Φαντασιώσεις (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο ζευγάρια δοκιμάζουν πολλά παιχνίδια πάνω στο σεξ, χωρίς κανένα ταμπού.

Η ιστορία:


Αμφί παιχνίδια

Όπως λοιπόν ανέφερα φτάνοντας στην κρεβατοκάμαρα μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Η Βίκυ και η Σοφία ήταν ξαπλωμένες αγκαλιά και χάιδευαν η μια την άλλη. Κοίταξα τον Βασίλη και έμοιαζε έκπληκτος κι αυτός. Φυσικά και δεν μας πείραξε καθόλου. Κάναμε ησυχία δεν θέλαμε να χαλάσουμε τη στιγμή. Η Σοφία μου άρχισε να φιλάει με γλώσσα την Βίκυ και με τα χέρια της χάιδευε τα βυζιά της. Κατέβηκε σιγά - σιγά πιο χαμηλά και έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνί της Σοφίας.

-    «Μμμ… είσαι μούσκεμα μωρό μου!»

-    «Χάιδεψε με. Γάμησε με, με τα δάχτυλα σου. Μη σταματάς…» ήταν η απάντηση.

Το μωρό μου άρχισε να την γαμάει πιο γρήγορα παίρνοντας ταυτόχρονα τις ρώγες της Βίκυς στο στόμα της. Η Βίκυ εκστασιασμένη έπιασε την Σοφία απαλά από τα μαλλιά πιέζοντας την προς τα κάτω. Η γυναίκα μου δεν της αρνήθηκε. Συνέχισε να την φιλάει στον αφαλό, στην κοιλιά, δάγκωσε για λίγο το εσωτερικό από τους μηρούς της και ακούμπησε τη γλώσσα της στο μουνάκι της Βίκυς. Άρχισε να την γλείφει όσο καλά μπορούσε αφού ήταν η πρώτη της φορά. Την ρουφούσε με βουλιμία και κουνούσε το κωλαράκι της που είχε φορά προς την πόρτα.

Ο Βασίλης έκανε να κινηθεί αλλά τον σταμάτησα και του έκανα νόημα να περιμένει λίγο ακόμα. Έβγαλε έξω την πούτσα του και άρχισε να την παίζει σιγά - σιγά όπως έκανα κι εγώ με την δικιά μου. Η Σοφία συνέχιζε να χαρίζει ένα όμορφο γλειφομούνι στην Βίκυ η οποία τώρα άρχισε να κουνιέται έντονα ενώ έσφιγγε δυνατά τα μπούτια της στη Σοφία.

-    «Αχ, ναι μανάρι μου. Ναι! Έτσι… Γλείψε το μουνάκι μου. Αχ, έτσι… Ναι! Θέλω να σε χύσω μωρό μου. Το θέλω πολύ!»

-    «Όχι ακόμη μάτια μου, θέλω μαζί…» απάντησε το Σοφάκι μου και με μια κίνηση έφερε το μουνάκι της μπροστά στην Βίκυ με τέτοιο τρόπο ώστε πλέον να βρίσκονται σε στάση 69.

Είχαν ξεκινήσει ένα υπέροχο γλειφομούνι η μια στην άλλη. Ήταν και οι δυο φανερά καυλωμένες. Μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο χωρίς να τις διακόψουμε. Πλησίασα τον πούτσο μου στο σημείο όπου η Βίκυ έγλειφε το μωρό μου και ο Βασίλης μόλις με είδε έκανε το αντίθετο. Ήθελα να χύσουμε όλοι μαζί αν γινόταν. Εγώ και η γυναίκα μου την Βίκυ κι αυτή με τον Βασίλη την Σοφία. Δεν ήταν δύσκολο με τέτοια καύλα και ούτε άργησε να συμβεί. Η Σοφία έκανε την αρχή φωνάζοντας:

-    «Χύνω! Αχ, ναι! Σε χύνω Βικάκι μου!»

Το ίδιο έκανα κι εγώ. Άδειασα το σπέρμα μου πάνω στο μουνάκι της Σοφίας και στο στόμα της Βίκυς που έπινε τα υγρά και των δυο σαν τρελή. Άρχισε κι αυτή να χύνει στο στοματάκι της Σοφίας όπως έκανε και ο Βασίλης πλημμυρίζοντας το μωρό μου με τα υγρά τους. Αφού συνήλθαμε, τα κορίτσια πήγαν στο μπάνιο κι εγώ με τον Βασίλη μείναμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι χαλαρώνοντας από ότι είχε συμβεί. Έκλεισα λίγο τα μάτια όταν ένιωσα ένα χέρι να μου χαϊδεύει τα αρχίδια και να παίζει αργά - αργά με τον πούτσο μου. Ήταν ο Βασίλης.

