Η Ήρα, η Θέκλα, ο Άγγελος και η μικρή Μαρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μια γνωριμία στην παραλία με την μαμά Θέκλα, τα δυο της παιδιά Άγγελο και Μαρία και την κολλητή της φίλη Ήρα, θα καταλήξει σε πολύ σεξ και πρωτόγνωρες εμπειρίες για το Γιάννη…

Ιστορία:

Με λένε Γιάννη, είμαι 37 χρονών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Στο σεξ με τη γυναίκα μου τα πάμε καλά και μέχρι σήμερα, μετά από έντεκα χρόνια γάμου, δεν είχα πάει με άλλη γυναίκα. Φέτος όμως το καλοκαίρι…

Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Φέτος το καλοκαίρι, για πρώτη φορά, αναγκαστήκαμε να κάνουμε ξεχωριστές διακοπές. Πρόσφατα απολυμένοι και οι δυο, αφού η εταιρία που δουλεύαμε έκλεισε λόγω της οικονομικής κρίσης, κατόρθωσα, μετά από έξι μήνες ανεργίας, να βρω μια δουλειά στην ειδικότητα μου. Έτσι η γυναίκα μου με τα παιδιά πήγαν στα πεθερικά μου κι εγώ κατέβαινα κάθε Σαββατοκύριακο.

Ένα απόγευμα μετά το γραφείο πήγα για μπάνιο σε μια παραλία στην περιοχή που μένω. Ανάμεσα στις παρέες στην πλαζ, ήταν και μια παρέα από δυο γυναίκες, η μία γύρω στα 45 και η άλλη γύρω στα 35, μαζί με δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, γύρω στα 20. Χάζευα που κολυμπούσαν όλοι μαζί και ειδικά την 35άρα που είχε σχεδόν τέλειες αναλογίες, για τα γούστα μου πάντα, αλλά και την μικρότερη που ενώ είχε ένα μικρό στήθος. Από το πάνω του μαγιό ξεχώριζαν οι τεράστιες καυλωμένες, από το νερό, ρώγες της. Κάποια στιγμή η άλλη κυρία με πλησίασε και μου ζήτησε φωτιά. Της έδωσα χωρίς να τρέχει τίποτε το πονηρό μέχρι εκείνη την ώρα.

Είχε αρχίσει να πέφτει ο ήλιος και μάζεψα την πετσέτα μου για να φύγω. Πλησίασα την ντουζιέρα να ξεπλύνω τα πόδια μου και είδα την κυρία Θέκλα και την κυρία Ήρα (μετά έμαθα τα ονόματα) να είναι έξω από την καμπίνα που ήταν δίπλα στην ντουζιέρα. Η Θέκλα κρατούσε την πόρτα της καμπίνας και συζητούσε με την Ήρα καπνίζοντας. Καθώς ξέπλυνα τα πόδια μου από την άμμο, άνοιξε ξαφνικά η πόρτα της καμπίνας και αντίκρισα τις θεϊκές ρώγες της Μαρίας.

-    «Η κόρη μου», είπε η Θέκλα, κομπιάζοντας.

-    ««Χαίρω πολύ», είπα αμήχανα, αλλά ήταν φανερό ότι κάποιος άλλος ανάμεσα στα πόδια μου χαιρόταν πολύ περισσότερο (αφού οι μεγάλες ρώγες είναι το φετίχ μου).

Ζήτησα συγνώμη και απομακρύνθηκα, αλλά από τα γελάκια της Ήρας κατάλαβα ότι είχε γίνει αντιληπτό το φούσκωμα στο μαγιό. Στο σπίτι, μόνος, έφερνα στην φαντασία μου τα εξαίσια στήθη και τον κώλο της Ήρας αλλά και τις ρώγες της Μαρίας. Δεν μπορούσα να ξεκαυλώσω και τράβηξα μια μαλακία μήπως και έρθω στα ίσα μου. Λίγες μέρες μετά κατέβηκα και πάλι για μπάνιο στην ίδια παραλία. Συνειδητοποίησα ότι η παρέα ήταν πάλι εκεί. Έπεσα στο νερό και βρέθηκα κοντά τους. Τους καλησπέρισα και προσπάθησα να «ξεμοναχιάσω» την Θέκλα για να ζητήσω συγνώμη για το συμβάν. Διαπίστωσα όμως ότι η Ήρα όλο και κολυμπούσε κοντά μου, κάνοντας δύσκολη την προσπάθεια «απολογίας». Για να μην τα πολυλογώ, γίναμε μια παρέα. Εκεί έμαθα το τι και πως και ότι ήταν διακοπές στην περιοχή μας, αφού και οι δικοί τους άνδρες δούλευαν και δεν μπορούσαν να κάνουν διακοπές. Τη συζήτηση περί σεξ την άνοιξε η Ήρα, παρουσία της Θέκλας.

