έκανε τον Γιώργο κάθε φορά να ανατριχιάζει από την αναμονή της ώρας που θα αγκάλιαζε το κορμί της και θα της έκανε έρωτα παρέα με την αγαπημένη του. Τελειώνοντας το ευχάριστο δείπνο ο Γιώργος πρότεινε να πάνε κάπου για κανένα ποτό και χορό. Η απάντηση της Χριστίνας γέμισε με χαρά το ζευγάρι.

-    «Και γιατί δεν πάμε στο δικό μου διαμέρισμα να είμαστε και πιο άνετα»

Δέχτηκαν κι έτσι σε λίγη ώρα ο Γιώργος περνούσε για πρώτη φορά το κατώφλι του διαμερίσματος μέσα στο οποίο αρκετές φορές η Σοφία είχε απολαύσει τα χάδια και τα φιλιά της Χριστίνας είχε καυλώσει και είχε δοκιμάσει πολλούς οργασμούς. Ο Γιώργος ένιωσε τον ερεθισμό του να φουντώνει καθώς περιεργαζόταν τον χώρο. Δημιουργούσε τις σκηνές που του περιέγραψε με κάθε λεπτομερείς από τις διάφορες ερωτικές της συνευρέσεις με την Χριστίνα. Η Χριστίνα ετοίμασε τα ποτά και άφησε τον δίσκο στο μικρό τραπεζάκι. Κάθισε απέναντι από το ζευγάρι και τσουγκρίσανε τα ποτήρια στην πρόποση της Χριστίνας.

-    «Στην νύχτα που μας περιμένει…»

Ήταν γεγονός πια ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιούνταν οι επιθυμίες όλων... πολύ περισσότερο του Γιώργου. Σε μια στιγμή η Χριστίνα σηκώθηκε και απλώνοντας το χέρι στην Σοφία την σήκωσε πάνω. Την αγκάλιασε σφιχτά από την μέση και άρχισαν να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής. Ο Γιώργος παρακολουθούσε με όλες τους τις αισθήσεις συγκεντρωμένες πάνω στα δυο κορίτσια. Έβλεπε ότι δεν χόρευαν απλά αλλά κυριολεκτικά ερωτοτροπούσαν τρίβοντας η μια το κορμί της πάνω στο κορμί της άλλης και καρφώνοντας βαθιά τα βλέμματα τους. Σε μια στιγμή η Χριστίνα έσκυψε και κόλλησε τα χείλη της στο στόμα της Σοφίας.

Η Σοφία έκλεισε τα μάτια της απολαμβάνοντας το φιλί και ανταποδίδοντας το. Τα χέρια τους άρχισαν τις εξερευνήσεις για μια ακόμα φορά. Αυτή τη φορά τελείως αβίαστα με έναν τρόπο τόσο ερωτικό που ο Γιώργος δεν τόλμαγε να ανασάνει καν για να μην χαλάσει αυτή την εικόνα. Σε μια στιγμή Η Χριστίνα γύρισε και κοίταξε προς το μέρος του Γιώργου. Το βλέμμα της ήταν θολό και λαμπερό μαζί. Η φωνή της γεμάτη πόθο.

-    «Θα μας συνοδεύσεις στον χορό Γιώργο»

Ο Γιώργος ξεροκατάπιε. Ναι σίγουρα ήθελε σαν τρελός να σηκωθεί και να σφίξει στην αγκαλιά του αυτά τα δυο υπέροχα γυναικεία κορμιά. Αλλά ήθελε εξίσου να δει την Σοφία με την Χριστίνα να κάνουν έρωτα πρώτα μόνες τους. Απάντησε όσο πιο ευγενικά μπορούσε.

-    «Θα... προτιμούσα να ήμουνα για την ώρα απλός θεατής. Είναι τόσο πανέμορφο το θέαμα και των δυο σας μαζί!»

Από την κάποια αμηχανία του τον έβγαλε η Σοφία που πρόσθεσε:

-    «Ας τον αφήσουμε να μας απολαύσει γλυκιά μου. Να είσαι σίγουρη ότι αργότερα θα μας ανταμείψει… και με το παραπάνω!», της είπε τονίζοντας πονηρά τις τελευταίες λέξεις.

