Με παρτούζωσαν μαζί με την μάνα μου

Δημοσιεύθηκε από crossakigr
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Όταν σε ηλικία 17 χρονών κατάλαβα ότι είχα μια κρυμμένη θηλυκή πλευρά μέσα μου, άρχισα σιγά-σιγά να την ξετυλίγω.

Η ιστορία:

Πειραματιζόμουν με το σώμα μου και την εμφάνιση μου. Πολλές φορές, όταν ήμουν μόνος στο σπίτι, φόραγα τα ρούχα της μαμάς μου, βαφόμουν και περπατούσα πάνω στα 12ποντα της. Έκανα αποτρίχωση συχνά και γενικά όταν ήμουν μόνος είχα πολύ θηλυκή συμπεριφορά.

Οι γονείς μου είχαν μόνο εμένα, δεν είχαν άλλα παιδιά. Ένα βράδυ ο πατέρας μου είχε φωνάξει κάτι φίλους του για δείπνο, προκειμένου να τους πείσει για μια επένδυση και είχε ενημερώσει την οικογένεια 2 μέρες πριν λόγο της σημαντικότητας του δείπνου για τη δουλειά του. Είχε πει στη μητέρα μου να είναι όλα τέλεια εκείνο το βράδυ, ενώ εμένα μου είπε να λείπω και να γυρίσω αργά που θα έχουν φύγει. Το πρωί πριν φύγω με κάτι "καλούς μου φίλους", άνοιξα τη ντουλάπα της μητέρας μου και πήρα μια κόκκινη σφήνα πρωκτού που ήξερα ότι έχει κρυμμένη εκεί. Ήθελα ο κώλος μου να είναι συνέχεια ανοιχτός, αφού δεν ήξερα τι θα παιχτεί με τους φίλους μου.

Τελικά δεν παίχτηκε τίποτα και κατά της 21:00 πήρα τηλέφωνο σπίτι και είπα ότι θα γυρίσω. Ο πατέρας μου είπε να πάω στο δωμάτιο μου και να μην πολυβγαίνω για να μην τους ενοχλώ. Μια ώρα περίπου μετά και πάνω που συζητούσαν για δουλειές, ο πατέρας μου πήρε τον έναν από τους 5 επενδυτές και πήγαν στην εταιρία να του δείξει τις εγκαταστάσεις και κάποια πρόχειρα σχέδια που είχε. Είχαν έρθει και οι 5 από μακριά, με ένα αυτοκίνητο και είπαν στους υπόλοιπους να τους περιμένουν σπίτι και να φύγουν όλοι μαζί όταν γυρνούσαν. Ο πατέρας μου το επικρότησε αυτό, αφού ήθελε πολύ τη συνεργασία.

Έφυγαν λοιπόν και έμεινε η μαμά μου με τους 4 επενδυτές. Να πω εδω ότι οι γονείς μου δεν τα πάνε καλά τον τελευταίο καιρό. Η μαμά μου πήγε να τους φέρει γλυκό και όταν κάθισαν στο τραπέζι, άρχισαν να κάνουν παιχνίδι με τα πόδια από κάτω, με υπονοούμενα κλπ. (τους έβλεπα από την σκάλα). Κάποια στιγμή ο ένας έχυσε (επίτηδες μάλλον) το νερό στο πάτωμα.

•    Δεν πειράζει… είπε η μαμά μου.

Πήγε και έφερε ένα πανί και αφού έσκυψε στα 4, άρχισε να το τρίβει. Αυτοί είχαν μείνει μαλάκες, αφού είχε ανέβει το μίνι φόρεμα που φορούσε και φαινόταν η τεράστια κωλάρα της. Αυτός που έριξε το νερό, άρχισε να τη χουφτώνει.

•    Είναι το παιδί μου πάνω, σε παρακαλώ,

είπε με τρεμάμενη φωνή η μαμά μου.

•    Θα είμαστε ήσυχοι… απάντησε ένας.

