Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Φίλοι μου γεια σας! Είμαι η Μαρία που έγραψε την ιστορία «Πως κεράτωσα τον άντρα μου ντυμένη νύφη» και μετά από παράκληση πολλών φίλων να γράψω κι άλλη ιστορία, αποφάσισα να σας γράψω για την πρώτη μου φορά.

Πριν έρθω στη Ρόδο που μένω μόνιμα, γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα χωριό έξω από το Ηράκλειο Κρήτης μέχρι είκοσι χρονών και εκεί άρχισα να νιώθω τα πρώτα ερωτικά σήματα του κορμιού μου αλλά ήταν χωριό και τα πράγματα πολύ δύσκολα.

Κάθε καλοκαίρι, για δυο μήνες, έμενα στο εξοχικό μιας φίλης και γειτόνισσας μου της Σοφίας που βρίσκεται στην περιοχή Λέντας στη νότια Κρήτη και περνούσαμε υπέροχα.

Ήμουν περίπου δεκαοκτώ χρονών το καλοκαίρι εκείνο και μια μέρα που γυρνούσαμε από την θάλασσα, σε κάτι βράχια βρήκαμε πεταμένο ένα περιοδικό πορνό. Το πήραμε και αρχίσαμε να το κοιτάζουμε. Για πρώτη φορά βλέπαμε πούτσους, ξυρισμένα μουνάκια, τσιμπούκια και γαμήσια…

Μόλις τελειώσαμε, πήγαμε στο σπίτι και στο δωμάτιο της Σοφίας αρχίσαμε να συζητάμε αυτά που είδαμε και για το σεξ. Κάποια στιγμή, ρώτησα τη Σοφία αν ήταν ωραία η μια γυναίκα να γλύφει το μουνάκι της άλλης κι αυτή μου είπε γελώντας:

-    «Ας δοκιμάσουμε!»

-    «Να ξυρίσουμε τις τριχούλες από τα μουνάκια μας…», της είπα εγώ.

Πήγαμε στην τουαλέτα και με ένα ξυραφάκι του πατέρα της ξυρίσαμε τα μουνάκια μας.
Μετά πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και αφού κλειδώσαμε την πόρτα, αρχίσαμε να πειράζουμε η μία την άλλη… Εγώ είπα στη Σοφία ότι τα βυζιά της είναι μεγαλύτερα από τα δικά μου και θα έχουν πολύ γάλα κι αυτή μου είπε να πιω λίγο και έτσι άρχισα να της γλύφω τις ρώγες που αμέσως έγιναν σκληρές και αυτή άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι.

Σε λίγη ώρα οι αναστολές είχαν φύγει κι εγώ άνοιξα τα πόδια της Σοφίας και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι που έβγαζε κάτι υγρά και μετά από λίγο η Σοφία έχυσε.
Μετά μου έκανε το ίδιο και η Σοφία. Μου έγλυφε το μουνάκι και άρχισε να μου βάζει ένα δάχτυλο στο κωλαράκι μου κι εγώ καυλωμένη, της ζήτησα να μου βάλει κάτι μεγαλύτερο.

Αυτή έφερε ένα κερί, με έστησε στα τέσσερα και προσπάθησε να το βάλει στην τρυπούλα μου. Πονούσα και η Σοφία μου έβαλε λίγο κρέμα και μετά μου γάμησε την τρυπούλα με το κερί ενώ μου χάιδευε και το μουνάκι ώσπου έχυσα.

Το ίδιο έκανα κι εγώ στη Σοφία… της έβαλα κρέμα στο κωλαράκι της και με ένα δάχτυλο της άνοιξα την τρυπούλα και μετά την γάμησα με το κερί ώσπου έχυσε. Μου άρεσε πολύ όταν της έβγαλα το κερί, το κωλαράκι της που είχε ανοίξει.