Η Χριστίνα δεν είπε τίποτε άλλο. Άρχισε τώρα να φιλάει και να χαϊδεύει με πολύ ερωτικό τρόπο την Σοφία, η οποία ανταποκρινόταν και ανταπόδιδε τα χάδια και τα φιλιά στην Χριστίνα. Γρήγορα άρχισαν να αναστενάζουν και να βογκάνε απαλά... Ο Γιώργος ένιωθε να βράζει. Ήδη ο πούτσος του ήταν κατάσκληρος και σχεδόν τον πονούσε μέσα στην φυλακή από το σλιπάκι του. Κάπως αμήχανα σε μια στιγμή που τα κορίτσια δεν είχαν το βλέμμα τους στραμμένο προς το μέρος του έχωσε το χέρι του γρήγορα μέσα στο παντελόνι του για να τον φέρει σε πιο όρθια θέση ώστε να μην τον ενοχλούν τόσο τα ρούχα. Χαλάρωσε όσο μπορούσε στον καναπέ απλώνοντας τα πόδια του.

Τα κορίτσια τώρα άρχισαν να ξεντύνουν το ένα το άλλο. Φυσικά μιας και δεν φορούσαν και πολλά γρήγορα βρέθηκαν μόνο με τα στρινγκάκια τους. Η σκουρόχρωμη επιδερμίδα της Χριστίνας δημιουργούσε τρομερή αντίθεση στην γαλακτερή αντίστοιχα επιδερμίδα της Σοφίας. κάνοντας ακόμα πιο ερεθιστικό το όλο θέαμα. Τώρα η Σοφία ρουφούσε και έγλειφε λαίμαργα τα βυζιά και τις ρώγες της Χριστίνας. Η Χριστίνα απολάμβανε το στόμα της με το κεφάλι της ριγμένο στο πλάι και τα μάτια της μισόκλειστα. Ο Γιώργος όμως έβλεπε ότι τον κοίταζε μέσα από τις βλεφαρίδες της. Σαν να του μετέδιδε τηλεπαθητικά μηνύματα. Ασυναίσθητα ο Γιώργος άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο του αργά - αργά μην θέλοντας να χάσει καμιά εικόνα από τον λεσβιακό χορό των κοριτσιών.

Τώρα το πλάνο είχε αλλάξει. Η Χριστίνα είχε γυρίσει και ακουμπήσει την πλάτη της Σοφίας πάνω της τρίβοντας τα βαριά της στήθη. Με τα χέρια της μάλαζε τα βυζιά της Σοφίας τρίβοντας τις ρώγες της ενώ τα χείλη της όργωναν λαίμαργα το λαιμό της. Σιγά - σιγά το ένα της χέρι γλίστρησε στην κοιλιά της και ακόμα χαμηλότερα μέχρι που τα δάχτυλα της αγκιστρώθηκαν στο μουνί της Σοφίας πάνω από το στρινγκάκι. Η Σοφία βογκούσε λιγωμένα. Η Χριστίνα της ψιθύριζε λογάκια στο αφτί της ανάμεσα στα φιλιά της. Ο Γιώργος είχε πλέον ανοίξει το πουκάμισο του και έπιασε τον εαυτό του να χαϊδεύει το στήθος του.

Ξαφνικά η Χριστίνα έπεσα στα πόδια της ενώ ταυτόχρονα ανάγκασε την Σοφία να σκύψει. Η Σοφία έσκυψε αφήνοντας έκπληκτοι ένα γελάκι αλλά αμέσως άρχισε να βογκάει καθώς το πρόσωπο της Χριστίνας θάφτηκε ανάμεσα στα στρογγυλά κωλομέρια της. Ο Γιώργος γούρλωσε τα μάτια του ρουφώντας το θέαμα με το βλέμμα του. Έβλεπε μόνο το πρόσωπο της Χριστίνας να τρίβεται ανάμεσα στα κωλομέρια της Σοφίας αλλά ήξερε πολύ καλά ότι τα χείλη και η γλώσσα της δούλευαν πάνω από το στρινγκάκι. Η Χριστίνα αργά - αργά ανασήκωσε το ένα πόδι της Σοφίας και με την χάρη μπαλέτου την γύρισε ελαφρά ενώ αυτή μισο-ξάπλωσε.

