Sex fight

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι δέχεται μια πρόσκληση - πρόκληση από ένα άλλο ζευγάρι για μια δοκιμή στο sex fight. Τελικά το πρώτο ζευγάρι, αν και άπειρο, φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά…

Η ιστορία:

Επιτέλους είχε φτάσει η ώρα να συναντηθούμε με το ζευγάρι που μιλούσαμε για από τόσο καιρό. Είχαμε γνωριστεί στο σάιτ και δέσαμε αμέσως. Με τον καιρό ανοιχτήκαμε περισσότερο και μοιραζόμασταν τις φαντασιώσεις μας. Αυτό που μας εξίταρε περισσότερο ήταν ότι υπήρχε ένας άτυπος ανταγωνισμός που υπόβοσκε μεταξύ μας. Στην αρχή το είδαμε σαν παιχνίδι και όλο και βρίσκαμε τρόπους να υποδαυλίζουμε αυτή την, καλώς εννοούμενη, αντιπαλότητα με πειράγματα και αστεία. Το καλύτερο ήταν ότι έπιασαν το παιχνίδι και αποδείχτηκαν εξίσου καλοί στην ανταλλαγή πειραγμάτων. Ο καιρός περνούσε και όλο και γινόμασταν πιο τολμηροί προσπαθώντας να ξεπεράσουμε το ένα ζευγάρι το άλλο.

Ένα βράδυ ο John πέταξε μια ιδέα που πραγματικά μας έφτιαξε πολύ. Πρότεινε ένα sex fight μεταξύ μας που θα γινότανε στην επικείμενη επίσκεψή τους, έτσι ώστε να λυθεί το θέμα του ανταγωνισμού μεταξύ μας. Η ιδέα μας άρεσε και μας έβαλε στην διαδικασία του ψαξίματος στο ίντερνετ για να ενημερωθούμε σχετικά με αυτή την πρόκληση. Μετά από πολλές ιστοσελίδες και βίντεο θεωρήσαμε ότι είχαμε καταλάβει απόλυτα περί τίνος πρόκειται και είμαστε έτοιμοι για την συνάντησή μας. Θα συναντιόμασταν σε δεκαπέντε μέρες περίπου, καθώς θα ερχόντουσαν για ολιγοήμερες διακοπές στην χώρα μας.

Το διάστημα αυτό πέρασε με χαλαρές κουβέντες και μεγάλη ανυπομονησία. Με την Πέγκυ αποφασίσαμε να τονωθούμε λίγο και αρχίσαμε να τρέχουμε κάθε πρωί για να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση. Παράλληλα παίζοντας δοκιμάζαμε το νέο μας ενδιαφέρον , που περιλάμβανε κάποιες λαβές που σκοπό είχαν να μας φέρουν σε θέση να εξαναγκάσουμε τον άλλον σε οργασμό. Αυτό ήταν και το καλύτερο κομμάτι σε μια πολύ ερωτική και ερεθιστική κατάσταση. Αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζα το να καταφέρεις να κρατήσεις τον άλλον κάτω και να τον φέρεις σε οργασμό. Τουλάχιστον στην συνάντησή μας θα λειτουργούσαμε σαν ομάδες. Το ένα ζευγάρι ενάντια στο άλλο.

Η τελευταία εβδομάδα πριν την συνάντησή μας πέρασε με πολλές κουβέντες σχετικά με στρατηγικές και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Οι κουβέντες αυτές μας άναβαν πολύ και συνήθως καταλήγαμε να κάνουμε καυτό σεξ σχεδόν κάθε φορά. Αυτό που με εξέπληξε αλλά και με ερέθισε ταυτόχρονα, ήταν η Πέγκυ. Λες και ήταν γεννημένη γι’ αυτό. Είχε μια άνεση και μια ευχέρεια, της έβγαινε φυσικά. Είχε μια χάρη στις κινήσεις της και ξεχείλιζε σεξουαλικότητα. Ήξερα ότι ο John και η Maggi θα είχαν πολύ δύσκολη αποστολή. Εδώ εγώ που την ήξερα καλά, και γνώριζα τις αδυναμίες της , δυσκολευόμουν πολύ.

