Με ένα άλλο ζευγάρι στο μπάνιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Αυτό έγινε το καλοκαίρι που είχαμε πάει με την γυναίκα μου για μπάνιο.

Η ιστορία:

Εμένα με λένε χάρη και τη γυναίκα μου Άννα. Είμαι 33 χρονών και η Άννα 29. Πηγαίνουμε σε ένα κρυφό μέρος σε κάτι βράχια που είναι δύσκολο να το βρεις και έχει ένα μικρό ίσιο άπλωμα περίπου 5 τετραγωνικά. Λόγω του κρυφού μέρους κάνουμε και γυμνισμό. Ένα Σάββατο που έχουμε πάει, έχουμε κάνει το μπάνιο μας και είμαστε στον ήλιο γυμνοί και οι δυο. Ακούμε ξαφνικά ομιλία και να σου ένα άλλο ζευγάρι που μάλλον ήξεραν και αυτοί το μέρος. Κάθονται παραδίπλα και ετοιμάζονται για μπάνιο. Δεν φορούσαν μαγιό αλλά με τα εσώρουχα πέφτουν. Κάνουν αρκετή ώρα μπάνιο και εμείς τους βλέπαμε.

-    Ωραία παιδιά ε;… δεν μπορείς να πεις,

μου λέει η Άννα και για καλαμπούρι της απαντώ…

-    μήπως θες να σε γαμήσει ο τύπος;

-    Εσύ δεν θα τη γαμούσες την κοπέλα ε;

-    Αν μου καθόταν θα την ξέσκιζα στο γαμήσι.

Μετά από λίγο, βγαίνουν από τη θάλασσα και την ώρα που βγήκαν, από τα βρεγμένα εσώρουχα φαινόταν όλα. Το μουνί της κοπέλας, που ήταν και ξυρισμένο και ο πούτσος του παιδιού. Μόλις κάθισαν τα έβγαλαν και ήμασταν όλοι γυμνοί. Από τη θέα της κοπέλας, άρχισε να μου καυλώνει ο πούτσος και τον βλέπει η Άννα.

-    Άρχισες να καυλώνεις, δεν πιστεύω να θες να με γαμήσεις μπροστά στους άλλους.

Γυρίζω προς το μέρος της Άννας και της λέω…

-    έλα πιασ’ τον και παιξ’ τον να χύσω.

Ξαφνικά τα παιδιά δίπλα μας…

-    Γεια σας. Εμένα με λένε Νίκο και την γυναίκα μου ζωή.

Ήταν γύρω στα 25. Η Ζωή ήταν πολύ μουνάρα, φανταστικό σώμα, ωραίο κώλο και φανταστικά βυζιά στητά. Ο Νίκος πάρα πολύ ωραίο σώμα και ο πούτσος του ακριβώς σαν τον δικό μου. Ο πούτσος μου πλέον, χωρίς να μου τον έχει παίξει η Άννα, είναι πλήρως καυλωμένος και βλέπω την Ζωή να τον κοιτάζει συνέχεια.

-    Κάνετε αυτό που θέλετε, δεν μας ενοχλείτε καθόλου, συμπλήρωσε η Ζωή.

Μου τον πιάνει η Άννα και αρχίζει να μου τον παίζει. Λίγο μετά, μου τον παίρνει τσιμπούκι και να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Βλέποντας ο Νίκος εμάς, έχει καβλώσει και αυτός και αρχίζει η γυναίκα του και του τον παίζει και να του παίρνει και αυτουνού τσιμπούκι. Κάποια στιγμή άκουσα τη Ζωή να του λέει…

-    Σ’ αρέσει να σου κάνω τσιμπούκι και να βλέπεις την άλλη γυναίκα να κάνει και αύτη;

-    Είναι φανταστική η φάση.

