Γαμήθηκα μαζί με την αδελφή μου (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα δυο αδέρφια είναι ευχαριστημένα από αυτό που τους συνέβη και συνεχίζουν την παρτούζα παραδομένοι στις καύλες τους.

Η ιστορία:

Η Μαρία με πήρε από το χέρι και κατευθυνθήκαμε προς της τουαλέτες. Ο κρύος αέρας που ένιωθα στα γυμνά αφράτα κωλομέρια μου, το γεγονός πως ήμουν (για πρώτη φορά) μέσα στις γυναικείες τουαλέτες και το θέαμα από αυτό το καταπληκτικό μουνί, την αδερφούλα μου, με έκαναν να αρχίζω να καυλώνω και πάλι. Είχα αρχίσει να νιώθω σαν γκομενάκι και όχι άδικα, με τη γεύση του σπέρματος έντονα στο στόμα μου και με το πρόσωπο μου να κολλάει από τα χύσια του Τάκη.

Πλυθήκαμε καλά μέσα σε χαμόγελα αμηχανίας. Η Μαρία ήθελε απροκάλυπτα να μου χαϊδέψει το κωλαράκι και με την πρόφαση της καθαριότητας αφέθηκα στα τρυφερά της χεράκια να μπλέκονται ανάμεσα στα άτριχα μου κωλομάγουλα, έχοντας έκδηλη στο πρόσωπο μου μια ανυπέρβλητη καύλα.

-    «Είσαι υπέροχος! Ήσουν υπέροχος!» μου είπε χαμηλόφωνα και συνέχισε: «Μη γελάσεις.. είχα πάντα στις φαντασιώσεις μου πως γαμιέμαι δίπλα - δίπλα με την Χριστίνα (πρώτη μας ξαδέρφη). Πού να το φανταζόμουν πως θα το έκανα με τον αδερφούλη μου...;»

Καταλαβαίνετε, με έκανε ηφαίστειο. Γυρίσαμε στην αίθουσα. Οι άντρες έκαναν τσιγάρο και μισογελάγανε. Πρότεινα να πεταχτώ να πάρω κανένα σουβλάκι και μπίρες, αλλά ο Ανδρέας με έβαλε στην θέση μου:

-    «Δεν πάνε μωρό μου τα κορίτσια για τέτοιες δουλειές τέτοια ώρα. Θα πάω εγώ. Πεινάμε κι εμείς πολύ. Μας ξεζουμίσατε!»

Είχα μπει για τα καλά στον ρόλο μου. Ήμουν ένα πουτανάκι και οι γαμιάδες μου με φροντίζουν για να τους ανταποδώσω σε είδος. Ο Ανδρέας ντύθηκε και έφυγε για τα σουβλάκια. Εγώ που άρχισα να αντιλαμβάνομαι έντονα το κρύο κατέβηκα όπως ήμουν γυμνός στο γραφείο των καθηγητών γιατί θυμήθηκα πως στην ντουλάπα είχε κάτι σαν τις στρατιωτικές κουβέρτες. Όντως είχα δίκιο.. βρήκα δυο και ανέβηκα στην αίθουσα για να της στρώσω. Πάνω σε αυτές τις κουβέρτες ήταν μοιραίο να χάσω την παρθενιά μου σκεπτόμουν.

Η Μαρία σαν γνήσιο θηλυκό είχε στο στόμα της ήδη τον πεσμένο πούτσο του Τάκη ενώ αυτός της έλεγε κάτι σαν αστεία κι αυτή ενίοτε τον έβγαζε από το στόμα της για να γελάσει. Έστρωσα τις κουβέρτες και κάθισα μόνος μου ανάβοντας μετά από πολλή ώρα ένα τσιγάρο.

-    «Ο πούτσος μου στο στόμα σου πάει καλύτερα!» είπε ο Τάκης και γέλασε εξαφανίζοντας κάθε ίχνος ανδρισμού που μπορεί να μου είχε απομείνει.

Η Μαρία γέλασε κι αυτή και του έδωσε ένα φιλικό σκαμπίλι στο μπούτι του. Σηκώθηκαν και ήρθαν προς το μέρος μου για να κάτσουν στα ζεστά. Ο Τάκης στην μέση κι εμείς εκατέρωθεν.

-    «Ελάτε μουνάρες μου, χαϊδέψτε μου λίγο τον πούτσο και της αρχιδάρες μου!» είπε κοιτάζοντας εμένα.

Άρχισα σαν υπνωτισμένος με το ένα χέρι να του μαλακίζω την ψωλάρα ενώ με το άλλο κράταγα το τσιγάρο.

-    «Πέτα το τσιγάρο και πέσε!» με προστάζει.

Παίρνοντας μια γκριμάτσα δυσανασχέτησης, σβήνω το τσιγάρο και σκύβω ολόκληρος μπροστά στον άψογο πούτσο του. Η αδερφή μου άρχισε να τον φιλάει με πάθος στο στόμα και να του λέει:

-    «Το κάνει καλά; Σου αρέσει μωρό μού E; Σου αρέσει άντρα μου;»

Εκείνος μόνο μούγκριζε και μου πίεζε το κεφάλι στα αρχίδια του. Περιμέναμε τον Ανδρέα για να τσιμπήσουμε. Μας είχε κόψει πείνα από την ένταση. Όλα τα καλά ήταν ακόμα μπροστά μας...

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 49463)