Πρώτη αμφισεξουαλική εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιάννη, είμαι 19 ετών και παρθένος. Ξέρω, είναι περίεργο αλλά το πρόβλημα μου είναι τα παραπανίσια κιλά. Όχι ότι είμαι τέρας αλλά οι γκόμενες θέλουν μοντέλα. Έτσι περνάω την ώρα με το να μαλακίζομαι συνομιλώντας σε τσατ.

Μια νύχτα στο τσατ, πετάχτηκε ένα παραθυράκι για πριβέ με το όνομα "Ηλία-Μαρία". Ήταν ζευγάρι. Συζητήσαμε και έδειχναν πολύ έμπειροι. Ο Ηλίας ήταν 22 ετών και η Μαρία 19, σαν εμένα.

Κάναμε συζήτηση. Είπα ότι είμαι παρθένος και έδειξαν ενδιαφέρον. Μάλιστα όταν είπα ότι είμαι παχουλός, είπαν ότι γούσταραν να κάνουμε κάτι, αν και εγώ είχα στο μυαλό μου παρτούζα αλλά δεν ήταν καθόλου αυτό. Θα δείτε τι εννοώ.

Κανονίσαμε να βρεθούμε. Θα πήγαινα στο σπίτι του Ηλία, και πήγα.

Ο Ηλίας ήταν ένας μετρίου αναστήματος νεαρός θα έλεγα με αξύριστο πρόσωπο, μελαχρινός, και με παιχνιδιάρικο βλέμμα. Η Μαρία ήταν μια βυζαρού 19άρα ξανθιά με στητό κώλο και χείλη για πίπα. Χαιρετηθήκαμε και βάλαμε ποτάκια.

Τα κοπανίσαμε και άρχισε η Μαρία να μας κάνει πίπα. Άρχισε με τον Ηλία, ο οποίος συνειδητοποίησα πόσο προικισμένος ήταν αν και κοντούλης σχετικά. Η Μαρία ρουφούσε το τεντωμένο καυλί του με πάθος και χαιρόταν που ο Ηλίας αναστέναζε. Τελικά ήρθε και σε μένα και μου ξεκούμπωσε το τζην και πήρε τον ντροπαλό πουτσάκο μου στο στόμα της, ο οποίος σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε όσος δεν είχε γίνει τόσες φορές που μαλακιζόμουν. Είχε φλεβιάσει και έμοιαζε πούτσος λες και ήταν από πορνό.

Ένιωσα ωραία γιατί πίστευα ότι θα τον έβρισκε μικρό. Έγλυφε με δύναμη και ρούφαγε σαν τρελή. Είχε παθιαστεί τόσο με την κοιλιά μου, μου την χάιδευε ενώ ρούφαγε τα αρχίδια μου! Ένιωσα μια πρωτόγνωρη αίσθηση… με γαργαλούσαν τρελά, και είχα σφίξει. Της χάιδεψα τα μαλλιά. Ο Ηλίας ξεπατώθηκε να μαλακίζεται! Με άφησε και σηκωθήκαμε όλοι.

Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα αμίλητοι. Το κρεβάτι ήταν μεγάλο. Ξάπλωσα εγώ και ο Ηλίας, με τις πούτσες κοντάρια, και η Μαρία ανάμεσα στα πόδια μας, άρχισε να μας παίρνει πίπες. Ο πούτσος μου είχε μουδιάσει από καύλα. Ο Ηλίας φαινόταν να έχει ερεθιστεί και άλλο γιατί της μιλούσε πρόστυχα. Εγώ σαν παρθένος, ντρεπόμουν να μιλήσω άσχημα και πρόστυχα αν και θα ήθελα να της λέω πόσο πουτάνα θέλω να γίνει για πάρτη μου και τέτοια...

Ο Ηλίας την έπιασε και την γάμησε. Για κάμποσες στιγμές έμεινα σαν μαλάκας με την ψωλή στον αέρα. Ο Ηλίας γύρισε και μου είπε:

-Ρε μαλάκα! Τι κάθεσαι; Σήκω και γάμα στόμα ρε!

Σηκώθηκα και πήγα μπροστά της. Δεν ήξερα τι να κάνω και ευτυχώς εκείνη έπιασε τον πρησμένο πούτσο μου και τον πήρε χωρίς να μου πει τίποτα. Ρούφαγε… άρχισα να καυλώνω και άλλο… έπιασα το κεφάλι της και άρχισα να σπρώχνω μέσα τον πούτσο μου.

Η Μαρία γέλασε και με κοίταξε. Ο Ηλίας έχωσε μια δυνατή και φώναξε. Ο πούτσος μου βγήκε από το στόμα της αλλά τον ξαναπήρε. Ο Ηλίας την έλεγε "πουτάνα" εγώ δεν μπορούσα να βρίσω. Με χάιδεψε στα παπάρια και δέχτηκε το σπέρμα μου στο στόμα της.

Έχυνα και το ευχαριστιόμουν… εκεί πέταξα ένα:

-Πάρτα καριόλα, πάρτα μέσα!

Ο Ηλίας γάμαγε ακόμα… εγώ ξάπλωσα πίσω για λίγο και ξεκουραζόμουν ενώ ο Ηλίας την πηδούσε. Με κοίταξαν και οι δυο και σταμάτησαν. Ο Ηλίας ήρθε και μου είπε:

-Σήκω και πήδα την!

Αν και ξαφνιάστηκα από το θράσος του, σηκώθηκα και πήρα θέση πίσω στις γαμάτες τρύπες της… το μουνί, το οποίο είχε ανοιχτεί βίαια από τον Ηλία και ο απείραχτος κώλος. Πήγα να μπω στο μουνί και η Μαρία είπε:

-Στον κώλο χοντρούλη.

