Με ένα άλλο ζευγάρι στο μπάνιο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η παρέα έχει ταιριάξει και οι ερωτικές συνευρέσεις των δύο ζευγαριών συμπληρώνουν τις καλοκαιρινές απολαύσεις.

Και πάλι γεια σας. Όπως σας είπα θα ξαναγράψω προτού τελειώσει το καλοκαίρι και τα μπάνια μας με τον Νίκο και τη Ζωή. Με τα παιδιά περνάγαμε πάρα πολύ καλά και φυσικά δίναμε ραντεβού στο ίδιο σημείο για μπάνιο και γαμήσι. Κάποια μέρα και μετά από πολλά ψιθυριστά και συνεννοήσεις ανάμεσα στις γυναίκες, βρισκόμαστε το βράδυ στο σπίτι των παιδιών, φυσικά γυμνοί όλοι, εγώ με τη ζωή και ο Νίκος με τη γυναίκα μου και έχουμε αρχίσει να χαμουρευόμαστε χωρίς όρια και διακριτικότητες.

Μετά από λίγο, λέει η γυναίκα μου.

-    Οι άντρες με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες.

Έρχεται ο Νίκος δίπλα μου και αρχίζουμε να χαϊδευόμαστε, όπως και οι γυναίκες. Εγώ με τον Νίκο να παίζουμε τον πούτσο ο ένας του άλλου, να φιλιόμαστε στο στόμα και να παίζουμε και με της ρόγες από τα βυζιά μας, μέχρι που ξαπλώνουμε και κάνουμε 69 και τσιμπουκωνόμαστε. Η Άννα με τη Ζωή έχουν τρελαθεί στο γλειφομούνι και βογκάμε όλοι από την κάβλα.

Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Πάει η ζωή, ανοίγει και μπαίνει μέσα μια κοπέλα που δεν ήταν 18 χρόνων. Την έλεγαν Σία από το Αναστασία. Μας κοιτάει που ήμασταν όλοι γυμνοί και χαμογελώντας ρωτάει αν μας διέκοψε από κάτι. Έρχεται η Άννα και μου λέει στο αυτί.

-    Η Σία είναι πολύ φίλη με την ζωή και τα ξέρει όλα όσα κάνουμε όταν συναντιόμαστε με τα παιδιά και θα ήθελε να τα δει, αλλά και να τα κάνει όλα μαζί μας.

Τη βάζουν οι γυναίκες μας στη μέση στον καναπέ και αρχίζουν σιγά-σιγά να την χαϊδεύουν παντού. Η γυναίκα μου τη φιλάει στο στόμα και η Σία ανταποκρίνεται. Σε λίγο την έχουν γδύσει. Τη βλέπουμε με το Νίκο και έχουμε τρελαθεί. Πολύ ωραίο μουνάκι η Σία. Άτριχο μουνί και τα βυζιά της πολύ μικρά και μυτερά.

-    Θέλω να σε δω να της κάνεις γλειφομούνι, μου λέει η Άννα.

Της ανοίγουν τα πόδια και γονατίζω μπροστά της. Αρχίζω να την γλείφω, να της χώνω την γλώσσα στο μουνί και αυτή να βογκάει από κάβλα. Σταματάω εγώ, συνεχίζει ο Νίκος να της κάνει γλειφομούνι, και ακολουθούν οι γυναίκες μας. Την έχουμε ξεπατώσει όλοι στην κάβλα και στο γλειφομούνι.

-    Ποιος από τους δυο θα με γαμήσει πρώτος;… ρωτά η Σία.
-    Έλα Νίκο γάμα τη και ο Χάρης θα γαμάει εμάς.

Την ξαπλώνει κάτω και της βάζει όλο τον πούτσο μέσα στο μουνί της. Η Σία να έχει τρελαθεί από την κάβλα. Εγώ γαμάω την Ζωη και την Άννα.

