Με την Έφη και τη μητέρα της

Δημοσιεύθηκε από nick6x
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Υπόθεση: Ούτε που το φανταζόταν ο φίλος μας πως θα κατέληγε η βραδιά με την κοπέλα του σε ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο…

Η ιστορία:

Αυτή η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν αρκετά χρόνια, αν θυμάμαι καλά πριν επτά χρόνια. Εκείνη την περίοδο τα είχα με την Έφη, περίπου δυο μήνες. Η Έφη ήταν ένα μωρό είκοσι χρονών, 1,68 ύψος, 55 κιλά με δυο υπέροχα κανονικά και μυτερά βυζάκια κι ένα κωλαράκι πεταχτό που ήταν η χαρά μου να το χαστουκίζω. Γινόταν πολύ εύκολα κόκκινο και της άρεσε πολύ. Η Έφη λοιπόν έμενε με τη μάνα της τη Γιάννα, καθώς ήταν χωρισμένοι οι γονείς της. Η κυρία Γιάννα ήταν γύρω στα 40-45 τότε αλλά κρατιόταν μια χαρά και πρόσεχε πολύ τον εαυτό της. Καθώς ήταν και μόνη για καιρό, πιστεύω έκανε τα πάντα για να τραβήξει κανέναν πούτσο κοντά της. Εκείνη λοιπόν είχε 1,65 ύψος, 67 κιλά περίπου και οι βυζάρες της ήταν αρκετά μεγάλες, ελαφρώς πεσμένες όμως.

Την Έφη την είχα γνωρίσει σ’ ένα μπαρ από κοινή παρέα και αμέσως το ίδιο βράδυ τα φτιάξαμε. Εκείνη τότε σπούδαζε στο ΤΕΙ Αθήνας και η μάνα της δούλευε πωλήτρια σε κατάστημα με εσώρουχα. Καθώς έλειπε λοιπόν τα πρωινά η μάνα της, εγώ πήγαινα από το σπίτι τους για να γαμηθούμε με τη μικρή. Το τι γαμήσια έπεσαν σ’ εκείνο το σπίτι νομίζω άνετα μπορούν να σας το πουν οι γείτονες γιατί η γκόμενα φώναζε, πολύ όμως και έκανε και περιγραφές ρε γαμώτο. Πρώτη φορά το είδα αυτό. Τρελή καύλα. Έτσι και μια φορά… Ήταν Παρασκευή πρωί, το θυμάμαι καθαρά. Με την Έφη βγάζαμε τα μάτια μας στο δωμάτιο της με την πόρτα κλειστή αλλά τα παράθυρα ανοιχτά, έτσι γούσταρε το τσουλάκι. Την είχα στα τέσσερα λοιπόν επάνω στο κρεβάτι και την γαμούσα δυνατά από το μουνάκι της που έσταζε συνέχεια και εκείνη φυσικά είχε βάλει τις φωνές.

-    «Τι μου κάνεις πουτσαρά μου; Με σκίζεις! Με πεθαίνεις! Τι καύλα είναι αυτή που νιώθω η πουτάνα!» και άλλα τέτοια.

Ξαφνικά νιώθω ένα απότομο και βίαιο τράβηγμα από τα μαλλιά, τα είχα και μακριά τότε, πράγμα το οποίο όμως με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Τι είχε γίνει λοιπόν.. η μάνα της είχε έρθει νωρίτερα από τη δουλειά για να πάρει το φορτιστή από το κινητό όπως μου είπε αργότερα, άκουσε τις φωνές της κόρης της, τρόμαξε πως κάτι της κάνουνε και μπούκαρε με τη μία στο δωμάτιο χωρίς εμείς να καταλάβουμε ούτε καν ότι άνοιξε κάποια πόρτα. Με αρπάζει λοιπόν από τα μαλλιά και με τραβάει πίσω φωνάζοντας:

-    «Τι κάνετε εκεί; Αυτά κάνετε όταν λείπω; Σε βάλαμε στο σπίτι μας, θα μας γαμήσεις κιόλας;»

Εκείνη την ώρα πέφτει το βλέμμα της πάνω στον πούτσο μου που είναι τέρμα καυλωμένος καθώς μιλάει. Κι ενώ με κρατάει ακόμα με το αριστερό της χέρι από τα μαλλιά, με το δεξί πιάνει απαλά τον πούτσο μου και λέει:

-    «Ωραίο καυλί όμως! Η αλήθεια είναι ότι κοντοστάθηκα πριν και σ’ έβλεπα να σκίζεις την κόρη μου».