Μετά από λίγο, χύνω στο στόμα της Άννας και τα καταπίνει όλα. Μετά από λίγο, τον βγάζει η ζωή από το στόμα, του τον παίζει και χύνει ο Νίκος στην κοιλιά του. Σηκώνομαι εγώ με την Άννα να κάνουμε λίγο μπάνιο, γιατί ήταν η ώρα να φύγουμε. Εκεί που κάναμε το μπάνιο, έρχονται και τα παιδιά και πιάσαμε κουβέντα. Κουβέντα στην κουβέντα, πέρασε και η ώρα και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα πάλι εδώ, κατά τη μια το μεσημέρι. Χαιρετηθήκαμε και φύγαμε.

Πήγαμε σπίτι, κάναμε ντους και ξαπλώσαμε. Ήμασταν γυμνοί. Η Άννα μου χάιδευε τον πούτσο κι εγώ το μουνί της. Εκεί που κουβεντιάζαμε μου λέει η Άννα…

-    πρέπει να σου άρεσε πολύ η ζωή. Κι εγώ δεν λέω… πολύ ωραίος και ο Νίκος.

-    Δηλαδή αν σου την έπεφτε θα καθόσουν να σε γαμήσει;

-    Γιατί όχι; Εσένα αν καθόταν η Ζωή θα έλεγες όχι;

-    Σε καμία περίπτωση, αρκεί να το θες κι εσύ. Κι εσύ φυσικά, αν θες να γαμηθείς με το Νίκο, ελεύθερα από εμένα.

Κοιμηθήκαμε και την άλλη μέρα ξυπνήσαμε κατά τις 10, κάναμε καφεδάκι και κατά τις 12 αναχωρήσαμε για την παράλια στο κρυφό μας μέρος. Στο δρόμο, λέγαμε πως θα το κάνουμε να φανεί απρόσμενο αυτό που θέλαμε να γίνει με την Ζωή και το Νίκο. Φτάσαμε, φτιάξαμε της ξαπλώστρες και γυμνοί τελείως περιμέναμε τα παιδιά. Σε λίγο ήρθαν και αυτοί, χαιρετηθήκαμε και γδύθηκαν. Ρίξαμε μαζί τις βουτιές μας για λίγο και ξαναβγήκαμε έξω. Πλέον έβλεπε ο ένας τον άλλον. Η Ζωή είχε ανοίξει τα πόδια και έβλεπα όλο της το μουνί, όπως και ο Νίκος έβλεπε το μουνί της Άννας. Η ζωή είχε πολύ ωραίο μουνί, χωρίς πολλά μουνόχειλα και ξυρισμένο. Της Άννας ήταν ξυρισμένο με λίγο πιο μεγάλα μουνόχειλα. Κάναμε ένα τσιγαράκι και λέει ο Νίκος.

-    Δεν πάμε για καμιά βουτιά πάλι;…

και κρυφά κλείνει το μάτι στη γυναίκα του. Πέφτουμε, κάναμε της βουτιές μας και εκεί που καθόμασταν στο νερό, άρχετε η Ζωή κοντά μου και βλέποντας η Άννα την κίνηση αύτη κατάλαβε, μου χαμογελά και πάει κι αυτή δίπλα στον Νίκο. Εκεί που πλατσουρίζαμε, γλιστρά η Ζωή και εγώ την πιάνω. Αυτή κολλάει πάνω μου και ακούμπησε ο πούτσος μου στα μπούτια της. Η Άννα είχε πιάσει κουβέντα με το Νίκο και εγώ φυσικά με την ζωή. Ξαφνικά αισθάνομαι το χέρι της να μου χαϊδεύει τον πούτσο και τα αρχίδια. Αμέσως καύλωσα και άρχισε να μου τον παίζει και να μου τον έχει κάνει παλούκι. Η γυναίκα μου με τον Νίκο να μας βλέπουν.

-    Παιξ’ τον κι εσύ του Νίκου. Καύλωσε τον, μονό εγώ θα είμαι καυλωμένος;

Αρχίζει η Άννα να του τον παίζει και μας είχαν κάνει τούρμπο στην κάβλα. Αρχίζω κι εγώ να χαϊδεύω το μουνί της Ζωής και μετά από λίγο, έχουν καυλώσει και οι δυο.

