Η ντροπή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι πονηρές και διαφορετικές διαθέσεις του φίλου μας, θα τον κάνουν να γνωρίσει έναν νεαρό που όμως του επιφυλάσσει μια έκπληξη προσπαθώντας να βάλει και την γυναίκα του στο ερωτικό παιχνίδι.

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαστε παντρεμένο ζευγάρι από κάποιο νησί της Δωδεκανήσου. Είμαστε 49 και 37 χρονών παντρεμένοι με δυο παιδιά. Εμένα μου αρέσει πολύ να μιλάω με την γυναίκα μου για ερωτικά τρίγωνα αν κι αυτή τα θεωρούσε ανωμαλίες. Ο τρόπος που μεγάλωσε δεν της επιτρέπει τέτοιες σκέψεις. Είναι της εκκλησίας και πολύ σεμνή.

Εγώ έχω πολλές και διαφορές ερωτικές εμπειρίες και σε πολλά σχήματα. Είμαστε παχουλοί και οι δυο και δεν έχουμε στιλ που μπορούμε να προκαλέσουμε ωραίους ερωτύλους συντρόφους.. Όταν πηγαίνουμε στην Αθήνα, συνήθως η γυναίκα μου κάνει ψώνια κι εγώ παίζω, χωρίς να το ξέρει, στα γκέι χαμάμ και στα σινεμά με τσόντες.

Μια μέρα σε ένα από αυτά τα σινεμά του κέντρου της Αθήνας γνώρισα ένα παιδί από Αλβανία που με έκανε να νιώσω υπέροχα και μοναδικά. Μου αρέσει πολύ να παίζω με αγόρια με πολύ μεγάλες πούτσες και να παίρνω πίπες χωρίς να γαμιέμαι. Η γυναίκα μου δεν ξέρει κάτι γι’ αυτό. Όπως λοιπόν ψαχνόμουν στο σκοτάδι του σινεμά, διέκρινα ένα αγόρι με πολύ μεγάλη πούτσα, σχεδόν τεράστια. Τέτοιες σπάνια βλέπεις σε άντρες. Πήγα έκατσα δίπλα του και του έδειξα πως με ενδιαφέρει. Αυτός με κοίταξε και χωρίς να σταματήσει να χαϊδεύει τον πούτσο του μου είπε απλά πως παίρνει χρήματα για κάποιες υπηρεσίες.

Δεν μίλησα και του έπιασα το εργαλείο που ήταν πολύ σκληρό και τεράστιο. Με άφησε να παίξω λίγο και μετά μου είπε πως θα μπορούσαμε να πάμε κάπου. Κανονίσαμε ένα μικρό ποσό και πήγαμε στον εξώστη του σινεμά που είχε χώρο για ερωτικά παιχνίδια στα όρθια. Εκεί πιάσαμε συζήτηση. Του είπα πως είμαι παντρεμένος με παιδιά κι αυτός πως είναι μόνος εδώ χωρίς δουλειά αυτό τον καιρό και πως κάνει έρωτα με άντρες και ζευγάρια για τα προς το ζην. Όπως μιλούσε με κέρδισε και με έκανε να νιώθω άνετα και ερωτικά. Με ρώτησε για μένα την οικογένεια μου και για τις ερωτικές μου τάσεις. Του μίλησα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Χωρίς να βιάζεται, με γονάτισε μπροστά του και με άφησε να παίξω αρκετή ώρα με το εργαλείο του. Στη συνέχεια μου την έτριψε πίσω και μπροστά αργά και γλυκά. Είδε πως υποτασσόμουν στα χάδια και στο μέγεθος και συνέχισα. Ένιωσα ντροπή και ηδονή. Αφέθηκα… Μου ψιθύριζε στο αφτί και συνέχιζε να με τρίβει. Χωρίς να καταλάβω πως, μου έβαλε όσο χωρούσε μέσα στο στόμα. Αμέσως ένιωσα ολοκλήρωση και τρελή καύλα. Τελείωσα…