Τώρα το πρόσωπο της Χριστίνας ήταν κολλημένο πάνω στην κοιλιά της Σοφίας. Αρκετά πιο χαμηλά για την ακρίβεια. Τα χείλη της ρουφούσαν άπληστα το νοτισμένο πανάκι από το στρινγκάκι της Σοφίας κάνοντας την να βογκάει πιο δυνατά. Ο Γιώργος ήθελε να ξεκουμπώσει και το παντελόνι του αλλά δεν τολμούσε να κινηθεί μήπως και χάσει καμιά κίνηση από το θέαμα. Αργά - αργά είχε κατεβάσει το χέρι του πάνω στο καβάλο του και τώρα χούφτωνε αργά αλλά δυνατά τον καυλωμένο πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Η Χριστίνα καθώς σηκώθηκε γύρισε και τον κοίταξε. Τα μάτια της καρφώθηκαν στο χέρι του που χάιδευε το εξόγκωμα πάνω από το παντελόνι του. Του μίλησε με απαιτητικό στιλ.

-    «Δείξε μας πόσο σε έχουμε καυλώσει αγόρι μου!»

Την ίδια στιγμή η Σοφία είχε γονατίσει με την σειρά της πίσω από την Χριστίνα. Η Χριστίνα πάτησε το ένα της πέλμα πάνω στο τραπεζάκι ανοίγοντας αρκετά τα πόδια της και με μια χαριτωμένη κίνηση ξεκούμπωσε το ένα κλιπ στο πλάι από το στρινγκ της. Η Σοφία αμέσως το παραμέρισε και κόλλησε τα πεινασμένα χείλη της πάνω στο μουνί της Χριστίνας. Η Χριστίνα απλά μισόκλεισε τα μάτια της βογκώντας αλλά συνέχισε να έχει το βλέμμα της καρφωμένο πάνω στο παντελόνι του Γιώργου. Ο Γιώργος άρχισε τότε να ξεκουμπώνει αργά - αργά το παντελόνι του. Μετά ανασηκώθηκε και το έβγαλε. Έμεινε μόνο με το σλιπ του.

-    «Δείξε τον μου αγόρι μου. Μην βασανίζεις την καύλα μου…», τον παρακάλεσε λιγωμένη η Χριστίνα.

Αυτός τότε με μια κίνηση τίναξε έξω τον πούτσο του που για λίγο ταλαντεύτηκε στο κενό χαίροντας την ελευθερία του. Η Χριστίνα (καθώς τώρα η Σοφία της έγλειφε με δύναμη την κλειτορίδα χωρίς να παραλείπει να παίζει τα δάχτυλα της στο μουνί και τον κώλο της) βόγκηξε δυνατά γουρλώνοντας τα μάτια της.

-    «Ααααααχχ!!! Είναι υπέροχος! Τον θέλω παντού! Σε όλες μου τις τρύπες. Υποσχέσου μου ότι θα μου τον δώσεις!»

Ο Γιώργος όχι μόνο της το υποσχέθηκε αλλά και να μην του το ζητούσε σίγουρα θα το έκανε από μόνος του. Σε μια στιγμή η Σοφία δάγκωσε δυνατά την κλειτορίδα της Χριστίνας ενώ έχωσε δυο δάχτυλα στον κώλο της. Ο πόνος σε συνδυασμό με την ένταση της καύλας έφεραν τον πρώτο οργασμό στην Χριστίνα. Έχυσε φωνάζοντας δυνατά. Η Σοφία συνέχισε να γλείφει το μουνί της Χριστίνας μέχρι που αυτή χόρτασε τον οργασμό της. Η Χριστίνα την έπιασε από το χέρι και την ανασήκωσε. Την φίλησε στο στόμα με πάθος και λαιμαργία. Μετά μαζί πλησίασαν τον Γιώργο που στο μεταξύ είχε γδυθεί τελείως και καθιστός στον καναπέ χάιδευε πια χωρίς ενδοιασμούς τον καυλωμένο πούτσο του. Τα κορίτσια κάθισαν το καθένα δίπλα του και άρχισαν να τον φυλάνε εναλλάξ χωρίς να παραλείπουν να φιλιούνται και μεταξύ τους. Τα δάχτυλα τους τον χάιδευαν παντού.

