Παρτούζα πριν τον γάμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί και την τελευταία βραδιά, προέκυψε μια παρτούζα που δεν περίμεναν με τίποτα…

Η ιστορία:

Γεια σας. Λέγομαι Μάνος και θα σας διηγηθώ κι εγώ την δική μου ιστορία που έγινε λίγες ώρες πριν τον γάμο μου με την Εύα. Πριν ξεκινήσω την ιστορία, να περιγράψω το πως είμαστε: Τότε ήμουν 29 ετών (έχουν περάσει πέντε χρόνια), αδύνατος, ψηλός 1.90 με πράσινα μάτια και λίγα μαλλιά. Η Εύα ήταν στα 27, αδύνατη με καστανά μάτια, μέτριο στήθος με μια απίστευτη κωλάρα.

Οι ετοιμασίες είχαν τελειώσει και κατά τις δέκα το βράδυ παίρνω την γυναίκα μου τηλέφωνο για να δω πως τα πάει. Ήταν κουρασμένη αλλά παράλληλα πολύ καυλωμένη καθώς είχαμε να γαμηθούμε τρεις ημέρες και ήταν ρεκόρ αποχής από τότε που γνωριστήκαμε. Παρά το γεγονός ότι η παράδοση το απαγορεύει κανονίσαμε να συναντηθούμε για ένα ποτάκι και ότι ήθελε προκύψει. Πήγαμε σε ένα μπαράκι όπου γινόταν χαμός καθώς ήταν βράδυ Παρασκευής. Αρχίσαμε να πίνουμε και να σχεδιάζουμε την υπόλοιπη ζωή μας ενώ τα αλληλοχουφτώματα και τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν. Κατά τις μιάμιση έφτασαν στο ίδιο μπαράκι ένα φιλικό μας ζευγάρι, η Νάντια και ο Κώστας. Ήταν παντρεμένοι και φυσικά μας έδιναν συμβουλές.

Κάποια στιγμή οι γυναίκες πήγαν στην τουαλέτα κι εγώ με τον Κώστα χαλβαδιάζαμε τα μουνάκια που έκαναν πασαρέλα. Όταν γύρισαν είδα την Εύα αλλαγμένη και την ρώτησα τι έγινε. Μου ψιθύρισε πως είχε πει στην φίλη της για την καύλα που νιώθει κι αυτή αντί να πει το παραμικρό την φίλησε. Η δικιά μου ταράχτηκε αλλά δεν δίστασε να μου ομολογήσει ότι πλέον είναι εκτός ελέγχου. Της είπα να φύγουμε για να ξεσκιστούμε και έμεινα μαλάκας όταν μου απάντησε πως πρέπει την τελευταία βραδιά ως ελεύθεροι να τη θυμόμαστε για πάντα δείχνοντας με νόημα το φιλικό μας ζευγάρι. Μπήκα αμέσως στο νόημα και κάλεσα τον Κώστα και τη Νάντια στο νέο μας σπίτι για να συνεχίσουμε την βραδιά.

Όταν φτάσαμε ήταν η σειρά του Κώστα να μείνει παγωτό όταν είδε την γυναίκα του να πιάνει από το κεφάλι την δικιά μου και να της δίνει ένα παθιασμένο φιλί. Τον κοίταξα χαμογελώντας λέγοντας του ότι πλέον δεν μπορεί να κάνει πίσω και η παρτούζα θα είναι το γαμήλιο δώρο τους. Οι γυναίκες είχαν γδυθεί και έκαναν ένα απίστευτο 69 και εμείς, αφού στην αρχή τις καμαρώσαμε, βγάλαμε τις πούτσες μας και τις πλησιάσαμε στα στόματα των γυναικών μας. Το 69 σταμάτησε και άρχισαν οι πίπες με τις δυο καυλιάρες να συναγωνίζονται ποια ρουφάει καλύτερα. Βγήκα από το στόμα της Εύας και την ανέβασα πάνω μου για να καθίσει στον πούτσο μου ενώ την ίδια ώρα ο Κώστας γάμαγε από πίσω τη Νάντια. Τα ουρλιαχτά ακούγονταν χιλιόμετρα μακριά αλλά πάνω στην καύλα μας δεν καταλαβαίναμε τίποτα.

Σε κάποια στιγμή η Εύα σκύβει και με ρωτάει αν μπορεί να γαμήσει τον Κώστα. Απάντησα καταφατικά και γυρνώντας στον Κώστα του είπα να αλλάξουμε. Δεν έφεραν καμία αντίρρηση και σε κλάσματα δευτερολέπτου πηδούσα το καυτό μουνί της Νάντιας ενώ ο Κώστας γάμαγε με μανία την Εύα. Η Νάντια άρχισε να σκούζει από την καύλα και με συσπάσεις φώναξε ότι χύνει. Από την άλλη η Εύα ακόμη γαμιόταν σαν σκυλί και καλούσε τον Κώστα να την γαμήσει πιο δυνατά. Η Νάντια ήταν σε λήθαργο και την άφησα να χαλαρώσει παίρνοντας θέση στο στόμα της γυναίκας μου. Ο Κώστας μην αντέχοντας άλλο έχυσε αλλά η Εύα είχε άλλα σχέδια…

-    «Πάρε τον κώλο μου πουτσαρά μου!» μου είπε.

Και έτσι και έγινε. Την έσκισα για πέντε λεπτά από τον κώλο και στο τέλος χύσαμε και οι δύο φωνάζοντας από την καύλα. Όταν η κατάσταση ηρέμησε ο Κώστας και η Νάντια με ένα τελευταίο φιλικό μας αποχαιρέτησαν και τους είδαμε την επόμενη του γάμου μας μέσα στην καλή χαρά και στις ματιές με υπονοούμενα. Ξαναβρεθήκαμε με τους δύο αλλά αυτό είναι για άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 50169)