-    «Και πώς τα περνάτε τώρα που είστε μόνος χωρίς γυναίκα;»

«Να σας πω…», έκανα, προσπαθώντας να δω αν η ερώτηση είχε υπονοούμενο. «Φαγητό απ’ έξω και λίγες δουλειές στο σπίτι ώστε να είναι βιώσιμα», είπα και είδα τις δυο κυρίες της παρέας να κοιτάζονται και να κρυφογελάνε.

-    «Όταν λέτε φαγητό απ’ έξω;» ρώτησε η Θέκλα με ένα πονηρό γελάκι.

Αυθόρμητα πλησίασα, μπήκα ανάμεσα τους, κολυμπώντας υποτίθεται, και τις χάιδεψα στον κώλο. Απομακρύνθηκα προσπαθώντας να εκτιμήσω την κατάσταση. Για να πω την μαύρη αλήθεια, πολύ θα ήθελα να αμαρτήσω με την Ήρα, μα πιο πολύ θα ήθελα να βάλω στα στόμα μου και να πιπιλήσω τις ρώγες της μικρής Μαρίας (το φετίχ βλέπετε!). Η κατάσταση εξελίχθηκε με μια πρόσκληση στο συγκρότημα των ενοικιαζόμενων για καφέ ή ποτάκι την επόμενη το απόγευμα.

Στο σπίτι έκανα ανασκόπηση της κατάστασης. Δεν σας κρύβω ότι σκεφτόμουν και την γυναίκα μου. Από την μια ήταν μια ευκαιρία για μένα, μιας και με την όλη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με τη δουλειά μας, είμαστε αρκετά πιεσμένοι ψυχολογικά και το σεξ δεν ήταν η πρώτη προτεραιότητα μας τους τελευταίους μήνες. Από την άλλη σκεφτόμουν και την οικογένεια, το πρέπων και το ηθικό, που λένε. Με αυτές τις σκέψεις αποκοιμήθηκα. Το πρωί στο γραφείο με έτρωγε αυτή η κατάσταση και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ήταν τόσο φανερό που μέχρι και η Γεωργία, η γυναίκα, κατάλαβε ότι κάποιο πρόβλημα έχω και με ρώτησε αν είναι όλα καλά στη δουλειά. Βλέπετε η περιπέτεια μας με την προηγούμενη δουλειά μας είχε κάνει να φοβόμαστε και τον ίσκιο μας, μιας και με δυο μικρά παιδιά στο δημοτικό και ένα στεγαστικό στην πλάτη δύσκολα θα τα βγάζαμε πέρα.

Το μεσημέρι είχα πάρει την απόφαση μου. Θα πήγαινα και ότι βγει. Πήρα μερικά γλυκά και ένα ποτό από ένα καλό ζαχαροπλαστείο της περιοχής και έσκασα μύτη στο συγκρότημα. Το στούντιο, μάλλον διαμέρισμα θα το έλεγα, ήταν μεγάλο και η διαμόρφωση του επέτρεπε να μένουν δυο και τρία ζευγάρια, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στη συγκατοίκηση. Βρήκα την Θέκλα και την Ήρα, στο μπαλκόνι να πίνουν καφέ. Τα παιδιά έλειπαν. Μετά από τα σχετικά καλωσορίσματα, με φιλιά περίπου στο μάγουλο που περιείχαν και λίγο χείλια, κάθισα κι εγώ στο μπαλκόνι και περίμενα την Θέκλα με το πρώτο ποτό. Φορούσαν και οι δυο κοντές ρόμπες και έτσι όπως τις είχα απέναντι μου, μπορούσα να διακρίνω τα πόδια τους μέχρι επάνω. Αν εξαιρέσεις την λίγη κυτταρίτιδα είχαν και οι δυο ένα καλό σώμα.

