Πως γαμήθηκα εγώ και η γυναίκα μου από δυο ξένους άνδρες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η σεξουαλική αναζήτηση ενός ζευγαριού τους φέρνει σ’ ένα gay bar όπου θα ψαρέψουν δυο άγνωστους για να γαμηθούν.

Η ιστορία:

Εγώ γαμιέμαι καμιά φορά από άνδρες όπου βρω και η γυναίκα μου θέλει να γαμηθεί με κάποιο ξένο, άγνωστο έτσι για εμπειρία. Η γυναίκα μου ξέρει τις ομοφυλοφιλικές μου τάσεις έτσι πολλές φορές μου χώνει τεράστιους δονητές στον κώλο μου στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν με έχει δει να γαμιέμαι με άνδρες ούτε ξέρει ότι το κάνω. Τώρα λόγω των Απόκρεων βρήκα ευκαιρία να γαμηθώ με άνδρα μπροστά στη γυναίκα μου και μάλιστα να είμαι ντυμένος σαν πουτάνα.

Της πρότεινα λοιπόν να ντυθώ γυναίκα με άκρως σέξι ρούχα κι αυτή να ντυθεί επίσης και να πάμε βόλτα παρέα σε gay bar όπου αυτή θα αφηνόταν σε όποιον της καθόταν κι εγώ επίσης. Την γυναίκα μου την έτρωγε επίσης η περιέργεια πως θα ήταν και γι’ αυτήν και για εμένα. Δεν μπορούσε να φανταστεί εμένα να γαμιέμαι σα γυναίκα. Έτσι λοιπόν την Τσικνοπέμπτη ντυθήκαμε και οι δυο σαν γυναίκες. Ήμασταν και οι δυο σαν κανονικές πουτάνες με στρινγκ που έμπαιναν μέσα στα κωλομέρια μας και χωνόταν μέσα στον κώλο μας, ψηλές γόβες, περούκα, σέξι ρούχα μέχρι κάτω, διχτυωτές κάλτσες με άνοιγμα στη σέλα, μίνι αποκαλυπτική φούστα, αφού βέβαια πρώτα με είχε ξυρίσει η γυναίκα μου σε όλο μου το κορμί.

Όταν τελειώσαμε με το ντύσιμο ήμουν τόσο πουτάνα που η ψωλή μου ήταν βρεγμένη από την καύλα. Η γυναίκα μου δεν μπορούσε να μην με θαυμάσει. Ξεκινήσαμε και αφού παρκάραμε κοντά στην κεντρική πλατεία, βολτάραμε στους δρόμους μέχρι να φτάσουμε στο μπαρ. Ακούγαμε σφυρίγματα από διάφορους και όλα τα βλέμματα γύριζαν και μας κοίταζαν. Ήμασταν θεογκόμενες. Εγώ ήμουν τόσο καυλωμένος που θα μπορούσα να στηθώ να με πηδήξει όλη η πλατεία εκεί δημόσια, τόση καύλα για ψωλή είχα.

Επιτέλους φτάσαμε στο μπαράκι. Μπήκαμε μέσα και ήταν γεμάτο άνδρες, όμορφους, ψηλούς με ωραία γυμνασμένα κορμιά και πολλά βλέμματα κοίταζαν έντονα πάνω μας. Καθίσαμε σε διαφορετικό μέρος με τη γυναίκα μου και αφεθήκαμε να χαζεύουμε τους άνδρες. Αφού παραγγείλαμε τα ποτά μας, εγώ καθόμουν πάνω στο σκαμπό με την κωλάρα μου να εξέχει στο πίσω μέρος του σκαμπό και κουνούσα το πόδια μου με τις όμορφες κόκκινες σέξι γόβες. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι να μου ακουμπάει την πλάτη. Γύρισα και είδα ένα άνδρα ψηλό, γεροδεμένο με φανελάκι και μπορούσες να διακρίνεις τους μυς του να εξέχουν και τις αντρικές όμορφες τρίχες του σε όλο το κορμί του. Ρίγος διαπέρασε το κορμί μου και η ψωλή μου υγράνθηκε ξανά μονομιάς. Του χαμογέλασα και δεν κουνήθηκα καθόλου.

-    «Με λένε Νίκο» μου είπε και με ρώτησε γιατί ήμουν μόνη.