Αλλά ας σας περιγράψω λίγο την Πέγκυ. Είναι μια μελαχρινή γυναικάρα 1.78 ύψος με όλες τις καμπύλες εκεί που πρέπει. Δυναμική και με ένα χαμόγελο που κολάζει και άγιο. Το στήθος βαρύ και μεγάλο σε κάνει να θες να χωθείς μέσα του για πάντα. Το σώμα της είναι σφιχτό και θηλυκό. Γυρίζει κεφάλια όπου βρεθεί. Είναι Γυναίκα με το Γ κεφαλαίο. Όπως είπα και παραπάνω μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ της ταίριαζε αυτό το στιλ. Ήταν επιθετική και χωρίς να χάνει καιρό χρησιμοποιούσε τα βαριά της «όπλα», για να παραπλανήσει τον αντίπαλο και να τον καταβάλει. Ήξερε πολύ καλά τι επιρροή είχαν τα βαριά της στήθια και τα πλούσια χείλη της. Αυτό που με τρέλαινε όμως ήταν τα λόγια που μυ ψιθύριζε στο αφτί σε κάθε ευκαιρία, και το πως με προκαλούσε ακόμα και όταν είχα το πάνω χέρι. Πραγματικά αυτό το παιχνίδι μας είχε ανεβάσει σε νέα ύψη καύλας. Τελικά το μήνυμα που περιμέναμε έφτασε. «Φτάσαμε Αθήνα και είμαστε στο ξενοδοχείο. Τι θα λέγατε για αύριο μεσημέρι; Σας βολεύει;». Το διάβασε η Πέγκυ γιατί εγώ ήμουν στη δουλειά, και με πήρε τηλέφωνο, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό στη φωνή της.

-    «Επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα η φαντασίωσή μας!», μου είπε με μια φωνή γεμάτη καύλα.

Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο. Η νύχτα στο σπίτι εκείνη τη βραδιά ήταν φορτισμένη σεξουαλικά όσο λίγες φορές. Την άλλη μέρα είχα κανονίσει άδεια από τη δουλειά, οπότε όλο το πρωί το περάσαμε χαλαρώνοντας και σχεδιάζοντας τα της συνάντησής μας. Η Πέγκυ έλαμπε και όσο την κοίταζα έπιανα τον εαυτό μου να συνειδητοποιεί πόσο όμορφη και σεξουαλική είναι. Η ώρα να φύγουμε για να τους συναντήσουμε είχε φτάσει και με την μηχανή βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο άνετα. Καθίσαμε στο λόμπι και είπαμε στην ρεσεψιόν να τους ειδοποιήσει.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και είδαμε ένα όμορφο και γοητευτικό ζευγάρι να περπατά προς το μέρος μας. Εκείνος ψηλός, με σώμα που έδειχνε ότι είχε περάσει αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, όμορφο πρόσωπο με ευχάριστο χαμόγελο. Εκείνη ξανθούλα, πολύ ζουμερή, λίγο πιο κοντή απ’ ότι υπολόγιζα αλλά με ένα πρόσωπο που ακτινοβολούσε σεξουαλικότητα. Το στήθος της σχετικά μεγάλο για το καλοσχηματισμένο σώμα της. Χαμογελούσαν και οι δύο καθώς μας πλησίασαν, και αφού έγιναν οι συστάσεις, η Πέγκυ τύλιξε τα χέρια της γύρω από την Maggi, και την φίλησε απαλά στο στόμα. Κάποιοι γύρω μας κοίταξαν έκπληκτοι αλλά εκείνες σκάσανε στα γέλια και κατευθύνθηκαν στην έξοδο. Κοιταχτήκαμε με τον John σαν να μετρούσαμε ο ένας τον άλλον για μια στιγμή, και μετά χαμογελαστοί τις ακολουθήσαμε.

Στο εστιατόριο που κάτσαμε έσπασε ο πάγος, αν υπήρξε ποτέ, και μιλάγαμε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Όπως εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί, μετά από κάποια ώρα η κουβέντα γύρισε στο σεξ, και στο σκοπό του ραντεβού μας. Η Πέγκυ αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι επάνω της, και το αποτέλεσμα ήταν ο ερεθισμός όλων μας να φτάσει σε νέα ύψη. Οι ρώγες της Maggi κόντευαν να τρυπήσουν το λεπτό μπλουζάκι που φορούσε, ενώ εγώ και ο John αναγκαζόμασταν να αλλάζουμε στάση για να μπορέσουμε να βολέψουμε τους σηκωμένους πούτσους μας. Όχι ότι η Πέγκυ πήγαινε πίσω βέβαια, οι ρώγες της φαινόντουσαν σαν καρφιά και όπως καθότανε στην καρέκλα την έπιανα να τρίβει τα μπούτια της μεταξύ τους. Η σεξουαλική ένταση ήταν διάχυτη στον αέρα και όλοι μας το απολαμβάναμε. Κοιταχτήκαμε με τον John και χωρίς να πούμε τίποτα άλλο σηκωθήκαμε να συνεχίσουμε την μέρα στο σπίτι μας. Τους άφησα να βγουν έξω και αφού πλήρωσα τους ακολούθησα.