Η Ήρα είχε μεγάλα βυζιά και ένα πεταχτό κωλαράκι που δαιμόνιζε και άγιο. Η Θέκλα κρατιόταν καλά για την ηλικία της, με μικρό, λίγο πεσμένο βυζί, και ένα κωλαράκι που δεν ήταν πεταχτό και τσαχπίνικο όπως της Ήρας, αλλά σου έδινε την αίσθηση ότι αν έπαιζες μαζί τους δεν θα έβγαινες χαμένος. Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, όταν παρατήρησα δυο πράγματα: Πρώτον ότι και οι δυο δεν φορούσαν τίποτε από μέσα πάνω - κάτω και δεύτερων, ότι σε κάθε ευκαιρία αγγίζονταν με ερωτική διάθεση. Τόλμησα να κάνω την ερώτηση που θα έσπαγε την καθώς πρέπει ατμόσφαιρα και θα ξεκαθάριζε το σκοπό της επίσκεψης μου και τις διαθέσεις των κυριών.

-    «Και από σεξ εσείς πως τα πάτε;»

Κρυφογέλασαν και οι δυο, και η Θέκλα έγειρε ερωτικά στην Ήρα και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα, βάζοντας ταυτόχρονα και το χέρι της στο άνοιγμα της ρόμπας στο ύψος του στήθους.

-    «Θες να παίζεις κι εσύ;» ήταν η ερώτηση της Ήρας, που βγήκε όμως πολύ καυλωτική από το στόμα της, καθώς η Θέκλα της χάιδευε το στήθος.

Κούνησα μόνο καταφατικά το κεφάλι μου, παρατηρώντας τις δυο γυναίκες, για την ακρίβεια τα σώματα των δυο γυναικών, αφού οι ρόμπες τους είχαν ανοίξει επιβεβαιώνοντας την αίσθηση που είχα ότι δεν φορούσαν τίποτε από μέσα. Είχα αρχίσει να καυλώνω, αλλά δεν ήθελα να κάνω καμιά κίνηση, πριν η Ήρα και η Θέκλα δώσουν την εναρκτήρια τουφεκιά του αφέτη. Να θυμίσω ότι είμαστε ακόμη στην βεράντα και δεν ήξερα αν μας έβλεπε κανείς ή τι ήθελαν να κάνουν οι γυναίκες. Η Θέκλα σηκώθηκε πρώτη, μας πήρε από το χέρι και μπήκαμε στο μεγάλο καθιστικό. Με έβαλαν να καθίσω σε μια πολυθρόνα, απέναντι από τον μεγάλο καναπέ, η Ήρα τράβηξε τις κουρτίνες και γυρίζοντας μου είπε με αυστηρό τόνο:

-    «Εσύ θα κάτσεις εκεί και θα βλέπεις και όταν σου πούμε θα μπεις στο παιχνίδι. Βγάλε τα ρούχα σου και μέχρι να σου πούμε μπορείς να τον παίζεις. Για γδύσουν να δούμε και τα προσόντα σου…»

Άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου, παρατηρώντας τις δυο γυναίκες να φιλάει η μία την άλλη και να χαϊδεύονται σε όλα τα σημεία του σώματος τους. Ήμουν ήδη καυλωμένος από το μπαλκόνι, αλλά βλέποντας τα λεσβιακά παιχνίδια τους η καύλα μου έφτασε στα ύψη. Έχοντας διαβάσει μόνο για τα λεσβιακά παιχνίδια, προσπαθούσα να δω ποια κάνει την ενεργητική και ποια την παθητική. Γρήγορα κατάλαβα ότι όλα αυτά ήταν ιστορίες. Σαν πρώτη αντίδραση σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούσα να παρατηρήσω τις ρώγες της Θέκλας. Δυστυχώς για μένα δεν ίσχυε το ρητό «κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα». Οι ρώγες και των δυο γυναικών ήταν μεγάλες άλλα δεν έφταναν αυτές της Μαρίας. Η Θέκλα και η Ήρα ήταν ξαπλωμένες στον καναπέ σε στάση 69 και έγλειφαν η μία το μουνί της άλλης, ενώ έβαζαν τα δάχτυλά τους πότε στην μπροστά και πότε στην πίσω τρυπούλα τους.

