Η παρτούζα με τον ξάδελφο και τον κολλητό του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η κοπέλα της ιστορίας βλέπει τσόντα με τον ξάδερφο και τον κολλητό του και κάποια στιγμή άναψαν τα αίματα και η παρέα κατέληξε σε παρτούζα…

Η ιστορία:

Έχω διαβάσει ιστορίες για γαμήσι από το μουνί κι από τον κώλο παράλληλα. Έχω δει βιντεάκια, αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να μου συμβεί, μέχρι πριν μια εβδομάδα. Ήμουνα στο σπίτι με τον ξάδελφο μου κι έναν φίλο του και πίναμε κρασάκι. Ποτήρι στο ποτήρι έχω κάνει κεφάλι κι αρχίζω και τους λέω για μια τσόντα που είδα. Βάζουμε λοιπόν στον υπολογιστή να τη δούμε. Μια τύπισσα που παρτουζώνεται με πέντε. Στην αρχή μας πιάνουν τα γέλια με τα ψωλιά όλων αυτών που είναι μαλακά.

-    «Τελικά όλες οι γυναίκες γουστάρετε να παρτουζώνεστε!» λέει ο Α (ο φίλος του ξαδέλφου μου).

Γελάω.

-    «Δεν ξέρω για εσάς αλλά ας το κλείσουμε καλύτερα γιατί έχω καυλώσει» τους λέω και φεύγω από τον υπολογιστή και τον κλείνουν.

Ο ξάδελφος μου έρχεται και κάθεται κοντά μου. Με παίρνει αγκαλιά και ακουμπάει το χέρι του πάνω στο μπούτι μου. Με φιλάει στο μάγουλο και μετά στο λαιμό. Έχω λιώσει.

-    «Αν ενοχλώ να φύγω» λέει ο Α.

Τον κοιτάμε και γελάμε. Χωρίς να καταλάβω πως, η γλώσσα του ξαδέλφου μου έχει μπει μέσα στο στόμα μου και το χέρι του ακουμπάει το υγρό μουνάκι μου και το τρίβει. Βάζω το χέρι μου και πιάνω το καυλί του που είναι σκληρό σαν πέτρα. Με το χέρι του βγάζει το στρινγκάκι μου και σκύβει ανάμεσα στα πόδια μου. Ο Α βγάζει την πούτσα του έξω και την παίζει. Νιώθω τη γλώσσα του ξαδέλφου μου να παίζει με το μουνάκι μου. Χώνει όλο το στόμα του μέσα σαν να θέλει να το φάει. Φωνάζω από καύλα. Ο Α έρχεται με την ψωλή του και μου την χώνει στο στόμα. Είναι χοντρή και ωραία. Τη βάζει και τη βγάζει στο στόμα μου ενώ ο ξάδερφός μου συνεχίζει να ρουφάει τα υγρά από το μουνάκι μου.

-    «Θες να σε γαμήσουμε;» μου λέει βγαίνοντας από κάτω.

-    «Πολύ!» απαντάω.

-    «Γονάτισε!» μου λέει και βγάζοντας έξω το μακρύ καυλί του μου φωνάζει: «Πάρτον καριόλα!»

Και τον παίρνω όλο μέσα στο στόμα μου. Ο ξάδελφος μου απολαμβάνει το τσιμπούκι που του παίρνω. Το χώνω βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου. Ο Α έρχεται από πίσω και χώνει το καυλί του μέσα στο μουνάκι μου. Η καύλα μου είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να συνεχίσω να πιπώνω τον ξάδερφό μου. Το μουνί μου καταλαβαίνω ότι χύνει συνέχεια. Ο Ξάδερφός μου τώρα παίζει τον πούτσο του.

-    «Άνοιξε το στόμα σου κάργια να ρουφήξεις το ψωλόχυμα μου!» μου λέει.

Ανοίγω το στόμα και όλα τα χύσια του εκσφενδονίζονται μέσα του.

-    «Κατάπιε τα μωρή πουτάνα!»

Τα καταπίνω και ξαναχώνω το καυλί του στο στόμα μου.

-    «Έλα να κάτσεις πάνω στη δική μου την ψωλή ξαδερφούλα».