Σταματήσαμε ένα ταξί και αφού οι δύο γυναίκες κάθισαν πίσω με την John ανάμεσά τους κατευθυνθήκαμε στο σπίτι μας. Στη διαδρομή τα γέλια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Κάποια στιγμή είδα το δεξί χέρι του John ανάμεσα στα πόδια της Πέγκυ και το αριστερό του να χαϊδεύει την Maggi, κοιταχτήκαμε με την Πέγκυ και μου χαμογέλασε όλο υποσχέσεις, ενώ δάγκωσε τα χείλια της, μια κίνηση που ήξερε ότι με άναβε. Ο ταξιτζής δεν έδειξε να παίρνει χαμπάρι τίποτα, αλλά και να έπαιρνε ποιον ένοιαζε;

Φτάσαμε στο σπίτι μας και ανεβήκαμε στο διαμέρισμα, όλη αυτή την ώρα το κωλαράκι της Maggi κουνιόνταν προκλητικά μπροστά μου όσο ανεβαίναμε στο σπίτι και δεν έχασα την ευκαιρία να της ρίξω ένα παιχνιδιάρικο μπατσάκι που έφερε ένα νέο χείμαρρο γέλιου μεταξύ μας. Μπήκαμε και καθίσαμε ενώ η Πέγκυ σέρβιρε ποτά σε όλους. Την ώρα που έσκυβε να ακουμπήσει το ποτό του John στο τραπεζάκι δίπλα του, εκείνος άπλωσε το χέρι του και με τα ακροδάχτυλα του την χάιδεψε στο εσωτερικό των μηρών της. Παιχνιδιάρικα η Maggi του χτύπησε το χέρι για να το τραβήξει μακριά και έβαλε το δικό της γλιστρώντας το ψηλότερα. Αφού πέρασε λίγη ώρα με χαλαρή κουβέντα, είπα στον John να με ακολουθήσει και τον πήγα στο δωμάτιο που είχαμε ετοιμάσει με την Πέγκυ. Ήταν άνετο, ευρύχωρο και τελείως άδειο, στρωμένο με στρώματα γυμναστικής. (Μη ρωτάτε πως τα κανονίσαμε, όταν θέλει κάποιος όλα τα μπορεί). Η μεγάλη μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή αλλά όταν θα άρχιζαν τα παιχνίδια θα έκλεινε και θα τραβιόταν και η βαριά κουρτίνα.

Ο John έγνεψε ικανοποιημένος και φώναξε την Maggi, εκείνη μόλις το είδε χτύπησε χαρούμενη τα χέρια της σαν κοριτσάκι. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι δεν είχε καμιά ελπίδα απέναντι στην Πέγκυ, όχι μόνο λόγω της διαφοράς ύψους και βάρους αλλά και γιατί η όλη συμπεριφορά της μου έδινε την εντύπωση ότι απολάμβανε περισσότερο να υποτάσσεται. Αλλά κράτησα αυτές τις σκέψεις για τον εαυτό μου, επειδή δεν ήθελα να χαλαρώσει η Πέγκυ και να βρεθούμε μπροστά σε καμιά έκπληξη. Από την στιγμή που ο John και η Maggi είδαν το δωμάτιο τα πράγματα προχώρησαν πολύ πιο γρήγορα. Σχεδόν αμέσως αρχίσαμε να μιλάμε για sex fight και μας έλεγαν τις εμπειρίες τους πάνω στο θέμα καθώς και πως κόλλησαν με αυτό. Πολύ γρήγορα όλοι μας ήμασταν πολύ ερεθισμένοι και δεν βλέπαμε την ώρα για να αρχίσουμε…

Οδήγησα τον John και την Maggi στο διπλανό δωμάτιο και τους αφήσαμε με την ησυχία τους να αλλάξουνε σε αυτό που ονομάζανε «η στολή τους». Με την Πέγκυ βγάλαμε τα ρούχα που φορούσαμε και φορέσαμε, εγώ ένα μαύρο στενό σορτσάκι μαγιό, και εκείνη ένα επίσης μαύρο μπικίνι με ασορτί σουτιέν. Ήταν πολύ σέξι έτσι που το μπικίνι χωνόταν μέσα στον κώλο της, και τα στήθη ξεχείλιζαν από το μικρό σουτιέν που με τα βίας προσπαθούσε να τα συγκρατήσει. Δεν άντεξα και πέρασα τα δάχτυλά μου πάνω από τα μουνόχειλά της, καθώς την φίλησα στο στόμα. Ο πούτσος μου διαγραφόταν καθαρά κάτω από το λεπτό ύφασμα και ένιωσα το χέρι της να με χουφτώνει δυνατά. Εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε ο John με την Maggi φορώντας και οι δύο μαγιό σε κόκκινο χρώμα. Εκείνος ένα παρόμοιο με το δικό μου αν και πιο μικρό και εκείνη ένα στρινγκ μπικίνι με ένα σουτιέν που όπως και της Πέγκυ άφηνε πολύ λίγα στην φαντασία. Μόλις την είδα ένιωσα τον πούτσο μου να σηκώνεται κι άλλο. Η Πέγκυ μπήκε πρώτη στο δωμάτιο που θα χρησίμευε σαν ρινγκ και όλοι μας την ακολουθήσαμε. Εκεί κουβεντιάσαμε τους κανόνες.