Απολάμβανα το παιχνίδι, παίζοντας με τον πούτσο μου, έχοντας όμως και μια αίσθηση απαξίωσης, αφού καμία δεν γύρισε ούτε να με κοιτάξει, μένοντας αφοσιωμένες στα δικά τους παιχνίδια. Λες και δεν υπήρχα στο δωμάτιο. Από το τέντωμα στο σώμα της Θέκλας κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να τελειώσει από το γλειφομούνι της Ήρας. Με ένα μακρόσυρτο αναστεναγμό από την καύλα ή Θέκλα έχυσε στο στόμα της Ήρας. Εκείνη όμως δεν σταμάτησε και συνέχισε να την γλείφει γλυκά, βάζοντας ταυτόχρονα δυο δάχτυλα στο κωλαράκι της. Η Θέκλα δεν άργησε να χύσει και για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά. «Μμμ.. πολυοργασμική», σκέφτηκα παίζοντας με τον πούτσο μου και προσπαθώντας να μην χύσω από την καύλα. Μου άρεσαν οι γυναίκες που μπορούσαν να έχουν πολλούς οργασμούς σε μικρό χρονικό διάστημα. Μπορούσα να εφαρμόσω την θεωρία μου, ότι το πρώτο χύσιμο της γυναίκας γίνεται με την γλώσσα του άντρα. Χαμογέλασα ενώ σκεφτόμουν όλα αυτά και παράλληλα την Γεωργία που δεν μπορούσε να χύσει με τίποτε. «Είναι να σου κάτσει» σκέφτηκα. Απορροφημένος στην παρατήρηση του παιχνιδιού αλλά και στις σκέψεις μου, ένιωσα την Ήρα με τραβάει από το μπράτσο ενώ η Θέκλα συνέχιζε να της γλείφει το μουνάκι της.

-    «Που είσαι εσύ; Έλα να παίξεις μαζί μας».

Άρχισε να με φιλάει στο στόμα, χώνοντας βαθιά μέχρι το λαρύγγι μου την γλώσσα της, ενώ βογκούσε από το γλειφομούνι της Θέκλας. Για πρώτη φορά έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει, απαλά - απαλά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα, κατεβάζοντας την βάλανο και ελευθερώνοντας σε κάθε τράβηγμα το πουτσοκέφαλο. Ένιωσα μια γλώσσα να γλείφει το πουτσοκέφαλο μου, ενώ ένα χέρι συνέχιζε να μου τον παίζει. Ελευθερώθηκα από το γλωσσόφιλο της Ήρας και την έσπρωξα στον καναπέ. Ήθελα να τελειώσω αυτό που κατόρθωσε η Θέκλα, να την κάνω να χύσει με την γλώσσα μου. Το μουνάκι της ήταν όπως το φανταζόμουν. Περιποιημένο με μια τούφα πάνω από την σχισμή του. Ξεκίνησα από τα μουνόχειλα της, γλείφοντας και δαγκώνοντας μαζί. Σιγά - σιγά προχώρησα στα ενδότερα, ψάχνοντας την κλειτορίδα της.

Ενώ εγώ επεξεργαζόμουν με τη γλώσσα μου το μουνάκι της Ήρας, η Θέκλα είχε μπει ανάμεσα στα πόδια μου, ανάποδα όπως ήμουν γονατιστός, έπαιζε γλείφοντας μια τον πούτσο μου και μια τα αρχίδια μου, βάζοντας τα ένα - ένα στο στόμα της. Μετά έκανε με τη γλώσσα της την γραμμή αρχίδια σχισμή του κώλου, γλείφοντας απαλά την κωλοτρυπίδα μου, και πίσω και πάλι από την αρχή. Ανατρίχιαζα κάθε φορά που η γλώσσα της ακουμπούσε την κωλοτρυπίδα μου, μιας και ήταν η πρώτη φορά που μου έκαναν κάτι τέτοιο. Η Ήρα κρατούσε το κεφάλι μου με τα χέρια της και το πίεζε στο μουνί της, ενώ εγώ εξερευνούσα με την γλώσσα και τα χέρια πια τόσο το μουνάκι της, βάζοντας ένα δυο δάχτυλα όσο πιο βαθιά μπορούσα, όσο και την κωλοτρυπίδα της, χώνοντας όσο πιο απαλά μπορούσα στην αρχή ένα και στην συνέχεια δύο και τρία δάχτυλα. Ευτυχώς ήταν καλά προπονημένη και τα δέχτηκε χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση.

