Αναμνήσεις ενός κρυφού αμφί: το Άσραμ (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η μέρα για τη μύηση του φίλου μας  σαν ισότιμο μέλος  και η τελετή εισδοχής του στο άσραμ είχε φτάσει...

Προηγούμενο μέρος

Η αλήθεια είναι πως το άγχος της προσμονής για τη τελετή εισδοχής δεν με είχε αφήσει να κοιμηθώ καλά. Ταυτόχρονα έφερνα στη μνήμη μου το πήδημα που είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ και με έκανε ακόμα να καυλώνω. Επίσης αναρωτιόμουν τι γίνεται και που βρίσκεται η μητέρα μου, αν έμαθε τι έγινε εχτές, αν έμαθαν κι άλλοι, ένα σωρό ερωτήματα στο κεφάλι μου. Και ξανά ο πούτσος του Μανού στο κώλο μου να κυριαρχεί πάνω από κάθε άλλη σκέψη. Τι θα γινόταν σήμερα; Ήξερα ότι η τελετή θα γινόταν μπροστά σε όλους τους φιλοξενούμενους αδελφούς και τον δάσκαλο φυσικά. Θα υπήρχαν ανάλογες ερωτικές πράξεις; Και αν ναι, μπροστά σε όλο τον κόσμο; Και στη μητέρα μου; Φανταζόμουν ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να συμβεί κι αυτό, αλλά η ιδέα με άγχωνε εκείνες τις στιγμές. Παράλληλα όμως αισθανόμουν κι αυτή την ανατριχίλα της καύλας, το τρεμούλιασμα της ερωτικής προσμονής. Καλώς ή κακώς όλα αυτά με καύλωναν. Στο πρωινό κατάλαβα ότι από τους συνολικά τέσσερις που προετοιμαζόμασταν για εισδοχή, είχαμε μείνει μόνο δύο: εγώ και μία 35χρονη όμορφη Γιαπωνέζα, η Μιγιούκι, που ήταν εμφανώς τρακαρισμένη και συνεχώς αμίλητη.

Μας ειδοποίησαν να πάμε να ετοιμαστούμε στα δωμάτιά μας. Έπρεπε να φορέσω μία λεπτή ημιδιάφανη, λευκή εσθήτα (μακρύ φόρεμα με κουκούλα και μανίκια), η οποία δενόταν στη πλάτη με κορδόνια από πάνω μέχρι τη μέση. Για τον λόγο αυτό ήρθε στο δωμάτιο και με βοήθησε να τη φορέσω ο εκπαιδευτής μου ο Μανού, δίνοντάς μου τις τελευταίες οδηγίες για μετά, και ζητώντας μου να είμαι χαλαρός, ακομπλεξάριστος και έτοιμος για οτιδήποτε μπορεί να έβλεπα ή να συνέβαινε σε εμένα προσωπικά. Αυτά τα τελευταία λόγια και η υπενθύμισή του ότι πάντα πρέπει να έχω στο μυαλό μου το σκοπό που γίνονται όλα, με έκαναν να καταλάβω ότι επρόκειτο να γίνουν ¨πολλά¨. Βγαίνοντας από το δωμάτιο με κατεύθυνση τον χώρο όπου θα γινόταν η τελετή, συναντηθήκαμε και με τη Μιγιούκι που τη συνόδευε ο δικός της εκπαιδευτής. Και οι τέσσερις μαζί μπήκαμε στον χώρο της τελετής.

Ήταν ένα σουρεαλιστικό και ταυτόχρονα μαγευτικό θέαμα. Μέσα σε πολύ καπνό από τα πολλά αρωματικά που έκαιγαν και είχαν πνίξει τον χώρο με εκπληκτική, εντελώς αφροδισιακή μυρωδιά, καθισμένοι οκλαδόν σε σχήμα Π, οι περίπου 50 παρευρισκόμενοι. Κάθε πλευρά του Π αποτελούνταν από 15-20 ανθρώπους σε τρεις σειρές των 6-7 ατόμων. Φορούσαν ακριβώς τα ίδια ρούχα με εμένα, με τη διαφορά ότι όλοι φορούσαν επίσης και την μεγάλη και φαρδιά κουκούλα στο κεφάλι τους. Έτσι όπως ήταν, φυσικά, δεν μπορούσα να διακρίνω κανένα πρόσωπο. Μόνο γυναικεία και αντρικά σώματα ανακατεμένα μεταξύ τους. Σε αυτό το γρήγορο σκανάρισμα του χώρου δεν μπόρεσα να διακρίνω και να ξεχωρίσω τη μητέρα μου πουθενά. Ήξερα όμως ότι θα βρισκόταν κάπου εκεί. Στην άλλη πλευρά ο δάσκαλος, μόνος απέναντι σε όλους, φορώντας μόνο το λευκό του λούνγκι. Ήταν σα να ζούσα και πάλι τις χτεσινές στιγμές, αλλά σε μεγαλύτερο χώρο και με θεατές. Καθίσαμε οκλαδόν, τρία μετρά μπροστά από τον δάσκαλο και με πλάτη στους θεατές. Εγώ με τη Μιγιούκι στο μισό μέτρο στα δεξιά μου, με τους εκπαιδευτές μας να κάθονται με τον ίδιο τρόπο, ακριβώς πίσω μας.