Η Έφη τότε φωνάζει:

-    «Μαμά! Τι κάνεις εκεί;»

-    «Σκάσε και κοίτα να μαθαίνεις!» απαντάει εκείνη.

Τότε γονατίζει μπροστά μου και τον βάζει στο στόμα της, έτσι όπως ήταν με τα υγρά από το μουνάκι της κόρης της επάνω. Εγώ έχοντας δισταγμούς, και καλά, λέω σιγανά:

-    «Κυρία Γιάννα τι-»

Δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω τη φράση μου και μου κάνει με το χέρι της να σωπάσω, ενώ συνεχίζει το υπέροχο τσιμπούκι που μόνο οι ώριμες κυρίες ξέρουν να κάνουν πολύ καλά. Σε λίγο και πριν προλάβω να χύσω, σηκώνεται, κατεβάζει τη φούστα της και βγάζει γρήγορα το από πάνω. Κατευθύνεται στο κρεβάτι και με τραβάει κι εμένα μαζί. Εκεί η Έφη κάθεται και δεν μιλάει καθόλου. Η μάνα της ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της να μου δείξει τη μουνάρα της που ήταν γεμάτη υγρά. Τόσο καιρό αγάμητη είχε τρελή όρεξη. Μου λέει με αυστηρό τρόπο:

-    «Γλείψε το τώρα μέχρι να σε χύσω στο στόμα!» και στην κόρη της λέει: «Έλα εδώ εσύ να γευτώ το ξεσκισμένο σου μουνάκι».

Εκείνη, χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, κάθισε κανονικά πάνω στο πρόσωπο της μάνας της. Η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο και οι δυο μουνάρες μούγκριζαν από ικανοποίηση. Σε λίγο νιώθω το μουνί της Γιάννας να σφίγγεται και να με χύνει. Τα έγλειψα όλα.

-    «Γάμησε με τώρα ψωλαρά, να δω πως έσκιζες την κόρη μου πριν…»

Σηκώνομαι και τον βάζω δίχως δεύτερη σκέψη μέσα της. Τι καύλα! Είναι τόσο ζεστό! Όπως είμαστε έτσι, εγώ έρχομαι πρόσωπο με την Έφη, που την γλείφει η μάνα της και πλέον της βάζει και δάχτυλο, φιλιόμαστε και την ακούω να φωνάζει μέσα στο στόμα μου. Συνεχίζουμε για κανένα τέταρτο έτσι και ακούω την Έφη να φωνάζει δυνατά:

-    «Χύνω η καριόλα! Χύνωωωωω!!!» και πιέζει με δύναμη το μουνάκι της στο πρόσωπο της μάνας της.

Εγώ δεν αντέχω με τέτοιο θέαμα και λέω:

-    «Χύνω κι εγώ. Δεν αντέχω άλλοοοοο!» και χύνω μέσα στη μουνάρα της.

Βγαίνω και το σπέρμα τρέχει προς τα σεντόνια. Σκύβει λοιπόν η Έφη και το ρουφάει όπως βγαίνει από το μουνάκι της μάνας της. Άλλο που δεν ήθελαν να ξεκινήσουν ένα τρελό 69. Σε λίγο εγώ είμαι πάλι όρθιος και πάω πίσω από τη μικρή για ένα δεύτερο γύρο. Τον ακουμπάω στην κωλότρυπα της, το δίνω λίγο να το σαλιώσει η μάνα και μετά την καρφώνω βαθιά.

Γαμιόμασταν αρκετή ώρα, αλλά μας διέκοψε το τηλέφωνο όπου έψαχναν την κυρία Γιάννα. Εμείς συνεχίσαμε με την μικρή αλλά όταν επέστρεψε το απόγευμα η Γιάννα έγινε πάλι χαμός. Τελικά έφυγα από εκεί την άλλη μέρα το απόγευμα. Πάντως η όλη φάση δεν συνεχίστηκε για καιρό καθώς τα χαλάσαμε με την μικρή στην πορεία.

(Copyright protected OW ref: 51782)