Η Ήρα είχε κυρτώσει την πλάτη της, δείγμα ότι ήταν έτοιμη να χύσει, ενώ η Θέκλα συνέχιζε τα παιχνίδια με την πούτσα μου. Ίσως είχαν ξαναπαίξει αυτό το παιχνίδι, γιατί από κάποιο σημείο και πέρα η Θέκλα ασχολήθηκε μόνο με το ρουφάει και να γλείφει τον πούτσο μου και ταυτόχρονα να τρίβει το μουνάκι της, ενώ συνέχιζα να κάνω γλειφομούνι στην Ήρα. Ξαφνικά η Ήρα τραντάχτηκε χύνοντας στο στόμα μου. Ταυτόχρονα τραντάχτηκα κι εγώ, όχι μόνο γιατί έχυνα στο στόμα της Θέκλας, αλλά γιατί λίγο πριν από τον οργασμό πέρα από ένα ανελέητο ρούφηγμα στον πούτσο μου, ένιωσα και ένα δάχτυλο της να παραβιάζει την παρθένα κωλοτρυπίδα μου, προκαλώντας μου πόνο και καύλα ταυτόχρονα. Παράλληλα ακούγαμε τα βογκητά της, αφού κι αυτή προσπαθούσε να συντονιστεί με μας, χύνοντας για μια ακόμη φορά, από το παίξιμο του μουνιού της με τα δάχτυλά της. Έγειρα πάνω στην Ήρα αποκαμωμένος από την ένταση του χυσίματος. Τα ιδρωμένα κορμιά μας ενώθηκαν, ενώ εκείνη προσπαθούσε να γλείψει τους χυμούς της που είχα στο στόμα μου. Αφού βρήκαμε τις ανάσες μας, η Θέκλα σε στιλ ερώτησης είπε:

-    «Παρθένος;» και χαμογέλασε κλείνοντας το μάτι προς την Ήρα.

Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε στο μυαλό το παλιό τραγούδι «ψύλλοι στ’ αφτιά μου μπήκανε…». Το παιχνίδι όμως συνεχιζόταν. Μετά από λίγο βρέθηκα με την μια ρώγα της Θέκλας στο στόμα ενώ την περιποίηση του πούτσου μου είχε αναλάβει τώρα η Ήρα. Η τεχνική της ήταν καλύτερη και την απολάμβανα. Έγλειφε πρώτα το πουτσοκέφαλο και μετά τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα της, τραβώντας όσο μπορούσε την βάλανο ώστε να έχω την αίσθηση της γλώσσας της σε όσο μπορούσα μεγαλύτερο γυμνό μέρος του πούτσου μου. Το έβαζε μέσα στο στόμα της βαθιά, μέχρι τις αμυγδαλές της. Έχοντας έναν κανονικό πούτσο νόμιζα ότι χάνεται μέσα σε ένα βαθύ πηγάδι. Πέρα από τα στήθη της Θέκλας άρχισα να επεξεργάζομαι, με το ένα χέρι και το μουνάκι της. Ήταν υγρό από τα αλλεπάλληλα χυσίματα, όμως ήταν πιο σφιχτό από ότι περίμενα και εκείνο που με τρέλανε ήταν η κλειτορίδα της που ήταν καυλωμένη και έμοιαζε με έναν μικρό πούτσο τριών τεσσάρων εκατοστών.

Προσπάθησα να κινηθώ προς τα κάτω ξεβολεύοντας την Ήρα, προς στιγμή.  Ήθελα να δω αυτή την κλειτορίδα, να αγγίξω με τη γλώσσα μου, να την ρουφήξω. Μου είχε ξανατύχει τέτοια κλειτορίδα και, σαν λάτρης του γλειφομουνιού, το είχαμε κατά ευχαριστηθεί και οι δυο. Έφτασα στο μουνάκι της Θέκλας και έπεσα με τα μούτρα στην κλειτορίδα της, παράλληλα έπαιξα με τις ρώγες της. Ξαφνικά η Ήρα σταμάτησε να παίζει με τον πούτσο μου ενώ η Θέκλα ήταν έτοιμη να χύσει άλλη μια φορά. Βολεύτηκα καλύτερα και ασχολήθηκα με τη γλώσσα και τα χέρια μου με το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της, που κατάλαβα ότι ήταν και αυτής δουλεμένη καλά. Η Ήρα κάθισε την πολυθρόνα απέναντι μας, χαϊδεύοντας το στήθος και το μουνάκι της και περίμενε να τελειώσει η φίλη της, πράγμα που δεν άργησε να γίνει.

