Μικρός και πονηρός

Δημοσιεύθηκε από stevis32
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μαμά και κόρη βρίσκονται σε αναζήτηση ηδονής και ο μικρός γιος στη μέση θα προτιμήσει να τη βρει πιο.. οικογενειακά.

Η ιστορία:

Καλημέρα σας. Πήρα την απόφαση να σας στείλω την δική μου πραγματική ιστορία. Για ευνόητους λόγους, ονόματα και περιοχές έχουν αλλάξει.

Καλοκαίρι του 2008, μήνας Αύγουστος και ήταν ένας από τους πιο ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, τα τελευταία τρία χρόνια. Τα σχολεία έκλεισαν για τις καλοκαιρινές διακοπές, η μητέρα μου πήρε την καλοκαιρινή άδεια από την δουλειά της, ενώ ο πατέρας έπρεπε να μείνει στην πόλη για άλλες δέκα μέρες λόγω φόρτου εργασίας. Σάββατο πρωί, ετοιμάζουμε τα πράγματα, φορτώνουμε το αυτοκίνητο και ξεκινάμε για το εξοχικό μας στους πρόποδες του Βέρμιου. Χαιρετίσαμε των πατέρα και με την μητέρα οδηγό ξεκινήσαμε για ένα τετράωρο ταξίδι. Εγώ (ο Ναπολέων), η μικρή μου αδελφή (Νάντια) και η μαμά (Ναταλία). Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σας πω μερικά πραγματάκια για εμάς:

Η μαμά είναι 44 ετών, που παρά τα χρόνια της είναι μια σεξοβόμβα που πολλοί άντρες στην γειτονιά θέλουν να την κατακτήσουν και να την ρίξουν στο κρεβάτι. Ψηλή, 1, 75 ύψος, 62 κιλά, με καστανόξανθα μαλλιά, πράσινα μάτια, δυο υπέροχα στητά στήθη και ένα ολοστρόγγυλο κωλαράκι.  Η αδελφή Νάντια: 19 χρονών, 1,70 ύψος, 57 κιλά, με προσωπάκι και σώμα που κολάζει και άγιο! Απελευθερωμένη στις σχέσεις της αφού από πιο μικρή είχε ολοκληρωμένη σχέση και έφερνε τους φίλους της στο σπίτι. Ήταν αρκετά βράδια, που έλειπε ο πατέρας σε ταξίδι, που άκουγα από το δωμάτιο της φωνές ηδονής. Εγώ ο Ναπολέων, 18 χρονών, 1,70 ύψος, 52 κιλά, με γυμνασμένο κορμί, λόγω των τεσσάρων χρόνων μπάσκετ. Το μεγάλο ατού πάνω μου είναι ο μεγάλος πούτσος μου. 21 cm μακρύς και 15 cm χοντρός. Δεν είχα καταφέρει να ολοκληρώσω κάποια από τις πολλές σχέσεις μου, λόγω του ότι τα κορίτσια μόλις έβλεπαν το θηρίο το έβαζαν στα πόδια!

Να ξαναγυρίσω στην ιστορία μου. Επιτέλους. Φτάσαμε στο εξοχικό μας. Ξεκινήσαμε να ξεφορτώνουμε τα μπαγκάζια μας και μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά άρχισαν να εμφανίζονται γείτονες, συγγενείς και φίλοι για να μας βοηθήσουν να τακτοποιήσουμε τα πράγματα μας στο σπίτι. Ανοίξαμε τα παντζούρια και τα παράθυρα και πήγαμε στα δωμάτια μας να αλλάξουμε. Η μαμά θα ετοίμαζε κάτι για να φάμε. Βγαίνοντας από το δωμάτιο μου, περνώντας δίπλα από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου της αδελφής μου, άκουσα φωνές από μέσα. Ανοίγω την πόρτα και μπαίνω στο δωμάτιο. Έμεινα κάγκελο! Η αδελφή μου, γυμνή στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι, με το ένα χέρι να τρίβει τις ρώγες της και με το άλλο να χαϊδεύει το μουνάκι της. Είχε μισόκλειστα τα μάτια της, είχε αφεθεί στην ηδονή της στιγμής και δεν είχε καταλάβει ότι είχα μπει στο δωμάτιο και την έβλεπα. Ο πούτσος μου άρχισε να ξυπνάει μέσα από την βερμούδα που φορούσα. Έβαλα το χέρι μου και άρχισα να τον τρίβω πάνω από το ρούχο. Δεν άργησε να γίνει το κακό. Η Νάντια άνοιξε τα μάτια της και με είδε μπροστά της, να την κοιτάω και να τρίβω το παπάρι μου.

-    «Τι κάνεις εκεί μικρέ; Πόση ώρα με παρακολουθείς;»

-    «Εεε, έχω λίγα λεπτά, αλλά ήταν αρκετά για να με ερεθίσεις».

Και με μια κίνηση κατεβάζω την βερμούδα στα γόνατα και ξεπροβάλλει το παλαμάρι μου σε όλο του το μεγαλείο μπροστά της. Η Νάντια γούρλωσε τα μάτια στο θέαμα. Όση ώρα μιλούσαμε δεν είχε κάνει καμιά κίνηση να σκεπάσει την γύμνια της.

-    «Ναπολέων, τι παλαμάρι είναι αυτό αγόρι μου; Δεν πρέπει, είμαστε αδέλφια, αλλά από την άλλη πάλι ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί τέτοιο εργαλείο. Έλα εδώ αδελφούλη μου…», μου είπε η Νάντια.

