Διακοπές με τη γυναίκα μου σε νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Διακοπές τριών ζευγαριών με πολλά ευχάριστα απρόοπτα...

Γεια σας. Με λένε Σάκη και είμαι 40 χρονών. Τη γυναίκα μου τη λένε Τασία και είναι 36 χρονών, αρκετά ευπαρουσίαστοι και οι δυο, με ωραία σώματα και το καλοκαίρι κάναμε διακοπές σε ένα μεγάλο νησί. Να μη λέμε ονόματα.
Πήγαμε με το βαπόρι της γραμμής και φτάσαμε σε ένα ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει φανταστικό, με σαλονάκι, η κρεβατοκάμαρα ξεχωριστά, με το ωραίο του μπάνιο το κάτι άλλο… με δυο πισίνες. Η μια νορμάλ και η άλλη περιφραγμένη για τους ματάκηδες που ήταν για γυμνιστές. Βλέποντας την κατάσταση συμφωνήσαμε με την Τασία πως ότι και να προκύψει δεν θα πούμε όχι. Δεν είμαστε και του κατηχητικού πάνω στο σεξ. Είμαστε απελευθερωμένοι και οι δυο.
Αφού ταχτοποιηθήκαμε λοιπόν,  κατεβήκαμε στο σαλόνι, φάγαμε, μετά στο μπαρ για κάνα ποτό νωρίς και ύστερα ύπνο για να  ξεκουραστούμε από το ταξίδι. Το πρωί ξυπνήσαμε κατά τις 10, κάναμε καφέ και ξεκινήσαμε για μπάνιο. Γυρίσαμε, φάγαμε και ξαπλώσαμε λίγο και μετά όπως ήμασταν γυμνοί, βάλαμε τα μπουρνούζια και πήγαμε στην πισίνα των γυμνιστών. Κάναμε μια βουτιά στην πισίνα, ξαναβγήκαμε και ξαπλώσαμε γυμνοί και οι δυο.

Σε λίγο σηκώθηκε η γυναίκα μου να μου βάλει μια κρέμα για τον ήλιο. Την ώρα που μου άπλωνε την κρέμα, έρχονται απέναντι μας δυο κυρίες και ξαπλώνουν σε απόσταση δύο μέτρων. Η Τασία συνέχιζε να μου βάζει κρέμα και όταν έφτασε στα μπούτια μου, τα άνοιξε και επιδεικτικά άρχισε να μου βάζει και στον πούτσο. Οι γυναίκες που κάθισαν κοντά μας, να κοιτάνε. Η μία γύρω στα 20, φανταστικό μουνί και η άλλη γύρω στα 60. Έμοιαζαν εγγονή με γιαγιά, μόνο που η γιαγιά είχε ένα σώμα, σκέτη αμαρτία. Η Τασία βλέποντας πως έχουν καρφωθεί, συνεχίζει όσο πιο προκλητικά μπορεί. Κάποια στιγμή γύρισα μπρούμυτα να μου βάλει κρέμα και στην πλάτη, τον τράβηξε πίσω να μπορούν να τον βλέπουν και μου ψιθύρισε.

-    Σάκη, αυτές θέλουν να γαμηθούν. Να τις φτιάξω να γίνει παιχνίδι;

-    Αν θες κι εσύ γιατί όχι; Είπαμε ότι σε αυτές τις διακοπές, θα κάνουμε και οι δύο ότι μας κάτσει.

-    Ok. Έλα βάλε μου κι εσύ κρέμα να μην καώ από τον ήλιο.

Ξάπλωσε ανάσκελα και ξεκίνησα να απλώνω την κρέμα. Μόλις έφτασα στα μπούτια της, τα άνοιξε και μου λέει σιγά-σιγά να της βάλω και στο μουνί αλλά και δάχτυλο για να δει πως θα αντιδράσουν οι απέναντι. Αυτό και έκανα. Σε λίγο είχα απλώσει αρκετή κρέμα στο μουνί της, της είχα βάλει μέσα δύο δάχτυλα και της το χάϊδευα.

Η γιαγιά απέναντι έχει ήδη βάλει το χέρι της και χαϊδεύεται, με τη μικρή να την κοιτάζει. Αφού συνεχίσαμε για λίγο έτσι, η Τασία είχε ακόμα μια ιδέα.

-    Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια σου να σου τον παίξω για να χύσεις και να καυλώσουν και οι άλλες απέναντι.

