Σεξ για τέσσερις (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από panoschris2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Από εκεί που δεν το περιμένει θα του έρθει μια αναπάντεχη πρόσκληση να πηδήξει μια κυρία μόνο που στο τέλος θα αντιληφθεί ότι θα μπει και ο άντρας της στο παιχνίδι…

Η ιστορία:

Είχαμε μείνει στο ότι πήγα για δουλειά, στο κλαμπ. Πιο αργά ήρθαν και οι άλλοι τρεις. Όλο το βράδυ τα έπιναν και χόρευαν. Κάποια στιγμή έρχεται το αφεντικό και μου λέει ότι έχει έρθει ένα πλήρωμα από αεροπλάνο το οποίο πλήρωμα θα διανυκτερεύσει εκεί και επειδή είναι από τα Αραβικά Εμιράτα, να το προσέξουμε (λεφτάδες). Πράγματι άρχισα και έπαιζα αραβικά και ανατολίτικα, τουμπερλέκια, έγινε το έλα να δεις… πάνω στα τραπέζια κτλ. Σε κάποια φάση έρχεται η σερβιτόρα με μια σαμπάνια και μου λέει:

-    «Από την κυρία».

Αν όχι η ωραιότερη γυναίκα, μια από τις ωραιότερες στον κόσμο. Σηκώνω το ποτήρι να την ευχαριστήσω και μου κάνει νόημα να πάω εκεί. Στέλνω την σερβιτόρα για να της πει ότι δεν μπορώ να βγω διότι είναι αδύνατο. Έρχεται μετά από λίγο το αφεντικό πάλι και μου λέει:

-    «Ότι σου ζητήσει».

Πηγαίνω, την ευχαριστώ για την σαμπάνια και μου λέει να βάλω ένα αργό τσιφτετέλι και να χορέψω μαζί της πάνω στην μπάρα. Το έκανα εννοείται. Όλο το πλήρωμα άνοιγε σαμπάνιες και την κυρία να έχει κολλήσει επάνω μου, να τρίβεται και έχει πιάσει τα χέρια και να τα έχει βάλει στον κώλο της. Άρχισε να με φιλάει βλέποντας την Πόπη να με κοιτάει και να μου κάνει με νόημα:

-    «Θα τα πούμε μετά».

Ίδρωσα. Ξαναπήγα και έπαιζα κανονικά. Έρχεται η κοπελιά μαζί με έναν άνδρα και μου τον γνωρίζει και μου λέει ότι ήταν ο άνδρας της και ότι θα ήθελε να πάω μαζί τους μετά. Μου έδωσε έναν χοντρό πουρμπουάρ και μια κάρτα της με το τηλέφωνο της. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μόλις κλείσαμε έρχεται η Πόπη και μου λέει:

-    «Θα πας;»

-    «Πού;» της λέω.

-    «Δεν είμαι μαλάκω. Είδα».

Δεν προλαβαίνω να απαντήσω και μου λέει:

-    «Πήγαινε και θα τα πούμε το πρωί. Αλλά ετοίμασε το κωλαράκι σου γι’ αυτό. Εγώ θα στο σκίσω».

Πήγα στο ξενοδοχείο με περίμενε με ένα νυχτικό μόνο. Μόλις μπήκα μέσα με βούτηξε και με φίλησε με τέτοιο πάθος και λύσσα μαζί που δεν κατάλαβα ότι πίσω μας ήταν ο άντρας της καθισμένος σε μια πολυθρόνα και μας έβλεπε. Ξάπλωσε και με έβαλε να της γλείφω την μουνάρα, ενώ ο άντρας της είχε βγάλει έξω την ψωλάρα του και την έπαιζε. Με έγδυσε, με ξάπλωσε και χωρίς να με αγγίζει, αργά και βασανιστικά με φίλαγε από κάτω ανάμεσα στους μηρούς μου, χωρίς να αγγίζει τον πούτσο μου ή τα αρχίδια μου. Πόναγαν τα αρχίδια μου από την καύλα. Ατέλειωτη.

Επιτέλους βλέπω να ανεβεί και να μου σαλιώνει το πουτσοκέφαλο αργά - αργά και να τον παίρνει μέχρι βαθιά στο λαρύγγι της. Αφού έκρινε ότι ήμουν έτοιμος, ανέβηκε πάνω μου και κουνιόταν μόνη της αργά - αργά. Την πλησίασε ο άντρας της και της έδωσε την πούτσα του (κανόνι ήταν όχι πούτσα) στο στόμα. Τον πίπωνε κανονικά. Σηκώνεται, στήνεται στα τέσσερα και μου λέει:

-    «Σκίσε μου την κωλάρα τώρα».

Όντως έβλεπα μπροστά μου τον καλύτερο κώλο που είχα δει ποτέ μου και που γάμησα τελικά. Μπήκα μέσα της με μια απότομη κίνηση. Έβγαλε μια κραυγή πόνου και ηδονής μαζί ενώ τσιμπούκωνε τον άντρα της. Δεν άντεξα για πολύ.. Άρχισα να γαμάω πολύ γρήγορα και ενώ ήμουν έτοιμος να χύσω, πιάνει το κεφάλι του άντρα της και το φέρνει μπροστά στον πούτσο μου ενώ έχυνα. Τον έχυνα και προσπαθούσε να αρπάξει ότι προλάβει. Μόλις τελείωσα, έσκυψε η γυναίκα του και τον έγλειφε στο πρόσωπο και φιλιόντουσαν πίνοντας ότι είχε μείνει στο πρόσωπο του.

Είχε πάει οκτώ το πρωί και η Πόπη περίμενε. Έπρεπε να φύγω. Ήξερα αλλά και δεν ήξερα τι με περίμενε…

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 51680)