Πρώτη παρτούζα

Δημοσιεύθηκε από cfgh
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας δέχεται μια πρόσκληση από έναν φίλο του να πάει σπίτι του όπου εκεί διαπιστώνει ότι ήταν κι άλλος στην παρέα. Κάποια στιγμή οι τρεις άντρες άρχισαν τα ερωτικά παιχνίδια μεταξύ τους ώσπου δέχονται άλλη μια επίσκεψη, από κοπέλα αυτή τη φορά. Η συνέχεια έχει μια παρτούζα όπου όλοι θα συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο…

Η ιστορία:

Όταν ήμουν δεκαοκτώ, είχα είδη πάει με την κοπέλα μου από πιο νωρίς. Όμως πάντα ήθελα να πάω με κάποιον άντρα, γιατί είμαι bisexual. Αυτή η ευκαιρία ήρθε τότε. Εγώ μόνο σε ένα φίλο μου τον Μάνο είχα πει ότι είμαι bisexual και ότι ήθελα πολύ να πάω με κάποιον. Έτσι μια μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει άμα γούσταρα να πάμε να μείνουμε στον Πέτρο το Σάββατο γιατί θα λείπανε οι γονείς του κι εγώ αμέσως είπα ναι.

Εκεί ήταν όλα χαλαρά.. ήμασταν εγώ, ο Πέτρος (ψηλός, αδύνατος, με ωραία γαλάζια μάτια) και ο Μάνος (λίγο κοντός και λίγο παχύς άλλα με ωραίο πρόσωπο). Φάγαμε πίτσες, ήπιαμε από κάνα δυο μπίρες και καθόμασταν και βλέπαμε τηλεόραση. Κάποια στιγμή βλέπω τον Μάνο να χαϊδεύει το μπούτι του Πέτρου και σάστισα. Δεν ήξερα ότι ο Πέτρος ότι ήταν gay, γιατί τότε τα είχε με την Μαρία, το πουτανάκι του σχολείου. Αμέσως μετά άρχισε να χαϊδεύει και το δικό μου μπούτι και να μου δίνει ένα μεγάλο και παθιασμένο γλωσσόφιλο. Μετά άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο μου και μου πιπιλάει τις ρώγες, ενώ ο Πέτρος είχε βγάλει το παντελόνι και το μπλουζάκι και χάιδευε τον πούτσο του πάνω από το σλιπ.

Ο Μάνος σιγά - σιγά έφτασε στον πούτσο μου και άρχισε να τον ρουφάει και να παίζει με τις τριχωτές μου ρώγες. Έτσι όπως είχα ξαπλώσει στον καναπέ και ο Μάνος μου έπαιρνε πίπα, ο Πέτρος παίρνει το καυλί (17 πόντοι) του στο στόμα μου και άρχισα να του παίρνω πίπα. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Εγώ τρελάθηκα αλλά ο Πέτρος είπε ότι κάποιον περιμένουμε. Σηκώνεται και έτσι γυμνός πάει και ανοίγει την πόρτα. Ήταν η Μαρία που μόλις μπήκε έδωσε ένα γλωσσόφιλο στον Πέτρο και άρχισε να γδύνεται. Σπρώχνει τον Πέτρο στον καναπέ και του παίρνει πίπα.

Μετά από πέντε λεπτά ο Πέτρος χύνει στο στόμα της Μαρίας κι αυτή τα καταπίνει όλα. Πάει στην τσάντα της και παίρνει μερικά προφυλακτικά, έρχεται, σπρώχνει τον Μάνο στο πλάι, μου βάζει το προφυλακτικό και αρχίζει να με καβαλάει. Το μουνάκι της ήταν τόσο καυτό που η καύλα που νιώθαμε δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή βλέπω το Μάνο να παίρνει μια χούφτα καπότες και τον Πέτρο από το χέρι και πάνε μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Αφού έχυσε πάνω μου η Μαρία κι εγώ στο μουνί της, πέφτει επάνω μου ξεθεωμένη. Εγώ σηκώνομαι, πάω μέσα και βλέπω τον Πέτρο να γαμάει τον Μάνο στα τέσσερα και καύλωσα αμέσως.

Τότε ο Πέτρος μου κάνει νόημα και μου δείχνει την τρύπα του και τις καπότες. Εγώ πήγα, άρπαξα μια καπότα, την φόρεσα και άρχισα να μπαίνω στον Πέτρο. Αυτός φώναζε, γιατί ήταν παρθένος από τον κώλο κι εγώ σταμάτησα, όμως αυτός μου είπε να συνεχίσω πολύ πιο άγρια. Έτσι κι εγώ του τον κάρφωσα με δύναμη και τον έσκισα. Όση ώρα τον γαμούσα φώναζε. Ενώ γαμούσα τον Πέτρο έρχεται η Μαρία, κάθεται σε μια πολυθρόνα και έπαιζε το μουνί της επιδεικτικά για να την βλέπουμε. Μετά έρχεται από πίσω μου και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα και προστάζει τον Μάνο να έρθει. Ο Μάνος έρχεται, φοράει μια καπότα και χωρίς να το καταλάβω με ξέσκισε τόσο δυνατά που ένιωθα πως θα καταρρεύσω.

Η Μαρία πάει μπροστά από τον Πέτρο και χώνει τον πούτσο του στην τρύπα της. Τον πήρε τόσο άνετα που ούτε που πόνεσε. Έτσι καταλήξαμε ο Μάνος να με γαμάει, εγώ να γαμάω τον Πέτρο και ο Πέτρος να γαμάει την Μαρία. Όταν όλη πια τελειώσαμε πέσαμε ξεροί και κοιμηθήκαμε. Αυτό συνεχίστηκε όλη την τρίτη Λυκείου με πολλές προσμίξεις.

(Copyright protected OW ref: 50170)