Πρώτος και βασικός ήταν ότι δεν προσπαθούμε να πληγώσουμε ή να κάνουμε ζημιά στον άλλον. Ο σκοπός είναι η διασκέδαση. Οπότε νύχια, γροθιές κλπ. απαγορεύονται. Μόνο λαβές και ελαφριά χτυπηματάκια. Δεύτερος: Ο νικητής είναι αυτός που θα κάνει τον άλλον να τελειώσει πρώτος με όποιον τρόπο μπορεί ή αν μπορέσει να τον κρατήσει κάτω μέχρι να μετρήσουν μέχρι το 10. Τρίτος: Αν ένας από το ζευγάρι χάσει αυτός που μένει αντιμετωπίζει και τους δύο. Τέταρτος: Δύο με έναν μπορεί να γίνει μόνο για ένα λεπτό και μόνο αν ο ένας ακουμπήσει το χέρι του άλλου για να τον βάλει στον αγώνα. Και πέμπτος: Το ζευγάρι που θα χάσει θα γίνουν οι σεξουαλικοί σκλάβοι των νικητών για όλο το Σαββατοκύριακο.

Στρίψαμε ένα νόμισμα για το ποιοι θα ξεκινήσουν και βγήκε να ξεκινήσουν οι γυναίκες. Εγώ με τον John κοιταχτήκαμε και πήραμε τη θέση μας στις απέναντι γωνίες του δωματίου, που υπήρχαν πετσέτες και μπουκάλια με νερό. Οι γυναίκες προχώρησαν στο κέντρο και δεν μπορούσα παρά να θαυμάσω την Πέγκυ, καθώς και να σκεφτώ ότι η διαφορά με την Maggi, ήταν μεγάλη. Η Πέγκυ γύρισε και μου έστειλε ένα φιλί και μετά έβγαλε τη γλώσσα της κοροϊδευτικά στον John. H Maggi γύρισε και με κοίταξε κλείνοντάς μου το μάτι και μετά ξαφνικά άπλωσε και τα δύο χέρια και πήρε στα δάχτυλά της τις ρώγες της Πέγκυ. Η Πέγκυ ξαφνιάστηκε και ένας αναστεναγμός ξέφυγε από τα χείλη της αλλά χωρίς να χάσει καιρό άρπαξε τα μαλλιά της Maggi και τραβώντας τα έσκυψε και την φίλησε άγρια στο στόμα.

Εγώ και ο John αρχίσαμε να φωνάζουμε και να υποστηρίζουμε ο καθένας την δικιά του με πάθος. Ενώ το φιλί δεν έχει σταματήσει ακόμα το χέρι της Πέγκυ κατεβαίνει χαμηλά στον κώλο της Maggi και πιάνοντας το στρινγκ με τα δάχτυλα της το τραβάει δυνατά χώνοντας το λεπτό ύφασμα βαθιά μέσα στο μουνί της, υποχρεώνοντας την να στέκεται στις μύτες των ποδιών της. Η Maggi βγάζει μια κραυγή και αμέσως φέρνει τα χείλη της στο αριστερό στήθος της Πέγκυ παίρνοντας την ρώγα στο στόμα της ενώ το δεξί της χέρι κατεβαίνει ανάμεσα στα πόδια της και βλέπω την Πέγκυ να τουρλώνει τον κώλο προσπαθώντας να αποφύγει το άγγιγμα της. Η Maggi όμως έχει πείρα και ενώ με τα δάχτυλα τραβάει στο πλάι το μπικίνι με τον αντίχειρά της χαϊδεύει την κλειτορίδα.

Ξαφνικά η Πέγκυ αφήνει το στρινγκ της Maggi και το χέρι της γλιστράει ανάμεσα στα υπέροχα κορμιά τους, πιάνει τον καρπό του χεριού της Maggi και το τραβάει με δύναμη από το μουνί της που ξέρω ότι στάζει, και της το στρίβει αναγκάζοντάς την να γυρίσει με την πλάτη στην Πέγκυ για να ελαχιστοποιήσει τον πόνο. Ο John σηκώνεται όρθιος και της φωνάζει να ξεφύγει. Η Πέγκυ όμως την κρατάει γερά και σηκώνει ψηλά το χέρι της Maggi κάνοντάς την να σκύψει μπροστά. Τότε η Πέγκυ ρίχνει ένα δυνατό σκαμπίλι στον κώλο της Maggi που άρχισε να κοκκινίζει και μετά της χώνει δύο δάχτυλα στο μουνί έτσι όπως είναι σκυμμένη. Η θέση της είναι πολύ δύσκολη και το ξέρει και αυτή και ο John ενώ τα έμπειρα δάχτυλα της Πέγκυ, αρχίζουν να φέρνουν αποτέλεσμα. Μπορώ να ακούσω τους υγρούς ήχους που κάνει το μουνί της καθώς η Πέγκυ δουλεύει μέσα έξω δύο δάχτυλα, και οι αναστεναγμοί της αρχίζουν και πληθαίνουν.