-    Έτσι χάιδεψε μου το μουνί, μ’ αρέσει. Με έχεις καυλώσει πολύ και έχω χύσει δυο φορές εδω στο νερό…

άκουγα την Άννα να λέει στο Νίκο. Βγήκαμε από το νερό και ξαπλώσαμε εγώ δίπλα στη Ζωή και η Άννα δίπλα στον Νίκο. Εκει που η Άννα του τον έπαιζε, μου λέει…

-    αχ Χάρη θέλω να του τον πάρω τσιμπούκι. Τη λες;

-    Τι το ρωτάς; Αφού το θες παρ’ τον και εμείς με την Ζωή θα σας βλέπουμε.

Αρχίζει η Άννα το τσιμπούκι στον Νίκο. Του τον παίρνει όλον μέσα στο στόμα, μέχρι τα αρχίδια. Ο Νίκος να σπαρταρά από κάβλα μέχρι που της λέει ότι θα χύσει κι εκείνη του ζήτησε να της τα δώσει στο στόμα. Τα κατάπιε όλα. Η Ζωή συνέχιζε να μου τον παίζει και όταν συνήλκε ο Νίκος από την κάβλα και το χύσιμο λέει στη γυναίκα του.

-    Έλα… παρ’ του κι εσύ τσιμπούκι του Χάρη να σας βλέπουμε με την Άννα.

Με μιας τον βάζει όλον μέσα στο στόμα, ενώ η Άννα τον έπαιζε του Νίκου που τον είχε συνέχεια καυλωμένο. Η Ζωή με τρέλαινε στο τσιμπούκι και όταν ήρθε η στιγμή να χύσω το κατάλαβε και μου λέει…

-    χύσε και εσύ στο στόμα μου.

Χύνω και τα κατάπιε όλα χωρίς να αφήσει σταγόνα χαμένη. Κάναμε τσιγάρο και μια βουτιά ακόμα. Φεύγοντας, κανονίσαμε να βρεθούμε το βράδυ στο σπίτι των ποδιών κατά τις 9 για να έχουμε ξεκουραστεί από το μπάνιο και από τα τσιμπούκια στην παραλία. Πήγαμε στο σπίτι, κάναμε το μπανάκι μας και ξαπλώσαμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Το βράδυ θα είχαμε πολλά να κάνουμε με τα παιδιά.

Ξυπνήσαμε κατά τις 6 κάναμε καφεδάκι και πήραμε κατά της 8 το αμάξι για το σπίτι τους. Φυσικά μας περίμεναν. Η Ζωή φορούσε ένα baby-doll λευκό, χωρίς σουτιέν και ένα θαλασσί στρινγκ διάφανο, που σχεδόν είχε μπει στο μουνί της. Ο Νίκος μια βερμούδα άσπρη, μεταξωτή, χωρίς από μέσα να φορά σλιπάκι. Εκεί που κάθισε του φάνηκε αμέσως ο πούτσος του. Εμείς λόγο της επίσκεψης, ήμασταν κανονικά. Απ’ έξω ντυμένοι. Καθίσαμε στο σαλόνι, φέρνει ποτά η Ζωή και μας λέει καυλιάρικα.

-    Δεν βγάζετε κι εσείς τα ρούχα σας να είμαστε το ίδιο όλοι;

Με μιας τα βγάζουμε. Εγώ μένω με το σλιπάκι και η γυναίκα μου με ένα μικρό κιλοτάκι διαφανές κόκκινο. Πίναμε το ποτό μας και έρχεται η Ζωή και κάθεται δίπλα μου. Κάνω νόημα στην Άννα να πάει δίπλα στον Νίκο και κουβεντιάζαμε για το μεσημεριανό, τα τσιμπούκια που έκαναν οι γυναίκες μας. Ο Νίκος αρχίζει να χαϊδεύει τα μπούτια της Άννας κι εμένα το ίδιο η Ζωή. Η Άννα του βάζει το χέρι μέσα στη βερμούδα και αρχίζει να του πιάνει τον πούτσο που είχε καυλώσει, όπως και ο δικός μου. Σηκώνεται η Ζωή και τα βγάζει όλα, όπως κι εμείς. Αρχίζουν να μας παίρνουν τσιμπούκι, η γυναίκα μου του Νίκου και η Ζωή εμένα.