Του είπα, δεν βρήκα ακόμα τον κατάλληλο για να με ερεθίσει τόσο που να με κάνει να μην είμαι μόνη μου. Ήρθε μπροστά μου, χωρίς να βγάλει το χέρι του από την πλάτη μου. Αυτός κατάλαβε ότι ήμουν αγοράκι από το φουσκωμένο βρακάκι που φαινόταν σε κοινή θέα έτσι όπως είχα σηκώσει τη φούστα μου πάνω ψηλά πάνω στα πόδια μου. Το κοίταξε έντονα και μετά με κοίταξε βαθιά στα μάτια με λάγνο βλέμμα αλλά δεν μίλησε. Εγώ του είπα:

-    «Σου αρέσει αυτό που βλέπεις;»

Αντί να μιλήσει το χέρι του προχώρησε πιο χαμηλά μέχρι που έφτασε να μπει μέσα στο βρακί μου, τι βρακί δηλαδή, τη γραμμή στρινγκ θέλω να πω και εύκολα ακούμπησε την κωλοτρυπίδα μου. Μου την έτριψε γύρω - γύρω λίγο κι εγώ τότε ακούμπησα το παντελόνι του στο σημείο όπου είναι η ψωλή του και έπιασα μια ψωλή τόσο μεγάλη που τρελάθηκα και ήταν τόσο καυλωμένη και σκληρή σαν πέτρα. Μετά έκανα κάτι που σε κανονικές συνθήκες δεν θα το έκανα. Τον άρπαξα από το λαιμό και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο που έκανε το σώμα μου να τρέμει. Αυτός απότομα έχωσε το χοντροδάχτυλο του μέσα στην κωλάρα μου που τόσο το ήθελα και άρχισε να με γαμάει εκεί με το δάχτυλο του, πάνω στο σκαμπό, ενώ συνέχισε να με φιλάει με πάθος. Είμαι τόσο καυλωμένος τώρα που γράφοντας θυμάμαι τι έγινε εκείνη τη βραδιά, που κάθομαι στην καρέκλα μου με ένα τεράστιο δονητή στον κώλο μου και κουνιέμαι ηδονικά πάνω - κάτω όσο μου επιτρέπεται ώστε να γράφω κιόλας. Έτσι λοιπόν φιλιόμασταν για λίγο και μετά τον έσπρωξα πίσω και του ψιθύρισα:

-    «Όχι εδώ μωρό μου! Πάμε σπίτι μου. Θα σε πείραζε να παίρναμε και τη γυναίκα μου που θέλει να γαμηθεί πολύ δυνατά με κάποιον σήμερα; Κάθεται στο απέναντι σκαμπό».

Αυτός έπαθε έκπληξη και το ένιωσα την ψωλή του που φούσκωσε απότομα περισσότερο. Πόσο πολύ τον ήθελα να μου τη χώσει τώρα, εκεί μπροστά σε όλο το μπαρ και να βλέπουν όλοι! Αυτός συμφώνησε κι εγώ με την άκρη του ματιού μου, είδα την γυναίκα μου να φιλιέται γλωσσόφιλο με ένα άλλο άνδρα. Του είπα να περιμένει λίγο, πήγα στη γυναίκα μου που με γνώρισε στον Τάκη, της εξήγησα και αφού συνεννοηθήκαμε όλοι μαζί, φύγαμε για το σπίτι μας. Στο δρόμο βέβαια ο Τάκης στο πίσω κάθισμα είχε πετάξει τα βυζιά της γυναίκας μου έξω και χαμουρευόταν. Ο δικός μου, ο Νίκος, καθόταν δίπλα μου μπροστά και μου χάιδευε τα κωλομέρια. Καταλαβαίνετε δηλαδή τι οδήγηση κάναμε.

Αφού φτάσαμε στο σπίτι πήγαμε να φτιάξουμε τα ποτά και η γυναίκα μου δεν πίστευε στα μάτια της ότι πράγματι αυτό γινόταν. Με μένα είχε πάθει πλάκα και τώρα με έβλεπε σαν μια φίλη της, σαν μια κανονική γυναίκα όπως ήμουν ντυμένος. Πήγα του Νίκου τα ποτά και ο Τάκης έμεινε στο σαλόνι με τη γυναίκα μου. Εγώ πήρα από το χέρι το Νίκο και τον οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα όπου είχα βάλει χαμηλό φωτισμό και κεράκια. Αμέσως τον έριξα στο κρεβάτι και του έβγαλα τα ρούχα σαν παλαβή πουτάνα που έχει να δει πούτσο χρόνια. Το θέαμα που είδα με άφησε έκπληκτο. Είχε μια ψωλάρα, τεράστια, χοντρή με πολύ μεγάλο παπάρι από πάνω, γεμάτη μυς και φλέβες γύρω - γύρω με όμορφες τρίχες να αγκαλιάζουν όλο αυτό το θέαμα.