Φωνάζω στην Πέγκυ να συνεχίσει και γυρνάει να με κοιτάξει με θριαμβευτικό ύφος χαλαρώνοντας λίγο τη λαβή της. Δεν ξέρω πως βρήκε την διαύγεια η Maggi να πεταχτεί ακριβώς εκείνη την στιγμή μπροστά και να χτυπήσει το χέρι του John, για να τον βάλει στον αγώνα. Εκείνος πετάχτηκε σαν ελατήριο και όρμησε στην Πέγκυ ενώ της φώναζα να τρέξει σε μένα. Πρόλαβε και την άρπαξε από την μέση και την έριξε κάτω πέφτοντας κι αυτός μαζί της, Άρχισα να κρατάω χρόνο μέχρι να περάσει το ένα λεπτό. Με το που πέσανε κάτω η Πέγκυ βρέθηκε μπρούμυτα με τον John επάνω της. Άρχισαν να στριφογυρίζουν και ο John σαν πιο δυνατός κατάφερε και την γύρισε ανάσκελα ενώ η Maggi βούτηξε ανάμεσα στα πόδια της και έσπρωξε το στόμα της στο μουνί της. Η Πέγκυ άφησε να της ξεφύγει ένας αναστεναγμός καθώς ένιωσε την γλώσσα της Maggi πάνω στην κλειτορίδα της. Ο John τσίμπαγε και τράβαγε τις ρώγες της καθώς η Maggi συνέχιζε να γλείφει και να γαμάει το μουνί της με την γλώσσα της και τα δάχτυλά της. Ήξερα ότι δεν θα άντεχε για πολύ ακόμα, αλλά ευτυχώς το λεπτό πέρασε και η Maggi απρόθυμα τραβήχτηκε με το πρόσωπό της να γυαλίζει από τα υγρά της Πέγκυ. Όπως σηκώθηκε μου έστειλε ένα φιλί και μου έκλεισε το μάτι.

Την ίδια στιγμή ο John είχε καταφέρει να κρατήσει την Πέγκυ κάτω και ετοιμαζόταν να καθίσει επάνω της με τον καυλωμένο του πούτσο να έχει βγει έξω από το μαγιό του. Κατεβάζοντας το μαγιό του ελευθέρωσε τελείως τον πούτσο του και με μια κίνηση ελευθέρωσε τα βυζιά της Πέγκυ από το σουτιέν της. Πιάνοντάς τα μαζί άρχισε να τον γλιστράει ανάμεσά τους. Ο πούτσος του είχε χαθεί ανάμεσα σε αυτά τα σάρκινα βουνά. Ξαφνικά ενώ ενθάρρυνα την Πέγκυ να τον πετάξει από επάνω της, εκείνη άνοιξε το στόμα της και τον πήρε μέσα ενώ μπορούσα να δω τα μαγουλά της να ρουφάνε δυνατά. Ο John έριξε το κεφάλι πίσω και αναστέναξε δυνατά. Αρπάζοντας την ευκαιρία η Πέγκυ τύλιξε τα χέρια της γύρω από την μέση του John και με μια κίνηση τον πήρε όλο στο στόμα της. Κυριολεκτικά άρχισε να του γαμάει τον πούτσο με τα υπέροχα χείλια της ενώ με τα δάχτυλά της του χάιδευε την κωλοτρυπίδα. Ο John προσπάθησε να αντιδράσει τεντώνοντας το χέρι του και βάζοντας δύο δάχτυλα στο μουνί της, αλλά η Πέγκυ τον ρούφαγε σαν πεινασμένη. Ήταν ένα απίστευτο και άγριο θέαμα που με έκανε να ουρλιάξω από καύλα. Η γυναίκα μου η Πέγκυ ήταν μια θεά, μια μαινάδα του σεξ που δεν μπορούσε να της αντισταθεί κανένας. Όλη αυτή την ώρα η Maggi φώναζε στον John να τραβηχτεί και να ξεφύγει. «Πόσο γρήγορα αλλάζουν οι ρόλοι και τα συναισθήματα..» σκέφτηκα.

Με όλα αυτά παραλίγο να μην δω το απλωμένο χέρι της Πέγκυ που με καλούσε να μπω στο παιχνίδι. Με μια κίνηση κατάφερα και την έφτασα και όρμηξα πάνω στον John. Πιάνοντάς τον από τους ώμους τον έσπρωξα πίσω και το σώμα του έσκασε στο στρώμα με δύναμη. Έπιασα τους καρπούς του και του τράβηξα τα χέρια πάνω από το κεφάλι του ενώ η Πέγκυ γονάτισε ανάμεσα στα πόδια του. Έπιασε τον πούτσο του με ένα της χέρι, ενώ με το άλλο χούφτωσε τα αρχίδια του. Άρχισε να του τον παίζει ενώ πήρε το πουτσοκέφαλο στο στόμα της. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα και σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα την Maggi να κοιτάει με αγωνία το χρονόμετρο, και είμαι σίγουρος ότι μετρούσε δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο. Ο John προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά τον κράταγα γερά ενώ το εξαιρετικό τσιμπούκι της Πέγκυ του έκλεβε όλο και πιο πολύ την διάθεση να αγωνιστεί πιο σκληρά. Το χέρι της δούλευε σαν πιστόνι πάνω κάτω ενώ το στόμα της τον κρατούσε παγιδευμένο. Πιστέψτε με κανένας δεν θα ήθελε να ξεφύγει στην θέση του.