Εγώ σαν υπνωτισμένος πήγα προς το κρεβάτι που ήταν ξαπλωμένη. Κόντεψα τον πούτσο μου μπροστά στο πρόσωπο της Νάντιας και με μια κίνηση έβαλε τον μισό στο στόμα της. Της άρεσε το τσιμπούκι απ’ ότι κατάλαβα. Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να το χωρέσει όλο το μήκος στο στόμα της. Άρχισε να πνίγεται αλλά της άρεσε. Αφού το έβγαλε για λίγο, έβηξε δυο - τρεις φορές και το ξαναπήρε όλο μέσα στο στόμα της. Δεν άργησα να φτάσω στο τέλος μου.

-    «Αδελφούλα, θα χύσω…»

-    «Στο στόμα τα θέλω όλα».

Με μια κίνηση των γοφών της έβαλα όλο το εργαλείο και άρχισα να την ραντίζω με την λευκή μου κρέμα. Δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη, την έφαγε όλη! Ήταν η σειρά μου να της ανταποδώσω το κέρασμα. Έσκυψα εκεί χαμηλά στο μουνάκι της, που ήταν ξυρισμένο τέλεια με μια μικρή ξανθή γραμμή σε σχήμα βέλους που σου έδειχνε που να πας και τι να κάνεις, έχωσα την γλώσσα μου μέσα του και είχε μια υπέροχη μυρωδιά. Σε μερικά λεπτά, ρούφηξα και την τελευταία σταγόνα από τα υγρά του μουνιού της. Χωρίς να μιλήσουμε καθόλου, χωρίς να πούμε κουβέντα, η Νάντια μου φοράει προφυλακτικό και όπως ήταν τεντωμένος, κάθισε πάνω του. Άρχισε να χορεύει σάμπα και την είδα να το γουστάρει τρελά.

-    «Πρώτη φορά τρώω τόσο μεγάλο καυλί αδελφούλη μου. Τρύπα με! Σούβλισε με!»

Είχαμε παραδοθεί στο πάθος και στην ηδονή. Είχαμε ξεχάσει τελείως που βρισκόμασταν. Είχαμε ξεχάσει την μαμά που ήταν κάτω και μαγείρευε (έτσι τουλάχιστον νομίζαμε). Μετά από είκοσι λεπτά άδειασα άλλη μια γενναία ποσότητα λευκής κρέμας στο στόμα της αδελφής μου. Κοίταξε ο ένας τον άλλο, δεν είπαμε κουβέντα, ντύθηκα και με ένα φιλί στο στόμα χαιρέτησα την Νάντια και της είπα:

-    «Να το επαναλάβουμε κάποια άλλη στιγμή».

-    «Ευχαρίστως», μου απάντησε και έφυγα για την κουζίνα.

Κατεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα ακούω κραυγές ηδονής από την κουζίνα. Κάτι έπαθε η μαμά, λέω μέσα μου και τρέχω να δω τι έγινε. Το θέαμα με σόκαρε και με καύλωσε ταυτόχρονα. Η μαμά ακουμπισμένη στον πάγκο της κουζίνας, με την φούστα σηκωμένη στην μέση της και από πίσω της ο Ρωσοπόντιος κηπουρός που είχαμε για να φροντίζει τον κήπο όταν εμείς λείπαμε. Κρύφτηκα σε μια γωνία, έτσι ώστε να βλέπω τα καμώματα της μαμάς. Ο Ιβάν, εμβόλιζε με δύναμη την μαμά κι αυτή έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο πούτσος μου άρχισε να ζωντανεύει και πάλι. Τον έβγαλα έξω από την βερμούδα και άρχισα να τον παίζω σιγά - σιγά. Με μια κίνηση ο Ιβάν έβγαλε το εργαλείο του από το μουνί της μαμάς και έπαθα ένα σοκ. Έλεγα ότι εγώ έχω μεγάλο παλαμάρι, αλλά εκεί τα είδα όλα. Τρίτο χέρι! Τουλάχιστον 35 cm μακρύ και 20 cm παχύ!

Πιάνει την μαμά μου από την μέση και την βάζει να σκύψει με το κεφάλι μέσα στο πλυντήριο πιάτων. Με το χέρι του πιάνει το υγρό πιάτων πάνω από τον πάγκο της κουζίνας και αρχίζει να βάζει στην κωλοτρυπίδα της. Με το δάχτυλο του άπλωσε καλά το υγρό και άρχισε σιγά - σιγά να το πιέζει προς τα μέσα. Δεν ήταν και δύσκολο απ’ ότι κατάλαβα. Τα δάχτυλα σύντομα έγιναν δύο και πολύ γρήγορα τρία. Αφού ετοίμασε καλά - καλά την σούφρα της μαμάς, έβαλε και λίγο σαπούνι στην πούτσα του και άρχισε να την χώνει στην τρυπούλα της.

-    «Μην σφίγγεσαι μωρό μου, θα σου αρέσει», είπε ο Ιβάν.

-    «Ναι αγόρι μου, άνοιξε μου τον πάτο».

Αργά και σταθερά, το παλαμάρι του εξαφανιζόταν μέσα στην ροδέλα της και άρχισε να της αρέσει. Εγώ ήδη είχα τελειώσει δυο φορές στο πάτωμα αλλά δεν έλεγε να μου πέσει με τίποτα. Μετά από δέκα λεπτά άγριο γαμήσι από την κωλοτρυπίδα της μαμάς την έβγαλε και την έβαλε στο στόμα της. Ίσα - ίσα χωρούσε το κεφάλι της μέσα. Ξαφνικά μια μεγάλη ποσότητα άσπρης και πηχτής κρέμας πετάχτηκε από στο στόμα και στο πρόσωπο της μαμάς. Δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω, αφού έγλειψε χείλη της, καθάρισε και την πούτσα από μερικές σταγόνες που είχαν μείνει. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι δεκαπέντε μέρες χωρίς τον πατέρα στις διακοπές μας.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 54223)