Με ένα άλλο ζευγάρι στο μπάνιο (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας και πάλι. Τώρα τα μπάνια τέλειωσαν και δεν ξαναπήγαμε με τα παιδιά εκεί στο μέρος μας. Του χρόνου πάλι, άλλα την βρίσκουμε μεταξύ μας στο σπίτι.

Η ιστορία:

Όπως σας έγραψα, γαμήσαμε την Σία, δηλαδή την ξεπατώσαμε και από το μουνί και από τον κώλο και θέλει να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί, αλλά να έρθει και ο φίλος της.

Μετά από μέρες, μας παίρνει ο Νίκος και η Ζωή τηλέφωνο και μας λένε αν μπορούν το βράδυ να έρθουν στο σπίτι μας με τη Σία και το φίλο της. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και κατά τις εννέα χτυπά το κουδούνι. Τα παιδιά όλα μαζί και η Σία και ο φίλος της. Μπήκαν μέσα και συστηθήκαμε. Τον έλεγαν Μανώλη, δηλαδή Μάνο. Καθίσαμε στο σαλόνι έβαλε ποτά η γυναίκα μου και κουβεντιάζαμε να σπάσει ο πάγος με τον Νίκο και το Μάνο. Ήταν 20 χρονών, κανονικό σώμα και σε γενικές γραμμές, ενώ πολύ ωραίο παιδί. Η Σία έκατσε ανάμεσα στις γυναίκες μας και ο Μάνος στον άλλο καναπέ στη μέση κι αυτός.

Η Σία φορούσε ενώ μίνι φόρεμα και έπος είχε κάτσει της κάναμε μάτι στο μουνί που φαινόταν από το διάφανο κιλοτάκι που φόραγε. Σιγά-σιγά η Άννα και η Ζώη μετά από λίγο άρχισαν να της χαϊδεύουν τα μπούτια. Η Ζώη άνοιξε τα πόδια της και οι γυναίκες έβαλαν το χέρι τους και της χάιδευαν το μουνί έξω από το κιλοτάκι. Άρχισαν να γδύνονται μέχρι που τα έβγαλαν όλα και φιλιόταν μέχρι που η γυναίκα μου της έκανε γλειφομούνι. Ο Μάνος απέναντι έχει καύλωσα και του έχει σηκωθεί και αυτό φαινόταν κανονικά. Εγώ και ο Νίκος αρχίσαμε να του χαϊδεύουμε τα μπούτια και ο Μάνος πήρε θάρρος και χάιδευε και αυτός εμάς.

Οι γυναίκες να κάνουν γλειφομούνι η μια στην άλλη και είναι τρελά καυλωμένες, όπως κι εμείς πλέον.

-    Εσείς δεν θα γδυθείτε; Με τα ρούχα θα είστε;… ρώτησε η Ζωή.

Αρχίζουμε να γδυνόμαστε και ο Μάνος μένει με το σλιπάκι από ντροπή. Έβλεπε τους καυλωμένους πούτσους μας και μας λέει…

-    Να σας τους παίξω; Θα είναι η πρώτη φορά που θα πιάσω πούτσο.

Αρχίζει να μας τους παίζει και να έχει καυλώσει αφάνταστα.

-    Βγάλε το γαμημένο το σλιπ να δούμε και τον δικό σου πούτσο, τον πείραξε η γυναίκα μου.

Σηκώνετε και με μιας το βγάζει. Με το που βλέπουμε τον πούτσο του μένουμε άφωνοι. Μια ψωλάρα σχεδόν διπλάσια στο μέγεθος από τους δικούς μας. Οι Ζωή με την Άννα σχολιάζουν αμέσως το πώς θα χωρέσει αυτή η ψωλάρα στην κωλοτρυπίδα τους και ότι θα τις ξεσκίσει.

-    Εγώ ακόμα δεν έχω γαμηθεί από κώλο με αυτόν τον πούτσο. Ε Μάνο;

Κάθεται ο Μάνος και εμείς να τα έχουμε παίξει. Έχουμε αρχίσει, καυλωμένοι και εγώ και ο Νίκος να του τον παίζουμε και να φιλιόμαστε και ο Μάνος φαίνεται να το απολαμβάνει.