-    Έλα γάμα μου και τον κώλο τώρα, ξεπάτωσε με. Έχεις μέρες να μου τον γαμήσεις, με παρότρυνε η Ζωή.

Κάθεται στα τέσσερα και της τον βάζω στον κώλο.

-    Ξεκώλιασε με, ξέσκισε μου την κωλοτρυπίδα…
μούγκριζε και εγώ να τη γαμάω και αυτή να καυλώνει και να μου λέει να μη χύσω ακόμα. Η Άννα να χαϊδεύει το μουνί της και τα βυζιά της και να φιλιέται στο στόμα με την Σία που τη γαμάει ο Νίκος. Ξαφνικά και μην μπορώντας να κρατηθώ άλλο, χύνω μέσα στον κώλο της Ζωής και μετά από λίγο τον βγάζει και ο Νίκος από το μουνί της Σίας, του τον παίζει και χύνει και ο Νίκος στην κοιλιά της. Η Ζωή και η Άννα σκύβουν και γλείφουν όλα τα χύσια του.

Καθόμαστε λίγο να συνέλθουμε από το πρώτο γαμήσι και μετά από λίγο λέει η Σία.

-    Ζωή θέλω να δω το Νίκο και τον χάρη να γαμιούνται μεταξύ τους. Ή μου έλεγες ψέματα;
-    Σε λίγο θα το δεις Σία να γαμιούνται μεταξύ τους και να τσιμπουκώνονται.

Κάναμε το ποτό μας και τα τσιγαράκια μας και η Άννα που χάιδευε το μουνί της Σίας και την είχε μόνιμα καβλωμένη, πρότεινε…

-    Άντε, πάμε όλοι μαζί στο κρεβάτι και όχι στους καναπέδες.

Πάμε, ξαπλώνουμε εγώ με τον Νίκο δίπλα-δίπλα και βάζουν την Σία να μας παίρνει τσιμπούκι μέχρι που μας έγινε ο πούτσος σίδερο από την καύλα.

-    Τώρα που είστε καυλωμένοι κάνετε 69 και τσιμπουκωθείτε καυλιάρηδες.

Χωρίς πολλά λόγια, αρχίσαμε να παίρνει τσιμπούκι ο ένας του άλλου. Η Σία να έχει τρελαθεί από την κάβλα με αυτό που έβλεπε.

-    Έχω κι εγώ ένα φίλο που θα ήθελα να τον έβλεπα να κάνει τσιμπούκι και να τον γαμούσατε, ψιθύρισε.

Μετά από λίγο στέκομαι στα τέσσερα, έρχεται ο Νίκος, μου τον παίζει λίγο στην κωλοτρυπίδα και με μιας μου τον βάζει όλον μέσα μέχρι τα’ αρχίδια. Εγώ να σκούζω από την κάβλα και η Σία να βλέπει που μπαινοβγαίνει μέσα έξω στον κώλο μου ο πούτσος του Νίκου και να έχει τρελαθεί. Μετά από λίγο μου τον βγάζει, στέκεται στα τέσσερα, πάω εγώ από πίσω του και τη στιγμή που πάω να τον βάλω, έρχεται η Σία, μου τον παίζει λίγο και τον βάζει η ίδια μέσα στον κώλο του Νίκου.

-    Γάμα με, ξέσκισε τον κώλο μου…

και η Σία από πάνω να βλέπει τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει. Είχε έρθει στο αμήν. Να μην ξέρει τι λέει από την κάβλα. Ξαφνικά μας λέει…

-    θέλω κι εγώ μετά να με γαμήσετε από τον κώλο που δεν έχω ξαναγαμηθεί.

Μετά από λίγο του τον βγάζω από τον κώλο του Νίκου και πάμε για ένα ντουζάκι χωρίς να έχουμε χύσει ακόμα. Πάμε πάλι στο κρεβάτι και οι γυναίκες μας έκαναν γλειφομούνι στη Σία που δεν την έχουν αφήσει καθόλου ακάβλωτη. Με το που καθόμαστε στο κρεβάτι, μας λένε «τώρα η δική σας σειρά».