Τις επόμενες ημέρες, ασχοληθήκαμε μόνο με το καινούργιο μας παιχνίδι και γαμήσαμε τις τρυπούλες μας με αγγούρια, καρότα και διάφορα άλλα, ενώ μια μέρα που ήμασταν στη θάλασσα σε κάτι βράχια, και γλύφαμε τα μουνάκια μας, είδαμε να μας κρυφοκοιτάζει ο Νίκος. Ένα όμορφο παιδί είκοσι πέντε χρόνων που μένει στην Αμερική και τα καλοκαίρια μένει σε ένα σπίτι δίπλα στο δικό μας.

Συνεχίσαμε να τον προκαλούμε και όταν έφυγαν οι γονείς της Σοφίας για δουλειά και θα επέστρεφαν το βράδυ, τον καλέσαμε για καφέ. Ήρθε αμέσως φορώντας ένα σορτσάκι ενώ εμείς φορούσαμε σορτσάκια και μπλουζάκια χωρίς σουτιέν. Εγώ είπα στη Σοφία ότι ζεσταίνομαι κι αυτή έπιασε το λάστιχο και άρχισε να με βρέχει.

Εγώ έτρεξα, της πήρα το λάστιχο και την έκανα μούσκεμα, με αποτέλεσμα τα βυζιά να έχουν κολλήσει και οι ρώγες μας να κοντεύουν να τρυπήσουν το μπλουζάκι. Ο Νίκος μας κοιτούσε και ο πούτσος του είχε βγει έξω. Εμείς γελώντας, πήγαμε να αλλάξουμε και ενώ ήμασταν γυμνές, ο Νίκος μπήκε στο δωμάτιο μας.

Ντραπήκαμε και ο Νίκος μας είπε ότι τον καυλώσαμε πολύ και μας ζήτησε να τον βλέπουμε να παίζει τον πούτσο του χωρίς να μας ακουμπήσει. Δεν απαντήσαμε και αυτός έβγαλε το σορτσάκι του και η ψωλάρα του πετάχτηκε σαν κατάρτι.

Άρχισε να την παίζει και μας είπε αν θέλουμε να τον χαϊδέψουμε. Εγώ πήγα σαν μαγεμένη και δειλά - δειλά άρχισα να πιάνω το καυλί του και αυτός μου χάιδευε τα βυζάκια. Σιγά - σιγά μου έσπρωξε το κεφάλι προς τα κάτω και βρέθηκα μια ανάσα από τον πούτσο του.

Μου ζήτησε να του δώσω φιλάκι και εγώ τον ακούμπησα με τη γλώσσα μου και σιγά - σιγά όπως μου έλεγε ο Νίκος το έχωνα στο στόμα μου. Μετά ζήτησε να του γλύψω τα αρχίδια και μόλις άκουσα αυτή τη λέξη, ντράπηκα αλλά μου άρεσε και το έκανα.

Η Σοφία με κοιτούσε που έπαιρνα πίπα στο Νίκο κι αυτός μου χάιδευε το μουνάκι με το δάχτυλο του και μετά το έχωνε στο κωλαράκι μου. Σε λίγο μου ζήτησε να ξαπλώσω γιατί λέει θα έχυνε.

Ξάπλωσα κι αυτός άρχισε να παίζει γρήγορα τον πούτσο του και σε λίγο έχυσε… ένα υγρό πηχτό… πάνω στα βυζιά μου… και μετά το άπλωσε με τα χέρια του και μου έδωσε λίγο να δοκιμάσω. Είχε μια περίεργη γεύση αλλά μου άρεσε.

Μετά ο Νίκος άρχισε να γλύφει το μουνάκι της Σοφίας κι εγώ την έβλεπα και καύλωνα. Της ζήτησε να της γαμήσει το κωλαράκι αλλά αυτή φοβόταν. Εγώ έφερα την κρέμα, της έβαλα στην τρυπούλα και με τα δάχτυλα μου την άνοιξα. Ο Νίκος την έστησε στα τέσσερα και σιγά - σιγά να μην πονέσει, άρχισε να της βάζει τον πούτσο στην τρυπούλα και της είπε αν πονάει να του το πει να σταματήσει, αλλά η Σοφία δεν μιλούσε, μόνο ανάσαινε βαθιά.

