Μια νύχτα στο σκάφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η φίλη μας πηγαίνει προκλητικά ντυμένη στο σκάφος του άντρα της, όμως εκεί την περιμένει μια έκπληξη με πολλά… καυλιά!

Η ιστορία:

Με τον άντρα μου μας αρέσει να πραγματοποιούμε τις φαντασιώσεις μας και έτσι θα σας περιγράψω μια από αυτές.

Ήμουν στο γραφείο όταν έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου: «Δεν θα έρθω σπίτι, εσύ όμως θα πας να ντυθείς σαν πουτάνα και θα έρθεις στο σκάφος στις οκτώ το βράδυ». Μόλις το έλαβα το μουνάκι μου άρχισε να σπαρταράει, το ένιωθα να υγραίνεται.. Ανυπομονούσα να έρθει η ώρα να πάω στο σκάφος.

Πήγα σπίτι, φόρεσα δικτυωτές κάλτσες, ένα φόρεμα (εάν το έλεγες φόρεμα) το οποίο ήταν κοντό, στράπλες που έπιανε κάτω από το στήθος μου και άφηνε τα βυζιά μου έξω, εκτεθειμένα, έβαλα τις πιο ψηλοτάκουνες γόβες και μπήκα στο αυτοκίνητο να πάω να συναντήσω τον άντρα μου και ότι μου ετοίμαζε στο σκάφος. Μόλις πλησίαζα έξω από το σκάφος, είδα τα φώτα αναμμένα και κόσμο μέσα. Δεν μπορούσα να καταλάβω πόσοι ήταν εκεί και ποιοι. Χτύπησα την πόρτα και βγήκε ο άντρας μου έξω και μου έδωσε μια μάσκα να καλύψω τα μάτια μου.

-    «Βάλε την μάσκα και μπες μέσα».

Αμέσως υπάκουσα. Μπαίνω στο σκάφος, αμέσως μου βγάλανε το παλτό, και ένιωθα τα βλέμματα πάνω μου, στο κοντό φορεματάκι που άφηνε λίγο το κωλαράκι μου εκτεθειμένο, όπως και τα βυζιά μου που ήταν έξω πεταγμένα. Ένα χέρι τσίμπησε τις ρώγες μου δυνατά. Φώναξα αφού ξαφνιάστηκα.

-    «Σκάσε!» κάποιος φώναξε.

Μου σήκωσαν κι άλλο το φόρεμα ώστε φάνηκε το υγρό μουνάκι μου και ο κώλος μου. Με ξάπλωσαν πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού με τα πόδια ανοιχτά. Ένιωσα κάτι κρύο να μπαίνει μέσα στο μουνί μου. Ένα παγάκι. Με έκαψε αλλά το κρύο στο καυτό μουνάκι μου το έκανε ακόμα περισσότερο να σπαρταράει. Μου σήκωσαν τα πόδια και ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στο μουνί μου και αμέσως ένα δυνατό κάψιμο. Κάποιος μου έχυσε ποτό - ουίσκι - τρελάθηκα.

Δεν πρόλαβα να φωνάξω και ένας πούτσος μπήκε με δύναμη μέσα στο μουνί μου. Με κάρφωνε δυνατά. Δεν μπορούσα να δω ποιος ήταν αλλά άκουγα ομιλίες γύρω μου. Ξαφνικά ένιωσα ένα πολύ μαλακό χέρι να χαϊδεύει το σώμα μου, τις ρώγες μου και ένα πολύ μαλακό στόμα να με φιλάει. Γυναίκα. Δεν μπορούσα να καταλάβω ποια ήταν. Το άγγιγμα αισθησιακό. Ανέβηκε πάνω μου και μου έδωσε το μουνί της στο στόμα μου να της το ρουφήξω. Ωραίο συναίσθημα, να σε γαμάνε κι εγώ να γλείφω ένα μαλακό μουνάκι.

Ένας πούτσος άρχισε να το γαμάει ταυτόχρονα. Μια έμπαινε στο μουνί της, μια στο στόμα μου να μου δίνει όλα τα υγρά της να τα γλείψω… και ξανά και ξανά. Μετά από λίγο μας σήκωσαν και με έβαλαν στα τέσσερα να τουρλώσω τον κώλο μου στα βλέμματα τους. Ένα σκαμπίλι δυνατό κοκκίνισε το κωλομάγουλο μου.

-    «Κι άλλο!» φώναξα.

Αμέσως ένας άντρας έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου να με σωπάσει να μην μπορώ να φωνάξω. Δυο χέρια άνοιξαν καλά τον κώλο μου ώστε το κωλοτρυπίδι μου να είναι απόλυτα εκτεθειμένο. Δάχτυλα να το ετοιμάζουνε. Ξαφνικά με μια κίνηση δυνατή ένιωσα έναν μεγάλο πούτσο να μου ξεσκίζει τον κώλο. Τρελάθηκα. Με έβαλαν να καθίσω πάνω σε έναν άλλον άντρα ώστε να μπορούν να με πάρουν μαζί, ταυτόχρονα, η απόλυτη καύλα. Αυτοί όμως δεν είχαν στο μυαλό να με πάρουν ένας από το μουνί και ένας από τον κώλο. Ένιωσα που μου βάζανε λιπαντικό στον κώλο μου και αμέσως κατάλαβα: Θέλανε να με πάρουν μαζί από τον κώλο. Το είχα δει σε τσόντα αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ να μπορώ να το κάνω εγώ..

άρχισα να φωνάζω από καύλα και φόβο μαζί. Αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να έρθει ένας και να μου βουλώσει καλά το στόμα με τον πούτσο του. Ο πρώτος μπήκε στον κώλο μου και τον ένιωθα που άνοιγε τα κωλομάγουλα μου καλά, να κάνει χώρο στον άλλο να μπει κι αυτός. Με μια έμπειρη κίνηση μπήκε και ο δεύτερος. Ούρλιαξα. Ένιωσα το κωλοτρυπίδι μου να ανοίγει πέρα από κάθε φορά, σίγουρα σκισμένο και ματωμένο. Ποτέ δεν το είχα νιώσει να ανοίγει τόσο πολύ. Άρχισαν να κουνάνε οι γαμιάδες μου, να μου το ανοίγουν ακόμα περισσότερο. Ο πόνος τρομερός, η καύλα ακόμα πιο μεγάλη όμως.

Δεν ξέρω πόση ώρα με γαμούσαν, είχα αφεθεί στα χέρια των γαμιάδων μου. Όλο τα βράδυ με γάμησαν και οι οκτώ γαμιάδες που είχε φέρει ο άντρας μου με την διαφορά ότι πρώτη φορά με γάμησαν μόνο από τον κώλο όλοι τους. Στο τέλος της βραδιάς είχα το πιο ανοιχτό και το πιο χυμένο κωλοτρυπίδι που είχα ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 35545)