-    Δεν θα χύσετε με το τσιμπούκι. Θέλουμε να μας γαμήσετε πρώτα, που ακόμα δεν μας έχετε γαμήσει.

Σταματάει η Ζωή το τσιμπούκι και πάει στην Άννα. Της ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να της κάνει γλειφομούνι. Στη γυναίκα μου δεν έχει ξανακάνει γλειφομούνι άλλη γυναίκα. Αρχίζει να τρελαίνεται από κάβλα. Ξαπλώνουν στο χαλί και κάνουν 69. Βογκάνε από κάβλα και οι δυο, να χύνουν και να τα γλείφει η μια της άλλης. Εμείς με το Νίκο να είμαστε στον καναπέ και να παίζουμε τον πούτσο μας. Μας έχει έρθει στο αμήν η κάβλα. Μετά από λίγο, μου λέει η Ζωή.

-    Θες να γαμήσει την γυναίκα σου ο άντρας μου;

-    Από εμένα ελεύθερα αν θέλει η Άννα…

και η γυναίκα μου συμπληρώνει ότι μπορεί να τη γαμήσι από το μουνί και αν του αρέσει και θέλει και από τον κώλο.

-    Άντε κωλόφαρδε, θα γαμήσεις και τον κώλο της Άννας, όπως θέλω να με γαμήσει και μένα ο χάρης,

Πετάχτηκε η Ζωή. Στήνονται και οι δυο στα τέσσερα. Με μιας τον βάζουμε όλο μέσα στη μουνάρα τους και να βογκάνε από καύλα. Εμείς να τις γαμάμε με δύναμη. Μετά από λίγο λέει η Ζωή στο Νίκο.

-    Νίκο έλα γάμα την Άννα από τον κώλο να βλέπω που θα μπαίνει όλος μέσα και να χτυπάνε τα αρχίδια σου στο μουνί της.

Της βάζει λίγο λιπαντικό και της χώνει σιγά-σιγά το πουτσοκέφαλο μέσα. Η γυναίκα μου να βογκάει από κάβλα και η ζωή να του λέει…

-    έτσι, γάμα την από τον κώλο. Μ’ έχεις τρελάνει Νίκο με τον κώλο της Άννας. Να δεις πως θα με γαμήσι και μένα ο Χάρης από τον κώλο.

Εγώ να έχω τρελαθεί από την κάβλα. Να βλέπω τη γυναίκα μου να την γαμάνε από τον κώλο, σκέτη τρέλα. Μετά από λίγο μου λέει η Ζωή.

-    Χάρη έλα κι εσύ. Γάμα μου τον κώλο… ξέσκισε τον.

Βάζει λίγο λιπαντικό και μου τον ανοίγει. Της τον βάζω όλο μέσα. Οπός είναι κοντά να χαϊδεύει τα βυζιά η μια της άλλης και να φιλιούνται στο στόμα.

-    Μη χύσετε, έχουμε και συνέχεια παιδιά,

μας πρόσταξε σχεδόν η Ζωή. Τον βγάζουμε από τον κώλο τους και καθόμαστε στον καναπέ δίπλα-δίπλα. Εμείς στον ένα καναπέ και οι γυναίκες μας στον άλλο να χαϊδεύονται μεταξύ τους. Εμείς να τον παίζουμε χωρίς να έχουμε χύσει ακόμα από το τρελό γαμήσει που κάνουμε. Μετά από λίγο λέει η Ζωή στην Άννα.

-    Θα σε πείραζε να έκανε τσιμπούκι ο άντρας μου στον Χάρη;

-    Αν και ο Χάρης πάρει του Νίκου τσιμπούκι, δεν έχω πρόβλημα.