Την άκουσα… σάλιωσα την πούτσα μου και μπήκα στον κώλο της αργά. Το πουτσοκέφαλο μπήκε δύσκολα. Η Μαρία έλεγε:

-Πονάω!

Ο Ηλίας μαλακιζόταν κοιτώντας μας… έσπρωξα απότομα… ο πούτσος μου μπήκε όλος μέσα. Η Μαρία νόμιζα ότι έπαθε εγκεφαλικό! Έλεγε "πονάω" και μου έλεγε να τον βγάλω αλλά ο Ηλίας έλεγε:

-Μην τον βγάζεις…

Συνέχισα... Έβαζα τον πούτσο μου και τον έβγαζα στον στενό κώλο της Μαρίας, η οποία βόγκαγε και τιναζόταν κάθε φορά που έμπαινα μέσα. Ο Ηλίας είχε καυλώσει πολύ. Ο πούτσος του στεκόταν στον αέρα χωρίς να τον κρατάει. Εγώ καύλωνα συνέχεια και έμπαινα πιο μέσα. Της έπιασα τα μαλλιά και τα τραβούσα καθώς γαμούσα. Έσκυψα πάνω της...

Ο Ηλίας τώρα έβλεπε τον κώλο μου και τον κώλο της, που γαμιόταν άγρια από έναν πούτσο πρησμένο. Γαμούσα… είχα πέσει σε ένα κόμμα… σε μια νιρβάνα… δεν ένιωθα το περιβάλλον γύρω μου, μόνο την Μαρία που τιναζόταν και μου έλεγε ότι πονάει. Έπιανα τις βυζάρες της και δάγκωνα το αυτί της. Η κοιλιά μου ακουμπούσε την πλάτη της… ερεθιζόμουν όλο και πιο πολύ, όταν ξαφνικά ένιωσα κάτι ζεστό να αγγίζει το κωλοτρυπίδι μου. Τραβήχτηκα μια, αλλά αυτό συνέχιζε να προσπαθεί. Ο Ηλίας ήθελε να με καβαλήσει.

Δεν ήξερα αν έπρεπε να τον σταματήσω ή απλά να τον αφήσω να μου γαμήσει το κωλοτρυπίδι ενώ του γαμούσα την κοπέλα. Δεν έκανα τίποτα...

Άφησα τον Ηλία να με φορμάρει. Δεν ήξερα ότι θα πονούσε τόσο. Ο πούτσος μου είχε κολλήσει βαθιά στον κώλο της Μαρίας! Μια κραυγή βγήκε από το στόμα μου ασυναίσθητα καθώς ο Ηλίας με είχε καρφώσει με τον μισό ψώλο του. Δεν μπήκε όλος αλλά έσπρωξε. Άρχισα να πονάω αλλά δεν βογκούσα πολύ. Αναστέναζα... Ο Ηλίας άρχισε να γαμάει γρήγορα.

Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά! Ο πούτσος μου ετοιμαζόταν να εκραγεί μέσα στην Μαρία. Ο Ηλίας άρχισε να κάνει την λεγόμενη: "ιππασία" έτσι λέω εγώ όταν γαμάω γρήγορα από τον κώλο και προκαλώ ανεπαίσθητες κινήσεις στην γκόμενα. Αυτό έκανε ο Ηλίας σε μένα… με "ίππευσε"… ο κώλος μου πρέπει να είχε γίνει σαν δίευρο από τον πούτσο του.

Η Μαρία βόγκαγε από το κολλημένο καυλί μου στον κώλο της. Κουνήθηκα αργά και μπήκα στον κώλο της πάλι. Ο Ηλίας με πίεσε κάτω. Κόλλησα πάνω στην πλάτη της Μαρίας. Ο πούτσος μου πονούσε από την πίεση γιατί με το σκύψιμο τεντώθηκε αφύσικα μέσα στον κώλο της. Η Μαρία έκλαιγε από πόνο και ο Ηλίας τώρα είχε βάλει την δυνατή ταχύτητα.

Με ξεκώλιαζε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ο κώλος μου δεχόταν αλλεπάλληλες επιθέσεις από τον Ηλία. Άρχισε να με σφαλιαρίζει στον κώλο μου… έβγαλα ένα μακρόσυρτο "αχχχχχ"… ο Ηλίας με κοίταξε χωρίς να βγάλει την πούτσα του…

-Πόνεσες χοντρούλη;

Είπε ειρωνικά και συνέχισε. Δεν μπορούσα να κουνηθώ γιατί η πίεση που ασκούσε το σώμα του Ηλία πάνω μου, με καθιστούσε ανίκανο να κουνηθώ σε συνδυασμό με τον πόνο στον ακόμα πολιορκούμενο κώλο μου.

Εκεί που νόμιζα ότι θα πέθαινα από τον πόνο, με έσπρωξε και με γύρισε. Μαλακίστηκε πάνω στα μούτρα μου και έφαγα τα χύσια του όλα στα μούτρα. Μερικές σταγόνες κύλησαν μέσα στο στόμα μου. Έφτυσα και ο Ηλίας με έβαλε να του κάνω πίπα, ενώ η Μαρία έπαιρνε πίπα σε μένα. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά το δέχτηκα. Καλά να πάθω. Ήθελα να κλείσω ραντεβού από τσατ.

Τελείωσε μέσα στο στόμα μου και έφυγα. Ξέρασα στην τουαλέτα τους πρώτα. Αν και ξεπαρθενιασμένος από όλες τις απόψεις, άρχισα να γαμάω γκομενάκια. Είχα αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά το ξεκώλιασμα της.

 

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")