-    Έλα Μάνο, πάρε τσιμπούκι του Χάρη, τον προέτρεψε η Ζωή.

Με ντροπή ο Μάνος σκύβει και αρχίζει να μου του γλείφει. Ο Νίκος έχει σκύψει και έχει αρχίσει να του τον παίρνει τσιμπούκι και να θαυμάζει τον τεράστιο πούτσο μεγαλοφώνως. Αισθάνομαι τον πούτσο μου στον λάρυγγα του και ο Νίκος να προσπαθεί να τον βάλει κι αυτός όλον μέσα, αλλά δεν τα κατάφερνε.

Αλλάξτε. Παρ’ του εσύ Χάρη τσιμπούκι, είπε σχεδόν διατάζοντας η γυναίκα μου. Τον πιάνω και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω και να τρελαίνομαι, με τις γυναίκες να αναρωτιούνται μεταξύ τους για το αν θα καταφέρω να τον πάρω όλον στο στόμα μου. Εγώ να προσπαθώ και μετά από ώρα να τον έχω πάρει όλον μέσα. Οι γυναίκες βλέποντας μας, έχουν τρελαθεί στην κάβλα οι πουτάνες και οι τρεις.

-    Μάνο θα χύσω, θέλεις να σου χύσω στο στόμα;…

ρώτησε ο Νίκος.

-    Χύσε να δω πως είναι τα ψωλοχύματα και τι γεύση έχουν.

Μετά από λίγο, έχυσε ο Νίκος στο στόμα του και δεν έπεσε σταγόνα έξω. Τα κατάπιε όλα και από την κάβλα μου είπε πως θα χύσει κι αυτός. Αισθάνομαι  τα ψωλοχύματα του να μου γεμίζουν το στόμα και τα καταπίνω όλα.

-    Έλα να σε τσιμπουκώσω κι εσένα να χύσεις και εσύ στο στόμα μου.

Τον παίρνει στο στόμα και από την κάβλα που είχα έχυσα αμέσως και τα κατάπιε όλα. Οι γυναίκες να έχουν τρελαθεί βλέποντας μας και τους τρεις που τσιμπουκωνόμασταν. Ξαπλώσαμε στους καναπέδες να ξεκουραστούμε λίγο είχαμε συνέχεια. Μετά από λίγο, μας λέει ο Μάνος…

-    Ελάτε, κουραστήκατε τόσο πολύ;… με την κάβλα δεν κουραζόμαστε. Εγώ αντιθέτως.

-    Μάνο, του λέει η γυναίκα μου, έλα να μας κάνεις γλειφομούνι μιας και δεν είσαι κουρασμένος.

Όπως καθόταν στον καναπέ γονατίζει μπροστά, της ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να της γλείφει το μουνί. Η Ζωή με την Σία να χαμουρεύονται και να φιλιούνται και εμείς να βλέπουμε και να τον παίζουμε. Η ψωλάρα του Μάνου έχει γίνει πάλι κοντάρι καθώς γλείφει το μουνί της Άννας που καυλώνει και βογκάει…

-    έτσι Μάνο γλείψε με, θέλω μετά να μου ξεσκίσεις το μουνί και την κωλάρα με την ψωλάρα σου.

Εκείνος σηκώνεται, της τον δίνει τσιμπούκι και η Άννα τον βάζει στο στόμα όλον μέχρι τα αρχίδια. Κάνει νόημα της Ζωής που με τη σειρά της τον πιάνει και τον τσιμπουκώνει. Ο Νίκος έχει αρχίσει πάλι να ασχολείται με την πούτσα μου και η Σία με τη δική του. Βογκάμε όλοι από κάβλα.

-    Έλα, του λέει στον Μάνο η γυναίκα μου. Φτάνει το τσιμπούκι. Θέλω να μου ξεσκίσεις το μουνί με την ψωλάρα σου.

Πήγαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι, ξαπλώνει ανάσκελα η Άννα, πάει ο Μάνος από πάνω, τον παίζει λίγο και της τον βάζει μέσα στο μουνί της. Η Άννα έχει τρελαθεί από την ψωλάρα του και να τον προτρέπει να της ξεπατώσει το μουνί. Μετά από λίγο ακολούθησε και η Ζωή. Ο Μάνος τον βγάζει από το μουνί της Άννας και πάει στη ζωή.