Χαλαρώσαμε για μερικά δευτερόλεπτα και κατόπιν με οδηγό τον δάσκαλο ξεκινήσαμε μία άσκηση διαλογισμού που ακολουθήθηκε από μία προσευχή. Έπειτα έκανε ένα νεύμα στους εκπαιδευτές που ήρθαν και τράβηξαν αυτό που φορούσαμε από πάνω μας, αφήνοντάς μας και τους δύο εντελώς γυμνούς. Από τη μία η θέα που πρόσφεραν οι εκπληκτικές μεγάλες σκουρόχρωμες ρώγες στο σφιχτό στήθος της Μιγιούκι και το τριχωτό μουνί της, και από την άλλη το βλέμμα των θεατών που το ένιωθα να χαϊδεύει τα γυμνά μας κορμιά, έκαναν το καυλί μου να αναπηδήσει και το αίμα μου να εκτινάσσεται κατευθείαν στον εγκέφαλο, με τη θερμοκρασία μου να ανεβαίνει κατακόρυφα. Συγκράτησα τη καύλα μου σε ένα βαθμό ώστε να μην γίνει πέτρα ο πούτσος μου. Η τελετή ξεκίνησε. Δεν θα περιγράψω το πρώτο μέρος της αλλά το δεύτερο που είναι και αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους αναγνώστες εδώ.
Μόλις ανακοινώθηκε η επίσημη είσοδός μας στο άσραμ ως ισότιμα αδέλφια των υπολοίπων, ζητήθηκε από όλους τους θεατές να αποκαλυφθούν και να γιορτάσουν. Δεν μπορούσα να γυρίσω να κοιτάξω, όμως οι μπάσοι πνιχτοί ήχοι μετακινούμενων υφασμάτων από όλες τις μεριές του χώρου, έδειχναν ότι όλοι αφαιρούσαν από πάνω τους ότι φορούσαν. Όταν και ο τελευταίος ήχος έσβησε, ήμουν σίγουρος ότι οι πάντες πίσω μας ήταν γυμνοί. Και η μητέρα μου μαζί! Ο καπνός και οι μυρωδιές στο χώρο λειτουργούσαν ήδη σαν αφροδισιακά και είχαν φέρει τους πάντες σε μία κατάσταση γλυκιάς, ερεθιστικής μέθης. Οι συνδυασμένοι ήχοι της βίνας, με σιτάρ και ταμπούρα, των έγχορδων Ινδικών οργάνων που ξεκίνησαν ένα μεθυστικό παιχνίδι με τα αυτιά όλων μας, αμέσως μόλις όλοι είχαν γδυθεί, έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ερωτική.

Ο δάσκαλος σηκώθηκε και ήρθε να σταθεί ακριβώς μπροστά στη Μιγιούκι. Εκείνη αντιδρώντας σα να ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει, με τελετουργικές κινήσεις, έλυσε το λούνγκι από τη μέση του δάσκαλου και το άφησε να πέσει στα πόδια του, αφήνοντας μπροστά στο πρόσωπό της τον μισοκαυλωμένο του πούτσο. Ο δάσκαλος τότε απευθυνόμενος προς όλους είπε κάποια συγκεκριμένα τελετουργικά λόγια, με τα οποία προσκαλούσε τους πάντες να ενωθούν μαζί του για να δημιουργήσουν έναν ισχυρό ενεργειακό πόλο, δίνοντας ώθηση στη συμπαντική κίνηση. Στην ουσία κήρυσσε την έναρξη μίας ομαδικής ερωτικής συνεύρεσης. Αμέσως η Μιγιούκι έσκυψε μπροστά και χωρίς να τον αγγίξει με τα χέρια της, άνοιξε το στόμα της και πήρε τον πούτσο του μέσα, ξεκινώντας ένα απίστευτο τσιμπούκι σε όλο το μήκος του καυλιού του. Ήμουν μαγεμένος από τον τρόπο που κατάπινε αυτό το καυλί κάνοντας το σχήμα του να διαγράφεται στον λαιμό της τη στιγμή που έφτανε με άνεση μέχρι τα αρχίδια του. Τα σάλια της είχαν δημιουργήσει ένα σταθερό ρυάκι που ξεκινούσε από το στόμα της και τελείωνε πάνω στις καυλωμένες τεράστιες ρώγες της. Ο εκπαιδευτής της πήγε πίσω της και πέρασε τα χέρια του μπροστά της, χαϊδεύοντας και μαλάσσοντας με το ένα το στήθος και τις ρώγες της, και με το άλλο το μουνί της, ενώ ταυτόχρονα έτριβε τον πούτσο του στη μέση και τη πλάτη της.