Ξάπλωσα ανάσκελα και η Τασία άρχισε να μου τον παίζει κανονικά λέγοντας μου καυλόλογα και περιγράφοντας μου τι έκαναν οι άλλες. Σε λίγο έχυσα στο χέρι της και όταν συνήλθα και ανασηκώθηκα, είδα και τις άλλες με τα μουνιά κατακόκκινα και γυαλιστερά από τα χύσια τους. Αφού σκουπίστηκα και καθάρισε και η Τασία το χέρι της, είπαμε να βουτήξουμε. Πέσαμε στο νερό και αμέσως μετά οι γυναίκες που κάθονταν δίπλα μας σηκώθηκαν και βούτηξαν κι εκείνες.

-    Άντε κωλόφαρδε. Θα τις γαμήσεις και τις δύο.

Αφού ήταν κι εκείνες πλέον μέσα στο νερό, σιγά-σιγά ήλθαν κοντά μας και συστηθήκαμε. Η γιαγιά ήταν η Έφη και η μικρή Μαρία. Εκεί που κουβεντιάζαμε μέσα στο νερό, με πλησίασε η γιαγιά, λέγοντας στην Τασία.

-    Μου επιτρέπεις να πιάσω τον πούτσο του άντρα σου. Τον βλέπω τόση ώρα και με έχει τρελάνει.

-    Μόνες σας έχετε έλθει διακοπές;

-    Οι άντρες μας είναι πάνω στο δωμάτιο…

απάντησε η Έφη, έχοντας ήδη ξεκινήσει να μου παίζει τον πούτσο.

-    Πιάσ’ τον Μαρία να δεις πόσος είναι τώρα που τον έχω καυλώσει.

Έρχεται η μικρή και παίρνει τη θέση της γιαγιάς, ενώ εκείνη κατευθύνεται προς τη γυναίκα μου και χωρίς κουβέντες της πιάνει το μουνί λέγοντας της…

-    Τι θα λέγατε να ανέβουμε πάνω στο δωμάτιο να πιούμε κανένα ποτό και να βρούμε και τους άντρες μας;

Και γυρίζοντας προς τη μικρή…

-    Άσε τον πούτσο του να ξεκαυλώσει για να βγούμε.

Έτσι κι έγινε. Σε λίγο ήμασταν στο δωμάτιο τους με τα μπουρνούζια και είχαμε γνωρίσει τους άντρες τους γυμνοί κι εκείνοι και ψιλο-καυλωμένοι. Ο άντρας της Έφης, Γιώργος και κάπου στα 65 και της Μαρίας Νίκος γύρω στα 25. Πρώτη έβγαλε το μπουρνούζι η Έφη και ακολουθήσαμε οι υπόλοιποι. Αφού καθίσαμε κανένα πεντάλεπτο, με ρώτησε η γυναίκα μου αν με πειράζει να κάνει τσιμπούκι στο Νίκο και πριν καλά-καλά προλάβω να απαντήσω, είχε γονατίσει μπροστά του και τον έχει πάρει όλον στο στόμα. Αυτομάτως ο Νίκος απλώνει το χέρι, πιάνει τον πούτσο του παππού και του τον παίζει. Σηκώνομαι κι εγώ, πηγαίνω μπροστά στη Μαρία και αρχίζω να της γλείφω το μουνί, ενώ η Έφη δεν χάνει ευκαιρία να μου πιάσει τον πούτσο και να μου τον καυλώσει. Αφού μου τον έκανε σίδερο, με σταμάτησε από το γλειφομούνι και μου ξεκίνησε ένα τρελό τσιμπούκι, τόσο βαθύ που ένοιωθα το πουτσοκέφαλο μου να τρίβεται στο λαρύγγι της.

-    Θέλω να σε δω να ξεσκίζεις το μουνί της μικρής…

πρόσταξε η Έφη και κινήθηκα προς το μέρος της Μαρίας, που είχε ήδη ξαπλώσει στο πάτωμα ανάσκελα. Πριν της τον βάλω, τον πήρε η Έφη στο χέρι της και τον έτριβε στο μουνί της Μαρίας και αφού το μούσκεψε καλά…

-    γάμα τη τώρα. Ξεπάτωσε της τη μήτρα…

και της τον έβαλα με τη μία. Η μικρή αναστενάζει και βογκάει, ενώ η γριά τη ρωτάει με άγριο ύφος αν της αρέσει η ψωλάρα που τη γαμάει. Πάνω στο γαμήσι που ρίχνω στη μικρή, ακούω τη γυναίκα μου να βογκάει και γυρίζοντας βλέπω να την ξεσκίζουν και οι δύο μαζί. Ο Νίκος από το μουνί και ο παππούς από τον κώλο. Τραβάω την πούτσα μου από το μουνί της Μαρίας και πηγαίνω και τον χώνω στο στόμα της Τασίας.