Όταν τελείωσε η όλη φάση, έδωσε το πρόσταγμα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί οι γυναίκες άρχισαν ένα ακόμη 69 και η Ήρα μου είπε ότι όταν μου την ετοιμάσει, θα μου πει να μπω μέσα της. Μετά από κανένα τέταρτο η Ήρα, που ήταν από κάτω μου έκανε σήμα, κι εγώ πλησίασα πάνω από κεφάλι της και μπήκα στο μουνάκι της Θέκλας. Η Ήρα δεν κινήθηκε καθόλου. Από τη στάση που ήταν άρχισε να γλείφει τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου όταν έβγαινε από το μουνί της φίλης της και ενίοτε η γλώσσα της έφτανε μέχρι την πίσω τρυπούλα μου. Αφού μου την σάλιωσε καλά, άρχισε να βάζει σιγά - σιγά το μεσαίο δάχτυλο μέσα μου, λέγοντας μου:

-    «Μην σε νοιάζει αγόρι μου, θα σε προσέξω. Έχω ξεπαρθενέψει κι άλλα αγοράκια και από μπρος και από πίσω».

Από την μια πονούσα, για την ακρίβεια έτσουζε ο κώλος μου, και από την άλλη καύλωνα ακόμη πιο πολύ. Σε λίγο έβγαλε το δάχτυλο της και το πέρασε από το μουνί της φίλης της που γαμούσα. Πήρε κάμποσα υγρά και άλειψε τα δάχτυλα της και συνέχισε την προσπάθεια με ξεπαρθενέψει. Στο μεταξύ η Θέκλα είχε χύσει δυο φορές τουλάχιστον και μου ζητούσε να της τον βάλω από τον κώλο και να χύσω μέσα της. Τον έχωσα στο μουνί της δυο τρεις φορές ακόμη και μετά τον κάρφωσα κυριολεκτικά στην κωλοτρυπίδα της. Εκείνη τινάχτηκε.

-    «Με σκίζεις πούστη μου!», είπε. «Με σκίζεις αλλά μου αρέσει! Μην σταματάς… Μη σταματάς…»

Συνέχισα να την γαμάω από τον κώλο ενώ η φίλη της εξερευνούσε τον δικό μου. Είχα φτάσει στο αμήν. Η Θέκλα έχυνε από μπρος και από πίσω, τα μπούτια μας είχαν γεμίσει με τους χυμού της, και η Ήρα προσπαθούσε να βάλει στην κωλοτρυπίδα μου το δεύτερο δάχτυλο της, γλείφοντας στα μπούτια μας τα χύσια και τον ιδρώτα. Είχα φτάσει να τελειώσω όταν η Ήρα έβγαλε τα δάχτυλα της από τον κώλο μου και τα ξανάμπηξε με βία. Το «Αααααααααα!» που ακούστηκε ήταν και για το χύσιμο στον κώλο της Θέκλας και για τη βίαιη παραβίαση της κωλοτρυπίδας μου. Πέσαμε ξέπνοοι και οι τρεις στο κρεβάτι, προσπαθώντας να βρούμε τις ανάσες μας. Αισθανόμουν τα ιδρωμένα κορμιά τους να αγγίζουν το σώμα μου, μιας και με είχαν βάλει στην μέση. Γύρισα, μόλις συνήλθα λίγο, και άρχισα να πιπιλάω την ρώγα της Ήρας. Σε λίγο ένιωσα τέσσερα χέρια να χαϊδεύουν το κορμί μου. Περνούσαν από όλα τα σημεία του, δίνοντας αυτή την γλυκιά θαλπωρή, της ανθρώπινής επαφής. Από την μια αισθανόμουν το γλυκό άγγιγμά τους, και από την άλλη την κωλοτρυπίδα μου να τσούζει. Η Θέκλα το κατάλαβε, και έβαλε τα γέλια καθώς προσπαθούσα, με μικρές κινήσεις να περιορίσω το τσούξιμο.

-    «Κάτσε να σε περιποιηθώ…», είπε και σηκώθηκε από το κρεβάτι.

Γύρισε μετά από λίγο. Στο μεταξύ είχαμε αρχίσει τα παιχνίδια με την Ήρα. Εκείνη εξερευνούσε με τη γλώσσα της το στόμα, κι εγώ το κορμί της. Όπως είμαστε γυρισμένοι, αισθανόμουν στο στήθος μου τις καυλωμένες ρώγες της. Δεν πήραμε είδηση την είσοδο της Θέκλας. Κατάλαβα την παρουσία της, όταν με τα δάχτυλά της χάιδευε τον κώλο μου και, με κάποια κρέμα προφανώς, έκανε μασάζ στην μόλις πριν λίγο παραβιασμένη κωλοτρυπίδα μου, από την Ήρα. Ένιωσα μια ηρεμία, από την κρέμα και το μασάζ, αλλά παράλληλα άρχισα και πάλι να καυλώνω…

(Copyright protected OW ref: 51509)