Επανήλθα στη πραγματικότητα αυτού που άρχισε να συμβαίνει γύρω μου και το πρώτο που σκέφθηκα ήταν να γυρίσω πίσω μου να δω τι γίνεται και, κυρίως, που βρίσκεται και τι κάνει η μητέρα μου. Με πρόλαβε όμως ο δικός μου εκπαιδευτής, ο Μανού, που τραβώντας με από τους ώμους με έκανε να ξαπλώσω ανάσκελα με το κεφάλι μου ακριβώς ανάμεσα στα πόδια του. Κατευθείαν έφερε το κορμί του από πάνω μου, σπρώχνοντας τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Μόλις άρχισα να τον καταπίνω έσκυψε μπροστά και με πήρε στο στόμα του ξεκινώντας ταυτόχρονα να παίζει τη κωλοτρυπίδα μου με τα δάχτυλά του. Έτσι όπως ήμουν κλειδωμένος σε αυτό το αισθησιακό 69 δεν μπορούσα να δω τίποτα άλλο τριγύρω, έτσι αφοσιώθηκα σε αυτό ώστε να το απολαύσω. Γρήγορα μπορούσε να πηδάει το στόμα μου με ένα ρυθμό και να φέρνει τα αρχίδια του μέχρι τη μύτη μου. Το τσιμπούκι του ήταν αργό και βαθύ και τα σάλια του πέφτοντας στην κωλοτρυπίδα μου του είχαν δώσει τη δυνατότητα να τη πηδάει με 2 και 3 δάχτυλα. Ξαφνικά σταμάτησε. Τα δάχτυλα αποσύρθηκαν και έβγαλε το καυλί μου από το στόμα του. Το δικό του ήταν ακόμα βυθισμένο στο λαρύγγι μου.

Άνοιξε και σήκωσε λίγο τα πόδια μου και αμέσως αισθάνθηκα το κεφάλι ενός πούτσου να διαπερνά τη κωλοτρυπίδα μου και να βυθίζεται αργά μέσα μου. Κοιτώντας ανάμεσα από τα μπούτια του είδα πως ήταν ο εκπαιδευτής της Μιγιούκι. Ένιωθα το πούτσο του να μπαινοβγαίνει αργά και γλυκά μέσα στον σαλιωμένο κώλο μου, την ίδια στιγμή που ο Μανού έσκυψε και πάλι για να πάρει το καυλί μου στο στόμα του για να συνεχίσουμε με το δικό μας 69. Ακριβώς δίπλα μου στο ένα μέτρο, η Μιγιούκι ήταν κι αυτή ξαπλωμένη ανάσκελα, με τον δάσκαλο να την έχει καβαλήσει και γονατισμένος στο ύψος του στήθους της, να στηρίζεται με τα χέρια του στο πάτωμα και να της πηδάει κανονικά το στόμα με διαλείμματα ανάμεσα στα στήθη της. Τα πόδια της ήταν σηκωμένα πάνω στους ώμους κάποιου που της πήδαγε ή το μουνί ή τον κώλο και της έτριβε με το χέρι το κλειτορίδα. Πίσω μου και πλάι μου άκουγα, άλλοτε πνιχτούς και άλλοτε λίγο δυνατότερους, ήχους και αναστεναγμούς ηδονής. Κανένας δεν μιλούσε, μόνο ανάσαιναν, βογκούσαν, απολάμβαναν. Μαζί με όλους κι εγώ. Η μυρωδιά του sex είχε πλέον ξεκάθαρα αναμιχθεί με τις άλλες αφροδισιακές μυρωδιές και σε συνδυασμό με την μουσική και τον καπνό είχαν δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα που μπορούσε να παρασύρει οποιονδήποτε. Καιγόμουν να δω τι έκανε η μητέρα μου.