-    Τώρα χάρη είναι η σειρά σου να μου γαμήσεις το μουνί μου, συμπληρώνει η Σία.
Ξαπλώνω ανάσκελα, μου τον παίρνει λίγο τσιμπούκι και έρχεται από πάνω και ξεκινάει να κάθετε επάνω στον πούτσο μου και σιγά-σιγά τον βάζει όλον μέσα στο μουνί της. Έχω τρελαθεί στην κάβλα που γαμάω ένα τόσο στενό μουνί. Της χαϊδεύω πότε τα βυζάκια της και πότε την κωλοτρυπίδα.

-    Χάρη σε λίγο θα μου την γαμήσεις, αλλά τώρα ξέσκισε μου το μουνί.

Μετά από λίγο λέει στην γυναίκα μου.

-    Άννα βαλε μου λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα μου. Ήρθε η ώρα να μου την γαμήσι ο Χάρης.

Η ζωή παίρνει τσιμπούκι στον άντρα της. Της βάζει η Άννα λιπαντικό στον κώλο, ενώ εγώ της γαμούσα το μουνί ακόμα. Μετά από λίγο μου λέει η Σία.

-    Γάμα μου τώρα τον κώλο, ξεπαρθένιασε με καυλιάρη.

Τον βγάζει από το μουνί της και της τον παίζει λίγο η Άννα στην κωλοτρυπίδα. η Σία έχει αρχίσει να κάθεται πάνω στον πούτσο μου, να τον βάζει μέσα, να σκούζει από την κάβλα και να μουγκρίζει ότι πονάει.

-    Σε λίγο που θα σου μπει όλος μέσα και θα σου ανοίξει η κωλοτρυπίδα, δεν θα πονάει και δεν θα θες να τον βγάλεις από τον κώλο σου.

Μετά από λίγο τον έχει βάλει όλον μέσα και δεν κουνιέται για λίγο καθόλου. Σιγά-σιγά αρχίζει να τον βγάζει και να τον βάζει όλον μέσα. Έχει τρελαθεί από την κάβλα να χαϊδεύει το μουνί της. Μετά από πολύ ώρα και κάβλα μου λέει…

-    Χάρη θέλω να με γαμήσετε και οι δυο ταυτόχρονος, ένας από το μουνί και ο άλλος από τον κώλο.

Τον βγάζει από τον κώλο, τον βάζει στο μουνί της και λέει του Νίκου.

-    Έλα να με γαμήσεις και εσύ από τον κώλο.

Της τον βάζει μέσα και πλέον την γαμάμε και οι δυο μαζί. Η Σία να έχει καυλώσει τόσο πολύ, που δεν ήξερε τη έλεγε. Οι γυναίκες μας παραπονιόταν.

-    Εμάς δεν μας έχετε γαμήσι και οι δυο μαζί. Θέλουμε κι εμείς.
-    Θα έρθει και η σειρά σας, απάντησε ο Νίκος.

Μετά από αρκετό γαμήσι στη Σία, μας ήρθε να χύσουμε. Ξαπλώνουμε τη Σία, τον παίζουμε και τη χύνουμε στο πρόσωπο και στο στόμα της. Όσα πήγαν στο στόμα τα κατάπιε. Στο πρόσωπο, της τα έγλειψαν η Άννα και η ζωή. Πλέον εξουθενωμένοι ξαπλώνουμε και μετά από λίγο ντυνόμαστε και πάμε να φύγουμε.

-    Την άλλη φορά να φέρω το φιλαράκι μου να το κάνουμε πάλι όλοι μαζί, συμπλήρωσε η Σία.

Συμφωνήσαμε, χαιρετηθήκαμε και φύγαμε για το σπίτι μας να ξεκουραστούμε από το τρελό γαμήσι.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 64845)