Εκείνη την ώρα ο Α αφήνει το ζεστό του σπέρμα να πεταχτεί στην πλάτη μου. Σηκώνομαι και κάθομαι πάνω στον καναπέ πάνω στην ψωλή του ξαδέλφου μου. Ο Α έρχεται από πάνω και χώνει πάλι την πούτσα του μέσα στο στόμα μου. Ακόμη και τώρα που τα θυμάμαι το μουνάκι μου τρέχει από υγρά. Τον πιπώνω ενώ ο ξάδελφος μου με γαμάει ασταμάτητα.

-    «Σου αρέσουν τα δυο ψωλιά πουτανάκι;» με ρωτάει ο Α.

-    «Τρελαίνομαι!»

-    «Θες να σε ξεσκίσουμε όπως στο βίντεο; Θες να σου πηδήξω το κωλαράκι;»

-    «Ναι, θέλω. Θέλω δυο ψωλιά μέσα μου».

Σηκώνεται από τον καναπέ κι έρχεται από μπροστά. Κι όπως κάθομαι πάνω στον πούτσο του ξάδερφου, ανοίγουν τα κωλομάγουλα μου και νιώθω τη χοντρή ψωλή του Α να μου σκίζει την κωλοτρυπίδα μου. Η αίσθηση ήταν όντως μαγική. Αρχίζω να φωνάζω πιο δυνατά από την καύλα.

-    «Ναι. Ξεσκίστε με την πουτάνα. Ξεσκίστε με!!!»

Με πηδάνε κι από τις δυο τρύπες για αρκετά λεπτά και μετά αλλάζουνε θέση. Ο Ξάδερφος καθώς είναι από πίσω μου και πριν μου τον καρφώσει μου δαγκώνει το αφτί και μου λέει:

-    «Αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ καριόλα μου είναι ότι είσαι αίμα μου κι ότι θα ξεσκίσω το κωλαράκι της ξαδέρφης μου» και μου τον χώνει.

Φωνάζω ξανά. Νιώθω το μακρύ καυλί του να μπαίνει σιγά - σιγά όλο και πιο βαθιά μέσα στην κωλάρα μου. Βογκάμε όλοι μαζί από ηδονή.

-    «Έτσι… ξεσκίστε με!» τους φώναζα όσο πιο δυνατά μπορούσα.

-    «Παλιοπουτανάκι» λέει ο ξάδελφος μου κι αρχίζει να μου χτυπάει τα κωλομάγουλα ενώ χώνει το καυλί του μέσα στην κωλάρα μου.

-    «Έτσι να σε ξεσκίζουνε δυο πούτσοι παλιοπουτάνα!» λέει ο Α. «Είσαι μεγάλη ψωλοαρπάχτρα. Α ρε ξάδερφε τι κελεπούρι έχετε στο σόι σας».

-    «Πες μας τι είσαι;» μου λέει ο ξάδερφος.

-    «Πουτάνα».

-    «Πιο δυνατά» «Είμαι πουτάνα, καριόλα, σκρόφα! Ααααχχχχχ…»

Ο ξάδερφος βγαίνει.

-    «Πέσε στα γόνατα και πάρ’ τες και τις δτυο στο στόμα σου να πιεις τα ψωλόχυμα μας!»

Πέφτω στα γόνατα κι έρχονται κι οι δυο μπροστά μου. Χώνω μια τη μια στο στόμα μου μια την άλλη. Μετά κι οι δυο μαζί τις παίζουνε μπροστά μου. Ο ξάδερφος αφήνει όλα του τα χύσια να τρέξουνε μέσα στο στόμα μου που είναι ανοιχτό, ενώ του Α εκσφενδονίζονται σε όλο μου το πρόσωπο. Τα καταπίνω και γλείφω με τη γλώσσα μου ότι φτάνω. Ξαναπαίρνω τις πούτσες τους στο στόμα μου για να τις καθαρίσω. Καθίσαμε εξουθενωμένοι στον καναπέ.

-    «Ξαδερφούλα είσαι καύλα!» μου είπε ο Α, ενώ ο Ξάδερφος με φίλησε στο στόμα. «Σου άρεσε;» με ρώτησε.

-    «Τρελά!» του απάντησα.

Συνειδητοποίησα ότι οι παρτούζες είναι το αγαπημένο μου κομμάτι στο σεξ. Δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν αλλά ακόμη φαντάζομαι τον εαυτό μου να με πηδάνε περισσότεροι άντρες και χύνω...

(Copyright protected OW ref: 39492)