Έπαθα σοκ. Έκανα να τραβηχτώ αλλά εκείνος μου ζήτησε να ηρεμήσω. Μου είπε πως απλά πάντα ήθελε να δοκιμάσει να παίξει και να γλείψει ένα αντρικό όργανο. Ξάπλωσα και τον άφησα να συνεχίσει. Μου έπαιζε τον πούτσο με έναν ωραίο τρόπο και έτσι γρήγορα μου τον έκανε μεγάλο και σκληρό. Τότε έσκυψε και τον πήρε στο στόμα. Άρχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο, να μου τον ρουφάει καλύτερα σχεδόν και από γυναίκα.

-    «Μμμ… Σου αρέσει η πούτσα Βασιλάκη μου;» έκανε η Βίκυ που βγήκε πρώτη από το μπάνιο. «Το είπες και το έκανες μωρό μου ε; Δεν ήταν απλά φαντασίωση;»

Τότε βγήκε και η Σοφία που μόλις είδε το σκηνικό έμεινε ατάραχη.

-    «Αλήθεια μου έλεγες τελικά στο μπάνιο Βίκυ…»

Η Σοφία πήρε θέση δίπλα στον Βασίλη και άρχισαν να μου γλείφουν τον πούτσο μαζί. Η Σοφία ξάπλωσε δίπλα μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ήταν απίστευτο! Η γυναίκα μου με τσιμπούκωνε με έναν άλλον άντρα. Η Βίκυ ζήτησε από την Σοφία να έρθει και να μου δώσει το μουνί της στο στόμα. Άρχισα να της γλείφω το μουνάκι και η Βίκυ πήγε δίπλα στον Βασίλη και του έλεγε:

-    «Έτσι… γλείψε την πούτσα του πουστράκι μου. Κάντον τεράστιο για να σου γαμήσει το κωλαράκι της γυναικούλας σου…»

Ξεκίνησα κι εγώ να γλείφω την πίσω τρυπούλα της Σοφίας για να της την γαμήσει ο Βασίλης. Άλλωστε το άξιζε. Ο Βασίλης σηκώθηκε δίνοντας την θέση του στη Βίκυ η οποία συνέχισε να μου γλείφει την πούτσα και αφού έβαλε την Σοφία στα τέσσερα, ξεκίνησε να της γαμάει τον κώλο με έναν τρελό ρυθμό. Τότε η Βίκυ έκατσε πάνω στον πούτσο μου έχοντας πλάτη προς εμένα. Ένιωθα το καυλί μου να ανοίγει την κωλάρα της και άρχισα να την γαμάω κι εγώ δυνατά και γρήγορα.

Δίπλα ο Βασίλης είχε ξεσκίσει τον κώλο της Σοφίας και φωνάζοντας άδειασε τα αρχίδια του μέσα στο μωρό μου γεμίζοντας τον κώλο της με τα χύσια του. Η Βίκυ συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου σφίγγοντας τον μου με τη σφιχτή κωλάρα της. Ο Βασίλης ήρθε μπροστά μας και πήρε τα αρχίδια μου στο στόμα του. Έγλειφε τα μπαλάκια μου και κατά διαστήματα το μουνάκι της γυναίκας του. Τράβηξα την Βίκυ και την έβαλα να μου πάρουν τον πούτσο στο στόμα μαζί με τον Βασίλη. Η Σοφία ήρθε δίπλα μου λέγοντας:

-    «Έτσι... χύσ’ τους μωρό μου. Έτσι…»

Δεν άντεξα και πέταξα τα χύσια μου πάνω τους. Η Βίκυ μου τον οδήγησε στο στόμα του Βασίλη ο οποίος γεύτηκε τα περισσότερα. Νιώθαμε όλοι τέλεια. Είχαμε πάρει και είχαμε δώσει καύλα χωρίς ταμπού. Κάναμε μπανάκι, ένας - ένας αυτή τη φορά και είπαμε στα παιδιά να μείνουνε σπίτι μας αφού είχε πάει ήδη πολύ αργά. Πρότεινα στον Βασίλη να κοιμηθώ εγώ με την Βίκυ κι αυτός με την Σοφία, κάτι που δέχτηκε ευχαρίστως. Πρώτη φορά θα κοιμόμασταν με κάποιον άλλον. Τα παιδιά πήγαν μέσα κι εγώ με την Βίκυ μείναμε στον καναπέ. Χαϊδευόμασταν, φιλιόμασταν.. ήταν καύλα αλλά είπαμε να ξεκουραστούμε.

-    «Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη…» μου είπε.

-    «Τι;»

-    «Θέλω να γαμήσεις τον Βασίλη. Να τον σκίσεις. Ξέρω ότι το θέλει αλλά κολλάει κι εγώ θέλω πολύ να το δω αυτό…»

Την ίδια στιγμή άκουσα μέσα το κρεβάτι να τρίζει. Είδα από την κλειδαρότρυπα τον Βασίλη να γαμάει ξανά το μωρό μου. Γύρισα, είπα στην Βίκυ τι είδα και πως μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχει δει αυτό που τόσο θέλει. Πηδηχτήκαμε άλλη μια φορά κι εμείς και έχυσα μέσα στο μουνάκι της. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά περιμένοντας τι θα μας επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα…

(Copyright protected OW ref: 42298)