Δυο σκλαβάκια (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Άκης με την γειτόνισσά του αποφασίζουν να κάνουν παρτούζες, ικανοποιώντας μια φαντασίωση. Στην αναζήτηση τους, βρίσκουν κάποιον πολύ μεγαλύτερο τους που όμως είναι αυταρχικός και θα τους εξουσιάζει…

Η ιστορία:

Είμαι ο Άκης και θα μπορούσα να πω ότι αυτοχαρακτηριζόμουν ως αμφισεξουαλικός ακόμα και αν δεν είχα πάει με άντρα, μέχρι ένα Σάββατο του Ιουνίου… Είμαι είκοσι έξι χρονών, σχετικά αδύνατος και κάνω παρέα από μικρό παιδί με την Ντίνα γειτόνισσα. Από παιδιά ήμασταν μαζί καθώς οι γονείς είχαν φιλικές σχέσεις. Ένα χρόνο μικρότερη, με καστανά μακριά μαλλιά, μεσαίο μέγεθος στήθος και τουρλωτό κωλαράκι. Πολλές φορές την έχω δει γυμνή όταν άλλαζε ή όταν πηγαίναμε για μπάνιο. Πολλά καλοκαίρια έχουμε κοιμηθεί μαζί αλλά πέρα από τα χουφτώματα και κάτι φιλιά δεν έχουμε κάνει τίποτα για να μη χαλάσουμε τη φιλική σχέση.

Ήξερα τα πάντα για την Ντίνα, τι της άρεσε, με ποιους είχε πάει. Ήξερε κι αυτή τα πάντα για μένα. Ο πιο μεγάλος πόθος της, ήταν μια παρτούζα. Της είχα πει ότι δε θα με χάλαγε να με πήδαγε άντρας για δοκιμή. Δεν το θεωρούσε ανώμαλο γιατί με μια κοπέλα που κάνανε παρέα στο Λύκειο (στα πλαίσια πάντα όπως μου είχε πει της αναζήτησης), ένα βράδυ μετά από ξενύχτι που είχαν κοιμηθεί μαζί, είχαν γλειφτεί… Το μεγάλο μπαμ έγινε αρχές Ιουνίου. Είχα κατεβάσει μια τσόντα με ζευγάρια που ήταν σκλάβοι ενός. Όλη η τσόντα ήταν με άγριο γαμήσι, ξύλο και έναν αυστηρό γαμιά. Την είχα κρατήσει στον υπολογιστή και όποτε είχα καύλες την έβλεπα και τράβαγα μαλακία. Ένα απόγευμα ενώ η Ντίνα έπαιζε στον υπολογιστή κι εγώ ήμουν ξαπλωμένος διαβάζοντας περιοδικό, βρήκε και έβαλε την τσόντα. Κάποια στιγμή μου φωνάζει:

-    «Πού τη βρήκες αυτή ρε ;»

-    «Γαμάτη;»

-    «Απλά γαμάτη; Ρε μαλάκα την έχει σκίσει; Κοίτα, κλαίει…»

-    «Ναι ρε πρόσεχε, τσόντα είναι».

-    «Τσόντα ξε-τσόντα έτσι όπως της γαμάει τον κώλο και πουτάνα να είναι σίγουρα θα την έχει σκίσει!»

-    «Σε καυλώνει;»

-    «Έ, ναι».

Κάποια στιγμή αυτός που γάμαγε την κοπέλα, έσκιζε τον κώλο του αγοριού, και οι δύο ήταν μικροί και ο γαμιάς πολύ μεγαλύτερος τους.

-    «Τέλειο δεν είναι;» την ρώτησα.

-    «Θα ήθελες να είσαι στη θέση του;»

-    «Και γιατί όχι;»

-    «Σε καυλώνει ένα τέτοιο τρίο;»

-    «Να σου πω.. Αν είναι το αγόρι μου όχι. Κάποιος άλλος δε θα με χάλαγε».

-    «Εγώ;»

-    «Αν ήσουν εσύ; Μη σου πω ότι θα με ξετρέλανε!»

Για λίγο δεν μιλούσαμε και απλά βλέπαμε στην τσόντα γρήγορα, μένοντας απλά σε σκηνές.
Όταν τελείωσε η τσόντα με ρώτησε:

-    «Αλήθεια θα έκανες ένα τέτοιο τρίο;»

-    «Αν ήξερες πόσες φορές έχω χύσει ενώ το βλέπω...»

-    «Λάστιχο; ε;» είπε και γέλασε.

-    «Θέλεις να το κάνουμε μαζί; Με μένα θα σε καύλωνε είπες…»

-    Της το είπα στο δήθεν αδιάφορα και στην πλάκα περιμένοντας να μου πει κανένα «Μαλακία είπαμε να περάσει η ώρα». Αντιθέτως:

-    «Αν τον διαλέξω εγώ...»

-    «Δηλαδή θες;»

-    «Αν δεν το λες για πλάκα, όπως νομίζω, ναι».

