Εγώ και το ζευγάρι χωρίς όρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μια μεγάλη φαντασίωση..

Με το Σάκη και την Άννα μιλήσαμε από το ίντερνετ. Ήταν ένα αγαπημένο και όμορφο ζευγάρι χωρίς όρια στη φαντασία και στο σεξ. Μου ξεκαθάρισαν ότι αναζητούν να ανεβάσουν την ερωτική τους διάθεση με άλλα άτομα αλλά κατασταλαγμένα για άμεσες συναντήσεις, χωρίς όρια και μη. Ήξεραν τι ήθελαν και ήξερα ότι μαζί τους θα ζούσα το όνειρο την φαντασία να κάνω τα πάντα με ένα ζευγάρι.

Κλείσαμε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο. Είχαν πάει και είχαν πάρει ένα δωμάτιο κι εγώ πήγα και πήρα άλλο δωμάτιο. Τους τηλεφώνησα και μου έδωσαν τον αριθμό δωματίου. Πήγα και μου άνοιξε η Άννα φορώντας μόνο τις ζαρτιέρες. Καύλωσα στη στιγμή βλέποντας της το λάγνο ερεθιστικό βλέμμα της ενώ ο Σάκης ήταν ξαπλωμένος ολόγυμνος στο κρεβάτι.

Μου συστήθηκαν ότι κάνουν.. μασάζ. Πράγματι η Άννα είχε αλείψει το Σάκη με ένα λάδι μου μύριζε υπέροχα. Άρχισαν να χαϊδεύονται. Σηκώθηκα και πήγα να κάνω ένα μπάνιο. Όταν γύρισα ήδη είχαν αρχίσει το ταξίδι στην ηδονή κάνοντας ένα φανταστικό 69 παραδομένοι και οι δυο στις γλώσσες τους που τόσο ήξεραν ο ένας τι καυλώνει τον άλλο. Η θέα τους με αναστάτωσε. Πλησίασα και άρχισα αργά και βασανιστικά να γλείφω την πλάτη της Άννας και όλο και πλησίαζα αργά προς τον κώλο της. Το βογκητό της Άννας έδειξε ότι της αρέσει.

Έφτασα μέχρι πίσω της όπου τώρα η γλώσσα μου αργά και βασανιστικά έγλειφε την πίσω τρυπούλα της βλέποντας το Σάκη να γλείφει την κλειτορίδα της. Η Άννα είχε απογειωθεί από το γλείψιμο εμπρός και πίσω των γλωσσών μας. Την γλείφαμε για ώρα όπου η Άννα με φώναξε να πλησιάσω κοντά της. Με φίλησε ενώ ταυτόχρονα με κατέβαζε πιο κάτω καθώς οι γλώσσες μας εξερευνούσαν η μια την άλλη. Με πλησίασε προς το σηκωμένο καυλί του Σάκη το οποίο τώρα το έβαλε ανάμεσα από τις γλώσσες λέγοντας μου:

-    «Κάνε ότι κάνω.. Γλείψε μαζί μου!»

Είχα τρελαθεί απογειωθεί χωρίς να με αγγίξουν. Άρχισα να τον γλείφω διστακτικά. Πρώτη φορά μου συνέβαινε αυτό και με καύλωνε αφάνταστα. Σε κάποια στιγμή η Άννα μου λέει:

-    «Όλο στο στόμα!»

Σηκώθηκε όπου πήγε και φιλιόταν με το Σάκη λέγοντας:

-    «Σ’ αρέσει το γλείψιμο του;»

-    «Τέλειο!», απάντησε εκείνος.

Η Άννα σηκώθηκε και ήρθε και άρχισε να μου γλείφει την πλάτη απλώνοντας το αιθέρια έλαια πάνω μου. Ρουφούσα αργά και βαθιά ενώ η Άννα με έβαλε στα τέσσερα με εντελώς τουρλωμένο το κώλο ενώ μου έγλειφε τα αρχίδια και μου έβαζε αργά ένα δάχτυλο στον παρθένο κώλο μου. Εγώ τώρα ρουφούσα τον Σάκη βαθιά ακούγοντας τον να βογκάει. Η Άννα μου έγλειφε τον πούτσο βάζοντας ένα δυο δάχτυλα στον κώλο μου. Η Άννα μου λέει:

-    Σήκωσε τα πόδια του Σάκη στον αέρα και γλείψε του και τα αρχίδια και τον κώλο».

Το έκανα και ο Σάκης βόγκαγε. Η Άννα σταμάτησε για μια στιγμή να με γλείφει. Εξαφανίστηκε αλλά εγώ συνέχιζα το έργο μου. Τότε ένιωσα κάτι να ακουμπάει τον κώλο μου. Πήγα να δω και τότε η Άννα είπε:

-    «Πιο βαθιά στο στόμα σου μωρό μου βάλτο!»

Και το έκανα, ενώ την ίδια στιγμή ένιωσα για πρώτη φορά το στραπόν της Άννας να μπαίνει αργά μέσα μου. Το λάδι και η προετοιμασία το έκαναν να μπει χωρίς μεγάλη δυσκολία και τώρα με έπαιρνε αργά και δυνατά ενώ ο Σάκης το έβλεπε και καύλωνε πιο πολύ λέγοντας:

-    «Γάμα τον αργά και δυνατά!»

Ήθελα να χύσω αλλά η Άννα ήξερε καλά πως να παρατείνει την ηδονή μου. Μετά από ώρα βγήκε η Άννα από πίσω μου και με ξάπλωσαν ενώ ήρθε σε 69 πάνω μου η Άννα:

-    «Ρούφα κι εμένα καριόλη!», μου λέει.

Άρχισα να ρουφάω το μουνί της βαθιά όπως έκανε εκείνη βάζοντας δάχτυλο πίσω μου. Ο Σάκης ήρθε πισωκολλητά και μπήκε στο μουνί της. Η Άννα από το γλείψιμο μου και το άγριο σφυροκόπημα του Σάκη, άρχισε να χύνει ουρλιάζοντας στο στόμα μου που συνέχιζα να την γλείφω. Παρόλο που έχυσε συνέχιζα να την γλείφω και ο Σάκης να την παίρνει με αμείωτη ένταση. Η Άννα έχυσε έτσι δυο φορές και τότε ακούστηκε ο Σάκης.

-    «Δεν αντέχω άλλο…»

Βγαίνει από μέσα της και το βάζει κατευθείαν στο στόμα μου. Την ίδια ώρα η Άννα έβαλε βαθιά την πούτσα μου στο στόμα της και το δάχτυλο στον κώλο μου. Ο Σάκης Άρχιζε να φωνάζει:

-    «Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Ένιωσα ζεστά υγρά να πλημυρίζουν για πρώτη φορά το στόμα μου και να τα καταπίνω λαίμαργα για να μην πνιγώ. Αφού κι εγώ τρελάθηκα και άρχισα να χύνω στο στόμα της Άννας που τα κατάπινε με λαιμαργία και συνέχιζε να με γλείφει..

Φιλιόμασταν κάνοντας μπάνιο και χαϊδευόμαστε για να ξεκινήσει καινούργιος κύκλος ηδονής…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")