Πήρα την τεράστια ψωλάρα του στο στόμα μου και εκείνη στιγμή έχυσα από την καύλα μου. Ήταν απίστευτο που είχα έναν άνδρα στο σπίτι μου να με πηδήξει, να με κάνει ότι ήθελε αυτός και μάλιστα μπροστά στη γυναίκα μου. Από το σαλόνι μπορούσα να ακούσω τις δυνατές κραυγές της γυναίκας μου. Ο δικός της ήδη της την είχε χώσει και την παλούκωνε κανονικά. Τώρα ήρθε η δική μου σειρά. Αφού του την πίπωνα για κανένα δεκάλεπτο, άφησα την ψωλή και έγλειφα τις όμορφες τρίχες του ανεβαίνοντας προς τα πάνω, έγλειψα τα βυζιά του και δάγκωσα τις μικρές του ρώγες και συνέχισα ορμώντας κυριολεκτικά στο στόμα του κάνοντας ένα τέτοιο γλωσσόφιλο που τον άκουσα να αναστενάζει από κάτω μου. Τα χέρια του βέβαια δεν έμεναν άπραγα αλλά συνέχεια μου χάιδευε όλο μου το κορμί, μου έσφιγγε το κωλομέρια μου και έχωνε τα δάχτυλα του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

Σηκώθηκα πάνω και κυριολεκτικά καρφώθηκα πάνω στην ψωλή του αμέσως με ένα δυνατό βογκητό από πόθο. Μόλις χώθηκε μέσα μου βαθιά μέχρι τον πάτο του κώλου μου, το κορμί μου άρχισε να τρέμει και έχυνα ξανά ακατάπαυστα. Στέγνωσα κυριολεκτικά. Χωρίς να βγάλω την ψωλή του από μέσα μου πήρα με το χέρι μου τα χύσια μου και τα έφαγα όλα, του καθάρισα την κοιλιά. Μετά έσκυψα και φιληθήκαμε γλυκά σαν ερωτευμένοι. Σηκώθηκα μετά και άρχισα να χοροπηδάω πάνω στην ψωλή του σαν τρελή πουτάνα, αυτό ήμουν ούτως ή άλλως. Βογκούσα και δεχόμουν αυτό τον άνδρα μέσα μου με δύναμη μέχρι τον πάτο του κώλου μου. Αυτός μου ξέσκιζε τα κωλομέρια με τα χέρια του, μου τα ανοιγόκλεινε με δύναμη, ήταν ιδρωμένος σε όλο το κορμί του έτσι γλιστρούσαμε γλυκά - γλυκά ο ένας πάνω στον άλλο και ήταν απίστευτο συναίσθημα. Από μέσα άκουγα το γαμήσι της γυναίκας μου κι αυτό με καύλωνε περισσότερο. Έτσι του δινόμουν ακόμα πιο δυνατά. Βογκούσα και του έλεγα λόγια...

-    «Πήδηξε με αγάπη μου! Είμαι η πουτάνα σου. Ο πούστης σου, η μουνάρα σου. Κάνε με να νιώσω μεγάλη πουτάνα. Ξεφτίλισε με. Ωωωωχχχχ! Ναι! Χώνε τη στο πούστη σου, στην ανωμαλιάρα σου. Βαθιάαααααα!!! Δυνατάάάά! Βίασε με. Ωωωωω! Σε θέλω όλο μέσα μου, όλοοοοο! Πήδα, πήδα. Χώνε τη. Μη σταματάς, χώνε τη. Χώνε τη! Ναι!»

Κουνιόμουν σαν πουτάνα, απίστευτα δυνατά, πάνω - κάτω και ο πούτσος του χωνόταν τόσο βαθιά που ένιωθα τις τρίχες της ψωλής του στα κωλομέρια μου κι αυτό με καύλωνε πιο πολύ και έτσι του δινόμουν περισσότερο και συνεχώς αύξανα το ρυθμό μου. Ήταν σαν να χόρευα πάνω του το χορό του πάθους μου, της αγάπης μου, του έρωτα μου! Ήμουν ερωτευμένος με αυτή την ψωλή. Ναι αυτό ήταν, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είχα τέτοιο πάθος. Το κορμί του μύριζε όμορφα με το άρωμα του, και ήταν τόσο μεθυστικό, ήμουν σαν σε ύπνωση, σαν ναρκωμένος και γαμιόμουν, γαμιόμουν, γαμιόμουν, γαμιόμουν...

Σε κάποια στιγμή, μέσα από το θαμπό βλέμμα μου από το μεγάλο πάθος που είχα, είδα θαμπά τη γυναίκα μου με το γαμιά της να με βλέπουν από την πόρτα. Φαίνεται είχαν τελειώσει νωρίτερα από μας. Με πλησίασε. Εγώ καύλωσα περισσότερο που την είδα και άρχισα να φωνάζω δυνατά:

-    «Γάμησε με ψωλαρά μου. Έτσι, μπροστά στη γυναίκα μου. Πήδηξε με να δει πόσο πουτάνα είμαι. Δείξε της τι ψωλάρα έχεις και όχι η δικιά μου που είναι ατροφική. Εγώ είμαι πουτάνα, μεγάλη πουτάνα. Ωωωωωω! Μουνί έπρεπε να είχα αντί ψωλή. Άλλη μια τρύπα για να χώσω κι άλλη ψωλή. Ναι! Θέλω ψωλές, τώρα, μέσα μου!»