Ο δάσκαλος άρχισε να ραντίζει με χύσι τη Μιγιούκι στο στήθος, το πρόσωπο και να της γεμίζει το στόμα, από το οποίο αυτή το άφηνε να φεύγει από το σαγόνι πάνω στο λαιμό και το στήθος της. Ο πούτσος βγήκε από τον κώλο μου, το ίδιο και ο δικός μου από το στόμα του Μανού. Σχεδόν αμέσως αισθάνθηκα καυτό υγρό να τρέχει πάνω στο καυλί και τα αρχίδια μου, οπότε φαντάστηκα ότι αυτός που με πηδούσε έχυνε στο στόμα τον εκπαιδευτή μου και εγώ τα έπαιρνα μετά πάνω μου. Τρελάθηκα στη καύλα με όλα αυτά και ήταν φυσικό να αρχίσω να χύνω στον αέρα, πάνω μου και πάνω στον εκπαιδευτή μου, ρουφώντας τον πούτσο του με περισσότερη ένταση λόγω του οργασμού που είχα. Αυτό τον έκανε να εκραγεί με τη σειρά του μέσα στο λαρύγγι μου. Όσο καυτό χύσι προλάβαινα το κατάπινα και όσο όχι το άφηνα να τρέχει πάνω μου, βγάζοντάς το δεξιά κι αριστερά από το στόμα μου. Μόλις άδειασε εντελώς και σηκώθηκε μπόρεσα να δω την πλάτη και τον κώλο της Μιγιούκι που ήταν τώρα γυρισμένη στο πλάι και τσιμπούκωνε κάποιον ξαπλωμένο δίπλα της ενώ ο γαμιάς της έκανε πάρτι στον κώλο της. Ήταν ώρα να γυρίσω να δω τι γίνεται στην αίθουσα και κυρίως να βρω τη μητέρα μου.

Γύρισα και έκατσα γονατιστός με τα χύσια να στάζουν από πάνω μου. Το θέαμα που αντίκρισα ξεπερνούσε όποια φαντασίωση κι αν είχα για αυτές τις στιγμές. Παντού, γυμνά κορμιά σε κάθε ομόφυλο και ετερόφυλο συνδυασμό, μπλεγμένα μεταξύ τους με κάθε δυνατό τρόπο και με οποιαδήποτε αριθμητική αναλογία. Με έντονη την παραζάλη από τη καύλα και τις μυρωδιές των αρωματικών και του σπέρματος που είχαν κατακλύσει το χώρο, προσπάθησα κατευθείαν, ανάμεσα σε άλλα κορμιά και πολύ καπνό, να εντοπίσω κάπου τη μητέρα μου. Γυρνώντας στα αριστερά την είδα. Αμέσως ένιωσα ένα ηλεκτρικό κύμα να διαπερνά τη ραχοκοκαλιά μου προκαλώντας μου μία έντονη ανατριχίλα. Ο νους μου προσπαθούσε μέσα από διαδοχικές εκρήξεις σκέψεων να ξεχωρίσει αν η ανατριχίλα οφειλόταν σε οργή, ζήλια, καύλα, ή σε όλα μαζί. Το τέλειο, γυμνασμένο κορμί της, είχε μετατραπεί σε ερωτικό βωμό για τη σεξουαλική εκτόνωση μερικών πεινασμένων, καυλωμένων αντρών. Έτσι το έβλεπα εκείνη τη στιγμή. Όλες οι διδασκαλίες, όλη η φιλοσοφία, είχαν τα πάντα ξεχαστεί. Ναι, ήμουν οργισμένος, όμως γρήγορα αισθάνθηκα το συναίσθημα αυτό να υποχωρεί δίνοντας τη θέση του στη καύλα. Το ζώο μέσα μου είχε επικρατήσει ξεκάθαρα απέναντι σε κάθε ηθική και ευγενή σκέψη.

Ξαπλωμένη ανάσκελα πάνω στο κορμί ενός άντρα με τον πούτσο του στον κώλο της, έπαιρνε ακόμα έναν από πάνω στο μουνί της, ενώ την ίδια στιγμή που αυτοί οι δύο την γαμούσαν με ένταση, δύο-τρεις ακόμα εναλλάσσονταν μεταξύ του στόματος και των χεριών της. Το θέαμα αυτής της απίστευτης παρτούζας, και κυρίως η πρωταγωνίστρια, με είχαν μαγέψει. Η μητέρα μου, εντελώς παρασυρμένη μέσα σε αυτό που ζούσε – και φαινόταν να απολαμβάνει ιδιαίτερα, αυτή την ερωτική έκσταση συνδυασμένη με τη ζάλη των αφροδισιακών μυρωδικών και του καπνού που ανέδυαν, ήταν σε έναν άλλο δικό της κόσμο, στον οποίο εγώ δεν υπήρχα μάλλον εκείνες τις στιγμές. Δεν με έβλεπε. Εγώ όμως έβλεπα… και καύλωνα όλο και περισσότερο με κάθε λεπτό που περνούσε. Κάποιος ήρθε και με πίεσε στη πλάτη για να πέσω στα τέσσερα. Γρήγορα πήγε πίσω μου, μπήκε στο κώλο μου και άρχισε να με πηδάει. Εγώ όμως ήμουν καρφωμένος στη παρτούζα της μητέρας μου. Αυτά όμως, θα περιγραφούν στη συνέχεια…

(Copyright protected OW ref: 56090)