Απομνημονεύματα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από kral
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Σαββατοκύριακο στο εξοχικό με... ενδιαφέρουσα παρέα για τον φίλο μας.

Η ιστορία:

Είμαι πλέον δεκαοκτώ και στα πρώτα γενέθλια μου ο πατέρας μου έκανε δώρο αυτοκίνητο. Έτσι κι εγώ αποφάσισα ένα σαββατοκύριακο να πάρω το κορίτσι μου και να πάμε για μπάνιο στο εξοχικό μας στην Χαλκιδική. Πήγαμε λοιπόν και στο σπίτι προς μεγάλη μας έκπληξη ήταν και η αδελφή μου η Βάλια με μια παιδική της φίλη τη Μάρθα. Σκέφτηκα πως δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί το σπίτι ήταν μεγάλο. Γνώρισα στην Βάλια και στη Μάρθα το κορίτσι μου την Χριστίνα.

Η Χριστίνα ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα, με τέλειες αναλογίες, έτσι έβλεπα όμως εγώ και την Μάρθα την φίλη της. Έχει πάει απόγευμα Σαββάτου, έχουμε παραγγείλει φαγητό και τρώμε όλοι μαζί. Ευτυχώς το σπίτι είχε πολλά ποτά και λίγο πίνοντας, λίγο η συζήτηση, η ώρα είχε πάει έντεκα. Τα κορίτσια μας πρότειναν να πάμε στο διπλανό μπαράκι για να συνεχίσουμε εκεί. Με το ποτό και το φαΐ, είχα βαρύνει πολύ και είπαμε να κάτσουμε σπίτι. Έβαλα και την δικαιολογία ότι θέλαμε να πάμε για μπάνιο την άλλη μέρα πρωί - πρωί.

-    «Ok… κανένα πρόβλημα. Εμείς θα πάμε για ποτάκι», είπε η αδελφή μου.

-    «Φυσικά» απάντησα.

Λίγο η κούραση, λίγο όλα τα άλλα, εκείνο το βράδυ πέρασε χωρίς τίποτα. Το πρωί όντως σηκωθήκαμε νωρίς. Ήθελα να αποζημιώσω την Χριστίνα για το κακό Σάββατο. Της πρότεινα να πάμε για μπάνιο σε μια περιοχή που έχει γυμνιστές. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να την ξεσκίσω στο γαμήσι εκεί. Άλλωστε είχε πολλά κρυφά μέρη. Βρισκόμαστε λοιπόν εκεί και ψάχναμε μια απόμερη αμμουδιά. Τη βρήκαμε σχετικά εύκολα θα πω γιατί ήταν όντως πρωί. Απλώσαμε τις πετσέτες και βγάλαμε όλα μας τα ρούχα. Τι τέλειο… είμαι στον ήλιο γυμνός, απολαμβάνω το τσιγάρο μου και μπροστά μου έχω θέα. Τα βυζάκια της και το ξυρισμένο μουνάκι της μου φώναζαν. Σιγά - σιγά τα κολπάκια άρχισαν να γεμίζουν. Φυσικά κανένας δεν ενοχλούσε κανέναν. Ήμασταν όλοι μαζί και ταυτόχρονα μόνοι, απλά καταλάβαινες ότι στο διπλανό κολπάκι είχε ζευγάρια.

Ξαφνικά ακούσαμε γέλια πίσω από τα διπλανά μας βραχάκια. Πήγα σιγά - σιγά να δω. Η Χριστίνα μου έκανε νόημα κι εγώ της ζήτησα με το χέρι μου να έρθει κι αυτή. Ήρθε και βγάλαμε τα κεφάλια μας ίσα - ίσα να δούμε. Φοβερό… Η αδελφή μου με την φίλη της γυμνές. Είχα τρελαθεί. Ήταν και οι δυο κορμάρες. Της αδελφής μου τα βυζάκια ήταν λίγο πιο μεγάλα από της φίλης της. Τα μουνάκια τους ήταν ξυρισμένα. Μόνο της αδελφής μου είχε μια λεπτή γραμμούλα πάνω από την κλειτορίδα της.