Αυτός πια άφησε ελεύθερο τον πούτσο του και τα χέρια του απλώθηκαν πάνω στα δυο γυναικεία κορμιά. Επιτέλους ένιωθε το βαρύ στήθος της Χριστίνας να γεμίζει την παλάμη του ενώ μέχρι τώρα μόνο να το φαντάζεται μπορούσε. Με το άλλο του χέρι χάιδευε τα βυζιά της Σοφίας που ναι μεν μικρότερα αλλά δεν υστερούσαν σε τίποτα μπροστά στα στήθη της Χριστίνας... Ίσα - ίσα που οι κατάσκληρες ρώγες της ήταν τρομερές από άποψη ερωτισμού! Η Χριστίνα σκαρφάλωσε ψηλότερα και ακούμπησε τα στήθη της στο πρόσωπο του Γιώργου ο οποίος γεμάτος λαιμαργία άρχισε να ρουφά να γλείφει και να δαγκώνει την μια ρώγα της μετά την άλλη.

Στο μεταξύ η Σοφία η γυναίκα του συνέχισε να τον φιλάει στο στήθος γλιστρώντας στην κοιλιά του και από εκεί πιάνοντας τον πούτσο του ανάμεσα στα δάχτυλα της κόλλησε λαίμαργα τα χείλη της πάνω στο πουτσοκέφαλο του. Η Χριστίνα σε λίγο έσπρωξε τον Γιώργο να ξαπλώσει πάνω στον καναπέ και μετά του παρέδωσε τον κώλο και το μουνί της. Ο Γιώργος βογκώντας από την λαιμαργία του να γλείψει το μουνί και τον κώλο της βύθιζε την γλώσσα και τα δάχτυλα του εναλλάξ και στις δυο της τρύπες. Η Σοφία εν τω μεταξύ ρουφούσε όλο και πιο δυνατά τον πούτσο του νιώθοντας φοβερά καυλωμένη αλλά και κάπως παραμελημένη. Ξαφνικά η Χριστίνα σηκώθηκε και είπε:

-    «Πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Θα είμαστε πιο άνετα εκεί».

Αγκαλιασμένοι και οι τρεις μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα. Η Χριστίνα γρήγορα με τις υποδείξεις της κατέφερε να δημιουργήσει ένα τριπλό 69 ανάμεσα τους. Ο Γιώργος ξαπλωμένος ανάσκελα ασχολήθηκε άλλη μια φορά με το γλείψιμο του μουνιού της Χριστίνας. Η Χριστίνα με την σειρά της ξαπλωμένη στο πλάι έγλειφε με δύναμη το μουνί της Σοφίας, παίζοντας βαθιά ένα δάχτυλο της στον κώλο της. Η Σοφία μισογυρισμένη πάνω στον Γιώργο του έκανε ένα απίστευτα έντονο και καυλωτικό ρούφηγμα. Η Σοφία δεν άργησε να τελειώσει κάτω από τα έμπειρα χάδια της γλώσσας της Χριστίνας προσφέροντας της τα υγρά του οργασμού της. Ο Γιώργος σηκώθηκε τότε και φέρνοντας ανάσκελα την Χριστίνα κάρφωσε τον πούτσο του βαθιά μέσα στο μουνί της.

Η Χριστίνα βογκώντας δυνατά από τα χτυπήματα του καυλωμένου πούτσου του Γιώργου μέσα στο μουνί της ζήτησε από την Σοφία να κάτσει πάνω στο πρόσωπο της. Έτσι τώρα η Σοφία δεχόταν την περιποίηση δυο γλωσσών. Της Χριστίνας στον κώλο της και του Γιώργου στο μουνί της. Δεν άργησε να γευτεί και έναν δεύτερο οργασμό ουρλιάζοντας από την καύλα. Ο Γιώργος ένιωσε και τον δικό του οργασμό να πλησιάζει. Αλλά η Χριστίνα τον έκοψε ζητώντας του να κρατηθεί λίγο ακόμα. Ο Γιώργος το έκανε αναρωτώμενος τι είχε στο μυαλό της η Χριστίνα. Η Χριστίνα τότε ζήτησε από την Σοφία να ξαπλώσει πάνω της σε θέση 69 αφού της ζήτησε να πάρει τους δονητές από το συρτάρι. Τα δυο κορίτσια ήρθαν σε στάση 69 και η μεν Σοφία δούλευε και τους δυο δονητές ταυτόχρονα στο μουνί και στον κώλο της Χριστίνας η δε Χριστίνα ασχολήθηκε με το γλείψιμο πρώτα του κώλου της Σοφίας και αφού τον λείπανε κατάλληλα χούφτωσε από την βάση του τον πούτσο του Γιώργου και τον οδήγησε πάνω στην κωλοτρυπίδα της Σοφίας.

