Ο Σπύρος, η Άννα και ένα τρίο διαφορετικό από τα άλλα (13ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Υπόθεση: Αυτό το τρίο φαίνεται αχόρταγο, το ίδιο και ο μικρός που είναι μόνιμα καυλωμένος…

Η ιστορία:

Έμεινα λίγο στο κρεβάτι, αναπολώντας τις προηγούμενες μέρες.. Δεν μπορούσα να πιστέψω ακόμα όλα αυτά που είχαν γίνει. Από το πουθενά, χωρίς να το έχω σχεδιάσει, χωρίς καν να το έχω σκεφτεί ποτέ πριν, είχα γαμηθεί χωρίς καμία συστολή. Από εκεί που δεν το περίμενα, έμαθα ότι μου άρεσε τρελά να γαμιέμαι. Όσο πιο πρόστυχα, τόσο καλύτερα. Όσο τα σκεφτόμουν αυτά, καύλωνα τρελά. Τόσο που όταν ξαναμπήκα στο δωμάτιο και με είδαν ο Σπύρος και η Άννα, έσκασαν στα γέλια. Ο καθένας για δικούς του λόγους βέβαια.

-    «Τι έγινε ρε Άννα; Δεν τον ξαλάφρωσες καθόλου τον μικρό όσο έλειπα; Κοίτα τον να δεις! Κάγκελο του έχει γίνει!»

-    «Μπα, τον φρόντισα καταλλήλως! Φαίνεται πως καλόμαθε όμως και θέλει κι άλλο! Έτσι είναι ανιψιέ;»

-    «Ε, τι να κάνω; Καλόμαθα με τους θείους μου», είπα εγώ γελώντας.

-    «Τι είναι αυτό πάλι; Καινούργιο; Πότε συγγενέψαμε με τον μικρό ρε Άννα και δεν το ξέρω;»

-    «Ε, να.. Τώρα που έλειπες τον ρωτήσανε τι μας είναι και είπε πως είναι ανιψιός μου…»

-    «Ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό», είπα εγώ προσπαθώντας να δικαιολογηθώ..

-    «Δεν πειράζει μικρέ. Μόλις μου έδωσες την κατάλληλη λύση σε κάτι που σκεφτόμουν», μου είπε ο Σπύρος με ένα μισό χαμόγελο. «Έλα εδώ να με ρουφήξεις όσο θα σου εξηγώ..»

Δεν χρειαζόμουν δεύτερη πρόσκληση. Πήγα και ξάπλωσα μπρούμυτα ανάμεσα στα πόδια του και άρχισα να γλείφω το καυλί του λαίμαργα. Γέλασε, λέγοντας μου ότι κι εκείνου του είχε λείψει η πίπα μου και άρχισε να μου εξηγεί, έχοντας το χέρι του πάνω στο κεφάλι μου εμποδίζοντάς με να τραβηχτώ πολύ από το καυλί του. Η Άννα, ανοίγοντας τα πόδια της, άρχισε να χαϊδεύεται απολαμβάνοντας την εικόνα.

-    «Κοίτα μικρέ.. Πριν πάω στην Αθήνα μου είχαν πει ότι μπορεί να έρθει στο νησί ένας τύπος που τον κυνηγάω πολύ καιρό για μια συμφωνία στη δουλειά, αλλά αποφεύγει συνέχεια να μου πει το ναι. Τώρα που γύρισα λοιπόν, τον πέτυχα στον δρόμο και με ρώτησε αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο του δωματίου γιατί είναι όλα γεμάτα. Του είπα ναι και θα έρθει από εδώ σε καμιά ωρίτσα, μετά από μια συνάντηση που έχει. Σκεφτόμουν λοιπόν να σε χρησιμοποιήσω για να πάρω την δουλειά. Ξέρω ότι του αρέσουν και τα αγοράκια κι εσύ θα του αρέσεις σίγουρα. Είναι ωραίος τύπος, θα σου αρέσει κι εσένα, πάω στοίχημα. Θα περάσεις καλά και θα βοηθήσεις κι εμένα. Και αν την πάρω τη δουλειά, εσύ θα κάνεις διακοπές τζάμπα στο ξενοδοχείο για μια βδομάδα ακόμη. Τι λες;»

Με έφτιαξε τόσο πολύ η ιδέα! Με έκανε να καυλώσω αμέσως. Ήταν πληρωμή για υπηρεσία. Με το στόμα γεμάτο από την πούτσα του, βόγκηξα κουνώντας το κεφάλι καταφατικά. Η Άννα γέλασε, μ’ εκείνο το γέλιο το βραχνό της που με τρέλαινε.

