Η αδερφούλα μου κι εγώ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα δυο αδέρφια συνεχίζουν να ξεσκίζονται ώσπου σε κάποιες διακοπές, αποφάσισαν να μπουν σε νέα μονοπάτια και να κάνουν παρτούζα…

Η ιστορία:

Γεια σας. Δεν ξέρω πόσο σας ενδιαφέρει η συνέχεια της ιστορίας μου, αλλά εγώ, μιας και άρχισα, θα την τελειώσω. Μείναμε στην εποχή που η Κωνσταντίνα είχε αρχίσει να σχηματιζόταν. Αλλά και να έχουμε μάθει πολλά πάνω στο σεξ. Έτσι κάθε βράδυ το απολαμβάναμε χωρίς πότε να καταλάβουν κάτι οι γονείς μας. Ένα βράδυ που ήμασταν μόνοι στο σπίτι αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά γιατί είχε περίοδο, της ζήτησα να την γαμήσω απ’ τον κώλο.

-    «Και δεν με γαμάς!» μου απάντησε. «Το πολύ - πολύ να με τσούζει ο κώλος μου».

Κατέβασε το σορτσάκι και το βρακί λίγο ώστε να είναι ελεύθερος ο κώλος της. Μου σάλιωσε τον πούτσο και γύρισε στο πλάι. Ξάπλωσα πίσω της και της τον ακούμπησα στον κώλο. Έσπρωξα σιγά - σιγά και ένιωσα να ανοίγει.

-    «Ρε συ, πονάει!»

Έσπρωξα πιο δυνατά και ο πούτσος μου γλίστρησε μέσα της.

-    «Μαλάκα θα με σκίσεις!» μου είπε.

Εγώ δεν απάντησα. Συνέχισα να της γαμάω το κωλαράκι. Η ανάσα της άρχισε να βαραίνει.

-    «Αχ, μου αρέσει !»φώναξε.

Άρχισα να μπαινοβγαίνω στον κώλο της με δύναμη.

-    «Αχ, μ’ αρέσει! Μ’ αρέσει !Μ’ αρέσει! Είναι τρέλα! Γιατί τόσα χρόνια δεν με γαμούσες;»

-    «Θα χύσω μέσα σου καύλα μου».

-    «Χύσε με αδερφούλη μου όπου θες. Είσαι τρέλα. Δεν θέλω να σταματήσεις ποτέ να με γαμάς».

Χύσαμε και οι δυο μαζί. Σε λίγο την γαμούσα και πάλι. Όταν τέλειωσε η περίοδος πλέον την γαμούσα και απ’ το μουνί και απ’ τον κώλο. Αργότερα έκανα σχέση με μια κοπέλα στην ηλικία μου. Η Κωνσταντίνα δεν είχε αντίρρηση. Συνεχίσαμε κανονικά και της άρεσε να της περιγράφω και τι κάνω με την γκόμενα. Αργότερα έκανε κι αυτή σχέση και μου έκανε πλήρη περιγραφή το πως την πηδάει. Αυτό μας καύλωνε πιο πολύ. Μάλιστα λέγαμε να γινόταν να κάναμε σεξ μπροστά ο ένας στον άλλον.

Εγώ δεν προχώρησα σε σπουδές και έφυγα για φαντάρος. Αλλά θέλαμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον που κάναμε τηλεφωνικό σεξ. Μου έλεγε πως την πήδηξε το αγόρι της και μετά τι θα κάναμε αν ήμασταν αγκαλιά. Με το που τελείωσα το στρατό βγήκαν και τα αποτελέσματα τον Πανελληνίων. Η Κωνσταντίνα πέρναγε Νομική Αθηνών. Σαν δώρο οι γονείς μας την άφησαν να έρθει δεκαπέντε μέρες διακοπές μαζί μου. Έτσι βρεθήκαμε μόνοι και άγνωστοι στην Μυτιλήνη. Αρχίσαμε να ζούμε σαν φυσιολογικό ζευγάρι κάναμε γυμνοί μπάνιο τα βράδια. Φιλιόμαστε στον δρόμο και στα μπαράκια και τα πάντα που θα έκανε ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Στο ξενοδοχείο που μέναμε έμενε και ένα ζευγάρι από Θεσσαλονίκη, παντρεμένο χωρίς παιδιά από ότι μας είπαν. Ο άντρας γύρω στα τριάντα και η γυναίκα λίγο μικρότερη. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και ένα βράδυ που είχαμε πάει για νυχτερινό μπάνιο μας ρώτησαν αν μας πειράζει να κάνουν σεξ μπροστά μας και αν θέλουμε να κάνουμε κι εμείς γιατί τους αρέσει να βλέπουν και να τους βλέπουν. Σαν να μας άρεσε η ιδέα και σε λίγο το κάναμε δίπλα - δίπλα στην άμμο. Την έπαιρνε από παντού και το ίδιο έκανα κι εγώ στην αδελφή μου. Ήταν καύλα να τις ακούς και τις δυο να ουρλιάζουν από καύλα. Είπα στην Κωνσταντίνα να κάνει πρόταση στην κοπέλα για ανταλλαγή και η Κωνσταντίνα δεν έχασε χρόνο. Αυτή της απάντησε ότι αυτό θέλουν και εκείνοι αλλά δεν ήξεραν πως να μας το πουν.

Φώναξε κατευθείαν τον άντρα της έσπρωξε την Κωνσταντίνα στην αγκαλιά του και έπεσε πάνω μου. Δεν πρόφτασα καν να την φιλήσω όταν είδα την Κωνσταντίνα με σηκωμένα τα πόδια και τον Αντρέα να της τον βάζει μια στο μουνί και μια στον κώλο. Ομολογώ ότι δεν με έχει καυλώσει τίποτε άλλο τόσο όσο η αδερφή μου να γαμιέται. Άρχισα να κάνω κι εγώ το ίδιο στην Μάρθα και όταν κατάλαβε ότι θα χύσω μου φώναξε να την χύσω στο πρόσωπο. Το ίδιο έκανε και ο Αντρέας. Μετά η Μάρθα έγλειψε τα χύσια από το πρόσωπο της Κωνσταντίνας και η Κωνσταντίνα της Μάρθας. Ο Αντρέας πρότεινε να κάνουν λεσβιακό. Η Κωνσταντίνα κόλλησε για λίγο, όταν όμως της είπα κι εγώ άφησε την Μάρθα να την γλείψει. Σε λίγο είχε προσαρμοστεί και έγλειφε και αυτή το μουνί της Μάρθας.

Έτσι τις επόμενες δέκα ημέρες κάναμε όργια. Με όποια γούσταρε ο καθένας κοιμόταν. Μέχρι και κώλο μουνί ταυτόχρονα τις πήραμε. Μόνο που η Κωνσταντίνα έκανε το λάθος και είπε για μένα (ο αδερφός μου) και έτσι προδόθηκε το μυστικό μας. Δεν είχαν πρόβλημα όμως. «Αφού την βρίσκετε καλά κάνετε» μας είπαν. Όταν τελείωνε η Κωνσταντίνα την Νομική εγώ παντρεύτηκα και σε ένα χρόνο παντρεύτηκε και η Κωνσταντίνα. Αυτό δεν μας εμπόδισε να το κάνουμε σε κάθε ευκαιρία. Και το κάνουμε μέχρι σήμερα χωρίς ποτέ να μάθει κάνεις κάτι.

(Copyright protected OW ref: 52264)