Η Σοφία χαλάρωσε όσο μπορούσε νιώθοντας το γνώριμο σκληρό κομμάτι του συντρόφου της να πιέζει εκεί πίσω. Βογκώντας από ελαφρύ πόνο αλλά πολύ περισσότερο από καύλα τον δέχτηκε βαθιά μέσα της. Τότε η Χριστίνα άρχισε να γλείφει και να ρουφάει δυνατά την κλειτορίδα της Σοφίας ενώ με το ένα της χέρι χάιδευε τα αρχίδια του Γιώργου αφήνοντας το μεσαίο της δάχτυλο να πειράζει την κωλοτρυπίδα του. Ο Γιώργος μην μπορώντας να αντέξει άλλο άρχισε να σφυροκοπά με μανία τον πούτσο του μέσα στον κώλο της Σοφίας πλησιάζοντας ακάθεκτος στον οργασμό. Η Χριστίνα γνώριζε πολύ καλά όμως την ανδρική ανατομία. Πιέζοντας στα κατάλληλα σημεία στην βάση του πούτσου του τον αντίχειρα και τον δείκτη της ανέστειλε για λίγο τον οργασμό του. Τόσο όσο χρειάστηκε για να χύσει η Σοφία άλλη μια φορά δυνατά στο στόμα της Χριστίνας. Τότε ελευθέρωσε την λαβή της η Χριστίνα. Ο Γιώργος επιτέθηκε σαν τρελός στον κώλο της Σοφίας. Γρήγορα ένιωσε τον οργασμό του να αφρίζει...

-    «Χύνωωωω!!!», φώναξε ενώ ένιωσε το σπέρμα του να ορμάει προς την ελευθερία.

Η Χριστίνα τότε άρπαξε τον πούτσο του βγάζοντας τον απότομα από τον κώλο της Σοφίας και τον έχωσε στο στόμα της ρουφώντας το πουτσοκέφαλο του Γιώργου με τρομερή δύναμη. Ο Γιώργος κυριολεκτικά ένιωσε να αδειάζει τα πάντα από μέσα του στο στόμα της. Βογκούσε, μούγκριζε τιναζόταν ολόκληρος καθώς η Χριστίνα με έμπειρες κινήσεις των χειλιών και της γλώσσας της ενέτεινε στην καύλα του οργασμού του. Ο Γιώργος στηρίχτηκε στο προσκεφάλι του κρεβατιού για να μην χάσει την ισορροπία του. Προσπάθησε να βρει την ανάσα του. Ένιωθε ξεζουμισμένος. Αλλά ήξερε πολύ καλά ότι αυτός ήταν μόνο ο πρώτος γύρος.
Η Χριστίνα σηκώθηκε σε λίγο και μαζί με την Σοφία εξαφανίστηκαν στο μπάνιο.

Επέστρεψαν γελώντας και πειράζοντας η μια την άλλη χαρούμενες ανάμεσα στα φιλιά τους. Αντάλλαξαν φιλιά και με τον Γιώργο όταν αυτός της ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι ήθελε να κάνει ένα ντουζάκη και αυτός. Όταν βγήκε μετά από λίγο το θέαμα που αντίκρισε άρχισε να τον φουντώνει ξανά. Η Χριστίνα είχε προσαρτήσει πάνω στο κορμί της Σοφίας ένα εντυπωσιακό στραπόν. Ο Γιώργος γούρλωσε τα μάτια του από έκπληξη. Η Χριστίνα γονατισμένη ρουφούσε κι έγλειφε τον καουτσουκένιο μακρύ πούτσο του στραπόν σαν να ήταν πραγματικός. Ο Σοφία βογκούσε σαν να καύλωνε πραγματικά από το ρούφηγμα της Χριστίνας. Τότε ο Γιώργο πρόσεξε ότι παράλληλα με το ρούφηγμα η Χριστίνα δούλευε μέσα έξω έναν δονητή στο μουνί της Σοφίας.

