Γιώτα και Δημήτρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Γιώτα, είμαι παντρεμένη και - αφού όλες το γράφουν θα το γράψω κι εγώ  - είμαι σαράντα χρονών. Παντρεμένη εδώ και δέκα χρόνια. Ο Δημήτρης είναι ο άντρας μου.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου ο Δημήτρης μου εξομολογήθηκε κάτι που δεν είχα καταλάβει στα δέκα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι. Μου είπε λοιπόν ότι είναι bisexual, με λίγα λόγια του αρέσει να το κάνει και με άντρες. Θέλει δηλαδή να γαμιέται.

Στην αρχή αντέδρασα άσχημα είναι η αλήθεια. Του ζήτησα να χωρίσουμε. Μετά από μια εβδομάδα όμως άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά. Σκέφτηκα ότι τίποτα δεν ήταν κακό πάνω στο σεξ. Έτσι του είπα ότι μπορούσαμε να τα βρούμε μεταξύ μας, αφού στο κάτω - κάτω ο Δημήτρης δεν υστερούσε καθόλου όλα αυτά τα χρόνια στον σεξουαλικό τομέα απέναντι μου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά συμφωνήσαμε να βρίσκουμε ή εγώ ή εκείνος άντρες που δεν θα είχαν αντίρρηση να μας παίρνουν και τους δύο. Από εκείνη την ημέρα η ζωή μας άλλαξε ριζικά.

Θα σας διηγηθώ μια περιπέτεια μας (από τις πολλές) που εγώ βρήκα έναν άντρα μέσα από το site που γούσταρε αυτές τις καταστάσεις και θα ήταν η πρώτη φορά που θα έβλεπα τον άντρα μου να γαμιέται μπροστά μου κι εγώ μπροστά του. Ήθελα να τον δω, με έτρωγε η περιέργεια να μάθω πώς γαμιόταν τόσα χρόνια κρυφά από μένα.

Αυτός που βρήκα είχε και έναν φίλο που ήθελε να πάει μέρος στο όργιο μας. Το είπα στον Δημήτρη και χάρηκε. Πράγματι οι δύο άντρες ήρθαν στο σπίτι μας. Ήταν δύο νεαροί άντρες που ζούσαν μαζί και από ότι μας είπαν το έκαναν μεταξύ τους.

Στην αρχή ο Δημήτρης άρχισε να γλείφει μία του ενός και μία του άλλου το καυλί. Εγώ κοιτούσα το θέαμα και είχα αρχίσει να έχω οργασμούς τον έναν πίσω από τον άλλον καθώς έβλεπα τον άντρα μου να έχει ένα καυλί στο στόμα και ένα άλλο να του ξεσκίζει τον κώλο.

Λίγο μετά στήθηκα κι εγώ στα τέσσερα και μας γαμούσαν και τους δύο μαζί, ενώ εμείς φιλιόμασταν στο στόμα. Έχυνα συνεχώς… ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ήταν το πιο τέλειο πράγμα! Ποτέ μου δεν είχα νιώσει έτσι. Αφού μας ξέσκισαν πρώτα εκείνοι, μετά ο Δημήτρης άρχισε να γαμάει τους δύο νεαρούς με πάθος.

Ο Δημήτρης γαμούσε τα κωλαράκια τους και εγώ τους ρουφούσα τα υπέροχα καυλιά τους. Όταν με έχυσαν κράτησα τα χύσια τους (αρκετά από αυτά) στο στόμα μου. Μετά ζήτησα από τον Δημήτρη να ανοίξει το στόμα του και άδειασα το δικό μου με τα χύσια των νεαρών μέσα στο δικό του. Ο αφιλότιμος κατάφερε να τα καταπιεί όλα.

Το βράδυ αργά, όταν πια μείναμε μόνοι μας κάναμε πάλι έρωτα και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα από τον κώλο. Το ζήτησα μόνη μου, ήθελα να μάθω τι αισθάνεται ο Δημήτρης και τότε κατάλαβα το πόση καύλα σου προσέφερε ο κώλος.

Περνάμε πολύ όμορφα και χωρίς κανένα ταμπού να ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά μας.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")