-    «Εγώ του το έλεγα ότι είναι μεγάλη πουτανίτσα. Κοίτα που τώρα θα μας το αποδείξει!»

Δεν ήμουν ο μόνος που είχε καυλώσει. Η πούτσα του Σπύρου ήταν πέτρα στο στόμα μου. Η Άννα χώνοντας το χέρι από κάτω μου, με έκανε να σηκωθώ στα γόνατα. Άρχισε να μου τον παίζει αργά, βασανιστικά. Βόγκηξα.

-    «Δεν σε περίμενα να εξελιχθείς σε τέτοιο βαθμό τόσο γρήγορα! Να σε ευχαριστήσω κι εγώ λοιπόν αφού θα βοηθήσεις τον Σπύρο. Και μετά το βραδάκι, μια που θα πάει ο Σπύρος με τον πελάτη του θα σε βγάλω έξω να σε κεράσω ένα ποτό μαζί με τους φίλους σου, ναι;»

Και με αυτό, χώθηκε ανάσκελα από κάτω μου. Ένιωσα τα χείλια της να κλείνουν γύρω από τον πούτσο μου και την γλώσσα της να τον χαϊδεύει απαλά μέσα στο στόμα της. Με το ένα χέρι μου χάιδευε τα αρχίδια και με το άλλο ήμουν σίγουρος ότι χαϊδευόταν εκείνη, γιατί άρχισε να βογκάει. Τρελάθηκα! Και από την καύλα της στιγμής και από αυτό που υπονοούσε με το ποτό. Θα ερχόταν να την παρτουζώσουμε με τους φίλους μου το βράδυ. Ένιωθα τέτοια καύλα, που άρχισα να ρουφάω την πούτσα του Σπύρου σαν τρελός! Μόλις ένιωσα την πρώτη έκρηξή του στο στόμα μου, πήρα την πούτσα του στο λαρύγγι μου και κατάπινα, κατάπινα ασταμάτητα. Ταυτόχρονα η Άννα, καταλαβαίνοντας τι γίνεται, με πήρε βαθιά στο στόμα της και έβαλε το άλλο της χέρι στον κώλο μου βάζοντας την άκρη από τα δυο της δάχτυλα στον κώλο μου. Με το άλλο χέρι της, έσφιξε λίγο τα αρχίδια μου. Βγάζοντας με από το στόμα της για δευτερόλεπτα, είπε βραχνά:

-    «Έλα πουτανίτσα μου. Όλα στην θεία Άννα!»

Και τον ξανάχωσε στον λαιμό της, κάνοντας με να αδειάσω βογκώντας ενώ έγλειφα την πούτσα του Σπύρου ρουφώντας τις τελευταίες σταγόνες από τα χύσια του. Όταν ηρεμήσαμε, ο Σπύρος γελώντας χωρίς να ξέρει πόσο δίκιο είχε, μας είπε:

-    «Σας φτιάχνει αυτό το θεία - ανιψιός, ε; Άντε, ελάτε να δούμε πως θα τα κανονίσουμε για τον Αντρέα…»

Κανονίσαμε λοιπόν να πούνε ότι είμαι ανιψιός της Άννας και να φύγουν για μια ώρα με την δικαιολογία κάτι ξαφνικού, αφήνοντάς μας μόνους στο δωμάτιο. Όταν μου είπαν ότι θα καθόταν μέχρι το βραδάκι γιατί δεν είχε άλλη δουλειά μέχρι να φύγει το καράβι, τους είπα να πουν ότι κοιμάμαι στο δωμάτιο και δεν θέλουν να με ξυπνήσουν σαν δικαιολογία και από κει και πέρα να το αφήσουν επάνω μου. Όσο και αν επέμειναν δεν τους είπα τι είχα σκοπό να κάνω. Στο τέλος το δέχτηκαν έτσι και αφού έκανα ένα μπάνιο πήγα και ξάπλωσα, περιμένοντας…

(Copyright protected OW ref: 51754)