Η φαντασία μου έγινε πραγματικότητα

Δημοσιεύθηκε από panoschris2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας θέλησε να κάνει πραγματικότητα αυτά που έβλεπε σε τσόντες κι όταν μια φίλη του το πήρε χαμπάρι, τον έκανε για τα καλά αμφισεξουαλικό με μια έκπληξη…

Η ιστορία:

Μια φορά, όπως έβλεπα τσόντα, είδα μια να γαμάει μια γυναίκα με στραπόν έναν άντρα. Δεν περίμενα να καυλώσω, αλλά καύλωσα και μου έμεινε απωθημένο σαν φαντασία. Έχω μια πολύ καλή μου φίλη την Μαρία, την γνωρίζω είκοσι χρόνια. Έχουμε κάνει γυμνισμό μαζί, αλλά ποτέ δεν πηδηχτήκαμε. Μιλάγαμε για σεξ, κάναμε μασάζ ο ένας στον άλλον, αλλά σεξ όχι.

Μια μέρα ή μάλλον νύχτα, έμεινα σπίτι της. Με άφηνε και έμενα αρκετές φορές, κι αυτή έλειπε για ποτό με τις φίλες της. Είχα βάλει μια τσόντα και έβλεπα και είχε σχέση και με την φαντασία μου. Είχα καθίσει στον καναπέ, είχα βγάλει τον πούτσο μου έξω και τον έπαιζα. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που δεν κατάλαβα ότι είχε έρθει η Μαρία και με έβλεπε σε αυτή τη θέση. Με πλησίασε αθόρυβα και είδε ότι είχα βάλει και δάχτυλο στον κώλο μου. Εκεί την πήρα χαμπάρι. Έγινα κόκκινος από ντροπή.

-    «Δεν ήξερα ότι γουστάρεις να σε γαμάνε» μου είπε.

-    «Δεν είναι έτσι ρε Μαράκι. Απλώς καύλωσα…» προσπάθησα να δικαιολογηθώ.

-    «Καλά, καλά. Συνέχισε.. θέλω να μαλακιστούμε παρέα, να σε παίρνω μάτι».

Έβγαλε τα ρούχα της, κάθισε δίπλα μου, έτριβε την μουνάρα της κι εγώ τον έπαιζα και έβαζα δάχτυλο στον κώλο μου. Τελειώσαμε μαζί. Από τις λίγες φορές που είχα τέτοια καύλα. Την επόμενη μέρα δεν μίλησε γι’ αυτό καθόλου. Μερικές μέρες μετά είχε γενέθλια.

-    «Τι δώρο θες; Μην πάρω κάτι που δεν σου αρέσει. Ή να πάμε παρέα να πάρουμε» της λέω.

-    «Εντάξει. Ότι θέλω;»

-    «Ναι, ότι θέλεις».

Με πήγε σε ένα sex shop και μου ζήτησε να της πάρω ένα στραπόν.

-    «Τι το θες;» της λέω.

-    «Για να σε γαμήσω» μου λέει και με αφήνει μαλάκα.

-    «Το έχω κι εγώ απωθημένο. Δεν θα μου χαλάσεις το χατίρι. Είπες ό,τι θέλω».

Πήγαμε σπίτι της και κάναμε μπάνιο. Με έπλυνε ενώ παράλληλα μου έβαζε και δάχτυλο. Πράγματι ήμουν αλλού, και παραδόθηκα άνευ όρων. Πήγαμε στο κρεβάτι της, με έβαλε να την γλείψω, και ύστερα από αρκετή ώρα γυρνάει και μου λέει:

-    «Γύρνα. Ήρθε η ώρα να νιώσεις τον πούτσο μου…»

Με βάζει στα τέσσερα, μου βάζει λάδι και άρχισε με τα δάχτυλα να μου ανοίγει την τρύπα. Έπειτα ακούμπησε πάνω στην τρύπα μου το στραπόν και μου το έβαζε σιγά - σιγά και άρχισε να με γαμάει.

-    Σου αρέσει γαμιολίτσα να σε γαμάνε, ε;»

Εκεί τσαντίστηκα και έκανα να φύγω αλλά με άρπαξε με τα χέρια γύρω από την κοιλιά μου και μου το έχωσε όλο μέσα. Εκεί τα είδα όλα. Με πόνεσε τόσο πολύ… ένα κάψιμο.. τα είδα όλα.

-    «Μην κάνεις σαν παιδούλα» μου λέει. «Αφού σου αρέσει πουτανίτσα. Θα δεις.. θα καυλώνεις μόνο στην ιδέα ότι θα σου σκίζω την κωλάρα».

Άρχισε να με κουνάει πέρα - δώθε συνέχεια. Εκεί έχασα κάθε επαφή με το περιβάλλον πια. Με γύρισε και ξαναμπήκε μέσα μου και άρχισε να μου παίζει τον πούτσο μέχρι που έχυσα πάνω στο στόμα της. Εκεί μου λέει:

-    «Έλα να πάρεις το δωράκι σου ζεστό - ζεστό».

Έσκυψα, την φίλησα και ρούφηξα όλα τα χύσια μου. Αλμυρά αλλά γευστικά. Τα κατάπια όλα. Πέσαμε για ύπνο μετά έτσι αγκαλιά. Το πρωί μου είπε ότι θα το ξανακάνουμε το βράδυ. Εκεί κώλωσα λίγο, αλλά δέχτηκα. Το βράδυ ήρθε από τη δουλειά, κάναμε μπάνιο και ξεκινήσαμε. Αφού με ξανάστησε στα τέσσερα και μπήκε μέσα μου, με γαμούσε για κανένα πεντάλεπτο. Βγαίνει και μου λέει:

-    «Γονάτισε στο πάτωμα και ξάπλωσε».

Άρχισε να με χαϊδεύει να μου βάζει δάχτυλο, να μου χαϊδεύει τα αρχίδια και να με ρωτάει αν μου αρέσει.

-    «Τι λες τώρα;» της απαντάω. «Δεν βλέπεις ότι έχω καυλώσει;»

Εκείνη την ώρα νιώθω να ξαναμπαίνει μέσα μου. Αυτή ορά να το ζητάω εγώ, αλλά ένιωθα πιο μεγάλο το καυλί που ήταν μέσα μου.

-    «Πήρες πιο μεγάλο;» της λέω.

-    «Όχι, απλά είναι το καυλί του γαμιά μας, από εκεί και πέρα».

Εκεί πήρα είδηση ότι με γάμαγε ένας άλλος άνδρας. Έμεινα άγαλμα. Και αφού είδε ότι δεν αντέδρασα αμέσως, γυρνάει και του λέει:

-    «Είδες; Της αρέσει να την γαμάνε την καριολίτσα μου. Θα περάσουμε καλά».

Ήρθε μπροστά μου και μου ζήτησε να την γλείψω. Έτρεχαν τα ζουμιά της πάνω στους χυμώδες της μηρούς. Έχυνε ασταμάτητα η πουτάνα. Ο φίλος της άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα. Εκεί κατάλαβα ότι έχυνε. Έσκυψε η Μαρία, τα ρούφηξε όλα και έπειτα με γύρισε ανάσκελα, μου άνοιξε το στόμα και τα άφησε να τρέξουν στο στόμα μου. Τα ήπια όλα. Έπειτα από αυτό το αναπάντεχο γαμήσι ακολούθησαν κι άλλα. Στα αλλά πλέον γάμαγα κι εγώ. Έγινα αμφισεξουαλικός.

(Copyright protected OW ref: 51094)