-    «Ωραία. Σου λέω καθαρά ότι δεν λέω για πλάκα. Αλλά πού θα τον βρεις; Θα βγεις και θα φωνάζεις: Πούτσο για ζευγάρι, πούτσο για ζευγάρι;»

-    «Μη λες μαλακίες, σε chat».

-    «Ναι, κανέναν αντεροβγάλτη θα βρεις».

-    «Ρε ηλίθιο, θα τον γνωρίσουμε πρώτα. Θα βγούμε μαζί και βλέπουμε. Και τον Κώστα από εκεί τον γνώρισα».

Δεν είχε και άδικο. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε κι άλλη επιλογή.

-    «Μισό» μου είπε και μπήκε στο site.

Είχα μπει κι εγώ πολλές φορές εδώ απλά για να μιλήσω και να τραβήξω μαλακία. Έφτιαξε προφίλ που έλεγε: «Ζευγάρι ζητά ώριμο». Ότι της έστελναν ήταν από άτομα που ήθελαν απλά κουβέντα, μάλλον καυλωμένα ή κάμερα για χύσιμο και τίποτα άλλο. Το ψάξιμο συνεχίστηκε και την επόμενη εβδομάδα. Τελικά την Τρίτη βρήκαμε κάποιον Γιώργο, σαράντα έξι χρονών στο chat και μας φάνηκε εντάξει. Μιλάγαμε γενικά, ουσιαστικά μίλαγε η Ντίνα μαζί του ενώ ήμουν δίπλα της, και όχι απευθείας για σεξ. Του εξήγησε τι ψάχναμε απλά έναν να γαμήσει αυτή και το αγόρι της.

-    «Μόνο αν μ’ αρέσει θα προχωρήσουμε».

-    «Εντάξει» της είπα.

Ο Γιώργος ήθελε ένα υπάκουο ζευγάρι, να εκτελούν ότι εντολές ήθελε, χωρίς ταμπού και κολλήματα, για οτιδήποτε. Στην ερώτηση της Ντίνας «Όπως…;», πήραμε μια απλή απάντηση: «Τα πάντα. Θα μου ανήκετε» για να πάρει ένα «Οκ» από την Ντίνα. Ζήτησε κάμερα για να μας δει, κι εμείς αυτόν, αλλά η Ντίνα του είπε ότι ήταν μόνη και το βράδυ θα ήταν με το αγόρι της. Κλείσανε ραντεβού για το chat το βράδυ στις δώδεκα.

-    «Λοιπόν;» με ρώτησε.

-    «Τι λοιπόν; Ούτε που ξέρουμε πως είναι…»

-    «Άλλο λέω. Το βράδυ θα κοιμηθώ εδώ;»

-    «Εννοείται!»

-    «Σαράντα  έξι, ε;»

-    «Πολύ μεγαλύτερος!»

-    «Αν είναι και έμπειρος θα γαμάει καλά. Και αυτά τα είκοσι ένα χρόνια διαφορά με καυλώνουν».

Κατά τις δέκα η Ντίνα ήταν σπίτι. Αφού βεβαιωθήκαμε ότι οι δικοί μου είχαν κοιμηθεί, από τις έντεκα είχε ανοικτό το chat για να μπει ο Γιώργος. Λίγο μετά τις δώδεκα ήρθε ένα μήνυμα «Ενοχλώ;». Η Ντίνα έτρεξε στον υπολογιστή. «Καθόλου». Άνοιξε την κάμερα και βλέπαμε μόνο το σώμα του. Κανονικός, όχι γυμνασμένος με λίγα περιττά κιλά. Της Ντίνας δεν της άρεσε πολύ.

-    «Τι περίμενες; Σαράντα έξι είναι».

Μας ζήτησε να είμαστε γυμνοί μόνο με τα εσώρουχα. Φόραγα ένα μαύρο μποξεράκι και η Ντίνα ένα κόκκινο στρινγκ. Μας ζήτησε να μας δει και από μπρός και από πίσω και μετά γυμνούς. Είχα καυλώσει υπερβολικά με το όλο σκηνικό και η πούτσα μου είχε γίνει κοντάρι. Ο Γιώργος άνοιξε κάποια στιγμή το πλάνο και φάνηκε ένας χοντρός πούτσος όχι αρκετά μακρύς περίπου δεκατρία με δεκατέσσερα cm πρέπει να ήταν αλλά φαινόταν πολύ χοντρός.

-    «Ρε τι είναι αυτό; Δεν έχω ξαναδεί τόσο χοντρό!»

-    «Τι να σου πω; Προικισμένος…!»