-    Σιγά-σιγά θα μου τον βάλεις στο μουνί μου, τον παρακάλεσε εκείνη.

Της σηκώνει τα ποδιά και της τον παίζει στα μουνόχειλα. Η Ζωή έχει καυλώσει τόσο που δεν αντέχει και τον τραβάει να της τον χώσει. Τον βάζει σιγά-σιγά και η Ζωή έχει αρχίσει να παραμιλά από την κάβλα. Μετά από λίγο τον τραβά η Άννα, τον ξαπλώνει ανάσκελα και του λέει…

-    Μάνο θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο και να μου τον ξεπατώσεις.

Πάει η γυναίκα μου από πάνω και αρχίζει να τον βάζει στον κώλο και να κάθεται σιγά-σιγά, μέχρι που τον έβαλε όλον και έχει δακρύσει από τον πόνο.

-    Αχ… μου τον έχεις βάλει Μάνο όλον μέσα στον κώλο και με τρελαίνει που με ξεσκίζει η ψωλάρα σου…

ενώ με το χέρι της του χαϊδεύει τα’ αρχίδια.

-    Ναι Άννα, μ’ αρέσει να σου ξεσκίζω την κωλάρα σου…

-    Νίκο να μου γαμάς κι εσύ το μουνί, να έχω δυο πούτσους μέσα μου.

Ο Νίκος της τον βάζει στο μουνί και η Άννα παραληρεί βρίζοντας. Εγώ με την Σία να βλέπουμε και να έχουμε τρελαθεί με το γαμήσι που της κάνουν. Μετά από λίγο, σταματάνε να γαμάνε την Άννα και χωρίς να σηκωθεί ο Μάνος, πάει η Ζωή από πάνω, τον παίζει λίγο στην κωλοτρυπίδα της και τον βάζει μέσα στον κώλο της μέχρι που τον έβαλε όλον μέσα.

-    Ξέσκισε με, ξεπάτωσε τον κώλο μου καριόλη ψωλαρά…

-    Χάρη πήγαινε κι εσύ να της γαμάς το μουνί για να την ξεπατώσετε και οι δυο.

Της τον βάζω μέσα και μετά από λίγο έχουμε φτάσει όλοι στο αμήν.  ζωη να λεη του μανου

-    Μη χύσεις ακόμα, θέλω να δω να γαμάς τον καριόλη τον άντρα μου, να του ξεσκίσεις τον κώλο και αυτουνού όπως εμένα, ζήτησε η Ζωή στο Μάνο.

-    Αν θέλει τον γαμάω.

-    Και το Χάρη θέλω να δω να τον γαμάει αυτή η ψωλάρα, συμπλήρωσε η Ζωή.

-    Εσύ θες να σε γαμήσουν να δοκιμάσεις να δεις τη κάβλα είναι ψωλαρά μου;…

Ρώτησε και η Σία το Μάνο.

-    Φυσικά θέλω, αλλά σιγά-σιγά γιατί θα πονέσω για πρώτη φορά.

«Έλα ξέσκισε μου τον κώλο με την ψωλάρα σου» ζήτησε  ο Νίκος του Μάνου, καθώς στηνόταν στα τέσσερα και αυτό ήταν η αρχή για πολλά ξεκωλιάσματα και καύλας μεταξύ μας, που μας οδήγησε σε εκπληκτικά μονοπάτια έκστασης.  

-    Πουτάνες τώρα ήρθε η ώρα να σας χύσουμε…

Είπε ξαφνικά ο Μάνος και σαν να ήμασταν συνεννοημένοι, χώσαμε ο καθένας τον πούτσο μας στο στόμα των γυναικών και τις χορτάσαμε ψωλόχυμα σχεδόν αμέσως. Ξαπλώσαμε λίγο, κάναμε ένα ντουζάκι και ένα ποτάκι και μετά χωρίσαμε. Δώσαμε ραντεβού για ένα άλλο καλό ξεπάτωμα, πάλι όλοι μαζί.

Γράψτε σχόλια αν σας άρεσε. Ότι διαβάσατε είναι αλήθεια.

(Copyright protected OW ref: 64969)