Ο Γιώργος πλεύρισε την Σοφία και αμέσως κόλλησε τα χείλη του στα δικά της ενώ τα χέρια του ασχολήθηκαν με τα βυζιά και τις κατάσκληρες ρώγες της. Η Χριστίνα τότε άρχισε να γλείφει πότε τον πούτσο του Γιώργου καυλώνοντας τον γρήγορα και πότε το στραπόν της Σοφίας. Σε μια στιγμή η Σοφία ξέφυγε από το αγκάλιασμα του Γιώργου και γονάτισε δίπλα στην Χριστίνα. Άρχισαν τότε να φιλιούνται μεταξύ τους έχοντας πάντα το πουτσοκέφαλο του Γιώργου ανάμεσα στα χείλη τους. Ξαφνικά η Χριστίνα γλίστρησε χαμηλότερα και άρχισε να γλείφει και να ρουφάει τα αρχίδια του Γιώργου πειράζοντας με το ένα της δάχτυλο την τρυπούλα του κώλου του. Ο Γιώργος ασυναίσθητα νιώθοντας ευχάριστα την επαφή του δαχτύλου της στον κώλο του χαμήλωσε λίγο ανοίγοντας περισσότερο τα πόδια του.

Τότε η Χριστίνα χωρίς ενδοιασμό έχωσε την γλώσσα της κατευθείαν μέσα στον κώλο του. Ο Γιώργος βρέθηκε στον νιρβάνα. Δυο λαίμαργες γλώσσες και δυο ζευγάρια χείλη τον έγλειφαν και τον ρουφούσαν μπρός πίσω ενώ δάχτυλα και από τις δυο χάιδευαν τ’ αρχίδια του. Ένιωσε την καύλα του να φουντώνει και κατάλαβε ότι αν συνέχιζαν έτσι πολύ γρήγορα θα χάριζε το σπέρμα του στο στόμα της γυναίκας του. Ευτυχώς που τραβήχτηκαν έγκαιρα και οι δυο τους. Η Χριστίνα σηκώθηκε και ρώτησε ορθά κοφτά χαμογελώντας διάπλατα τον Γιώργο:

-    «Μουνί για κώλο;»

Ο Γιώργος χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα μέσα στην απίστευτη καύλα που ένιωσε πριν από λίγο για να καταλάβει την ερώτηση της. Χαμογελώντας στον ίδιο τόνο απάντησε:

-    «Κώλο φυσικά! Το μουνί σου το χάρηκα πριν!»

Η Χριστίνα σήκωσε τότε την Σοφία και την έβαλε να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια της ριγμένα στο πάτωμα. Μετά πήρε τον δονητή και τον έχωσε μέσα στο μουνί της Σοφίας. Στην συνέχεια καβάλησε την Σοφία και μόνη της έχωσε τον καουτσουκένιο πούτσο μέσα στο μουνί της. Πεσμένη σχεδόν ολόκληρη πάνω στην Σοφία για λίγο γαμήθηκε πάνω στο στραπόν που φορούσε φροντίζοντας με το ένα της χέρι να κρατάει σταθερά τον δονητή μέσα στο μουνί της Σοφίας. Επίτηδες την είχε βάλει στην άκρη του κρεβατιού γιατί έτσι κατόρθωσε να στερεώσει στον σκελετό του τον δονητή. Σταμάτησε σε λίγο να κουνιέται. Έγειρε όσο μπορούσε πάνω στην Σοφία φιλώντας ρουφηχτά τα χείλη και την γλώσσα της και φέρνοντας πίσω τα χέρια της άνοιξε διάπλατα τα κωλομάγουλα της προσφέροντας την κωλοτρυπίδα της στον Γιώργο.

Ο Γιώργος δεν χρειάστηκε δεύτερη πρόσκληση. Βρέθηκε αμέσως πίσω της κρατώντας από την βάση του τον κατάσκληρο πούτσο του. Τον έτριψε για λίγο στην κωλότρυπα της Χριστίνας φτύνοντας το σάλιο του για να την λιπάνει. Μετά έσπρωξε απότομα. Η Χριστίνα μούγκρισε δυνατά από τον πόνο καθώς ο πούτσος του βρέθηκε καρφωμένος μέσα στον κώλο της. Δεν σταμάτησε όμως στιγμή να φιλάει την Σοφία λες κι αυτό το φιλί κάλμαρε τον πόνο της. Ο Γιώργος γράπωσε τους γλουτούς της κι αυτή ακούμπησε τα χέρια της στο στρώμα. Ο Γιώργος άρχισε να κουνιέται στην αρχή αργά μπρός - πίσω. Στην κίνηση του αυτή ανάγκαζε να κουνιέται και η Χριστίνα πάνω στο στραπόν της Σοφίας που με την σειρά της από το γενικό κούνημα κουνιόταν πάνω στον δονητή. Σε λίγο ο Γιώργος άρχισε να κουνιέται πιο γρήγορα. Η Χριστίνα άρχισε αν βογκάει πιο δυνατά και να παροτρύνει να την γαμήσουν πιο άγρια.