Του έδωσα όσα συμφωνήσαμε και με χαιρέτησε αφού μου έδωσε ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο του. Γρήγορα έφυγα ενώ άρχισα να ντρέπομαι πολύ. Πήγα στο ξενοδοχείο και κοιμήθηκα χωρίς να μιλήσω πολύ με τη γυναίκα μου. Σηκώθηκα το πρωί και η σκέψη μου ήταν μόνο σ’ αυτόν. Πήγα να πιω καφέ άλλα πιο πολύ να πάρω τηλέφωνο. Κοιμόταν ακόμα αλλά μου είπε πως θα μπορούσε να με δει σε μια ώρα. Βιαστικά είπα πως είχα πολύ δουλειά και έφυγα.

Έφτασα στο σημείο μισή ώρα πριν. Όταν τον είδα να έρχεται ένιωσα δέος. Η εμπειρία του σε παρόμοιες καταστάσεις τον έκανε να καταλάβει το βαθμό που μπορούσε να με υποτάξει. Μου είπε πως ήταν καλύτερα να πίνουμε καφέ σε ξενοδοχείο και πήγαμε βιαστικά σε ένα κοντινό ημιδιαμονής. Γυμνώθηκε και με άφησε να τον χαϊδεύω χωρίς να μιλάει. Όταν με είδε πως έφτασα κάπου που δεν είχε επιστροφή, μου είπα απλά:

-    «Πάρε την γυναίκα σου τηλέφωνο».

Ντρεπόμουν αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Πήρα και απλά της είπα πώς είμαι με κάποιον που με γαμάει και θέλει να της μιλήσει. Με άφησε να απολαμβάνω τα χάδια του και περίμενε… Σε λίγο η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι στο σαλόνι. Έβαλε γρήγορα τα ρούχα μου μια τσάντα και τα πήρε μαζί του κατεβαίνοντας να υποδεχτεί την γυναίκα μου. Ήμουν γυμνός. Ντρεπόμουν πολύ αλλά ένιωθα πως δεν είχα ανάψει ποτέ άλλοτε τόσο.

Πέρασε περίπου μισή ώρα και άνοιξε η πόρτα και ήρθαν μαζί στο δωμάτιο. Η γυναίκα μου απλά με είδε γυμνό χωρίς να πει κάτι. Ο νέος της είπε πως θα μπορούσε τώρα να της κάνει μασάζ όπως είχαν πει. Άρχισε αμέσως. Αρχικά πάνω από τα ρούχα και στη συνέχεια σιγά – σιγά τα έβγαζε ένα - ένα με το πρόσχημα πως εμποδίζουν. Όταν την άφησε με το κάτω εσώρουχο, την έβαλε μπρούμυτα και ανέβηκε πάνω της, συνεχίζοντας να την τρίβει. Ενθουσιάστηκα. Ήταν σίγουρα αναμμένη.. φαινόταν. Τότε έβγαλε, χωρίς να σταματήσει το μασάζ, τα ρούχα του. Ήταν απόλυτα σηκωμένος.

Η Μαρία έριξε μια ματιά στη δική μου πούτσα και στου Αλβανού… ήταν περισσότερο από τη διπλή. Δεν αντιστάθηκε και γαμήθηκε όπως ήταν χύνοντας πολλές φορές. Ήταν η πρώτη φορά που είχα σπασμούς από καύλα. Έχυσε μέσα της και χωρίς προφυλακτικό. Εγώ απλά έβλεπα. Είχα χύσει πολύ γρήγορα.

Έφυγε χωρίς να πάρει χρήματα και ποτέ δεν τον ξαναείδαμε. Δεν μιλήσαμε ποτέ με την γυναίκα μου για αυτή τη συνάντηση.

Πολλά φιλιά

(Copyright protected OW ref: 38649)