Παρτούζα με την κουνιάδα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας διασκεδάζει με τρεις φίλους του στο σπίτι βλέποντας τσόντες όταν δέχεται ξαφνική επίσκεψη από την κουνιάδα του. Εκείνη μόλις κατάλαβε τι γινόταν, τους εξέπληξε όλους ζητώντας να της κάνουν αυτό που είδε στην τσόντα…

Η ιστορία:

Θα σας διηγηθώ ίσως το καλύτερο γαμήσι που έκανα ποτέ. Η κουνιάδα μου η Όλγα είναι μια πολύ ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα. Ψηλή με μαύρο μαλλί, λευκό δέρμα, φοβερά πόδια, βυζί ωραίο μετρίου μεγέθους αλλά στητό και κώλο ψιλο-μεγαλούτσικο αλλά τουρλωτό και σφιχτό.

Ομολογώ ότι τον έπαιζα κάποιες φορές για πάρτι της, ειδικά όταν περνούσε καμιά φορά από το σπίτι μετά τη δουλειά, ντυμένη σούπερ, ψηλοτάκουνα, φούστες, μισάνοιχτα πουκάμισα κλπ. Έτσι έγινε και την ημέρα που σας περιγράφω. Η γυναίκα μου έλειπε στην πεθερά μου που ζει στην επαρχία κι εγώ ήμουν σπίτι με τρεις φίλους και χαλαρώναμε κάνοντας χαβαλέ χαζεύοντας τσόντες στο βίντεο. Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω και βλέπω την Όλγα που μου λέει:

-    «Ήρθα να πάρω κάτι που μου είπε η Φένια (γυναίκα μου), για να φορέσω αύριο σε μια έξοδο».

Μπαίνει στο σπίτι και οι φίλοι μου πρέπει να καύλωσαν αμέσως. Είχε βάλει πάλι ψηλοτάκουνη γόβα, φούστα στενή μέχρι το γόνατο και πουκάμισο με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά για να φαίνεται το μαύρο δαντελωτό σουτιέν. Ήξερα ότι δεν είχε σχέση και απ’ ότι μου είχε πει η γυναίκα μου οι καύλες της ήταν στο κόκκινο. Ενώ έφευγε, με ρωτάει:

-    «Τι ταινία βλέπατε;»

-    «Τίποτα» απαντώ. «Μια χαζομάρα».

-    «Βάλε λίγο να δω…» μου λέει.

-    «Άστο, δε λέει…», της λέω.

Μάλλον είχε καταλάβει τι βλέπαμε και επέμεινε. Τότε βάζω την ταινία και εμφανίζεται μια γκόμενα να την παρτουζώνουν τρεις.

-    «Αυτό είναι! Εσείς είστε τέσσερις, ακόμα καλύτερα!»

Και αμέσως αρχίζει να μου χαϊδεύει τον πούτσο που είχε αρχίσει να σηκώνεται. Οι υπόλοιποι καυλωμένοι την πλησίασαν και άρχισαν να την γδύνουν φιλώντας την και αφήνοντας την μόνο με τα ψηλοτάκουνα και το μαύρο στρινγκάκι.

-    «Θέλω να με πεθάνετε στον πούτσο!» φώναξε.

Και έτσι έγινε. την βάλαμε στα γόνατα και επί μισή ώρα τουλάχιστον δεν μπορούσε να βγάλει άχνα γιατί ήταν συνέχεια μπουκωμένη με ένα καυλί. Τα πουτσοσκάμπιλα έπεφταν βροχή! Της χώναμε τα καυλιά στο στόμα μέχρι το λαρύγγι. Κάποιες στιγμές που έδειχνε να πνίγεται, τα χώναμε ακόμα πιο μέσα.

-    «Τι καριόλα κουνιάδα έχεις!» έλεγαν οι φίλοι.

Αφού χύσαμε και οι τέσσερις στο στόμα της, την σηκώσαμε, την ξαπλώσαμε στον καναπέ και πραγματικά έγινε αυτό που ζήτησε.. την πεθάναμε στον πούτσο. Την γλείψαμε παντού.. μουνί, βυζιά, κωλοτρυπίδα. Μετά άρχισαν τα άγρια. Την πήραμε από όλες τις τρύπες σε όλες τις στάσεις. Πίπα κώλο, ένας μουνί, ένας κώλο και πίπα. Την χαστουκίζαμε στα κωλομέρια, της τραβούσαμε τα μαλλιά και η καύλα ήταν απίστευτη.

Εκείνη βογκούσε από καύλα αλλά και πόνο, ιδιαίτερα όταν μπαίναμε στον κώλο, της. Την περάσαμε όλοι από όλες τις τρύπες και την χύσαμε παντού.. μάπα, κώλο, βυζιά. Ντύθηκε και έφυγε. Ξαναήρθε την επομένη που ήμουν μόνος μου.

(Copyright protected OW ref: 46874)