Η Maggi φώναξε τον χρόνο με ανακούφιση που ο John δεν είχε τελειώσει και η Πέγκυ άφησε τον πούτσο του να βγει από το στόμα της με ένα πλοπ. Την είδα να γλείφει τα χείλη της και χαμογελώντας μου ζήτησε συγνώμη που δεν πρόλαβε να τον κάνει να χύσει. Ο John μόλις κατάλαβε ότι ήμασταν οι δυο μας και η Πέγκυ τραβήχτηκε, διπλασίασε τις προσπάθειές του να ξεφύγει. Αποφάσισα να τον αφήσω για να ξεκινήσουμε πάλι από όρθια θέση. Όπως σηκωθήκαμε και οι δύο η Maggi επευφημούσε και φώναζε για τον άντρα της επειδή νόμιζε ότι κατάφερε να μου ξεφύγει, αλλά εγώ ήθελα να απλώσω τα χέρια μου επάνω της, και ήξερα ότι όπως ήμασταν προηγουμένως δεν θα γινότανε σύντομα. Εξάλλου ποιος ήθελε να κερδίσει με μια απλή ακινησία; Πάντως όχι εγώ, και από ότι έβλεπα γύρω μου και κανένας άλλος.

Αποφάσισα να κουράσω περισσότερο τον John με διάφορες λαβές, και ήμουν σίγουρος ότι και αυτός σκεφτόταν το ίδιο. Εξάλλου στις κουβέντες μας δεν είχε θιχτεί το θέμα της επαφής άντρα με άντρα. Έτσι τον προκάλεσα σε ένα τεστ δύναμης σηκώνοντας τα χέρια μου ψηλά, χαμογέλασε και σήκωσε και εκείνος τα δικά του, αλλά είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Μόλις με πλησίασε με τα χέρια του ψηλά αμέσως του όρμηξα και τύλιξα τα χέρια μου γύρω από την μέση του και βάζοντας το πόδι μου ανάμεσα στα δικά του τον έσπρωξα με δύναμη πίσω. Εκείνος ξαφνιασμένος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε πίσω με μένα επάνω του. Το μόνο που πήγε στραβά ήταν ότι πέσαμε σχεδόν δίπλα στην Maggi. Ενώ τον κρατάω κάτω, ξαφνικά ακούω την Πέγκυ να φωνάζει «Πρόσεχε!» και την επόμενη στιγμή νιώθω ένα χέρι να τυλίγεται γύρω από τον λαιμό μου και κάποιον να με τραβάει πίσω. Συνειδητοποίησα ότι όταν πέσαμε δίπλα στην Maggi, ο John άπλωσε το χέρι του και την άγγιξε για να μπει κι αυτή στον αγώνα. Και ξαφνικά βρέθηκα να αντιμετωπίσω και τους δύο…

Με τον John να κάνει γέφυρα το κορμί του για να ξεφύγει και την Maggi να με τραβάει από πάνω του δεν μπορούσα να κρατηθώ, ο ιδρώτας που έτρεχε στα κορμιά μας δεν βοηθούσε κιόλας, και βρέθηκα με την πλάτη στα στρώματα. Ο John μου έπιασε τα πόδια και η Maggi με μια κίνηση πέρασε το πόδι της πάνω από το κεφάλι μου και κάθισε στο πρόσωπό μου κοιτάζοντας τον John. Το μουνάκι της ήταν εκτεθειμένο καθώς το στρινγκ της είχε χαλαρώσει από το τράβηγμα της Πέγκυ. Έσταζε από υγρά και έκανα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Έχωσα την γλώσσα μου στην υγρή τρύπα της και άρχισα να την γλείφω με μανία. Εκείνη έτριβε το μουνί της στο πρόσωπό μου και σε κάθε σπρώξιμο της γλώσσας μου την ένιωθα να τρέμει και να κατεβάζει περισσότερα υγρά. Ξαφνικά ακούω την Πέγκυ να φωνάζει ότι μετράει τον χρόνο, και εκείνη την στιγμή νιώθω ένα χέρι να μου κατεβάζει το μαγιό και να αρχίζει να μου παίζει τον πούτσο. Σχεδόν αμέσως νιώθω και μια γλώσσα να τυλίγεται γύρω από το πουτσοκέφαλό μου. Η αίσθηση ήταν απερίγραπτη.