-    «Ελάτε λοιπόν. Μην με λυπάστε. Γαμήστε με πιο άγρια! Ξεσκίστε με! Κάντε με να λιποθυμήσω από την καύλα και τον πόνο!»

Ο Γιώργος τότε άρχισε να την γαμάει με δύναμη. Κινήσεις απότομες και κοφτές. Καρφώματα του πούτσου του κάνοντας τα αρχίδια του να χτυπάνε στο μουνί της. Η Σοφία κάτω από το γενικό τράνταγμα και την δόνηση του δονητή στο μουνί της παρακολουθώντας τις γεμάτες από καύλα και πόνο γκριμάτσες της Χριστίνας αλλά και από τις φωνές της τελείωσε πρώτη. Έχυσε δυνατά λέγοντας λόγια ακατάσχετα πάνω στο φούντωμα του οργασμού της. Ο Γιώργος καθώς είχε ακόμα αποθέματα ενέργειας συνέχισε να καρφώνει τον πούτσο του μέσα στον κώλο της Χριστίνας. Η Χριστίνα τότε του ζήτησε να αλλάξουν στάση. Ο Γιώργος απρόθυμα βγήκε από μέσα της. Τότε η Χριστίνα ανασήκωσε την Σοφία και πάντα φιλώντας την στο στόμα λαίμαργα της έβγαλε το στραπόν. Αμέσως το πέρασε πάνω της λέγοντας στην Σοφία.

-    «Σειρά σου τώρα χαρά μου να ευχαριστηθείς και διπλό γαμήσι!»

Η Σοφία καυλωμένη ακόμα δεν έφερε καμιά αντίρρηση. Ίσα - ίσα που είπε ποιον θέλει που.

-    «Αφού προηγουμένως ο Γιώργος μου γάμησε το μουνάκι μου, τώρα θέλω να γαμήσει τον κώλο μου κι εσύ το μουνί μου…»

Δηλαδή στην πραγματικότητα αλλάξανε θέση οι γυναίκες. Ο Γιώργος πάλι είχε την ίδια θέση. Μόνο που τώρα ξεσκίζοντας το κωλαράκι της Σοφίας του, του ήταν αδύνατον να κρατηθεί άλλο. Βογκώντας ανακοίνωσε τον οργασμό του. Τρέμοντας από οργασμική ένταση καρφώθηκε βαθιά μέσα στον κώλο της αγαπημένης του γεμίζοντας την με το σπέρμα του την στιγμή που αυτή δεχόταν μια σειρά από απανωτούς οργασμούς. Έπεσε ξέπνοος σχεδόν πάνω στην Σοφία προσπαθώντας να βρει την ανάσα του. Γρήγορα όμως συνήλθε. Και οι τρεις με βαριά βήματα αλλάζοντας τρυφερά χάδια και φιλιά μεταξύ τους κατευθύνθηκαν στο μπάνιο. Μέσα στην μπανιέρα που ήταν τεράστια χαλάρωσαν από το ζεστό αφρόλουτρο. Η Χριστίνα σε μια στιγμή πήγε κι έφερε τα ποτά. Κάτσανε αρκετή ώρα μέσα στο ζεστό νερό συζητώντας πίνοντας και ανταλλάσσοντας φιλιά μεταξύ τους.

Αφού ξεπλύθηκαν και σκουπίστηκαν επέστρεψαν στο σαλόνι ολόγυμνοι και για αρκετή ώρα απολάμβαναν το ποτό τους συζητώντας πια άνετα θέματα γύρω από τον έρωτα. Όταν μάλιστα σε μια στιγμή ο Γιώργος αναφέρθηκε σε μια του φαντασίωση οι δυο γυναίκες αλληλοκοιτάχτηκαν με νόημα. Η Χριστίνα έσκυψε και κάτι ψιθύρισε στην Σοφία. Η Σοφία γέλασε πονηρά και κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Ο Γιώργος προσπάθησε να μαντέψει τι είχαν σκαρφιστεί πάλι. Αλλά δεν χρειάστηκε να σκοτιστεί γιατί πολύ γρήγορα κατάλαβε. Θα του πραγματοποιούσαν αυτή του την φαντασίωση. Τα κορίτσια άρχισαν πάλι τα λεσβιακά τους παιχνίδια. Κατέληξαν γρήγορα σε ένα εντυπωσιακό 69 ενώ χωρίς ντροπές πια ο Γιώργος χάιδευε μπροστά τους τον μισοκαυλωμένο του πούτσο που πολύ γρήγορα καύλωσε και σκλήρυνε ξανά.