Εκείνη την ώρα ο παππούς απλώνει και μου πιάνει τ’ αρχίδια.

-    Μπορείς κι εσύ να με βοηθήσεις στο τσιμπούκι…

είπε η Τασία στο Γιώργο και με μιας αρχίζει κι εκείνος μαζί με την Τασία να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο. Η Έφη με τη Μαρία έχουν πλησιάσει, κοιτάζουν, χαϊδεύονται και φιλιούνται.

-    Καριόληδες με έχετε ξεσκίσει στον πούτσο…

Φώναζε η γυναίκα μου και ξαφνικά σηκώνεται, βάζει τον παππού στα τέσσερα, του παίζει την πούτσα και του βάζει κωλοδάχτυλο.

-    Σου αρέσει πουστόγερε που σου γαμάω τον κώλο με το δάχτυλο;

-    Δεν μου φτάνει το δάχτυλο. Την πούτσα του άντρα σου θέλω

απαντάει αυτός και όπως είναι στα τέσσερα, περνάει ο Νίκος από κάτω και αρχίζουν το 69.

-    Έλα ψωλαρά μου, ξέσκισε τον πουστόγερο. Κάν’ του τη σούφρα να ματώσει...

και σκύβοντας σαλιώνει την κωλότρυπα του Γιώργου, το πουτσοκέφαλο μου και οδηγεί το καυλί μου στην τρύπα του. Αρχίζω να τον γαμάω με όση περισσότερη δύναμη μπορούσα. Του τον έχω βάλει όλον και ο Νίκος από κάτω να μου γλείφει τ’ αρχίδια. Μετά από λίγο ρωτάει ο Γιώργος το Νίκο.

-    Πουστράκι τι λες; Θα σε γαμήσει κι εσένα ο ψωλαράς μας;

-    Ναι καριόλη πουστόγερε. Θέλω να με ξεσκίσει, όχι απλά να με γαμήσει…

Τον σηκώνει, τον βάζει στα τέσσερα, παίρνω θέση από πίσω του και του τον έχωσα με τη μία. Ούρλιαξε από τον πόνο μα δεν καταλάβαινα τίποτα. Του γαμάω τον κώλο μέσα έξω ασταμάτητα. Η γυναίκα του η Μαρία πλησίασε και άρχισε να του παίζει από κάτω την πούτσα και να του λέει…

-    Σ’ αρέσει να σε γαμάει πουστάρα ε; Δε μου το είχες πει ότι είσαι πούστρα και σου αρέσει να τον παίρνεις.

Και συνεχίζει σε εμένα…

-    Εντάξει φτάνει με τον κώλο του πουστάρα. Έλα να δοκιμάσεις τώρα και τον δικό μου.

Και σε δευτερόλεπτα έχει πάρει τη θέση του άντρα της.

-    Καριόλη κωλομπαρά. Σήμερα ένας άντρας μας γάμησε όλους από τον κώλο…

φώναζε η Μαρία, καθώς η Έφη με την Τασία επιδίδονται σε εναλλάξ γλειφομούνι. Κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο και φώναξα στη Μαρία...

-    Γύρνα και πάρ’ τον στο στόμα να σε χύσω καριόλα…

και βγάζοντας τον πηγαίνω μπροστά στο πρόσωπο της, τον παίζω και χύνω στο ανυπόμονο στόμα της. Ο Νίκος έχει ακολουθήσει τη συνταγή με τη γιαγιά και ο Νίκος με τη γυναίκα μου.

Όταν οι ανάσες όλων βρήκαν το ρυθμό τους και αφού είχαμε μείνει για λίγο ένα μαλιοκούβαρο από μουνιά πούτσες και χύσια, πήραμε ο κάθε ένας το δρόμο για το δωμάτιο του. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για όλη την περίοδο των διακοπών και φυσικά δεν έχουμε χαθεί και στην Αθήνα. Βρισκόμαστε που και που όλοι μαζί και καταλαβαίνετε τι γίνεται.

 

(Copyright protected OW ref: 71498)