Εκείνη δεν άργησε να ανταποκριθεί και άρχισε να τους φιλάει. Όταν κατέβασε το παντελόνι του ενός, καύλωσα πάρα πολύ. Έφυγα και πήγα στην κρεβατοκάμαρα της, πήρα κάτι εσώρουχα και μπήκα στο δωμάτιο μου να παίξω με το πουτσάκι μου. Σε λίγο άκουσα φωνές από διπλά, δηλαδή από την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. Από ότι κατάλαβα την πήγαν εκεί. Δεν ξέρω πως την γαμούσαν, αλλά φώναζε αρκετά. Σε κάνα 10λεπτο άνοιξε η πόρτα του δωματίου μου και μπήκε ένας από αυτούς μέσα. Με είδε να φοράω τα ρούχα της και να παίζω με το καβλάκι μου στα σεντόνια μου.

•    Πάμε στη μαμά σου… μου ψιθύρισε.

•    Να η κόρη σου. Δεν κοιμάται τελικά,

είπε μόλις μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα.

•    Δεν το πιστεύω… είπε η μαμά μου.

•    Συγγνώμη, της απάντησα.

•    Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, με διόρθωσε ένας.

•    Κι εσύ νόμιζες ότι θα την ξυπνούσαμε, ενώ ήθελε να γαμηθεί όπως η μάνα της, είπε ένας άλλος.

•    Έλα εδω μικρή μου… είπε η μητέρα μου.

Άρχισε να με φιλάει τρυφερά στο στόμα και αφού με ξάπλωσε στο κρεβάτι, άρχισε να κατεβάζει το βρακάκι μου και είδε τη σφήνα μέσα μου.

•    Εσύ την είχες και την έψαχνα;

•    Δεν πειράζει θα είναι και ανοιχτή, φώναξαν όλοι.

Αφού έστησαν τη μητέρα μου στα 4, ένας την γάμαγε από τον κώλο και ο άλλος την τσιμπούκωνε. Με παρότρυνση της μαμάς μου, πήγα μπροστά της να ρουφάω τα 2 καβλιά και να τα ετοιμάζω για να την γαμάνε. Τη γαμούσαν για κάμποση ώρα, όταν είπε ένας…

•    Θέλω να ξεπαρθενιάσω την κόρη σου.

•    Άντε τι περιμένετε, απάντησε εκείνη.

Ο ένας συνέχισε να παίρνει τη μάνα μου στα 4, ενώ εμένα με ξάπλωσαν μπροστά της και αφού άνοιξα καλά τα πόδια... "αχ…" βγήκε μια κοριτσίστικη φωνή από μέσα μου. "Πονάω" μουρμούρισα. Ήρθε πάνω στο πρόσωπο μου η μητέρα μου για να μου δώσει κουράγιο με ένα της φιλί στο στόμα, όσο μπορούσε και αυτή, γιατί την γαμούσαν εκείνη την ώρα. Ενώ ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα, πέρασαν όλοι από μέσα μου. Κάποιοι και 3 φορές. Η μαμά μου, έφερε την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα της πάνω στο πρόσωπο μου για να την καθαρίσω και μου κρόταγε ανοιχτά τα πόδια.

•    Ελάτε να την γκαστρώσετε, τους είπε.

Ένας-ένας ανέβαιναν πάνω μου και έχυναν μέσα μου. Με είχαν ξεσκίσει τόσο, που τα ένοιωθα να τρέχουν πάνω στο μαξιλάρι της, που είχαν βάλει από κάτω μου.

•    Θα αποκτήσεις εγγονάκι, της έλεγαν.

•    Με τέτοια πουτανάρα κόρη που έχω… απάντησε.

•    Θα σου σκίσω την μήτρα, μου φώναζαν.

Όταν τέλειωσαν όλοι, ντυθήκαν και πήγαν στο σαλόνι να περιμένουν τον μπαμπά μου με τον φίλο τους. Εγώ έμεινα με την μαμά μου. Με πήρε γυμνό αγάλια και αφού μου χάιδευε την καταγαμημένη τρύπα μου, έβγαζε με το δάχτυλο της τα χύσια από μέσα μου και μου τα έδινε να τα γλείφω.

•    Σου άρεσε αγάπη μου;

•    Πολύ μαμά!

•    Ελπίζω μόνο να μην έμεινες έγκυος…

Συμπλήρωσε γελώντας και με έστειλε να ντυθώ και να πάω για ύπνο. Φεύγοντας μου έδωσε τη σφήνα και είπε να τη φοράω όποτε μπορώ για να είμαι πιο ανοιχτή.

 

(Copyright protected OW ref: 65577)