Όλη αυτή η σεξουαλική ένταση που είχε χτιστεί όλη την ημέρα με την προσμονή. Το τόσο ερεθιστικό παιχνίδι με αυτό το ζευγάρι. Η εικόνα της γυναίκας μου να τους επιβάλλεται και να τους φέρνει στο αμήν. Με έκαναν να νιώθω ότι επιπλέω σε μια νιρβάνα. Από αυτό το σύννεφο με έβγαλε η φωνή της Πέγκυ που φώναξε «Χρόνος!». Ήταν λες και προσγειώθηκα απότομα στην πραγματικότητα. Όχι ότι η πραγματικότητα ήταν άσχημη βέβαια. Με το που η Πέγκυ φώναξε «χρόνος» νιώθω τον πούτσο μου να ελευθερώνεται και την Maggi να κάθεται με πιο πολύ δύναμη πάνω στο πρόσωπό μου, ενώ νιώθω το χέρι της να μου πιάνει τον πούτσο και να μου τον παίζει με δύναμη. Τα δάχτυλά μου βυθίστηκαν στα μπούτια της και έσπρωξα την γλώσσα μου βαθύτερα μέσα στο μουνάκι της γλείφοντας με δύναμη. Σιγά - σιγά την ένιωθα να παραδίνεται καθώς το χέρι της στον πούτσο μου είχε χάσει την φρεσκάδα του και την ένιωθα να τρέμει όλο και περισσότερο στα χάδια μου.

Ξαφνικά, της πιάνω τον κώλο και την σπρώχνω με δύναμη από πάνω μου καθώς ένιωσα ότι ήταν κοντά στο να τελειώσει, και γρήγορα γυρνάω και σηκώνομαι στα γόνατα μου. Η Πέγκυ κατάλαβε τι έκανα και άπλωσε το χέρι της για να αγγίξει το δικό μου και έτσι βρεθήκαμε και οι δύο να αντιμετωπίζουμε την Maggi, η οποία στην κατάσταση που ήταν, ήταν εύκολη λεία. Γύρισα και έπιασα την Maggi από το δεξί της χέρι και την τράβηξα με δύναμη κοντά μου, πιάνοντάς την από τους καρπούς την ανάγκασα να ξαπλώσει με την πλάτη στα στρώματα. Η Πέγκυ στη στιγμή βρέθηκε από πάνω της με το μουνί της που έσταζε πάνω στο πρόσωπό της. Κάθισε με δύναμη πάνω της και άρχισε να το τρίβει άγρια. Με το χέρι της απλωμένο άρχισε να της τρίβει την κλειτορίδα ενώ εγώ ανάμεσα στα πόδια της, της έγλειφα το μουνί βάζοντας τη γλώσσα μου βαθιά.

Εδώ και ώρα ήταν πολύ κοντά να χύσει οπότε αυτή η κίνησή μας την αποτελείωσε. Ενώ την ένιωθα να έχει τους πρώτους σπασμούς από τον οργασμό της ακούω τον John να φωνάζει «Χρόνος!», και τραβιέμαι μακριά. Εκείνη την στιγμή η Πέγκυ σκύβει και κλειδώνει το στόμα της πάνω στο μουνί της Maggi, και βλέπω το κορμί της να τεντώνεται πρώτα και μετά να συσπάται με δύναμη καθώς ο οργασμός την κατέκλυσε. Η Πέγκυ δεν σταμάτησε να δουλεύει το μουνί της Maggi οδηγώντας την από οργασμό σε οργασμό δείχνοντας την κυριαρχία της πάνω της. Η Maggi χτυπιόταν ανεξέλεγκτα κάτω από τα χάδια της Πέγκυ, μέχρι που ξέπνοα την ικέτευε να σταματήσει. Τότε η Πέγκυ γυρίζοντας στον John έπιασε με τα δύο της χέρια το κεφάλι της Maggi και άρχισε να τρίβει το μουνί της πάνω του μέχρι που έχυσε δυνατά κοιτώντας τον στα μάτια. Μετά σηκώθηκε και με αγκάλιασε φιλώντας με στο στόμα. Χαμογελαστή γύρισε στον John και του είπε με νάζι:

-      «Και τώρα η σειρά σου…», και έγλειψε τα χείλια της.

