Οι δύο κύριοί μου μου φέρνουν παρέα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Υποταγμένη σε δυο Αφέντες είναι η φίλη μας και δεν θα πει όχι όταν φέρνουν κι άλλο άτομο στην παρέα, μόνο που το άτομο αυτό θα είναι έκπληξη…

Η ιστορία:

Βρεθήκαμε κάποιες φορές μόνοι. Άλλες στο μαγαζί, άλλες στην αποθήκη, άλλες σε κάποιο διαμέρισμα. Κάποια στιγμή, και ενώ είχα αρχίσει να παίρνω θάρρος, ενώ ήμασταν μόνοι στο διαμέρισμα, εγώ ντυμένη με σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες μπότες από αυτές που φτάνουν πάνω από το γόνατο κι αυτός στον καναπέ να πίνει το ποτάκι του έτοιμος να με πάρει και πάλι. Ενώ ήμουν στο μπάνιο και ετοιμαζόμουν. Ανοίγει η πόρτα, με στριμώχνει στη γωνία...

-    «Καλή είσαι σήμερα! Άνοιξε το στόμα σου. Γλείψε με. Θέλω να σε γαμήσω τώρα!»

Τον πήρα όλο στο στόμα. Τον κοιτούσα όπως του άρεσε. Τον ήθελα. Μου τράβηξε τις ρώγες μου έξω από το σουτιέν. Τις τσίμπησε και με πόνεσε. Βόγκηξα και μπήκε πιο βαθιά στο στόμα μου. Έβαλε το χέρι του στο μουνί μου. Ήταν μούσκεμα. Πάντα μούσκευα ακόμη και στη σκέψη του. Του άρεσε αυτό. Ο πούτσος του σκληρός.  Με γύρισε.. ήθελε να με πάρει από πίσω. Μπήκε μέσα μου βαθιά, πολύ γρήγορα και δυνατά. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Ήταν ο κύριος Βασίλης.

-    «Την γαμάς ήδη; Βγείτε να σας δούμε κι εμείς!»

Άνοιξα τα μάτια μου...

-    «Ποιοι εμείς; Ποιοι είναι έξω;»

-    «Εσύ δε ρωτάς σκλαβάκι μου. Μόνο υπακούς και απολαμβάνεις. Θα ικανοποιήσεις όποιον σου ζητήσει να το κάνεις. Σήκω και γλείψε με!» είπε ο κύριος Χάρης.

Γύρισα, γονάτισα και τον πήρα στο στόμα μου... γλυκά ήσυχα και γρήγορα... απαιτητικά... Με σήκωσε.. Βγήκαμε έξω. Κάθισε στον καναπέ και ξαναγονάτισα. Δεν κοίταξα ποιος ήταν στο χώρο. Ντρεπόμουν και αφού δεν τους είχα δει δε θα με είχαν δει.. παραμυθιαζόμουν. Τον έγλειφα και εκείνος έπινε το ποτό του. Μας πλησίασε ο κύριος Βασίλης. Ήθελε κι εκείνος το στόμα μου. Με γύρισε κι άρχισε να με γαμάει στα τέσσερα, ενώ ο κύριος Βασίλης μεγάλωνε στο στόμα μου. Γυναικεία χέρια έπιασαν το στήθος μου. Ωραία αίσθηση. Την κοίταξα. Όμορφη, ξανθιά, αδύνατη. Την ήθελα, τη γεύση της στο στόμα μου τη γλώσσα της στο μουνάκι μου. Έβγαλα τον πούτσο του κυρίου Βασίλη από το στόμα μου και τη φίλησα.

-    «Κατερίνα» της είπα χαμογελαστά.

-    «Στέλλα» μου απάντησε.

-    «Έτσι μωράκι μου. Η Στέλλα περιμένει τα χείλη σου. Θα περάσουμε καλά σήμερα…»

-    «Μάλιστα κύριε».

-    «Φίλα την!»

Έπιασα με το χέρι μου τον πούτσο του κυρίου Βασίλη και άρχισα να τον παίζω. Ο κύριος Χάρης όργωνε πια κανονικά το μουνάκι μου κι εγώ άρχισα να φιλάω το στήθος της Στέλλας. Έπαιξα με τη γλώσσα μου τις ρώγες της. Τις ρούφηξα και άρχισε να βογκάει.

-    «Θα με κάνει να χύσω παιδιά! Είναι πολύ καλή!»

Πήγε πίσω της ο κύριος Βαγγέλης και άρχισε να την γαμάει.

-    «Κι άλλο πουτανάκι μου. Κάν’ την να χύσει!»

-    «Έτσι καυλάκια, παίξτε για μας».

Η Στέλλα μόνο βογκούσε. Της άρεσε κι εγώ τρελαινόμουν. Με κόπο κρατιόμουν να μη χύσω. Είναι κανόνας όμως πρώτα να χύνει ο κύριος. Τη φίλησα στο στόμα κι άρχισα να παίζω με το χέρι μου την κλειτορίδα της. Τραντάχτηκε όταν άρχισα να παίζω μαζί της. Και όπως έπαιζα, ακουμπούσα και τον πούτσο του κυρίου Βασίλη που τη γαμούσε. Τρελάθηκαν και οι δύο και η Στέλλα έκανε το ίδιο για εμάς.  Ο κύριος μου δεν άντεξε.. βγήκε από το μουνάκι μου και ήρθε στο στόμα μου. Μετά από δύο τρεις καλές ρουφηξιές μου ο πούτσος του άρχισε να μου δίνει τους πλούσιους χυμούς του. Ο κύριος Βασίλης με γαμούσε με τα δάχτυλά του. Σταμάτησε μόνο για να τον πάρω στο στόμα μου και να χύσει κι αυτός.

-    «Παίξτε μόνες σας τώρα. Θέλουμε να σας δούμε...»

Οι κύριοι έβαλαν ποτάκια και μας έβλεπαν να κυλιόμαστε στο χαλί. Πότε τα στόματά μας συναντιόντουσαν πότε τα μουνάκια μας τρίβονταν. Η Στέλλα έχυσε με τα δάχτυλα μου ενώ τα χείλη μου ήταν πλέον συνεχώς πάνω στις ρώγες της κι εγώ, μετά από διαταγή του κυρίου μου, τέλειωσα παίζοντας μπροστά σε όλους. Άλλωστε ήμουν εκεί για να τους ικανοποιήσω όλους. Ήταν η πρώτη μας φορά αλλά όχι η τελευταία που θα βρισκόμασταν με τη Στέλλα.

(Copyright protected OW ref: 52724)