Τελικά κανονίσαμε να πάμε για καφέ το απόγευμα της Πέμπτης στο Πασαλιμάνι. Στον καφέ μας εξήγησε τι ζητούσε ακριβώς και είχαμε περιθώριο μέχρι το βράδυ στις δώδεκα να του πούμε αν δεχόμασταν. Δεν ήταν κούκλος, φαινόταν σοβαρός, με χιούμορ αλλά στο σεξ χωρίς όρια. Θα ήμασταν και οι δυο σκλάβοι του, υπάκουοι, χωρίς αρνούμαστε τίποτα, παιχνίδια με δονητές, θα κάναμε ότι ήθελε και γαμήσι χωρίς όριο, άγριο σε σημείο ακόμα και να σκιζόμασταν. Αυτός θα μας γάμαγε κι αυτός θα έδινε τις εντολές. Πρωτοβουλίες απαγορεύονταν. Του εξήγησε η Ντίνα ότι ήμουν παρθένος, ουσιαστικά εγώ ήμουν κλεισμένος στο καβούκι μου χωρίς να μιλάω πολύ, σε αντίθεση με τη Ντίνα που έκανε χοντρό παιχνίδι και έδειχνε ότι το ήθελε πολύ. Η απάντηση του στην παρθενιά μου ήταν μία:

-    «Γαμήσι δε θέλεις; Θα τον παίρνεις όπως θέλω».

Το βράδυ σπίτι μου πήραμε την απόφαση να πούμε το «Ναι», παρά τους δισταγμούς μου. Η Ντίνα το ήθελε πολύ και δεν μου άφηνε επιλογές.

-    «Εγώ θέλω να με γαμήσει και για να με γαμήσει πρέπει να πηδήξει το κωλαράκι σου. Έτσι είχαμε πει; Και το θες κι εσύ».

Τελικά το Σάββατο το απόγευμα ήμασταν σπίτι του, σε μια πολυκατοικία του Πειραιά. Ο Γιώργος μας άνοιξε φορώντας μόνο ένα μποξεράκι κολλητό που διαγραφόταν η καυλωμένη πούτσα του.

-    «Γδυθείτε…»

Εμείς κοιταχτήκαμε. Πρώτη η Ντίνα άρχισε να βγάζει τα ρούχα της.

-    «Κι εσύ Ακούλη, μη ντρέπεσαι».

Γδύθηκα και ήμασταν και οι δυο ολόγυμνοι μπροστά του και λίγο χαμένοι. Έκατσε σε έναν μονοθέσιο καναπέ.

-    «Ελάτε εδώ».

Σε αντίθεση με τον καφέ, ήταν κοφτός και το ύφος του έδειχνε αυστηρότητα. Πλησιάσαμε, έβγαλε το μποξεράκι και φάνηκε ένας αρκετά χοντρός πούτσος πολύ πιο χοντρός από την κάμερα.

-    «Ποιο καριολάκι θα μου πάρει πρώτο τσιμπούκι; Διαλέξτε…»

Η Ντίνα έπεσε στα τέσσερα και σαν λυσσασμένη έγλειψε το καυλί του είχε καυλώσει και τον ήθελε και το έδειχνε, την κοίταζα μέχρι που μου έπιασε το χέρι ο Γιώργος.

-    «Δεν έχεις πάρει ποτέ τσιμπούκι;»

-    «Όχι».

-    «Ντινάκι, δείξε του μωρού σου πως τσιμπουκώνουν…»

Έσκυψα στα τέσσερα και η Ντίνα έπιασε το καυλί του και το έφερε στο στόμα μου. Έβαλα το πουτσοκέφαλο μέσα και το έπαιζα με τη γλώσσα μου μέχρι που ένιωσα ένα χέρι να μου σπρώχνει το κεφάλι και να χώνεται όλο το καυλί στο στόμα μου, πνίγηκα και τραβήχτηκα. Τότε ήταν που κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι σκλάβος μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι που μου γύρισε το κεφάλι.

-    «Καριόλα συμφωνήσατε ότι δε θα φέρνεται αντιρρήσεις. Σκάσε και γλείψε με. Κατάλαβες;»

-    «Ναι».

-    «Τι ναι ρε μαλακισμένο; Μάλιστα θα λες!»

-    «Μάλιστα».

-    «Ντίνα, μαζί θα με τσιμπουκώνετε, με τα δυο σας στοματάκια».

-    «Μάλιστα κύριε…»

Το είπε με την πιο ναζιάρικη φωνή που της έβγαινε η Ντίνα. Σίγουρα την καύλωνε το όλο παιχνίδι και το έδειχνε. Έσκυψα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω όσο καλύτερα μπορούσα. Η πούτσα του μπαινόβγαινε μια στο δικό μου στόμα μία στης Ντίνας. Είχε γεμίσει σάλια. Είχα αρχίσει να καυλώνω… το είχα πάρει απόφαση ότι θα σκιζόμουν σήμερα και θα έκανα πράξη τις φαντασιώσεις μου. Το ήθελα και δεν υπήρχε λόγος να υποκρίνομαι στον εαυτό μου. Έπαιρνα όλο το καυλί του μέσα στο στόμα, όπως έκανε και η Ντίνα ακόμα και αν έφτανα σε σημείο να με πνιγεί.

(Copyright protected OW ref: 47418)