Ο Τάκης είχε καυλώσει ξανά φαίνεται γιατί ξαφνικά ένιωσα  -χωρίς να βλέπω, το βλέμμα μου ήταν θαμπό- μια ψωλή να χώνεται στο στόμα μου και αμέσως άρχισα να τη γλείφω σαν τρελή πουτάνα που είμαι βογκώντας με ηδονή. Ο Νίκος συνέχισε να με σφυροκοπάει από κάτω. Είχε ανοίξει τόσο πολύ η κωλάρα μου που τα κωλόχειλα μου ρουφούσαν το σώμα του από κάτω όποτε ερχόμασταν σε επαφή όταν κατέβαινα με δύναμη κάτω για να με σφυροκοπήσει πιο δυνατά ο άνδρας μου. Η γυναίκα μου χάιδευε τα αρχίδια του ψωλαρά μου και μου χάιδευε όλο το κορμί φωνάζοντας μου:

-    «Αυτό δεν ήθελες πούστη; Πάρ’ τους τώρα και τους δυο ψωλαράδες. Είσαι πουτάνα, ανωμαλιάρα. Πάρ’ τους πούστη. Γαμήσου πουτάνα. Μουνάρα ξεσκισμένη! Σε πηδάνε και σου αρέσει βρωμιάρα!»

-    «Ναι!» φώναζα εγώ μπουκωμένος όπως ήμουν με τη ψωλή του Τάκη. «Είμαι βρωμιάρα και μου αρέσει. Τους θέλω και τους δυο. Ναι!!!»

Με πηδούσε για κανένα δεκαπεντάλεπτο ακόμα και κατάλαβα ότι ο Νίκος ήταν έτοιμος να χύσει γιατί άρχισε και σφιγγόταν και μου κάρφωνε τα νύχια του στα κωλομέρια μου με δύναμη. Με μεγάλη στενοχώρια μου έβγαλα την ψωλάρα του από τον κώλο μου και την έχωσα σαν παλαβή και κυριολεκτικά μπούκωσα το στόμα μου καθώς τα καυτά του χύσια πεταγόταν στον πάτο του λαιμού μου. Κατάπινα και κατάπινα ένα ποτάμι από χύσια μέχρι που στέγνωσε και ακόμα παλλόταν η αντρική του ορμή μέσα στο στόμα μου.

Ο Τάκης δεν έχασε ευκαιρία την ώρα που έτρωγα τα χύσια του Νίκου και βίαια μου τον έχωσε μέσα μου στον κώλο μου που έτσι που είχε ανοίξει χώθηκε μέχρι το τέρμα και καθώς έτρωγα τα χύσια και είχα και ένα παπάρι στον κώλο μου άρχισε να με διαπερνάει ένα ρίγος και έτρεμα σε όλο το κορμί. Φώναζα, βογκούσα, κουνιόμουν σαν τρελή αλλά ένιωθα. Ένιωθα πρωτόγνωρα αισθήματα και ήμουνα εντελώς μια πουτάνα. Σε λίγο ένιωθα τον Τάκη να κουνιέται πιο βίαια και ξαφνικά κόλλησε πάνω μου και ένιωσα όλο του το κορμί πάνω στην πλάτη του και έχυνε μέσα μου, έχυνε, έχυνε κι εγώ φώναζα:

-    «Ναι άνδρα μου, αγάπη μου, ψωλαρά μου. Είμαι δική σου. Χύσε με, μέσα μου!!!»

Όταν τέλειωσε, έμεινε για ένα λεπτό εκεί και δεν κουνιόταν και μετά έβγαλε την ψωλή του από μέσα μου και ξαπλώσαμε και οι τέσσερις στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι. Ο κώλος μου έτρεχε χύσια και η τρύπα ήταν τόσο ανοιγμένη που η γυναίκα μου έβαλε τρία δάχτυλα της μέσα μου εύκολα και φιλώντας με γλωσσόφιλο μου είπε:

-    «Σου άρεσε μωρό μου;»

-    «Ναι, πολύ!» της είπα. «Τώρα κατάλαβα γιατί είμαι φτιαγμένη. Είμαι μεγάλη πουτάνα, δεν συμφωνείς;»

Μου κούνησε το κεφάλι καταφατικά και αποκοιμηθήκαμε όλοι μαζί αγκαλιά.

(Copyright protected OW ref: 37967)