Ο πούτσος μου άρχισε να γεμίζει. Ήταν ένα όνειρο και οι δυο. Δεν πέρασε πολλή ώρα, ήρθε και το δεύτερο σοκ. Βλέπω την αδελφή μου να σκύβει και να δίνει ένα φιλάκι στα χείλη της φίλης της. Μετά το φιλί, έγινε πιο ερωτικό. Το χέρι της χάιδευε τα βυζάκια της Μάρθας και εκείνη είχε αγκαλιάσει την Βάλια. Το χέρι της Βάλιας κατέβαινε αργά - αργά προς το μουνάκι της Μάρθας. Ο πούτσος μου είχε γίνει σκληρός σαν πέτρα και μηχανικά το χέρι μου άρχισε να τον χαϊδεύει. Έτσι πως ήμουνα στα γόνατα δεν άργησα να καταλάβω ότι και η Χριστίνα χάιδευε το μουνάκι της. Είχαμε καυλώσει και οι δύο. Γύρισα και την φίλησα στο στόμα. Οι γλώσσες μας είχαν μπερδευτεί, αλλά θέλαμε και οι δύο να δούμε τη συνέχεια. Η Βάλια είχε σηκώσει τα πόδια της Μάρθας και είχε βάλει τα χείλη στο μουνάκι της.

Έβλεπα την Μάρθα να κουνάει το κεφάλι πέρα - δώθε από καύλα και όσο γινόταν αυτό τόσο το κεφάλι της αδελφής μου να μπαίνει πιο βαθιά στο μουνί της Μάρθας. Σπασμοί και η μέση της Μάρθας να σηκώνεται πιο ψηλά. Έχυνε στην γλώσσα της Βάλιας. Αμέσως μετά η αδελφή μου στήθηκε στα τέσσερα και η Μάρθα ήρθε πίσω της. Έβαζε τα δάχτυλα της με μανία στο μουνί της αδελφής μου. Αυτή φώναζε από καύλα και ζητούσε να την γαμήσει. Το πρόσωπο της Μάρθας άρχισε να γλείφει το κωλαράκι της. Η γλώσσα της πήγαινε πάνω - κάτω και έμπαινε όλη μέσα στο μουνί και στο κωλαράκι της. Η μια γεύτηκε το χύσιμο της άλλης.

Φύγαμε σιγά - σιγά και πήγαμε στην πετσέτα μας. Για μερικά λεπτά σιγή. Ήταν φοβερό αυτό που είδαμε. Η τέλεια καύλα. Δεν χρειάστηκε να κάνω πολλά. Ήμασταν και οι δύο τόσο καυλωμένοι που πήρα τα πόδια της Χριστίνας και τα έβαλα στους ώμους μου. Αυτή σήκωσε την μέση της για να έχει ο πούτσος μου καλύτερη θέα. Τον έπιασα και τον ακούμπησα στο μουνί της Χριστίνας. Έβλεπα το πρόσωπο της σαν να μου έλεγε: «γάμησε την μουνάρα μου». Την γαμούσα με μανία σαν να ήθελα να την σκίσω στα δύο. Η καύλα μου και η καύλα της ήταν τεράστια και δεν καταλάβαμε αν μας έβλεπαν κι άλλοι. Ήθελα να την γαμήσω και από τον κώλο. Είχα τρελαθεί. Έκανα σαν να γαμούσα πρώτη φορά. Δεν άργησα να την βάλω στα τέσσερα. Έβαλα το πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα της. Μπήκα λίγο βίαια. Μια λεπτή φωνούλα πόνου βγήκε κάνοντας με να σπρώχνω πιο πολύ. Έβλεπα την Χριστίνα να σπρώχνει το σώμα της προς τον πούτσο μου για να μπει αυτός πιο βαθιά. Το αίμα μου είχε ανέβει στο κεφάλι. Βγάζοντας τον πούτσο μου έξω έχυσα ότι είχα μέσα μου επάνω στο κωλαράκι και στο μουνάκι της.

Είχε ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με την αδελφή μου την φίλη της τη Μάρθα και το κορίτσι μου τη Χριστίνα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αυτές οι δύο μας έβλεπαν όπως εμείς. Το ημερολόγιο του Κραλ δεν τέλειωσε...


Το 1ο μέρος είναι στην κατηγορία: Straight και το 3ο μέρος στην κατηγορία: Αιμομιξίας

(Copyright protected OW ref: 53747