Σε λίγο ο Νίκος έχωσε όλο τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της Σοφίας και άρχισε να την γαμάει κανονικά. Εγώ την έβλεπα να κρέμονται τα βυζιά της και να έχει την ψωλή του Νίκου στο κωλαράκι της και την ζήλευα. Μετά από λίγο ο Νίκος της είπε:

-    «Πουτανάκι μου, θα σου χύσω στο κωλαράκι!»

-     «Ναι αγόρι μου! Χύστο!!!», του λέει η Σοφία.

Και την έχυσε. Μόλις έβγαλε τον πούτσο του, τα χύσια έτρεχαν έξω από την τρυπούλα της… Τότε ο Νίκος μου ζήτησε να τα γλύψω και εγώ το έκανα. Δεν άφησα ούτε σταγόνα από το κωλαράκι της Σοφίας.

Μετά από λίγο, ζήτησε να γαμήσει και το δικό μου κωλαράκι κι εγώ δέχτηκα αμέσως. Με έστησε στα τέσσερα, μου έβαλε κρέμα και μετά ξέχωσε τον πούτσο του στην τρυπούλα μου. Ήταν υπέροχο! Καμία σχέση με αυτά που βάζαμε εμείς. Το μουνάκι μου έχυνε συνέχεια και μετά από λίγο με έχυσε και ήταν υπέροχα!

Τις επόμενες ημέρες στα βράχια, μας γάμησε τα κωλαράκια πολλές φορές! Στα τσιμπούκια γίναμε πρώτες και φυσικά δεν αφήναμε σταγόνα να πάει χαμένη. Στο Νίκο άρεσε πολύ να μας βλέπει να γλύφουμε η μία το μουνάκι και τα βυζιά της άλλης.

Καύλωνε πολύ και μετά γαμούσε τα κωλαράκια μας που δεν πονούσαν πια και μας έλεγε ότι ήμασταν καλές μαθήτριες. Αλλά δεν τον αφήναμε να γαμήσει τα μουνάκια μας γιατί έπρεπε να παντρευτούμε παρθένες!

Μια μέρα που ήμασταν στο κρεβάτι, ο Νίκος μου είχε ανοίξει τα πόδια και με το καυλί του μου χάιδευε το μουνάκι, εγώ ήμουνα στον έβδομο ουρανό και του έλεγα:

-    «Ναι Νίκο! Μου αρέσει!»

Συνέχισε κι αυτός χωρίς να το καταλάβω γιατί ήμουνα χαμένη… το έχωσε στο μουνάκι μου. Το κατάλαβα όταν ένιωσα ένα πόνο, αλλά ήταν ήδη αργά. Φοβήθηκα αλλά η αίσθηση ήταν υπέροχη και γρήγορα το ξεπέρασα και άφησα τον εαυτό μου να το απολαύσει.

Ένιωθα το μουνάκι μου να σφίγγει την ψωλή του Νίκου κι αυτός να μου μιλάει πρόστυχα και να με ρωτάει αν μου αρέσει να μου γαμάει το μουνί. Εγώ του έλεγα:

-    «Ναι αγόρι μου! Γάμα το μουνάκι μου! Μου αρέσει!!!»

Και σε λίγο έβγαλε τον πούτσο του και τα χύσια πετάχτηκαν στα βυζιά και το πρόσωπο μου. Μετά από αυτό, με γάμησε πολλές φορές όλο το καλοκαίρι, που ήταν το καλύτερο στη ζωή μου. Η Σοφία φοβόταν και δεν τον άφησε να της γαμήσει το μουνάκι… αυτό έγινε το επόμενο καλοκαίρι.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")