Τα κορίτσια ξαφνικά σηκώθηκαν και εξαφανίστηκαν στην κρεβατοκάμαρα. Γρήγορα επέστρεψαν κρατώντας από έναν δονητή η καθεμιά. Ο Γιώργος τις κοιτούσε με περιέργεια. Οι δυο κοπέλες στάθηκαν όρθιες μπροστά τους και με μισάνοιχτα πόδια βύθισαν η καθεμιά τον δονητή που κρατούσαν μέσα στο μουνί τους. Μετά κρατώντας τους για να μην φύγουν πλησίασαν στο πλάι τον Γιώργο και γονάτισαν δίπλα στα πόδια του. Οι δονητές δούλευαν στο φουλ. Με το ελεύθερο χέρι τους άρχισαν να χαϊδεύουν τον καυλωμένο πούτσο του Γιώργου και τα αρχίδια του. Ο Γιώργος ένιωθε στο απόγειο της ευτυχίας του. Η φαντασίωση του ολοκληρωνόταν. Εναλλάξ η Χριστίνα με την Σοφία έπαιρναν στο στόμα τους τον πούτσο του τον ρουφούσαν τον έγλειφαν τον έπαιζαν με τα δάχτυλα τους.

Ο Γιώργος παρατήρησε ότι όσο καύλωναν από τους δονητές που παίζανε μέσα στο μουνί τους (περισσότερο έβλεπε τις κινήσεις των χεριών των δυο κοριτσιών να επιταχύνονται), τόσο πιο δυνατά και γρήγορα ρουφούσανε τον πούτσο του. Λίγο πριν νιώσει τον οργασμό να του χτυπάει την πόρτα άκουσε και είδε τα δυο κορίτσια να γεύονται τον δικό τους πολλοστό οργασμό. Αυτό τις έκανε σαν τρελές να ρουφάνε, να γλείφουν και να παίζουν τον πούτσο του Γιώργου. Ο Γιώργος ένιωσε ένα κάψιμο γλυκό και οδυνηρό πάνω στο πουτσοκέφαλο του από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των δυο γλωσσών. Δεν άντεξε άλλο. Τέντωσε τα πόδια του. Ανασήκωσε λίγο την μέση του και βγάζοντας ένα μακρόσυρτο βογκητό άρχισε να χύνει άγρια. Το σπέρμα του τιναζόταν και στα δυο πρόσωπα. Ο πούτσος του πήγαινε από το ένα στόμα στο άλλο. Όσο προλάβαιναν το κατάπιναν το άλλο το πασάλειβαν στα μούτρα τους.

Ο Γιώργος νόμισε ότι θα λιποθυμούσε από τον τόσο έντονο και παρατεταμένο οργασμό που είχε. Έπεσε πάνω στον καναπέ λαχανιασμένος μην μπορώντας να αρθρώσει λέξη. Οι δυο κοπέλες συνέχισαν για λίγο να γλείφουν τον πούτσο του Γιώργου μέχρι που σιγουρεύτηκαν ότι είχε αδειάσει εντελώς από το σπέρμα. Τα κορίτσια τον κοιτούσαν ενώ συνέχισαν να φυλάνε η μια την άλλη. Έγλειφαν τα πρόσωπα τους χαρούμενα μεταξύ τους και μετά ανταλλάσσανε το σπέρμα του με τα φιλιά τους. Τελικά αυτή η συνάντηση απόβηκε πέραν του αναμενόμενου υπέροχη...

Το ζευγάρι συνεχίζει κανονικά τον ρυθμό της ζωής τους. Μόνο που τώρα υπάρχει και ένα τρίτο άτομο που συμπληρώνει κατά διαστήματα την ερωτική πανδαισία τους. Μόνο που τώρα είναι έτοιμοι να αναζητήσουν κι άλλες γνωριμίες να χαρούν και να μοιραστούν τον έρωτα τους και με άλλες γυναίκες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")