Ακούγοντας τρελαθήκαμε. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ο Νίκος δεν ξέρω αν έχει κάνει τσιμπούκι σε άλλον, αλλά μου έλυσε την απορία η Ζωή λέγοντας πως είναι και του Νίκου η πρώτη φορά. Ξεκινάμε να τον παίζει ο ένας του άλλου και μετά ξαπλώνουμε κάτω και αρχίζουμε να γλειφόμαστε όπως οι γυναίκες. Φτάσαμε ο ένας στον πούτσο του άλλου και αρχίσαμε να τον βάζουμε σιγά-σιγά στο στόμα μας. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

-    Για πρωτάρηδες ωραίο τσιμπούκι κάνετε μεταξύ σας.

-    Τι θα έλεγες να γαμούσε ο ένας τον άλλο; Μόνο εμάς θα γαμάνε από τον κώλο; Να μην γαμηθούνε κι αυτοί;

Η Ζωή συμφωνεί και λέει του Νίκου.

-    Θες να δοκιμάσεις να σε γαμήσι ο Χάρης και μετά εσύ το Χάρη;

-    ναι… θέλω να δοκιμάσω να με γαμήσι,

απάντησε ο Νίκος καυλωμένος. Κάθεται στα τέσσερα, του βάζει λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα και στον πούτσο μου η Άννα, του ανοίγουν τον κώλο και πάω από πίσω. Του τον παίζω λίγο στην κωλοτρυπίδα και αρχίζω να του τον βάζω μέσα. Ο Νίκος να λέει ότι πονάει και να του λέει η ζωή πως στην αρχή έτσι είναι. Σιγά-σιγά του τον έχω βάλει όλο μέσα και μετά από λίγο άρχισε να του αρέσει και βογκούσε από καύλα. Καυλώνω τρελά κι εγώ. Πλέον να τον έχω ξεσκίσει και να του παίζω τον πούτσο. Έχουμε τρελαθεί και οι δυο.

-    Φτάνει με τον Νίκο. Έλα τώρα Χάρη να γαμήσι κι εσένα.

Τον βγάζω από τον κώλο του Νίκου και κάθομαι στα τέσσερα. Μου βάζουν λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα μου και στον πούτσο του Νίκου. Αρχίζει να μου τον βάζει μέσα. Είχα κι εγώ τρελαθεί στον πόνο και στο τσούξιμο. Εκεί που μου είχε βάλει το μισό μέσα, με μιας μου τον καρφώνει όλο μέσα. Πόνεσα πολύ. Αργότερα μου άρεσε πολύ, τόσο που ήθελα να χύσω από την κάβλα. Ήθελα να χύσω αλλά το κράταγα για το τσιμπούκι που θα μας κάνανε τα κορίτσια. Ο Νίκος να μου ξεπατώνει τον κώλο στο γαμήσι και εγώ να τρελαίνομαι όπως είχαν τρελαθεί και η ζωή με την Άννα βλέποντας μας να γαμάει ο ένας τον άλλον. Μου τον βγάζει από τον κώλο και καθόμαστε στον καναπέ. Κάνουμε νόημα στα κορίτσια να έρθουν για τσιμπούκι να χύσουμε και εμείς. Έρχονται, μας τσιμπουκώνουν και μετά από λίγο τους πλημμυρίσαμε το στόμα με ψωλοχύματα. Τα κατάπιαν όλα μέχρι σταγόνα. Εγώ με το Νίκο την ώρα του τσιμπουκιού να φιλιόμαστε στο στόμα.

Μετά από αυτό το γαμήσι ξαπλώσαμε και οι τέσσερις, ξεκουραστήκαμε λίγο, ντυθήκαμε και φύγαμε αργά για το σπίτι. Με τα παιδιά ξαναβρεθήκαμε, πότε στο δικό μας σπίτι, πότε στου Νίκου και τα γαμήσια μας συνεχίζονται ακόμα.

Αν σας άρεσε, γράψτε κάποιο σχόλιο
Χάρης και Άννα

Φιλάκια.

(Copyright protected OW ref: 64615)