Ο John έδειξε να μην πιστεύει πως η Maggi βγήκε τόσο εύκολα εκτός μάχης, και καθώς την βοηθούσε να σηκωθεί και να πάει στην γωνία τους με τρεμάμενα πόδια, την ρωτούσε γιατί δεν προσπάθησε να ξεφύγει. Έδειχνε να συνειδητοποιεί ότι, ενώ αυτοί είχαν την πείρα, μάλλον έπεσαν σε καλύτερους. Αν και πιο άπειρους. Από τη γωνία μας τον είδα να μην βιάζεται να επιστρέψει και να αντιμετωπίσει την Πέγκυ που τον περίμενε στο κέντρο του δωματίου. Η εικόνα της συνέχιζε να με συναρπάζει όπως την πρώτη μέρα που την είδα. Το κορμί της γυάλιζε από τον ιδρώτα, και τα βαριά της στήθια ανεβοκατέβαιναν με κάθε ανάσα που έπαιρνε. Οι ρώγες της ήταν σκληρές σαν πέτρα και το προσεκτικά περιποιημένο μουνάκι της γυάλιζε, ενώ τα φουσκωμένα μουνόχειλά της σε προκαλούσαν να τα φιλήσεις. Ήταν υπέροχη. Ο John ήταν φανερά ερεθισμένος και ήξερα ότι θα ήταν βούτυρο στο ψωμί της Πέγκυ. Δεν ήξερα τι είχε στο μυαλό της και πως σκεφτόταν να τελειώσει τον αγώνα.

Άρχισαν να γυρίζουν γύρω - γύρω προσέχοντας να μην αφήσουν κάποιο άνοιγμα για να το εκμεταλλευτεί ο άλλος. Η Πέγκυ πρόσεχε πολύ και είδα ότι που και που κάρφωνε το βλέμμα της στον πούτσο του John, ενώ εκείνος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τα βυζιά της. Ξαφνικά ο John όρμηξε στην Πέγκυ και την έπιασε από την μέση, προσπάθησε να την σηκώσει στον αέρα, αλλά εκείνη του έπιασε το κεφάλι με τα δύο χέρια, και το έσπρωξε με δύναμη στα βυζιά της ενώ δίπλωσε τα πόδια της γύρω από την μέση του, σφίγγοντας τα δυνατά. Το πουτσοκέφαλό του τριβόταν στα μουνόχειλά της καθώς η Πέγκυ κουνούσε την λεκάνη της. Όλα αυτά ήταν πολύ για να τα αντέξει και έπεσε στα γόνατα με την Πέγκυ ακόμα κολλημένη επάνω του σαν στρείδι.

Τότε εκείνος έριξε το βάρος του μπροστά και την έριξε με την πλάτη στο στρώμα. Με την κίνηση αυτή και καθώς ήταν ήδη ανάμεσα στα πόδια της Πέγκυ, κάρφωσε με δύναμη τον πούτσο του βαθιά μες το μουνί της. Η Πέγκυ αναστέναξε και άρχισε να κουνάει τους γοφούς της παίρνοντάς τον όλο και βαθύτερα. Φαινόταν να έχει αυτή την πρωτοβουλία και όχι ο John και τελικά είχα δίκιο, γιατί με πολλή προσπάθεια τραβήχτηκε για να αποφύγει να τελειώσει. Η Πέγκυ τον κοίταξε σαν αρπακτικό καθώς ο John κύλησε μακριά από κείνη, και γρήγορα σηκώθηκε και με χτύπησε στο χέρι για να μπω στον αγώνα. Πριν κάνω τίποτα άλλο με σταμάτησε και μου είπε ότι από μένα θέλει να τον κρατήσω κάτω. Αυτό ακριβώς έκανα, και δεν ήταν δύσκολο στην κατάσταση που ήταν ο John. Τον κυνήγησα και κατάφερα να τον στριμώξω στον τοίχο. Ήταν πολύ κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια με την Πέγκυ και ήταν σχετικά εύκολο να τον ρίξω στα στρώματα.

Με το που έγινε αυτό η Πέγκυ βρέθηκε από πάνω μας, και όταν τον γύρισα ανάσκελα βούτηξε στον πούτσο του. Άρχισε ένα δυνατό τσιμπούκι και ο John σύντομα άρχισε να αναστενάζει βαριά. Ξαφνικά η Πέγκυ τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της μέχρι το λαρύγγι της και τον κράτησε εκεί ενώ με τα χέρια της του μάλαζε δυνατά τα αρχίδια. Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο και το κορμί του John άρχισε να χτυπιέται ενώ άδειαζε αυτό που έμοιαζε με λίτρα σπέρματος μέσα στο στόμα της. Μπορούσα να δω τα μάγουλά της να φουσκώνουν από την μεγάλη ποσότητα που άδειαζε μέσα της. Δεν τον έβγαλε στιγμή από το στόμα της μέχρι που άδειασε και την τελευταία σταγόνα. Ο John έμεινε ακίνητος ανασαίνοντας βαριά, ενώ η Πέγκυ σηκώθηκε και με αγκάλιασε χαρούμενη για την νίκη μας. Μείναμε εκεί αγκαλιασμένοι ενώ η Maggi βοήθησε τον John να καθίσει στην γωνία τους ενώ υγρά έσταζαν ακόμα από τον πούτσο του.

Δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ, ότι είχαμε ακόμα πολλά να κάνουμε μαζί τους, και με τησ σκέψη αυτή χαμογέλασα.

(Copyright protected OW ref: 46066)